Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas betaalt gehuurde Lens ruim twee miljoen exclusief bonussen

Laatste update:

Jeremain Lens is sinds kort speler van Besiktas, maar is nog steeds eigendom van Sunderland. De Turkse topclub heeft duidelijk gemaakt dat de overgang van Lens een huurdeal betreft, met een optie tot koop. Besiktas heeft de mogelijkheid om de Oranje-international voor vier miljoen euro definitief over te nemen.

Omdat Besiktas beursgenoteerd is, is de club verplicht de financiële details van het contract met de Nederlander bekend te maken. Lens gaat komend seizoen 2,2 miljoen euro verdienen, een bedrag dat kan oplopen middels bonussen. Als Lens minimaal 25 wedstrijden speelt, krijgt hij 50.000 euro extra en wanneer hij minimaal 35 wedstrijden heeft afgewerkt, kan hij 100.000 euro op zijn bankrekening verwachten.

Door een Champions League-bonus kan Lens nog eens twee ton extra verdienen, maar welke prestatie er geleverd moet worden is onduidelijk. Sunderland ontvangt in eerste instantie anderhalf miljoen euro voor de deal. Lens werd eerst nog in verband gebracht met een terugkeer naar Fenerbahçe, waar hij vorig seizoen speelde. De 29-jarige aanvaller koos echter voor de rivaal, die afgelopen voetbaljaargang kampioen werd en uitkomt in de Champions League.

Vind jij dat Jeremain Lens er goed aan heeft gedaan om voor Besiktas te kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komt niet vaak voor dat spelers meer gaan verdienen als ze worden verhuurt, dus hij heeft het weer goed voor elkaar.

Twee ton bonus indien we tijdens zijn dienstverband een 'uefa kampioenschap' behalen, dus Champions League- of Europa League-beker. Niet dat het gaat gebeuren, maar ze hebben het er in gezet. Goede deal er uit gesleept door ons bestuur. Zijn salaris is, als je het vergelijkt met wat de rest allemaal betaalt, niet hoog. En in zijn 4e en 5e jaar, als hij zo lang blijft, daalt het onder de 2 miljoen. Ben wel benieuwd tot wanneer we die optie kunnen lichten, want als de deadline binnen de FFP-periode ligt, kunnen we hem niet definitief overnemen, tenzij er nog iemand vertrekt. En dat heb ik liever niet.

Nu blijft alleen nog de transfer van Medel over, met wie we al een akkoord zouden hebben. Als we nog de overbodige spelers kunnen lozen, is dit de beste transferperiode van dit bestuur. Ik verwacht nog een extraatje in de vorm van Jose Sosa of Demba Ba, maar dat zien we dan wel.

7 augustus 2017 om 21:06

De komst van Jose Sosa of Demba Ba zou ik wel toe juichen. Met Sosa erbij kunnen we meer rouleren op het middenveld maar wil liever een verdedigende middenvelder zien. Jammer dat BJK niet voor Ndiaye is gegaan. Atiba gaat het niet meer kunnen belopen. Eerlijk gezegd ben ik bang dat Negredo gaat falen. Een Cenk gaat je veel grijze haren verzorgen. Een ideale pinchhitter maar presteert altijd slecht, wanneer hij basis start. Een Demba Ba is altijd wel een zekerheid en daarnaast ligt hij ook goed in de groep.

8 augustus 2017 om 00:16

Hoe moeten we Ndiaye halen als je rivaal met bonussen 9 miljoen betaald heeft en hem een salaris van bijna 3 miljoen biedt? Dan zouden we Oguzhan moeten verkopen en dat moeten we niet willen.

Het zal een tijdje duren voordat we op niveau zijn. Marcelo en Atiba konden elkaar heel goed vinden en Pepe speelt liever de lange bal, die twee moeten aan elkaar wennen. Negredo, Lens, Pepe, ze hebben allemaal tijd nodig, dus de eerste paar weken wordt het vallen en opstaan. Cenk is geen topspits en ik heb hem nooit gezien als onze eerste spits, maar van iemand die vorig seizoen 20 doelpunten heeft gescoord kan je moeilijk zeggen dat hij altijd slecht presteert als basisspeler.

Bij Fenerbahce kon hij meer verdienen maar snap de ambitie wel. En Besiktas nieuwe stadion: Wow!

Zeer goed gehandeldvan Besiktas, 4 miljoen voor een speler van het kaliber Lens is een koopje tegenwoordig!

Besiktas heeft echt een lekker team voor dit seizoen. Verwacht dat ze weer kampioen gaan worden!

7 augustus 2017 om 18:41

Nee denk het niet, denk dat het team van Elia kampioen wordt

7 augustus 2017 om 19:36

Ik verwacht ook veel goeds van Trabzonspor dit seizoen

De props gaat uit naar het bestuur. Daar waar het bestuur van Fener en GS al jaren falen, doet het Bestuur van Besiktas vaak goede zaken. Echter worst het dit jaar wel lastiger om kampioen te worden dan de voorbij gaande jaren. De middenmoters hebben zich dit jaar ook aardig versterkt. Ook GS heeft een aardig team gebouwd maar naar mijn mening te duur en ook wel overbodig ingekocht. Ben ook wel benieuwd naar de aankomende transfers van FB. Wordt iig een spannend jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren