Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas is het helemaal kwijt en wordt afgestraft in de Conference League: 0-5

Laatste update:

Club Brugge heeft donderdagavond een kinderlijk eenvoudige zege geboekt in de Conference League. In het Tupras Stadium had de ploeg van trainer Ronny Deila geen kind aan Besiktas: 0-5. Dankzij de overwinning is Club Brugge zeker van overwintering in Europa, al moet men in de laatste speelronde nog met FK Bodø/Glimt strijden op groepswinst. De andere teams in Groep D, Besiktas en Lugano, zijn uitgespeeld in Europa.

Al in de vierde speelminuut kwam Club, waar Bjorn Meijer op de bank zat, op voorsprong. Casper Nielsen kreeg vanaf zeker 25 meter afstand de ruimte om uit te halen en vond de rechterbenedenhoek: 0-1.

De tweede treffer volgde tien minuten later, toen Hugo Vetlesen die diepte werd ingestuurd aan de rechterkant van het veld. De voorzet die volgde belandde voor de voeten bij Igor Thiago, die van dichtbij binnentikte.

In het tweede bedrijf liep de schade voor het kansloze Besiktas nog veel verder op. In het uitverdedigen werd de bal ingeleverd bij Éder Balanta, die Thiago aanspeelde. Laatstgenoemde schoot op overtuigende wijze de 0-3 binnen.

De 0-4 viel binnen zeven minuten na rust. Besiktas verdedigde zeer ongedisciplineerd, waardoor Michal Skoras de vrije man voor het uitkiezen had. Uiteindelijk vond hij Raphaël Onyedika, die met een lage schuiver het vierde doelpunt van Club maakte.

Het slotakkoord werd twintig minuten voor het eindsignaal gespeeld. Andreas Skov Olsen tekende op aangeven van Skoras de 0-5 eindstand aan.

Dankzij de overwinning staat Club Brugge bij het ingaan van de zesde speelronde met dertien punten bovenaan in de poule, terwijl FK Bodø/Glimt tot dusver tien punten verzamelde. Lugano (vier punten) en Besiktas (één punt) zijn uitgeschakeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Echt zware schande dit! Hoe eindig je laatste in een groep man. Ahmet Nur Cebi had een jaar geleden moeten oprotten, maar zijn egoïsme heeft ons de das om gedaan. Kijk wat voor spelers er lopen man t.o.v. Galatasaray en Fenerbahce. Er is een grote schoonmaak nodig. 90% van de spelers moeten oprotten.

30 november 2023 om 20:57

Ik heb het te doen met je bro, gister sprong je een gat in de lucht met ons vandaag zit je met frustratie waar je totaal niks aan kan doen, voor jou persoonlijk hoop ik echt dat Besiktas uit deze dal gaat komen, zo een afgang thuis gun je geen enkele competitie genoot, hoop dat er flink geïnvesteerd gaat worden na de verkiezingen, Turkse competitie moet alleen maar meer groeien.

30 november 2023 om 21:05

Dankjewel broer. Waardeer jouw woorden enorm! Ik hoop dat de nieuwe baskan drastische maatregelen gaat nemen, want je ziet gewoon dat een kwart van de groep niet wilt spelen ivm de afrika cup. Dit gun je echt niemand.

30 november 2023 om 21:54

Belachelijk dat Besiktas zoveel Afrikanen heeft aangetrokken, je weet vanaf het begin van het seizoen al dat je stuk of 7/8 spelers gaat missen, zoveel spelers tegelijk vervangen gaat niet, tenzij je. City of Paris heet.

30 november 2023 om 22:25

Het probleem is dat we geen spelers kunnen slijten. Ghezzal krijgt 3 mil per jaar en speelt amper nog. Ik hoop oprecht dat de nieuwe baskan veel spelers kan slijten en meer gaat investeren in jonge gasten.

30 november 2023 om 21:44

Gewoon die ouwe Quaresma terughalen. Zou het op z'n 39e nog beter doen.



Als Belg zijnde toch wel verrast over het niveau van Besiktas van vanavond. Dit is toch gewoon de nummer 3 in Turkije? Ik denk dat de gemiddelde amateurploeg bij ons meer weerstand zou geboden hebben.

Ons coã«ffcient ziet er toch weer goed uit dit jaar zo!

30 november 2023 om 20:58

In competitie schommelt het ook erg. Het is wonder dat ze derde staan maar ze gaan zekers wel naar beneden kelderen op dit manier. Tegen serieuze tegenstand krijgen ze gauw veel goals tegen. Van trabzon 3 tegen gehad. Van adana 4 tegen gehad. Tegen kleintjes lukt het nog wel nipt met 2-1 etc.

30 november 2023 om 21:05

In Turkije staan ze op een wonderlijke wijze nummer 3 ja. Zouden eigenlijk stuk lager moeten staan want het is echt een bizar slecht team. Een BJK vriend van me geeft het ook toe. BJK heeft bijzonder veel geluk in de competitie tot nu toe.

Bizar makkelijke avond voor Club. Wedstrijd was vergelijkbaar met de heenwedstrijd, alleen gingen de kansen er nu wel in. Wat dat betreft een mooie revanche want die 1-1 in Brugge was pure diefstal. Club nog niet helemaal zeker van groepswinst, maar dan moeten we al met twee doelpunten verschil verliezen van Bodo. Besiktas toch wel bizar zwak dit seizoen, met toch een heel aantal mooie namen. Laat toch maar weer zien dat je er niet komt met alleen maar namen.

30 november 2023 om 20:54

Deze groep wordt echt onderschat. Als alle ploegen in vorm zijn heb je gewoon 3 ploegen die van elkaar kunnen winnen en zou Lugano laatste staan.

Dit had ook de uitslag in de heenwedstrijd moeten worden, maar toen zat het ons mee. We zijn geen partij voor deze ploegen, een spelersgroep waar de meesten in hun hoofd al met de Africa Cup bezig zijn en een trainer die liever een rechtsback in het centrum zet dan een speler uit de jeugd omdat die ook linksbenig is. Nou, gelukkig hadden we een rechtsbenige speler achterin zeg, dat maakte echt het verschil vandaag. Ik verwacht een hele drukke transferwinter en een hele drukke transferzomer want met deze ploeg kun je niet verder. En natuurlijk de verkiezingen, ik hoop niet dat de kandidaat die het telkens over Talisca heeft gekozen wordt. We moeten af van die mentaliteit.

Regelrechte schande, niks kunnen brengen van eerste tot aan de laatste min.

Payback voor dat ene punt dat jullie stolen in Brugge! Lekkere zege!

Van groepswinnaar CL naar laatste in de conference cuppie, bravo bestuur.

Laatste 25 Europese wedstrijden van BJK. 20 verlies, 2 gelijkspel en 3 winstpartijen.. Totale wanbeleid. Dit is niet wat BJK supporters verdienen. Ik hoop dat er heel maar dan heel erg snel een grote schoonmaak plaatsvind zodat BJK weer in Europa mee kan gaan doen.

30 november 2023 om 22:52

25 groepswedstrijden volgens mij want we hadden dit seizoen nog in de voorrondes 6 overwinningen. Maakt het er natuurlijk niet beter op, blijft nog steeds een schande.

Een nieuw dieptepunt..

Als je met Onur Bulur centraal achterin moet spelen dan weet je het wel..

Leuk dat Riza een aantal spelers voor de competitie spaart maar dat kunnen wij ons niet veroorloven zoals je vanavond ziet.. dan sta je voor schut..

Het is bizar wat wij de laatste jaren aan blessureleed hebben maar dit seizoen hebben we met open ogen chronisch geblesseerde spelers gehaald..

Zo’n Bailly en Rebic hebben we nog amper kunnen zien spelen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren