Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste speler van WK 2010 keert terug bij eerste werkgever in Uruguay

Laatste update:

Diego Forlán keert na negentien jaar terug naar Uruguay. De 36-jarige aanvaller is maandagavond gepresenteerd als de nieuwste aanwinst van Peñarol, de club waar het voor Forlán allemaal begon. Hij komt transfervrij over van Cerezo Osaka.

/

De club uit Japan besloot het aflopende contract van de beste speler van het WK 2010 niet te verlengen en daardoor heeft Peñarol hem dus transfervrij kunnen contracteren. De club uit Montevideo heeft de transfer nog niet officieel bekendgemaakt, maar het lijkt erop dat Forlán een contract voor anderhalf jaar gaat tekenen. Peñarol gaat momenteel na vijftien speelronden aan kop in de Uruguayaanse Clausura-competitie.

Forlán, die in zijn rijke carrière eerder voor clubs als Manchester United, Villarreal, Atlético Madrid en Internazionale speelde, kwam sinds januari 2014 uit voor Cerezo. Hij kwam in Japan tot zestien doelpunten in 39 competitiewedstrijden. Hij is met 111 interlands tevens de recordinternational van zijn land.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd leuk om naar zijn spel te kijken, vooral als hij venijnig hard gaat uithalen op doel!

9 juni 2015 om 01:12

Zijn schoten op het WK 2010. Jeetje zeg, hoe krijg je zo een trap in je benen..

9 juni 2015 om 06:34

Door te trainen.

Weet niet wat die aan salariseis heeft, maar dit was wel een man die Ajax kan gebruiken

8 juni 2015 om 23:49

Shit man Ajax lijkt nog erger dan een club uit de zandbak.

Ajax heeft geld, laat hen dan een speler van 25-28 jaar kopen die er met kop en schouders bovenuit steekt.

9 juni 2015 om 00:23

Ajax heeft beide nodig. Bij Ajax 95 praten we over Rijkaard, maar was Blind even belangrijk. Ik ben van mening dat je in een team een speler van dik over de 30 moet hebben en 1 net 30.

9 juni 2015 om 00:51

Moet niet. Kijk naar Barcelona, oudste speler Mascherano is 31.

Wat wel moet is niet alleen maar jonkies zoals nu het geval is bij Ajax. Probeer John Obi Mikel eens te halen ofzo.

9 juni 2015 om 01:10

Dani Alves 32 jaar en je kunt geen Barcelona vergelijken waar de leeftijd op ongeveer 27 28 zit en ajax 22 en tevens kan Barcelona meer en betere kwaliteit betalen dan Ajax.. Daarom is een goeie ervaring belangrijk.

9 juni 2015 om 03:55

Of Song die nu bij Barca op de bank zit te verpieteren!

9 juni 2015 om 08:16

En Xavi was dit seizoen natuurlijk pas 20.

9 juni 2015 om 08:39

Song heeft dit seizoen voor West Ham gespeeld, dus is niet weg gepietterd(?)!

9 juni 2015 om 08:40

Moet natuurlijk verpieterd zijn! Al weet ik niet hoe je het schrijft :-)

8 juni 2015 om 23:50

Hij is 36 jaar en niet zo goed als hij eerst was

9 juni 2015 om 00:22

Klopt, maar in wedstrijden tegen de "kleintjes" en bepaalde Europese wedstrijden kan je veel aan zo'n iemand hebben.

9 juni 2015 om 00:45

Ik wed zo nu en dan op de J league 2 en het viel me op dat Cerezo met al hun geld
het helemaal niet zo goed doen en ook Forlan niet echt. Ze staan nu al 11 punten achter op de nummer 1 na 17 wedstrijden.

Eind april scoorde hij nog een hattrick (waarvan 2 penalties) maar daarna heeft hij nog maar 1 keer gescoord in 7/8 competitiewedstrijden. Ajax dacht met Bojan ook een goalgetter te hebben binnengehaald, maar dat viel vies tegen. Bojan begon goed bij Stoke, maar heeft dankzij opnieuw blessureleed uteindelijk maar 4
keer gescoord dit seizoen.

Met Forlan zou je ook een dure "vergane glorie" speler binnen halen waarvan de kans groot is dat hij zich blesseerd en lang eruit ligt.

9 juni 2015 om 01:07

Klopt ook ff gekeken, maar statistieken zegt niet alles, denk dat Floran juist in de eredivisie nog wel van waarde kan zijn. Natuurlijk is het een gok, maar de ervaring is wel belangrijk

9 juni 2015 om 17:15

Ik denk dat je het liefst iemand wilt die goed Nederlands spreekt. Dat maakt coachen veel makkelijker.

8 juni 2015 om 23:55

waarom zou hij nu nog naar nederland willen??

9 juni 2015 om 00:04

Houdt het dan nooit op met het 'dit was wel een man die (willekeurige club) kan gebruiken'.

9 juni 2015 om 00:21

Bij Ajax zoeken ze ervaring, en houd het nooit op, slaat nergens op. Deze man is alleen al goed voor ervaring als die op de bank zit.

9 juni 2015 om 01:14

Daniel Agger zal natuurlijk de ideale man zijn voor Ajax, misschien wilt hij nog voor Nederland spelen, vooral bij Ajax, vanwege de Denen. Contract tot 2016, nooit geschoten is altijd mis. Daarnaast heeft hij aangegeven dat hij geld niet belangrijk vindt. Beetje net als Michael Laudrup aan het einde van zijn carriere.

Vegard Forren lijkt mij ook wel de type om Moisander te vervangen. Contract loopt af bij Molde FK (t/m 2016), Noors international en heeft veel ervaring. Heeft gefaald bij Southampton, maar hij is nu ervarener en heeft Europese ervaring. Daarnaast vond ik hem bij Molde helemaal niet slecht spelen.

Wat ik eerder al zei, Nicolas Lombaerts. Heeft wel een langlopend contract (t/m 2018) en is inmiddels al 30. verdiend 1,6 miljoen per jaar. Dus zijn leeftijd kan inmiddels ook meespelen in zijn beslissing om bij Ajax te spelen. En is daarnaast Belgische international en heeft een schat aan ervaring opgebouwd bij Zenit.

Dit zijn volgens mij de spelers die Ajax ervaring brengt. Het gebrek aan scorend vermogen gaat volgend seizoen beter worden, heb daar wel vertrouwen in. Milik heeft geen onaardig jaar gehad en kan altijd groeien. Zivkovic heeft het 'Ajax-systeem' onder de knie en gaat volgend seizoen doorbreken. Fischer komt terug en krijgt langzaam zijn niveau weer. Voor de linksback positie Riedewald neerzetten, want ik vind hem beter dan Boilesen en Django Warmerdam laten doorstromen naar het eerste als tweede linksback. Dan heb je die gaten wel gevuld.

Wat was hij een heerlijke speler om naar te kijken op het WK 2010. Als hij scoorde, scoorde hij ook meestal prachtig. Pff bij hoeveel clubs heeft deze man wel niet gespeeld. Kan me wel herinneren dat dit een grote flop was bij Man Utd. Als ik hem was lekker z'n carriere afsluiten bij deze club nadat z'n contract is afgelopen.

9 juni 2015 om 00:00

Hij kwam bij Manu inderdaad niet vaak tot scoren, maar vond hem ook Manu wel redelijk spelen hoor. Als spits word je nu eenmaal afgerekend op je doelpunten en daar schorte het helaas voor hem een beetje aan.

Hmmm voor mij blijft toch Wesley Sneijder de beste speler het WK 2010.

Geweldige aanwinst voor een van de grootste clubs ter wereld. Want dat zijn de aurinegros. Hopelijk kunnen ze met Forlan een beetje presteren in de volgende editie van de Copa Libertadores.

Wat was deze man goed zeg, vooral in zijn villareal tijd met Riquelme. Bedankt voor alles Diegito je bent een ware legende voor ons.

Geweldige loopbaan gehad, top speler!

Zijn gloriejaren heeft hij uiteraard in Spanje beleefd bij Villarreal en Atletico.voor mij in vorm een wereldspits.ondanks dat hij geflopt is bij Man u toch een geweldige carriere gehad.heeft prijzen gepakt onder andere de Premier League,de fa cup,europa League, Europese super cup.is met zijn land zeer succesvol geweest.copa America gewonnen,4de plaats op het WK 2010.en Individueel is het zeker ook niet mis met de gouden bal van het WK 2010,2x topschutter van Spanje waardoor hij ook 2x de gouden schoen heeft gewonnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren