Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berlusconi houdt vast aan zwakke Inzaghi en ontkent dreigement

Laatste update:

Silvio Berlusconi heeft Filippo Inzaghi geen ultimatum gesteld om AC Milan weer op de rit te krijgen. Vorig jaar zomer zette de excentrieke voorzitter en eigenaar van de Italiaanse club de oud-spits voor de groep als trainer. Even tevoren had hij Clarence Seedorf uit zijn rol gezet, na een samenwerking van maar vijf maanden. Hoewel het slecht gaat met de club, houdt Berlusconi voorlopig toch vast aan Pippo als coach.

/

Inzaghi begon in juni aan zijn baan, maar halverwege het seizoen kan de conclusie worden getrokken dat het met hem aan het roer niet beter is gegaan. Milan won zes van de negentien competitiewedstrijden onder zijn leiding en staat op een troosteloze tiende plaats in de Serie A. Koploper Juventus heeft twintig punten meer en AS Roma staat vijftien punten voor op i Rossoneri. Inzaghi’s winstpercentage ligt maar op 35 procent.

Voorganger Seedorf deed het beter en won tenminste nog 50 procent van de wedstrijden als trainer van Milan. Maandag schreven de Italiaanse kranten dat voorzitter Berlusconi na de wedstrijd van zondag (0-1 verlies tegen Atalanta) boos was geworden op Inzaghi en hem had gedreigd te ontslaan, als de resultaten niet gauw beter zouden worden. Daar is volgens hemzelf echter helemaal geen sprake van geweest.

Sky Italia weet dat Berlusconi wel een crisisvergadering heeft gehouden met Inzaghi en met vicevoorzitter Adriano Galliani. Daarbij zijn echter geen ultimatums gesteld of dreigementen geuit. Berlusconi zou na de berichten daarover in de Italiaanse media weer contact hebben gezocht met zijn hoofdtrainer, om hem ervan te verzekeren dat zijn baan niet op het spel staat. Inzaghi bereidt Milan ondertussen voor op de ontmoeting met Lazio, die voor komende zaterdag op de rol staat.

Denk jij dat Filippo Inzaghi het seizoen mag afmaken bij AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond Seedorf zelf tactisch beter dan de huidige trainer, in de zin van dat wedstrijden die leken op een verlies te draaien toch nog om te draaien in een gelijkspel bijvoorbeeld..

20 januari 2015 om 15:00

Seedorf is tactisch wat sterker en maakte niet zulke domme beginnersfouten waar ik inzaghi wel eens op betrap zoals domme wissels of Bonera op linksback terwijl Armero gewoon kan spelen.... en dat zag je in de resultaten ook wel een beetje terug. Ik baalde er dan ook goed van dat Seedorf de laan werd uitgestuurd maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dat ook deels aan hemzelf lag.

20 januari 2015 om 19:05

Hoorde dat Seedorf heel vaak de training stil legde bij de tactische training en dat de spelers daar helemaal gek van werden en daardoor onstond er een slechte verhouding tussen de spelers en trainer. (Insidebron)

Sorry dat ik het zeg , maar stiekem geniet ik gewoon hoe Berlusconi's club het niet al te best doet.
Gaat hij Seedorf aanstellen zogenaamd zou die zijn kans krijgen.
Nou helemaal niks was daarvan gekomen.
Daarnaast toen Seedorf kwam zag het spel er met de week beter uit.
Het leek alsof Berlusconi die tijd verwachtte dat AC elke tegenstander met 4-0 van het veld zou sturen.
Had Seedorf nou langer gehouden dan denk ik toch echt dat ze er nu stukke beter voor stonden.
Verder zal Berlusconi zich al helemaal in de vingers snijden als hij Inzaghi nu ook zal ontslaan..kortom hij zal het denk ik voorlopig toch met Pippo moeten doen.

ps: voor de fans en Inzaghi zelf vind ik het uiteraard niet leuk dat het minder gaat.
Maar wat berlusconi betreft.. hij krijgt imo zijn verdiende loon.

Niet netjes maar na wat er met Seedorf is gebeurd hoop ik dat Inzaghi ook wordt ontslagen. Kan hij het ook eens mee maken hoe het voelt om als icoon van de club zo op straat gezet te worden.

Verder vind ik het ook niet netjes hoe Milan en Inzaghi vorig jaar te werk gingen. Ik denk dat Inzaghi al gesprekken voerde met toekomstige spelers toen Seedorf er nog zat.

20 januari 2015 om 14:10

Gaan we daar nu bezig over blijven ? Het was de schuld van 1 persoon en 1 persoon alleen dat Seedorf ontslagen is en dat is Seedorf zelf.

Inzaghi blijft en dat is 100% zeker de juiste beslissing momenteel.

20 januari 2015 om 15:33

@ Alexnijs

Zeker heeft Seedorf zelf schuld gehad, zeker is hij arrogant. Desondanks liet hij op alle fronten zien goed bezig te zijn. Het voetbal was af en toe weer om aan te zien. Er werden punten gehaald en zelfs jongens als Balotelli hield hij goed onder de duim.

Het zijn degene die slachtoffer waren van Seedorf die zijn gaan muiten. Degene die zichzelf basis waardig achten en door hem op de bank of tribune werden gezet. En die mensen pikten dat niet en zijn gaan klagen bij het bestuur. En zoals gewoonlijk heeft het bestuur gekozen voor de korte termijn oplossing wat ze al een aantal jaar doen.

In plaats van vertrouwen in de coach uit te spreken en de rotte appels te verkopen en een nieuwe stap te zetten met de club. Kiezen ze de weg van de minste weerstand en sturen ze wederom de trainer de laan uit. Allegri lukte het niet, Seedorf lukte het wel met drastische wijzigingen. Inzaghi gaat terug naar Allegri selectie en die mislukt ook.

Dan is de enig ejuiste conclusie de volgende: Seedorf had gelijk
Het bestuur en de klagende speles hadden het onjuist.

20 januari 2015 om 15:39

Heeft niks met seedorf fan boys te maken vriend.
De resultaten waren redelijk!

seedorf kwam binnen als onervaren coach. Wie heeft hem aangesteld dan?

Hij wou geen advies van coaching staf.
Nee misschien omdat het hem ook was opgevallen dat het op die manier niet zou werken!
Anders was er niet zo trammelant bij Milan.!

Hij deed dingen die de spelers kern niet bepaald fijn vonden.
Vriend als jou coach zegt dat je op die positie speelt heb je daar naar te luisteren.
Als hij vindt dat je deze oefeningen moet doen, dan hoor je ze te doen.
De spelers kunnen wel zeiken.
Dan hadden ze zich daarvoor maar moeten bewijzen!
Dat diva gedrag moet maar is een x ophouden.
Hahaha arrogant? Tis maar hoe j het wilt noemen.
En dan nog ff dit.! Seedorf was geen figuur dat net in de Milan cultuur kwam kijken.
Dus ze wisten bij voorbaat al wat ze in huis haalden.

Tsaa dan steunt niemand je en vlieg je buiten niet meer dan logisch.
Dus jouw logica is dat je maar de billen van Galliani en Berlusconi moet likken.
Ongeacht de resultaten?
Zolang je ze maar blijft likken, blijf j aangesteld als coach.

Jij praat echt slap man.!

Nogmaals het feit blijft dat seedorf beter presteerde dan deze clown.
En al die jahnies daarachter het scherm met hen wanbeleid.

Oh en nog ff dit.
Seedorf fan boys! Weinig erkenning.

Reageer dan op een ander. Want ik kan mezelf daardoor niet aangesproken voelen.

Jij als milan fan kan niet eens reëel zijn.
Vrij moeilijk snap ik! uhum!

20 januari 2015 om 15:55

@ Alexnijs

Man man man man,
Moeten we jou en vele andere(lees het bestuur van Milan), nou gaan uitleggen hoe Seedorf is terwijl hij 10 jaar bij de club heeft gespeeld?

Sorry, ligt volledig aan het bestuur. Ze wisten wie ze in huis haalde en wat in huis haalde. Dat men dat na 5 maanden niet kon accepteren, is hun probleem, niet de schuld van Seedorf. Daarnaast heeft hij het bij t rechte eind: Zijn prestaties waren goed. Virtueel stonden ze 3e met hem aan het roer....

De ene onervaren trainer vervangen door de andere en dan verwachten dat het allemaal beter gaat worden. Heel apart.

In het artikel staat dat Milan op een 'troosteloze 10e plaats' staat maar het overzichtje ernaast wijst een 8e plek aan. Wat is nu juist?

20 januari 2015 om 15:29

8ste, maar de nummer 8,9 en 10 hebben gelijke punten. Dat ze geen rekening houden met doelpuntensaldo en de stand misvormen om het erger te maken zegt al genoeg over het artikel..

Berlusconi begint misschien in te zien dat het niet aan de trainer ligt. Eerst Massimiliano Allegri, daarna Seedorf en nu blijft hij voorlopig vasthouden aan Inzaghi.

Misschien moet Berlusconi eens in gaan zien dat het niet aan de trainers ligt. Dat Seedorf is ontslagen oké, dat is 'logisch' maar op een gegeven moment is het echt klaar. Voor de mensen die willen weten waarom het terecht is dat Seedorf is ontslagen: hij had ruzie met de spelers, het bestuur en gedroeg zich als 'de grote man'. Dat betekent overigens niet dat hij geen gelijk had.

De spelers die op het veld rondlopen zijn werkelijk waar schandalig. Veel spelers zijn kwalitatief goed, maar er is maar een enkeling die er 100% voor gaat. Bonaventura gaat er bijvoorbeeld elke keer voor en zeurt ook niet, El Sharaawy en De Jong in mindere mate. Cerci en Menez lopen er als een zoutzak bij, rennen wanneer het ze uitkomt en vooral Menez begint echt haantjes gedrag te vertonen. Alleen maar hakjes, overstapjes et cetera waar laatst tegen Atalanta nog het enige tegendoelpunt uit gevallen was. Geef de jeugd is een kans, beter een harde werker met mindere kwaliteiten dan een paar overbetaalde vedettes (mexes) die de boel lopen te verstieren.

Ik verwijt Inzaghi vooralsnog niets aangezien hij zijn ploeg goed wilt laten voetballen en hij vaak de best mogelijke opstellingen maakt. Verder is hij ook erg beleefd in de pers en zoekt hij de schuld bij zichzelf in plaats van bij een ander.

Het doet me zeer om Milan zo te zien afglijden. Inzaghi mag waarschijnlijk blijven omdat hij beter in de groep ligt dan Seedorf.
Het is natuurlijk helemaal mis gegaan toen de hele 'oude garde' in een keer stopte. Milan had 2 jaar daarvoor al moeten gaan bouwen aan een knap team. Nu stopte alle sterkhouders en ome Berlusconi houdt zijn knip een beetje dicht. Dat is natuurlijk onbegonnen werk om op te vangen.

Uhmm eerst seedorf nu inzaghi..? Heb wel een vermoede dat het niet aan de nieuwe trainers perse ligt. Het probleem ligt misschien dieper dan daar..

Milan staat dus 8ste en niet 10de... Op 7 punten van de 3de plaats.

Dit is echt nog wel mogelijk maar ik denk dat we eerder voor de europa league plaatsen zullen strijden.
Berlusconi zou beter in de plaats van zichzelf druk te maken wat geld investeren voor een grote schoonmaak deze zomer. Al de spelers die niet meer of zelfs nooit mee konden weg en kwaliteitsvolle spelers aantrekken op de zwakke posities. (spits,linksback)

Zie maar naar deze spelers:
-Agazzi 0,8 miljoen
-Mexes 4 miljoen
-Bonera 1,3 miljoen
-Zaccardo 0,8 miljoen
-Vila 0,6 miljoen
-Essien 2,5 miljoen
-Muntari 3 miljoen
-Robinho 2,5 miljoen

Zelfs al kan je deze spelers voor niet veel geld verkopen komt er nog 15,5 miljoen per jaar vrij zonder enig kwaliteitsverlies! (mexes kan je vervangen door Rami) En dat geld kan je dan weer investeren in spelers die wel iets toevoegen.
En dat zijn dan nog alleen maar de spelers die helemaal niks toevoegen en makkelijk vervangen kunnen worden door jeugd, spelers als Zapata,pazzini,matri,nocerino,birsa,... kan je ook nog wel voor een paar miljoen elk verkopen.

Dus in de plaats van zielig te doen over het feit dat er geen geld is moeten ze misschien is nadenken dat een kern van 28 spelers zonder jeugdspelers wat veel is voor een club die niet europees speelt.

Het beleid is het probleem, niet Inzaghi.

20 januari 2015 om 14:35

Ik zou het niet beter kunnen verwoorden. Je hebt volledig gelijk.

Heerlijk dit. Gun Berlusconi helemaal niks. Had hij Seedorf maar meer tijd moeten geven. Die deed het prima zonder zelf een voorbereiding te doen en een selectie met alleen maar spelers die anderen gehaald hadden. Als hij tijd had gekregen ben ik ervan overtuigd dat hij het op de rails had gekregen. Inzaghi ligt misschien beter in de groep, maar soms moet je als trainer maar slecht in de groep staan om resultaat te halen.

Ik vind het wel mooi hoe voetbalzoneleden verenigd zijn in hun leedvermaak richting AC Milan. Hoewel vaak wordt beweerd dat Seedorf in Nederland niet de waardering kreeg die hij verdiende zijn wij als voetbalminnend volkje blijkbaar wel zo verenigd dat als je een speler van ons zo erg naait dat we je dan ook alle ellende toewensen. Zo kunnen we toch nog onze waardering voor Seedorf laten blijken, al dansend op het graf van AC Milan.

20 januari 2015 om 15:30

@ Baardgrasmus

Seedorf werd in de Arena ook ontvangen met een staande ovatie. Er zijn een hoop mensen die hem niet de waardering hebben gegeven die hij heeft verdiend. Maar er zijn er genoeg die heel veel respect hebben voor hem en zijn prestaties. Hij is nog steeds gewoon één van de meest succesvolle nederlandse voetballers ooit. Cruijf, Van Basten, Gullit en Rijkaard zijn geen namen waarvoor hij onder hoeft te doen. Ik schaar hem in hetzelfde rijtje.

Zo slecht deed Seedorf het dus niet he Berlusconi????? Wat een pannenkoek.

Ze hadden gewoon Seedorf moeten houden. Je weet dat als je een onervaren trainer neemt, dat hij tijd nodig heeft. Dan kan je niet iemand er binnen een half jaar uit schoppen.
Ik gun niemand zijn ontslag, ook Inzaghi niet. Maar zijn aanstellen was wel een grote fout van AC Milan

Jammer voor Seedorf geen een club lijkt belangstelling in Seedorf te hebben nadat hij bij Milan ontslagen is

Seedorf deed hij goed bij AC. Ik snapte al niet waarom hij ontslagen werd. Hij liet Balotelli beter spelen.

ja op die 50 % procent mag hij trots zijn ... schande dat hij met deze grote club zo slecht gepresteerd heeft. Dat iemand anders het vervolgens nog slechter maakt het niet minder erg. Waarschijnlijk was dat ook direct het einde van de trainerscarriere van seedorf ... en inzaghi.

Dat hoorde ik bij Seedorf ook,berlusconi is waarschijnlijk zelf zo gierig omdat hij geen nieuwe spelers wil aantrekken en daarna de coach erop wijzen

Ronald koeman moet aan t roer komen. Milan is geen Ac Milan meer.

Persoonlijk vind ik Pazzini niet eens zo slecht. Geen wereldtop, nee zeker niet, maar beter dan de gemiddelde Milan-speler op dit moment. Dat zegt eigenlijk wel alles.

Vooral defensief is het echt huilen met de pet op. De Sciglio speelt werkelijk dramatisch, Mexes bakt er niks van, Zapata is zeer matig, Alex is geen topper en Armero is ook niet goed genoeg. Om over Albertazzi maar niet te beginnen...

Defensief zijn er echt aankopen nodig, het liefst jonge gasten die nog wat jaren meegaan, onze gemiddelde leeftijd is wel wat aan de hoge kant.

Diego López
De Sciglio
Rami
Aankoop
Aankoop
De Jong
Montolivo
Cerci
Honda
El Shaarawy
Pazzini

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren