Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Betis baalt: ‘Het heeft niet gewerkt met Van der Vaart’

Laatste update:

Rafael van der Vaart heeft bij Real Betis nog een contract tot medio 2017, maar lijkt deze maand nog of aankomende zomer te vertrekken. De 32-jarige middenvelder behoort zelden tot de wedstrijdselectie en sportief directeur Eduardo Macia geeft in een interview met Marca toe dat de samenwerking vooralsnog niet goed verloopt.

/

“Van der Vaart zei in januari dat hij een dieptepunt in zijn carrière heeft bereikt, maar die woorden zijn enigszins verdraaid. Hij zei dat alleen omdat hij geen continuïteit heeft en geen kansen krijgt”, aldus Macia. “Dat gezegd hebbende, moet ik toegeven dat het niet heeft gewerkt met Van der Vaart. Dat is de realiteit. Hij heeft niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. We hadden hoge verwachtingen van hem.”

“Ik heb lang met de speler gesproken. Ik heb mijn mening gegeven en hij die van hem. Prima. Hij weet dat hij meer had kunnen brengen. Ik heb gezegd dat als er een oplossing is, we die de deur openhouden als hij ontevreden is. Dat begreep hij en we werken nu aan die oplossing. Momenteel speelt er niets en daarom blijft Van der Vaart zijn best doen voor Betis.” Volgens AS heeft één club uit China serieuze interesse in VDV.

Denk jij dat Rafael van der Vaart deze maand naar China gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat Van der Vaart naar China gaat, zijn zoontje zien wordt dan vrij lastig.
Ongeacht het jaarsalaris dat hij daar zal kunnen verdienen verwacht ik eerder dat hij dit jaar afmaakt in Spanje en dan zijn spullen pakt en ergens anders in Europa gaat voetballen.

5 februari 2016 om 12:05

Dat klinkt wel aannemelijk inderdaad. Maar ik denk dat betis zijn contract wel laat ontbinden mochten ze hem niet kunnen slijten aan China.
Als dat het geval is moet Ajax hem gewoon aanbieden om mee te trainen, kun je kijken of het wat is en of hij daadwerkelijk op de positie uit de voeten kan waar Frank hem zou willen laten spelen. Zo voorkom je in ieder geval dat hij zo wordt misbruikt als Heitinga.

5 februari 2016 om 12:06

@ Castanza, ik sluit het niet uit dat hij dat alsnog gaat doen. Als hij echt dicht bij zijn zoontje wilde zijn kon die al eerder terug naar Ajax. In China kan hij nog dik cashen. Dat zal die nodig hebben als hij na het voetbal nog wat van zijn geld wil genieten. Want volgens mij is er nu al veel opgegaan aan zijn advocaten en zijn ex.

5 februari 2016 om 13:31

zijn ex heeft die afbetaald in 1x kostte hem iets van 5 mil en vdv kennende ken hem persoonlijk niet echt maar volgens familie gaat die niet naar china is veel te ver bij zijn zoontje vandaan

5 februari 2016 om 20:00

Als Van der Vaart slim is maakt hij gewoon het seizoen af en moet dan gewoon weer in de Eredivsie gaan voetballen en z,n carriere afsluiten.

Rafael van der Vaart is geen werkpaard maar meer een sierpaard. Real Betis is niet de club die continu op de helft van de tegenstander speelt, maar eerder in de achteruit wordt gedwongen. Dat weet je toch ik vind het een slechte aankoop en van Rafael zelf een slechte move wat betreft clubkeuze. Ik begrijp hem wel gezien het feit dat zijn familie daar in de buurt woont. Voor het geld kan hij naar China gaan, maar gezien zijn zoon denk ik niet dat het gaat doen. Laat hem transfervrij naar Ajax gaan joh.

5 februari 2016 om 11:51

Ja ik hoop dat hij naar ajax gaat ja, heitinga verhaal 2.0

5 februari 2016 om 11:55

Ja en Van der vaart en Heitinga zijn ook echt met elkaar te vergelijken, Van der vaart is een ras voetballer en Heitinga is altijd een speler geweest die het niet van zijn voetbal moet hebben maar meer van het werken. Of Van der vaart slaagt bij Ajax weet ik ook niet maar die heeft meer kans van slagen dan Heitinga, Dus een 'heitinga 2.0' zal het nooit worden.

5 februari 2016 om 12:04

Heitinga is niet geslaagd bij Ajax omdat hij het gewenste niveau op zijn leeftijd niet meer kon halen. Ik ben bang dat VdV hetzelfde probleem heeft.

5 februari 2016 om 12:11

Van der Vaart en Heitinga zijn inderdaad niet met elkaar te vergelijken, omdat zij op totaal verschillende posities staan. Heitinga was goed in wat hij deed. Verdedigend stond hij zijn mannetje, opbouwend gewoon een goede voetballer met een prachtige pass in de benen. Je doet hem iets te kort. Je speelt niet voor niets 87 interlands. En dat komt ook niet omdat Joris Matthijssen nou zo'n fantastische voetballer was.

Heitinga heeft echter nooit kritiek gehad op zijn fitheid, hetgeen vdv zijn hele carriere al achtervolgt. Zelfs in zijn beste jaren.
Dit meegenomen, het feit dat hij er echt niet fitter op geworden is het laatste jaar en denkend aan het beleid van Ajax, heeft vdv daar nu werkelijk niets te zoeken.

Moet ik wel zeggen dat ik hem als middenvelder zie. Sommigen willen hem in de spits zien bij Ajax, maar dat zie ik persoonlijk al helemaal niet zitten.

5 februari 2016 om 12:16

Heitinga had(/heeft) anders een mooie traptechniek hoor en was bovendien een verdediger/verdedigende middenvelder. Niet te vergelijken. Zonde dat het niet gelukt is met hem en ik verwacht ook hetzelfde met RvdV.

5 februari 2016 om 12:52

Ik ben anders blij dat we Heitinga nu voor de club behouden hebben. Iemand met een echt ajax hart en internationale ervaring, geweldige clubman gaat nog veel voor Ajax betekenen.

5 februari 2016 om 13:26

Het is wel dat Mathijsen (en De Jong/Bommel er voor) meer de zwakke Heitinga verbloemde dan andersom. Heitinga is nooit een fantastische verdediger geweest.

5 februari 2016 om 13:27

Het is wel dat Mathijsen (en De Jong/Bommel er voor) meer de zwakke Heitinga verbloemde dan andersom. Heitinga is nooit een fantastische verdediger geweest.

5 februari 2016 om 13:53

Dan een Litmanen 2.0 ook goed. In z'n hoofd 18 lichamelijk geen topatleet.

5 februari 2016 om 20:01

Momenteel zijn ze echt wel met elkaar te vergelijken.
Voordat Heitinga naar Ajax kwam was er ook totaal geen wedstrijd ritme meer.

5 februari 2016 om 20:03

Heitinga stond toch ook in het begin van z,n carriere velal op rechtsback, vooral in het Nederlands elftal.

Ben benieuwd. Riep dat hij terug wilde naar zijn familie in Spanje. Een jaartje China spekt z'n enorme rekening zeker, maar z'n geloofwaardigheid is in één klap over; net als z'n carrière. Niemand die hem dan nog wilt.

5 februari 2016 om 11:52

Is zijn carrière dan niet voorbij? Misschien dat hij bij een subtopper in de Eredivisie nog wat kan betekenen, maar verder zie ik hem ergens schitteren. Als hij op z'n 32e nog in China goed kan verdienen moet hij dat zeker doen. Veel geld, een mooie land en een nieuwe avontuur, prachtige afsluiting voor je carrière.

5 februari 2016 om 12:02

True. Carriere is al wel over. Denk idd niet dat hij ergens voor 2 ton wilt voetballen, dus China is z'n enige optie. Het land en salaris begrijp ik wel, maar z'n beredenering om bij z'n familie te wonen valt dan wel weg

Contract ontbinden dan kan hij transfervrij naar Amsterdam. Dicht bij zijn zoon en lekker als valse spits laten spelen en halen voor de ervaring in de kleedkamer nu Heitinga stopt.

Denk dat hij beter kan stoppen, het hedendaagse voetbal gaat te snel voor hem

Hoeft van mijn niet naar Ajax te komen. Wees Ajax afgelopen zomer nog af. Het is graag of niet. Ajax moet nu niet de noodoplossing zijn voor van der Vaart. Op het middenveld is hij niet nodig en als valse spits? Dan nog liever proberen om iemand van de jeugd daar een kans te geven.

5 februari 2016 om 12:21

@ Roafke

Eens, Ajax heeft hem meerdere keren benaderd en meerdere keren was Ajax niet goed genoeg. Nu moet Ajax ook maar zeggen dat ze hem niet meer hoeven te hebben. Het was leuk geweest als hij afgelopen zomer had gekozen voor Ajax maar hij ging liever naar het warme (beter betaalde) zuiden. Wat zijn goed recht is, maar dan is de deur nu ook dicht.

Waar ik wel van baal is dat ze geen serieuze poging bij Nigel de Jong hebben gedaan. Die mocht vertrekken, transfervrij zelfs. Waarom dan niet een tekenbonus van 2-3 miljoen en een salaris van 1 miljoen euro. Die had echt nog heel erg van waarde kunnen zijn.

5 februari 2016 om 13:18

Precies! Zo denk ik er ook over! Huntelaar net zo... Tekenbonus van 8 miljoen en jaarsalaris van 1 miljoen. Dan hou je het salarishuis intact en transfergeld dat je anders uitgeeft gaat gebruik je nu als tekengeld en je hebt een versterking die er meteen staat!

5 februari 2016 om 13:28

@ Xfactor

Dat is weer gelijk van een hele andere situatie uit gaan. Huntelaar verdient 7 miljoen euro per jaar bij Schalke. Tegelijkertijd heeft hij nog een contract en mag hij niet transfervrij vertrekken. Terwijl Nigel de Jong tussen de 3 en 4 miljoen verdiende en transfervrij weg mocht.

Waar Huntelaar 15 miljoen aan transfergeld, 7 miljoen tekengeld en 2 miljoen aan salaris zal kosten voor een 2 jarig contract bij Ajax te tekenen. Zou Nigel de Jong in totaal misschien4 a 5 miljoen hebben gekost voor een 2 jarig contract. Een verschil van slechts 17 a 18 miljoen euro.

5 februari 2016 om 16:04

Zou Nigel zoveel willen inleveren op zn salaris dan? Of bedoel je dat het gecompenseerd wordt met het teken geld

Jammer dat het zo moest lopen. Had wel iets verwacht van hem en Betis.
Lekker naar Heemskerk gaan en een rustig leventje opbouwen met z'n zoon. Niks mis mee

Ajax moet hem gewoon transfervrij oppikken tegen een laag basissalaris aangevuld met een bonus per gespeelde wedstrijd.
Hij kan in veel wedstrijden van waarde zijn voor deze jonge jongens op het middenveld. Alleen hij zal geen 40 wedstrijden per jaar spelen.
Maar denk dat hij Ajax zeker nog wel van waarde kan zijn alleen je.

5 februari 2016 om 12:50

Ja, maar ik weet niet of we dat nu nog moeten doen. Alleen als hij duidelijk inlevert in salaris en genoegen neemt met een reserve/mentor rol. Ik zie hem wel graag op bv. de Toekomst werken, we kunnen zijn ervaring goed gebruiken, ik zie een klusje voor Heitinga weggelegd om eens op de koffie te gaan met van der Vaart.

Mag van mij alsnog naar Ajax komen. Klaassen, Serero en Andersen verkopen, Sinkgraven verhuren en je overschot aan middenvelders is ook opgelost. En zeg nou zelf, een middenveld met Gudelj - VDV - Bazoer klinkt toch geweldig?

Had een mooie bijrol kunnen spelen bij Ajax, maar koos voor het geld. Volgens mij zit er ook niet meer in voor hem dan een bijrol bij bv. een Ajax, dan speel je nog wel europees en om de prijzen en kun je je oude club geweldig helpen. Onder andere in de ontwikkeling van talenten.

5 februari 2016 om 20:07

Wanneer heeft die voor het geld gekozen dan? Bij Betis heb je echt geen vetpot hoor.

Het is bij van der Vaart ook wel behoorlijk FC Bord voor zijn kop. Al die glamour wijven die om heen krioelen. Zaakwaarnemers die niet eerlijk tegen hem zijn. Zelf geen idee meer hebben. Hij had dit seizoen al naar Ajax gemoeten. Dan had hij aan een waardige afbouw van zijn carriere kunnen beginnen.

Ajax moet Vdv niet meer willen. Zijn carriere is wel zo'n beetje bijna over nu. Als ik hem was zou ik nog proberen om te cashen in een land als China of Qatar en daarna een punt achter me carriere zetten.

Het is eigenlijk toch al 3 jaar over met van der Vaart. Teert puur op z'n naam van voorheen.

Lekker gaan cashe en daarna stoppen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren