Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dumfries helpt Inter met assist aan eenvoudige zege op Udinese

Laatste update:

Internazionale heeft zondagmiddag de derde plek in de Serie A steviger in handen genomen. De ploeg van trainer Simone Inzaghi imponeerde amper, maar was in eigen huis wel met 2-0 te sterk voor Udinese. Joaquín Correa nam beide Milanese treffers voor zijn rekening en verdubbelde daarmee zijn seizoenstotaal. Bij het tweede doelpunt kwam het voorbereidende werk van Denzel Dumfries, die in tegenstelling tot Stefan de Vrij wél een basisplaats had.

Inzaghi koos er met het oog op de Champions League-wedstrijd tegen Sheriff Tiraspol voor om niet met de sterkste elf te beginnen. Naast De Vrij, die zijn tweehonderdste wedstrijd had kunnen spelen, namen onder meer ook Lautaro Martínez en Matteo Darmian plaats op de reservebank. De eerste helft was het aanschouwen amper waard en wisten beide ploegen maar mondjesmaat tot kansen te komen. Nicolò Barella stuitte op Marco Silvestri en Andrea Ranocchia mikte over. Ook een tweede poging van Barella kon niet tot doelpunt worden gepromoveerd na een klein half uur spelen.

Zo saai als de eerste helft was, zo vermakelijk was het tweede bedrijf. Na een uur spelen kwam Inter verdiend op voorsprong, toen Correa er vandoor was aan de linkerkant, naar binnen trok en raak schoot in de korte hoek: 1-0. De thuisploeg was in het eerste kwart van de tweede helft heer en meester en kreeg via Edin Dzeko al snel de gelegenheid om de score te openen, maar de spits stuitte op Silvestri. De rebound was niet besteed aan Dumfries, die zijn inzet van de lijn gehaald zag worden door een Udinese-verdediger.

Niet veel later zou de tweede Milanese treffer alsnog volgen. Dumfries behield aan de rechterkant van het veld het overzicht en stelde Correa in staat om zijn tweede van de middag te maken. De aanvaller controleerde, legde de bal goed voor zichzelf en vond de linkerkruising: 2-0. Inzaghi bracht vervolgens Alexis Sánchez en Arturo Vidal binnen de lijnen en zag hoe laatstgenoemde rakelings naast schoot op aangeven van Dzeko. Ook Martínez kreeg nog tien minuten speeltijd gegund, maar aan de score veranderde, mede door een afgekeurde treffer van Udinese, niets meer.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Inter3327516186
2AC Milan3421762570
3Juventus34181152165
4Bologna33171152262
5Roma3317792058
6Lazio3417413855
7Atalanta32166102254
8Napoli33131010949
9Fiorentina3213811947
10Torino3311139246
11Monza34111112-844
12Genoa3391212-539
13Lecce3481214-1836
14Cagliari3371115-2032
15Empoli338718-2231
16Frosinone3471017-2031
17Hellas Verona3471017-1431
18Udinese3341613-1928
19Sassuolo336819-2626
20Salernitana342923-4715

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al bij al een goede wedstrijd met toch redelijk dominant voetbal. Barella, Perisic, brozovic en Ranocchia speelden echt een sterke wedstrijd dus daar kan op verder gebouwd worden. Hakan en Correa speelden vrij matig maar als je als spits na 60 minuten slecht spelen twee goals maakt dan maken die eerste 60 minuten niet echt uit natuurlijk. Verder mag Vidal wel gewoon altijd in de basis boven Hakan naar mijn idee. En Dumfries was vandaag niet slecht, maar technisch gaat er toch nog veel te veel fout.

31 oktober 2021 om 14:55

Ja inderdaad, Correa heeft ruimte nodig, die was er niet in de eerste helft. Hij probeert soms te veel, maar als het dan lukt dan is het mooi voor ons. Hakan vind ik ook ondermaats, komt nooit echt voor in het spel, toen Vidal inviel zag je meteen het verschil. Hij was heel gretig en ik vind ook dat hij een basisspeler moet worden, maar hij is ook pas uit blessure. Hopelijk blijft Sensi fit, die vind ik ook 3 klasses beter dan Calhanoglu

31 oktober 2021 om 15:04

Sensi vind ik in potentie misschien wel de beste (al is Barella ook echt fantastisch), maar die viel vandaag toch (weeral helaas) matig in. Hopelijk blijft hij lang fit en kan hij zijn niveau van voor zijn eerste zware blessure bij inter terug behalen.

Dumfries is gewoon een geweldige tank die voor elke ploeg een aanwinst is met zijn energie doorzettingsvermogen gaat dwars door iedereen heen als een bulldozer. Na een slechte wedstrijd werd hij hier afgeraakt en belachelijk gemaakt.

31 oktober 2021 om 14:45

@Aqua1
Nou zeker niet door mij. Ik vind Dumfries een uitstekende back die vorige wedstrijd gewoon een ongelukkig moment had. Die jongen heeft gewoon een geweldige drive, het is natuurlijk geen Hakimi maar wel iemand met een unieke drive en kracht en hij heeft tot nu toe de prettige eigenschap dat hij zich bij ieder team waar hij heeft gespeeld beter en beter wordt.

31 oktober 2021 om 14:46

Wat om 1 wedstrijd?? Niet alleen tegen Juve hoor hij speelt nog iets te onrustig bij ons en dat deed hij vandaag ook weer paar Xjes en met alle respect tegen Udinese en Bologna kan iedereen zijn beste wedstrijd spelen.Hij is nog zoekende en gaat denk ik wel goedkomen maar dit hoef ik vanaf februari denk ik niet meer te zeggen.

31 oktober 2021 om 14:48

Nee dat is hij niet. Als je hem onder druk zet laag op het veld dan is het altijd billenknijpen en technisch blijft het gewoon te slecht.

31 oktober 2021 om 15:39

@Lierse1997
Dat verhaal kennen we ook van PSV en Oranje maar blijkt achteraf gewoon onzin te zijn, was.bij PSV een uitstekende back en bij Oranje ook gewoon een stabiele back die op het EK als 1 van de weinige Oranje spelers een goed toernooi heeft gespeeld.

31 oktober 2021 om 15:57

Bij inter heeft hij het nog niet laten zien. Vandaag een degelijke wedstrijd maar ook niet goed of iets dergelijks.

31 oktober 2021 om 16:48

Pas 11 wedstrijden in de serie A waarvan hij ongeveer de helft heeft kunnen spelen, hij is niet een Correa of een Dzeko met een flinke ervaring in deze competitie, hij heeft zich in ieder team waar hij heeft gespeeld altijd flink weten te verbeteren, dat komt echt wel goed.

31 oktober 2021 om 15:43

Dumfries is gewoon een nederlands speler die na elke goede wedstrijd de hemel wordt ingeprezen en na elke slechte wedstrijd keihard wordt afgemaakt. Is een niet zo speciale back die je zo kan vervangen.

31 oktober 2021 om 16:15

Oneens. Wat beter dan Dumfries is speelt al bij een club waarvan Inter niet kan kopen. Hetzelfde geldt voor wat gelijkwaardig aan hem is. Dus zo makkelijk is hij niet te vervangen. Daarbij hoorde hij bij de Europese top10 qua goals en assists (nummer 10 weliswaar, maar toch) in een voor zijn doen slecht laatste seizoen bij PSV. Dat is allemaal niet zo makkelijk te vinden hoor.

Ik zie ook bij Oranje dat hij zich wel verbetert qua veldspel. Die harde voeten komt hij niet vanaf, maar hij ziet wat sneller de makkelijke oplossing. Zit nog steeds rek in die jongen. Daarbij moet hij ook even kunnen aarden in Italië, dat is voor Nederlanders ook niet altijd even makkelijk. Niet qua taal en cultuuromslag, maar ook niet qua speelstijl. Denk dat Inter perfect met hem omgaat door hem rustig in te slijpen. En als dat lukt dan kunnen ze met Dumfries jaren vooruit.

Dominante wedstrijd van Inter. Eerste helft wilde de bal maar niet in. Udinese speelde uiterst verdedigend. Joaquin Correa leek in eerste helft beetje onwennig. Tweede helft kwam hij goed terug met twee mooie goals. Leuk voor Dumfries dat ie een assist mocht leveren. Hij was veelal ongelukkig met de eindpass. Overal een belangrijke zege met oog op de derby. We kunnen ons niet veel puntenverlies permitteren.

Kan niet begrijpen dat men spreekt van een eenvoudige zege .....!!!
Weet men wel wat een voudige zege weleens is.......????

Heb de wedstrijd niet gezien, maar mooi voor Dumfries dat hij belangrijk is geweest voor Inter met een assist.

Gaat volgens mij nog niet geheel vlekkeloos voor Dumfries, omdat hij basisplaatsen geregeld afwisselt met een plek op de bank. Maar hij laat zo nu en dan toch wel wat zien bij Inter in dat 3-5-2 systeem, waardoor hij toch wat meer kan aanvallen en zo nu en dan dus een assist kan geven.

Eigenlijk had ik ook niet verwacht dat Inter het zo goed zo doen dit seizoen. En natuurlijk draaien ze niet zo goed als vorig seizoen en zie ik ze geen kampioen worden, maar nadat ze Lukaku en Hakimi kwijt waren geraakt en daar o.a. Dzeko en Dumfries voor terughaalden, dacht ik dat Inter best wel ver terug zou vallen maar tot nu toe draaien ze gewoon goed mee in de top van Italië.

En ze hebben met o.a. Correa, Dzeko (doet het gewoon goed), de Vrij, Perisic, Bastoni, Skriniar, Barella, Martinez, etc. gewoon nog meerdere goede spelers rondlopen. Zie ze dit seizoen wel in de top 4 eindigen, kampioen worden zal lastiger worden maar vind het dit seizoen sowieso al lastiger om in te schatten wie de beste papieren heeft om kampioen te worden in de Serie A.

Want Napoli doet het sterk dit seizoen, maar die hebben vaak toch nog een terugval. AC Milan is sterk bezig en ondanks dat ze de laatste weken minder spelen, winnen ze meestal wel. Juventus is wisselvallig dit seizoen en Inter schat ik wel wat hoger in dan Juventus, maar het gat met AC Milan en Napoli ten opzichte van Inter vind ik dan weer ook niet gigantisch groot.

31 oktober 2021 om 14:51

Juventus schrijf ik normaal gesproken nooit af maar hoe het er nu uitziet mogen ze het vergeten en mogen ze samen met Roma gaan vechten om plek 4 als dat ze ook gaat lukken tenminste.Napoli die gaat nog wel een terugval krijgen, maar zie ik zeker nog meedoen en als AC of Napoli t wordt is het ze gegund.We kunnen pas vanaf maart zeggen wie echt meedoet of afhaakt nu is het eerlijk gezegd nog te vroeg om te zeggen.

31 oktober 2021 om 14:52

Een titel voor inter gaat moeilijk worden als Milan en Napoli vandaag beide winnen (zeker Milan tegen roma). Want dan moet je toch al op twee teams 7 punten inlopen en moeten er dus al twee teams toch een stevige dip krijgen, en dat alles zonder dat inter een dip mag krijgen.

En eigenlijk vind ik het totaal niet verrassend dat ze nog meedoen in de top. Nog steeds hebben ze gewoon de beste defensie van Italië en met Barella, Brozovic en Lautaro hebben ze ook op het middenveld en in de aanval absolute toppers binnen Italië rondlopen. Want we moeten ook niet vergeten dat er niet echt een enorm sterk team in de serie A is. Europees gezien is het allemaal maximaal subtop.

31 oktober 2021 om 15:50

Ik hoop vooral dat Milan vanavond wint omdat Milan dan een nederlaag tegen inter kan permitteren. Want vanavond verliezen en daarna verliezen tegen inter, en het verschil is dan nog maar 1 punt tussen beide teams

jammer dat er zo denigrerend over hem wordt gesproken. Altijd zeuren over iets wat iemand niet kan. Als hij zo slecht was zat hij net als Donny vaker de bank te verwarmen en de tribune. Die heeft geen drive en techniek maar heeft bijna dagelijks een item op VZ.

Dumfries is natuurlijk geen Hakimi, maar wel gewoon een nuttige back die z'n technische minpuntjes compenseert met een beestachtige drive. Geef die jongen de tijd om te groeien in dit team en z'n nieuwe rol als back van een topteam, en ik denk oprecht dat hij wel degelijk van waarde kan zijn voor Inter. Technisch niet de meest verfijnde, maar al met al, met name fysiek en drive natuurlijk top, een soort Milner dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren