Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas blijft op titel jagen en is thuis al zestien maanden onverslaanbaar

Laatste update:

Besiktas is de 23e speelronde van de Süper Lig zonder kleerscheuren doorgekomen. De regerend landskampioen had zaterdagavond aan één doelpunt genoeg om Rizespor op de knieën te krijgen en staat nu met 53 punten op de eerste plaats. Medipol Basaksehir heeft zeven punten minder, maar heeft ook nog een duel te goed. Besiktas verloor in november 2015 voor het laatst een thuisduel in de Süper Lig.

Besiktas had het in de eerste helft niet makkelijk tegen het goed georganiseerd opererende Rizespor, maar vond wel één keer een opening. Adriano Correia trok de bal vanaf de linkerflank laag voor waarna de andere vleugelverdediger, Gökhan Gönül, de bal voor het inschieten had: 1-0. Gönül maakte daarmee zijn eerste competitiedoelpunt sinds december 2015. Rizespor toonde weinig aanvallende intenties en kwam niet veel verder dan een mogelijkheid voor Léonard Kweuke in de tweede minuut.

In zijn vier ontmoetingen met Rizespor scoorde Ryan Babel drie keer, maar dit keer kon de Nederlander het verschil niet maken. Hij mocht negentig minuten blijven staan, maar scoorde dus niet en bereidde ook geen treffer voor. In de tweede helft bleef Besiktas ruim zeventig procent balbezit houden en kreeg men via Talisca en Vincent Aboubakar nog mogelijkheden, maar het bleef zaterdagavond bij die ene treffer van Gönül.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd met de kampioensschap BJK fans! Ga er vol voor tegen Olympiakos.

4 maart 2017 om 19:06

Huh hoezo gefelicoteerd, weet je wel hoeveel wedstrijden er gespeeld moeten worden. Niet overhaasten he. Wedstrijd tege rize was niet top maar je hoeft ook niet top te spelen om van rize te kunnen winnen.

Enige die Besiktas moeilijk kan maken is Besiktas zelf. Die 2-0 kwam niet, waardoor Rize steeds counterde. Fabricio die em goed redt last second. Toch heb ik het gevoel dat ze hier niet keihard tekeer wilden gaan voor de wedstrijd in EL. Maar goed drie punten zijn drie punten. Nu hopen op punten verspeling van Basaksehir.

Alvast gefeliciteerd. Enige doel voor Fener is nog de beker en evt een tweede plaats. En dan zorgen dat die president oprot, dat zou de grootste prijs van allemaal zijn.

4 maart 2017 om 19:11

Dan moet Fener wel een flinke inhaalslag maken om nog tweede te worden. De beker is wel te doen. En voor Besiktas is het nog niet zover om al kampioenschap vast te stellen, niet jinxen

5 maart 2017 om 00:39

Nee joh, doe maar niet. Met Aziz en Dursun erbij hebben we twee concurrenten minder.

Er staat 16 maanden is dat dan in de competitie? want in de beker won fenerbahce met 0-1. En zoals hierboven staat fenerbahce kan alleen de beker pakken en dan oprotten met die trainer en die gvd Kut voorzitter anders zitten we nog wel met meer handen in het haar dan een kapper!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren