Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas haalt routinier met Ajax-verleden als zesde zomerversterking

Laatste update:

Julien Escudé is de zesde aanwinst van Besiktas voor het seizoen 2012/13. De 32-jarige verdediger heeft zich voor twee jaar aan de Turkse topclub verbonden. “Ik heb gehoord van de reputatie van de supporters hier en wist al dat die groot was, net als bij Sevilla. Ik ga er alles aan doen hier te helpen wedstrijden te winnen”, belooft Escudé.

/

Met de Franse mandekker heeft Besiktas er een ervaren pion bij voor het nieuwe seizoen. Escudé speelde in zijn thuisland voor Cannes en Stade Rennes, alvorens hij tweeënhalf seizoen doorbracht bij Ajax. In januari 2006 nam Sevilla hem over en daar zou hij uiteindelijk zesenhalf jaar blijven. In Istanbul sluit hij aan bij Ugur Boral, Mehmet Akgün, Olcay Sahan, Berat Çetinkaya en de Nederlands-Turkse Oguzhan Özyakup.

Dat vijftal werd ook nieuw aangetrokken door Besiktas, dat vorig seizoen buiten het podium in de Süper Lig finishte als vijfde. De laatste landstitel dateert inmiddels van 2008/09. “Ik ben heel blij hier te zijn”, laat Escudé weten. “Ik ga mijn best doen voor de club en mijn team.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

goede speler... echt onbegrijpelijk waarom ajax die toendertijd verkocht heeft maarja.. succes bij Besiktas geweldige club.

De turkse competitie wordt sterk zo met spelers als Kuyt, Quaresma,escude en nog een aantal goede spelers

25 juli 2012 om 17:26

Ik vind de Turkse competitie leuk om naar te kijken, maar ik vind dat er veel aankopen worden gedaan die duur zijn en niet top. Kuyt is bijvoorbeeld al ver over zijn top heen, maar gaat in Turkije lekker verdienen. Zelfde geldt voor een speler als Escudé, heeft zijn beste tijd gehad en komt nu nog even cashen.

25 juli 2012 om 17:34

Valt wel mee wat betreft cashen voor escude . Hij heeft een contract voor 2 jaar getekend bij besiktas en gaat 900.000 euro verdienen per jaar en 10.000 per gespeelde wedstrijd .

Hij kan nog met zijn ervaring wat toevoegen . We zullen met de tijd wel zien wat het oplevert

25 juli 2012 om 17:38

Dat is de Turkse competitie, heel veel grote namen die allemaal op hun retour zijn. Baros, Quaresma, Simao, Kuyt, Escude, Guti etc. Wel leuke aankopen hoor, want het is best leuk om naar die topclubs te kijken. Voor de competitie als geheel is het alleen niet echt super een met beleid heeft het ook niet veel te maken.

25 juli 2012 om 17:42

Klopt dat is een probleem van de Turkse clubs ( meeste dan ) ze halen spelers die over hun top zijn waardoor de talenten amper kans krijgen.

Turkije heeft wel degelijk talenten rondlopen, op dit moment lopen er een aantal rond in de Bundesliga bij Hsv en bij Dortmund als voorbeeld.

In ben niet echt op de hoogte welke talenten er allemaal rondlopen in Turkije die een grote toekomst wordt voorspeld maar 1 ding is zeker: Ze lopen er wel rond ze moeten alleen nog kansen krijgen.

25 juli 2012 om 17:43

vier van de zes spelers die je daar opnoemt zullen aankomend seizoen niet meer in Turkije spelen, maar ik snap je punt. Voor de rest valt het wel mee met die grote namen.

25 juli 2012 om 17:43

Guti, Kuyt en Escude zijn/waren als 30-plussers gekomen, maar Baros(27/28), Quaresma (27/28) en Simao (30/31) waren zeker niet op hun retour toen ze naar de Turkse competitie kwamen. Baros werd topscoorder in zijn eerste seizoen en loop nog steeds 1 op 2, terwijl Quaresma eeen goede eerste seizoen draaide. Daarentegen vielen Simao en Guti wel tegen.

Escude is een ervaren verdediger. Als hij naar Ajax zou gaan, was het een ervaren kracht, maar als hij naar de Turkse competitie verkast, is hij opeens een - over zijn retour - speler.

25 juli 2012 om 17:49

Voor dat geld had hij ook nog 2 jaar bij Ajax kunnen komen voetballen. Dan hadden we een ervaren verdediger in huis gehaald die geen miljoenensalaris krijgt per jaar en de jeugd een hoop kan leren. Is een oude bekende van de club en speelstijl en weet wat het is om prijzen te winnen.

Blind, Boilesen, Dijks, Denswil enzovoorts hadden allemaal veel van hem kunnen leren en regelmatig in kunnen vallen. En dan volgend seizoen hadden ze Escude uit de basis kunnen spelen.

Jammer dat Ajax neit hier aan gedacht heeft.

25 juli 2012 om 17:49

Baros en Quaresma waren inderdaad niet echt op hun retour. Baros is nooit echt top geweest, heeft bij geen enkele grote club (liverpool, Lyon) weten te overtuigen of een basisplaats weten te bemachtigen. Quaresma heeft het aardig gedaan in Portugal, maar is verder ook gewoon geflopt in de grotere competities (inter en Barca).

25 juli 2012 om 17:52

at Memoires

De Turkse topclubs voeren een nu-beleid. Het gaat om de dag. De achterban van de clubs pushen de voorzitters/bestuurders om klinkende transfers te maken. Dat komt ook deels door het bestuur die geen beleidsplan heeft. Dus er is niks aantoonbaar om de supporters te overtuigen dat de club in lange termijn succesvol kan zijn.

Doelstelling is kampioen worden.

Oke, leuk en aardig maar hoe wil je dat als club realiseren. Leuke transfers, bekende coachs (del Bosque, Rijkaard, Aragones etc) aantrekken.

Gelukkig gaat het slecht met de financiele situatie van de clubs. Dat dwingt hun om gerichte aankopen te doen en de jeugd kans te geven, want anders redden ze het niet.

Ik verwacht dat de clubs een steeds beter beleid zullen voeren met oog opmerkelijke stappen. De supporters houden zich steeds vaker bezig met het financiele gedeelte van een (eventuele) transfer. Het woord nuchter neemt een steeds belangrijkere rol in de denkwijze van de supporters

25 juli 2012 om 17:58

Baros heeft inderdaad niet een basisplaats weten te bemachtigen bij Liverpool en Lyon, maar hij speelde wel in een veel betere Liverpool als nu. In zijn Liverpool-tijd speelden ze halve finale en finale in de CL.

Quaresma heeft alleen bij Porto weten te overtuigen en is bij andere clubs geflopt. Echter kan niemand ontkennen dat hij enorm veel potentie heeft en deed het aardig in zijn eerste seizoen.

Qua leeftijd waren beide heren zeker niet op hun retour en uiteindelijk was dat mijn punt, maar ik kan me vinden in jouw reactie.

25 juli 2012 om 17:58

Memoires weetje wat het verschil is tussen Turkije en Nederland/duitsland. Hier in Nederland hebben we in een elke stad een voetbalvereniging, waardoor het voor scouts makkelijker is om op een zaterdagmiddag een talent te ontdekken. In Turkije is dat niet zo, bovendien is de infrastructuur onwijs slecht en hebben de meeste huishoudens geen geld om hun kinderen naar een voetbalvereniging te sturen.

Er wonen ruim 2 miljoen Turken in Duitsland (land met ruim 80 miljoen inwoners) en als je dan naar de Bvo's kijkt in Duitsland zie je echt veel Turken die daarin de jeugdteams spelen, dit kan toch haast geen toeval zijn. Hier in Nederland wordt de basistechniek al in de F'jes bij de amateurs geleerd, ik heb het gevoel dat ze in Turkije pas in de B'tjes leren naar elkaar overspelen. Wat ik wil duidelijk maken is het voor de jeugd in Turkije erg slecht is geregeld en als de topclubs dan ook nog eens grote namen gaan halen die allang op hun retour zijn, tja dan wordt het haast onmogelijk om nog door te breken voor die jonkies.

Op dit moment spelen er twee spelers met Turkse roots (nuri Sahin en Mesut Özil) bij Real Madrid die hun voetbalopleiding in Duitsland hebben gehad, zegt al genoeg lijkt me.

25 juli 2012 om 18:01

Azalkmaar2 je noemt baros op zijn retour bij galatasaray... baros is al 4 jaar bij galatasaray en gaat 5de sezoen nu doormaken ! als je 27 bent en je gaat naar een ploeg dan ben je niet op retour eh

25 juli 2012 om 18:02

Gelukkig gaat het slecht met de financiele situatie van de clubs. Dat dwingt hun om gerichte aankopen te doen en de jeugd kans te geven,

Dit is eigenlijk een goed teken. Feyenoord heeft op deze manier ook de jeugd laten doorstromen wat spelers als Kongolo, Achahbarr, Vilhena, Manu etc.. voortbracht.

Er loop zeker een hoop talent rond dat zich graag wil bewijzen en daar weet jij meer van dan mij. Wanneer clubs zich realiseren dat de jeugd kansen geven voordelig is want je kan ze verkopen voor veel geld na een tijdje of je plukt er de vruchten van, wat ook weer aantrekkingskracht oplevert en een signaal uitzend naar andere talenten van hè we hebben daar en daar kans om door te breken.

Wanneer dat moment aanbreekt en het duidelijk is zal de financiele situatie verbeteren, laat ik wel duidelijk zijn je hebt ook spelers met ervaring nodig een mix van oud en jong kan geen kwaad en is prima om mee te werken.

Na verloop van tijd zullen de prestaties niet uitblijven want meer talenten betekent meer geld en meer geld betekent meer mogelijkheden wat betreft het opleiden van jonge spelers, het vergt tijd en beleid maar dan heb je iets om op voort te bouwen.

25 juli 2012 om 18:20

Inderdaad, het is een goed teken. Vorig jaar heeft Galatasaray twee jeugdspelers laten doorstromen door blessures en de financiele situatie. Een ervan is nu een onbetwistbare basiskracht en wordt gezien als een topper. Uit nood heeft de club een topper in wording ( Semih Kaya) met restwaarde erbij.

Zoals jij aangeeft, heeft Feyenoord dit beleid aardig onder de knie en ze doen het steeds beter. Nadat ze de smaak te pakken hebben, zullen ze dit beleid aanhouden en ervaren krachten aanvullen als het nodig blijkt.

Zo moeten de Turkse clubs ook te werk gaan en een aantoonbaar beleid vormen en dit publiceren aan de supporters. Zo zullen de fans ook hun hart luchten omdat er iets concreets is.

Daarom hoop ik dat de financiele situatie zo blijft tot de clubs slim te werk gaan. De komende vijf jaar is erg belangrijk voor het Turkse voetbal. Hopen dat ze hun lesje hebben geleerd.

26 juli 2012 om 01:15

Alleen Besiktas haalt spelers die afbouwen hoor, verder alleen Kuyt naar fener,

Baros kwam 4 jaar geleden hij werd nog topscorer van super lig

26 juli 2012 om 02:00

@ Sakarya alleen besiktas ??

Roberto carlos vergeten zeker ?? Behalve guti 34 en nu escude 32 valt het mee !

Simao was captain van atletico en kwam op zijn 31ste naar bjk voor 900.000 euro.

Vorig jaar ujfa met zijn 33 jaar . En als we de oude transfer van de laatste 10 jaar erbij halen van de topclubs zijn we nog bezig .

25 juli 2012 om 17:28

die spelers die je opnoemt zijn kwa kwaliteit niet bepaald sterk hoor, net als kuyt heeft veel uit zijn cariere gehaald zeker voor zoón beperkte speler maar is toch niet wat je noemt top, qauresma is in elke topcompetitie mislukt en escude is zoón speler van tien in een dozijn

25 juli 2012 om 17:39

jij hebt de afgelopen jaren kuyt echt zwaar onderschat... Misschien door zijn loop houding maar de techniek van kuyt is gewoon goed tot zeer goed. Ik vind kuyt juist een zeer goede speler nu nog altijd. Hij is een voortreffelijke spits maar ook een goede rechtshalf. Meeste spelers die veel afjagen worden gezien als beperkte spelers maar die spelers zijn juist het beste wat je kan hebben voor je ploeg kijk maar naar Kuyt en Pedro bijvoorbeeld. Pedro wordt ook onderschat bij Barcelona.

Dus omdat Quaresma mislukt is bij Fc Barcelona en ergens in engeland is het meteen geen goede speler meer? Escude is gewoon een goede verdediger hoor misschien nog wat rancune in je bloed ik zou zeggen spuug het uit!

Was deze jongen niet een beter haalbare kaart dan Chivu voor Ajax in de zoektocht naar een ervaren verdediger?

Vond het altijd wel een goede verdediger. Frankie had deze speler blijkbaar niet op zijn radar. Jammer. Veel succes bij Besiktas dan maar!

Escudé is een leuke verdediger, goed genoeg voor een subtopper maar da's ook al. Maakt hij bij Besiktas kans op een basisplek?

25 juli 2012 om 17:40

Waarschijnlijk wordt het een standaard basis met escude-sivok achterin bij besiktas , hij wordt over 3 weken 33 en is ook gehaald als een ervaren verdediger die nog wel 2 a 3 jaartjes kan meedoen .

Is op zich een redelijke goede verdediger , alleen weet je het niet hoe het gaat uitpakken , met de tijd zullen we het zien of hij van toegevoegde waarde kan zijn . Vindt het nog steeds jammer dat we egemen transfervrij lieten vertrekken naar fenerbahce , dat was pas een verdediger !!

Ik ben benieuwd ..

25 juli 2012 om 17:40

Op dit moment maakt iedereen een kans op een basisplek. Er is totaal geen sprake van een goed beleid, er is überhaupt geen sprake van een beleid. De oefenwedstrijden die de afgelopen week zijn gespeeld, beloven ook niet veel. Het is echt te hopen dat we dit jaar in het linkerrijtje eindigen. We hebben nu ontzettend veel jonge spelers, maar dan moet je met alle respect geen oude spelers halen als Escude die al zwaar over hun top zijn. Het is voor de supporters echt afwachten en zien wat er gaat gebeuren.

Ik snap dit dus totaal niet, waarom haal je in godsnaam zo'n een oude rot binnen? De club heeft al geld problemen en dan haal je zo een verdediger. Ik heb nu zo een zin om te vloeken, volgens mij hebben we ook Allan Mcgregor gehaald, nou chapeau! Spelers die met alle respect niet eens bij ADO of Gaziantepspor in de basis zouden staan. Kon je beter Egemen behouden en deze twee spelers niet halen.

Nee ik heb totaal geen vertrouwen in het aankomende seizoen. Als we in het linkerrijtje eindigen ben ik 'blij'. Maarja je moet wat het als de vorige directeur de hele cub naar de klote helpt.

25 juli 2012 om 17:45

Ik heb ook niet zoveel vertrouwen in Mcgregor , had zo gehoopt op de transfer van David Ospina , alleen gooide nice roet in het transfer , ospina wilde komen , nice deed steeds moeilijk . In januari kunnen we ospina transfervrij overnemen want hij heeft nog een contract van 1 jaar bij nice .

Wat betreft de kwestie egemen ben ik het met je eens , alleen besloot egemen eerst dat hij verder wilde gaan met zijn huidige salaris en vervolgens veranderde hij van gedachten waardoor beide partijen besloten om het contract te beeindigen . Egemen en escude ga ik niet vergelijken want het is egemen all the way voor mij , ik wens hem het beste bij fener !

Ben (oprecht) blij voor Besiktas, dat een ervaren speler als Escude alsnog voor Besiktas kan/wilt kiezen, god was is die club ver afgedaald (door de schulden die de ex voorzitter heeft veroorzaakt).

Hopen dat ze toch wel top5 kunnen behalen, zie het alleen somber in... ze Moeten (hoofdletters) echt een keeper halen, die punten kan pakken... dat scheelt straks in de maanden februari maart, zie ze als ze niet oppassen degradatie voetbal spelen.

25 juli 2012 om 17:46

Ik heb vertrouwen in Cenk hij heeft genoeg goeie dingen laten. Hij maakt nog wel af en toe een blunder, maar kijk naar Volkan die maakte in zijn beginjaren volgens mij elke wedstrijd wel een blunder. Volkan zit op dit moment misschien wel in de top 15 beste keepers van Europa.

Een degelijke versterking, al past het niet in het nieuwe beleid van Bjk. Hij zal ook niet zoveel geld verdienen, ong. 800k per jaar. Gewoon een goede transfer die een goede mentor voor Ersan Gülüm kan zijn. BJK is goed bezig, nu moeten ze die overbetaalde Portugezen dumpen en een paar goede wingers halen

Ik verwacht niets van Besiktas dit jaar. Demiroren heeft de hele club naar de malle geholpen. begrijp ook niet wat Escude wil doen bij Besiktas, hij kan toch naar betere oorden vertrekken lijkt me. Heo dna ook veel plezier ermee Besiktas.

Escude zal elke week een degelijke indruk maken. Daarnaast zal hij jonge, talentvolle verdedigers goed opleiden (zoals Cabral zegt). Hij brengt nuttig ervaring in het spel. Alleen moet ik wel zeggen dat hij niet de snelste is.

Ook al zitten we in de financiele problemen als nog zijn we de grootste titelkandidaat dit seizoen.
En alle gs en fb fans, jullie waren wel jaloers de afgelopen 2 seizoenen op ons en al onze sterren ;

Sommige leden hier zeggen dat gs en fb eindelijk samen weer in de cl gaan spelen, wanneer hebben ze samen in de cl gespeeld, kan iemand mij beantwoorden?

En de gs en fb fans die over bjk praten, aub let gewoon op je eigen club, want beiden gaan de 1ste ronde eruit vliegen net als altijd.

En nog iets over dat omkoopschandaal van fenerbahce, omdat de de hele land voor fenerbahce is durven ze helaas niks te doen, anders zaten ze nu in de 3.lig.

Als ik jullie nu een vraag stel weet ik tog dat niemand mij een antwoord kan geven, het jaar 2003/2004 zegt dat jullie wat, ik denk dat geen van jullie toen bog voetbal keek helaas
Fb en gs blijven altijd man en vrouw en wij Besiktas jullie vader, vergeet dat niet.

Groetjes from istanbul

25 juli 2012 om 18:46

Leuke verhaal ... Maar wat heeft dit allemaal te maken met de transfer van Escude?

25 juli 2012 om 19:39

Hij is aan het huilen. Dit stukje is copy-past. Elke keer als er een Bjk-topic verschijnt, dan doet hij zijn ding. Het is blijkbaar moeilijk voor hem om de transfer van zijn club te beoordelen.

Zakdoekje carsi?

On: Escude zal 'amper' een miljoen verdienen en brengt veel ervaring met zich mee. Op dit moment heeft de selectie van Besiktas ervaring nodig, want het is onrustig. Dus het pakt goed uit.

Al flopt Escude in Turkije, de financiele gevolgen zullen niet groot zijn

25 juli 2012 om 19:55

Gewoon , jullie komen altijd met jullie onzin hier, terwijl de meeste totaal geen verstand hebben, ik heb het nu over het algemeen!

25 juli 2012 om 19:58

Jouw ga ik niet eens serieus nemen, kindje van gisteren...

25 juli 2012 om 20:01

En nog iets , ik schrijf al bijna 10jaar op voetbalzone ;
Niemand kan van mij winnen, vergeet dat niet!

25 juli 2012 om 21:30

Besiktas heeft nog 2 transfers gedaan: Hardnodig en Broodnodig.

En nu over de transfer: kwalitatief goede speler met de nodige ervaring.

25 juli 2012 om 21:39

Haha, goed zo jongen. Medaille?

Wij praten hier niet over de algemene situatie van de clubs en dan nog kom je met onzin. Hier gaat het om de transfer van Julien Escude en niet over jouw standaard stukje tekst.

Win maar van je zelf Carsi.

Leef je maar uit bij de Bjk-topics!

26 juli 2012 om 00:09

Dan moet je eerst het seizoen 2002-2003 erbij betrekken, kan je zien hoe een club kampioen gemaakt wordt. Besiktas kreeg alle hulp en ze moesten nog harder werken om de andere team geen kampioen te laten worden !

Escude prima speler voor een prima prijs, nu de doorgeslagen "tupcu" weg is komen er voetballers om te voetballen naar Bjk, jongens als Simao en Quaresma hebben niets gebracht in Turkije.

Quaresma is zo een beetje overal geflopt waar hij gevoetbalt heeft, dus ik hoop dat de mensen stoppen met hem als een ster aanwijzen.

26 juli 2012 om 01:48

@ Hard

Dus dat bjk samen met gs nek aan nek tot de eindstrijd ging en bjk gs afmaakte in de eennalaatste wedstrijd moeten jullie fransen uitgaan van hulp van dergelijke mensen ??

Of heeft het meer te maken dat lucescu notabene ex coach van gs de laan werd uitgestuurd en kampioen werd met de rivaal ??

Van wie hebben wij hulp gekregen dan ?? Dat jaar hebben we zowel uit als thuis van jullie gewonnen en dat kwam indd '' Hard '' aan bij jullie ! De jaar daarop stonden we 14 punten op fener en streefden we af om opnieuw kampioen te worden maar de fameuze samsun wedstrijd waar de scheidsrechters en de gehele smerige bond het niet wilden dat bjk 2 x achter elkaar kampioen werd om zodanig de wedstrijd te fixen en bjk met 4 x rood te bestraffen zodat samsun regelementair de wedstrijd won !

Je moet met feiten komen , en niet met BS !

Check eerst jullie smerige verleden , grondleggers van omkoping seizoen 92-93 . Keeper van ankaragucu zalad die jullie mogen bedanken !!

Wat te denken van de spelers van malatya en ankgucu die gewoon keihard toegeven dat ze geld hebben ontvangen van smeerlappen zoals ergun gursoy !

Denizli-fener wedstrijd ?? Ring any bells ?? Waar is die zogenaamde 1 miljoen die aan song werd gegeven maar niet werd bewezen ??

Degelijke speler, hier gaat Besiktas nog veel aan hebben. Gek dat Ajax nooit heeft overwogen hem terug te halen, was in zijn eerste periode altijd een betrouwbare kracht tussen alle wisselvallige jonkies als Sneijder, Heitinga en VDV toen.

Gezien zijn salaris gewoon een goede aankoop voor Bjk! Ga ervan uit dat hij de Turkse competitie zeker zal aankunnen en ook een voorbeeldfunctie zal hebben bij de jeugdspelers. Daarbij kijk maar naar Ujfalusi hij was ook niet de jongste toen hij naar Gs kwam maar was uiteindelijk toch 1 van de beste oftewel de beste verdediger in de competitie!

Ik vindt Escudé een beetje aan de oude kant en heb liever een jonge verdediger als Ersan Gulum in de centrum samen met Sivok. Ik hoop dat we dit jaar in de top 4 gaan eindigen en die Portugese allemaal verkopen of wegsturen. Ik denk dat het een lastige jaar gaat worden voor zowel Besiktas als Trabzonspor.

Beste vrienden uit het mooie land Turkije houden julle het wel lief en aardig tegen elkaar ..ennuh lekker on-topic enzo?

Leuk zo'n ervaren verdediger erbij. De Turkse competitie wordt maar steeds sterker en sterker ;

Off: Mcgregor is aangekomen in Istanbul!

Hoe je het ook wendt of keert, de Turkse Competitie word met de dag aantrekkelijker..

Weet niet wat ik van Escude moet verwachten, dacht door de schulden dat de jeugd kansen zou krijgen, maar goed we zullen komend seizoen zien. Een plaats bij de 1e 4 zou in principe al prima zijn, prioriteit ligt in ieder geval bij het wegwerken van de schulden (yd'nin aq).

Beste heer Aybaba maakte duidelijk dat ze jonge spelers zouden aantrekken...

Mooi investering zeg...

26 juli 2012 om 01:35

Duidelijk dat je bjk niet volgt en puur onzin uitkraamt . Oguzhan ozyakup 19 jaar , zegt je dat iets ??? Olcay sahan is ook 25 alleen ugur boral en mcgregor zijn wat aan de oudere kant .

Verder gaat het niet om Jongere spelers aan te trekken , hij gaat investeren in de jeugd zodat bjk meer spelers uit de jeugd de kans gaat geven dit jaar . Kadir ari , atinc nukan , mami demirci zullen meer kansen krijgen dit jaar . Hij heeft diverse jonge spelers de kans gegeven in oefenwedstrijden afgelopen 2 weken .

Verder heb je ook enigzins wat ervaring nodig , escude is transfervrij en heeft ervaring , je gaat toch niet alleen maar met jonge pikkies spelen ???

26 juli 2012 om 01:45

Jammer dat ze Mcgregor als keeper halen...

Hier mee laat je zien dat je geen vertrouwen hebt in Cenk...

Had dan op z'n minst Karcemaskas gehaald van Gaziantep, geweldige keeper en is al jaren in de Stsl...

Maar eerlijk is eerlijk ik volg BJK maar half, maar heb Aybaba nooit horen zeggen dat ze oude spelers zouden halen..

Edit : Ik hoop voor BJK dat jullie niet als Aykut z''n k*t systeem gaan voetballen..

Heeft altijd praatjes over de jeugd maar doet er niks mee...

26 juli 2012 om 01:53

Ik heb zowieso niet zoveel vertrouwen in mcgregor . Had liever ospina gewild die ook ons wilde maar door zijn werkgever nice is het niet gelukt . Indd , desnoods Karcemaskas was beter geweest , is een goede keeper , speelt al een tijd in turkije maar gaziantepspor is niet achterlijk en gaat de hoofdprijs vragen !

Ik hoop het beste voor aybaba , hij begeerd discipline en dat is belangerijk , maar dat probleem met Q7 moet snel worden opgelost , olcan sahan kan niet voor meer dreiging zorgen als Q7 .

Dit jaar wordt het lastig , en dat weten de supporters. Aybaba zei dat hij voor 4-4-2 gaat , almeida-pektemek en waarschijnlijk is bjk ook bezig om een nieuwe spits aan te trekken , we zullen het met de tijd zien !

26 juli 2012 om 02:17

Kun je me meer informeren over Olcay ?

Want als Q7 voor een mooie bedrag weg kan ( liefst niet natuurlijk ) denk ik dat het beter is om Ugur daar te zetten..

Mits het wel de Ugur is die daniel alves een rugpijn bezorgde...

En waar gaan Oguzhan en Mami spelen ?

26 juli 2012 om 17:39

Mami is een typische nummer 10 ! Hij moet het spel maken met zijn nodige assists .

Oguzhan kan zowel als een middenvelder als nummer 10 uit de voeten . Hij gaf een paar mooie steekpasses tijdens de oefenduels . Tis dan ook niets voor niets dat wenger hem van AZ wegplukte toen hij nog 17-18 was ! Alleen is er veel concurrentie bij arsenal en moet je geluk hebben !

Goeie speler zeker voor in Turkije.ik denk wel dat Besiktas er nog veel zal aan hebben.er is nog iemand vertrokken bij Sevilla weet de naam niet meer. Ik weet wel dat hij 27 jaar is.

hoe dan ook quaresma moet die 2miljoen gewoon accepteren wat Orman hem had aangeboden.
De beste speler van superlig ik hoop dat hij nog 2 jaartjes verder met ons mee kan

@zaza oguzhan en mami zijn spelmakers ( soort van Xavi )

26 juli 2012 om 19:23

Pardon? beste speler van superlig....

jah natuurlijk, wat dacht jij dan? alex stoch topuz caner?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren