Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Diego Forlán tekent na jaar afwezigheid bij koploper uit Hong Kong

Laatste update:

Diego Forlán heeft een eenjarig contract ondertekend bij Kitchee SC in Hong Kong. De 38-jarige Uruguayaanse voetballer zat ruim een jaar zonder club na zijn vertrek bij Mumbai FC uit India, maar weigert zijn carrière als profvoetballer te beëindigen. Kitchee is zijn tiende club op profniveau.

De 38-jarige aanvaller tekende in de zomer van 2016 nog voor drie maanden bij Mumbai City. Na dat contract zat hij een jaar lang zonder club, tot hij besloot in te gaan op de aanbieding uit Hong Kong. Kitchee is de regerend kampioen en gaat momenteel aan kop in de Hong Kong Premier League.

Forlán brak op jonge leeftijd door bij Indenpendiente en speelde achtereenvolgens voor Manchester United, Villarreal, Atlético Madrid, Internazionale, Internacional, Cerezo Osaka, Penarol, Mumbai City en nu dus Kitchee SC. In 2005 en 2009 won hij de Gouden Schoen en in 2010 werd hij topscorer van het WK.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alleen al op techniek moet hij daar wel meekunnen! Wat kon deze man toch geweldig voetballen.

Een van mijn favoriete spelers was dit man. Zijn prestaties op het WK in zuid Afrika waren buitengewoon. Had een aardige trap in de benen.

Wil hij het record van Abreu gaan verbreken? Dan heeft hij nog even te gaan, want 'El Loco' heeft het record van verschillende clubs recent aangescherpt.

Vond deze man echt een held. Hele mooie carriere ook, zelfs na zijn avonturen in europa. Lekker cashen en genieten in zuid amerika/azie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren