Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berghuis zegt niet direct ‘ja’ tegen Watford: ‘Dat liep voor geen meter’

Laatste update:

Volgens De Telegraaf hebben AZ en Watford overeenstemming bereikt over een transfer van Steven Berghuis naar Engeland. Het Algemeen Dagblad schrijft donderdag nog niet over een akkoord, al zou de promovendus volgens het dagblad wel ‘makkelijk’ aan de vraagprijs van zes miljoen euro voor Berghuis kunnen voldoen. Het is echter maar de vraag of de 23-jarige vleugelaanvaller wel bereid is om de Noord-Hollanders voor the Hornets in te ruilen.

/

Berghuis staat open voor een dergelijke overstap, maar hij wil zekerheid. “Voordat ik ga tekenen, wil ik eerst zeker weten of ze genoeg mogelijkheden hebben om zich te handhaven in de Premier League en wat ze precies met mij voor ogen hebben”, zo vertelt de cliënt van Mino Raiola in gesprek met De Telegraaf. Zo wil Berghuis bijvoorbeeld niet als linksbuiten gaan spelen. “Bij AZ heb ik een jaar lang op die positie gespeeld en dat liep toen voor geen meter.”

Berghuis stelt het belang van zijn ontwikkeling en toekomst als voetballer voorop, ook al is spelen in de Premier League ‘fantastisch’ en ‘de droom van elke voetballer’. “Ik ben dan ook gestreeld door de interesse van Watford, maar ik ga me echt niet puur en alleen om het niveau van de competitie aan die club verbinden.” Het contract van de ex-speler van FC Twente met AZ loopt nog twee seizoenen door.

Steven Berghuis moet Watford afwijzen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft ook al Raiola. Maakt na 1 leuk seizoen direct de stap naar PL. Laat hem nog een jaar in de Eredivisie uitblinken. Is de kans op een EK groter voor hem. Nu met Watford lekker onderin bungelen, en komend seizoen vaker wissel te moeten zitten, omdat er vechtvoetbal gespeeld gaat worden. Snap dit soort transfers nooit!

16 juli 2015 om 08:48

Ik snap helemaal niks van jouw reactie, heb je de tekst wel gelezen?
Dit is een jongen die juist niet gelijk blind de stap waagt, maar zijn ontwikkeling vooropstelt. Hij zegt toch dat het plaatje volledig moet kloppen?

16 juli 2015 om 10:00

Raiola werkt bij sommigen als een rode lap. Vervolgens is er een tunnelvisie waarbij alles waarbij Raiola betrokken is bij voorbaat moet worden afgekeurd. Ik vind dit een goede beslissing van Berghuis!

16 juli 2015 om 10:05

Gaat er meer om dat een zaakwaarnemer tegen Berghuis moet zeggen: Nee, Watford doen we niet, want dat is op dit moment alleen goed voor je portemonnee! Als zaakwaarnemer moet je doen wat het beste is voor de speler, en niet voor jezelf!

16 juli 2015 om 10:21

Een zaakwaarnemer met je belangen behartigen, niet je keuzes maken. In de tekst blijkt wel dat Berghuis niet over 1 nacht ijs gaat, en er waarschijnlijk beter over nadenkt dan welke zaakwaarnemer ook.

16 juli 2015 om 10:12

Dan ken je duidelijk Berghuis niet. Zelfs aan de manier van voetballeb kan je zien dat dit een hele slimme jongen is. Ook geeft hij duidelijk aan dat hij niet zomaar naar Watford gaat.

Ik ben erg benieuwd naar de opstelling van Watford het komende seizoen. Berghuis zou ik wel in Engeland willen zien spelen.

16 juli 2015 om 10:11

Zijn ze goed genoeg om zich te handhaven?

Verstandige woorden van Berghuis, en dat ondanks Raiola als zaakwaarnemer, die meestal toch uit is op een transfer.

16 juli 2015 om 09:29

Het bedrag dat raiola voor deze transfer zal opstrijken zal niet echt indruk maken op hem. Dus denk niet dat die zich druk maakt over deze transfer.

16 juli 2015 om 10:00

Raiola wil alleen maar geld zien, 15 spelers verkopen en elke keer 'maar'een miljoen opstrijken betekend ook 15 miljoen....niet denken dat Raiola ook maar iets rekening houd met een speler of een club, die denkt alleen aan zijn portemonnee.

Persoonlijk weet ik niet zo goed wat ik van de reactie van Berghuis moet denken. Is de PL niet veel te hoog gegrepen voor hem en mag hij niet zijn handen dicht knijpen als hij daar ook maar 10 wedstrijden speelt? Direct aangeven waar hij niet wil spelen etc. Hij heeft nog helemaal niks bereikt en volgens mij maakt een trainer altijd de opstelling. Dat hij dan liever bij AZ blijft valt te prijzen, maar of hij zich dan nog verder ontwikkeld en nog een kans op een stap hoger krijgt betwijfel ik.

16 juli 2015 om 11:37

Niet helemaal waar, hij geeft wel degelijk om zijn spelers (hoewel de portemonnee voorgaat, dat wel). Maar de clubs interesseren hem helemaal niets inderdaad. En eerlijk gezegd, als ik in zijn positie zou staan, kunnen de clubs mij ook aan mijn reet roesten.

Verstandig om dit soort dingen te doen ! Goed dat hij hier oplet denk dat toch dat hij een verstandige stap gaat zetten. Hoewel ik zelf hoop dat we nog langer van hem kunnen genieten

Nou ik schat hun kansen op lijfsbehoud in op 0-15 % dus dan kun je net als Leroy Fer na 1 seizoen weer telkens een nieuwe club zoeken. Lijkt me niet heel erg prettig

16 juli 2015 om 09:31

Jaarlijks tekengeld incasseren is daarentegen wel weer financieel positief.
Mooie voetballer, maar ik vrees, net als Ruiz, niet geschikt voor degradatievoetbal in de PL.

Ik vond dat hij het best goed deed op linksbuiten. Daar speelde hij toch ook meestal?
Beetje gek dat hij daar nu ineens niet meer wil spelen.

16 juli 2015 om 08:25

Speelde maar 1 wedstrijd linksbuiten, begin vh seizoen tege Dordrecht. Ging heel aardig als je naar het resultaat kijkt (goal+assist). De rest vh seizoen stond hij eigenlijk gewoon aan de rechterkant.

16 juli 2015 om 08:28

berghuis staat bekend om z'n mooie linkervoetje waarmee hij vanaf rechts naar binnen dribbelt en de bal dan in het netje legt.

16 juli 2015 om 09:09

Dat laatste mag je weglaten denk ik. Gezien het aantal gescoorde doelpunten staat ie nou niet echt bekend om ballen zo in het netje te leggen.

16 juli 2015 om 09:28

11 goals voor een buitenspeler die niet bij de klassieke top drie speelt is een mooie prestatie.

16 juli 2015 om 10:15

En hij lag er nog 3/4 maanden uit

Daar moet ie helemaal niet naar toe gaan. Watford is een gedoodverfde degradant.

Kijk voor Immers, is dat een leuke club. Helemaal zijn niveau. Maar Berghuis mag een hoger niveau verwachten. Gewoon afwachten op een sportief en betere club !

To Watford? Ha, ..Wat-for(d)? To play sh*tty football.
-
Deze man kan beter blijven bij AZ. Kijk voor AZ boeit het niet, ze krijgen leuk 6 miljoen. Wel grappig dat Ajax maar 3 miljoen krijgt voor Kishna trouwens. Verschil moet er zijn he.

16 juli 2015 om 09:14

Verschil zit 'm misschien in dat Engelse clubs nu eenmaal hoger bieden en dat Berghuis zijn contract langer doorloopt...

Gaan alle Eredivisie-spelers die ook maar een redelijk balletje kunnen trappen na een goed seizoen weg?

16 juli 2015 om 10:16

Ja bijna wel

De interesse in Immers geeft de ambitie van Watford wel aan: die is er niet. Geld zat maar geen visie zoals bijna het volledige rechter rijtje in Engeland. Laat Berghuis snel een beslissing nemen want Jahanbakshs blijft ook niet wachten.

Komt erg verstandig over in interviews altijd. Vond hem afgelopen seizoen met afstand de beste rechtsbuiten. Hoop dat hij niet zomaar vertrekt want afgelopen seizoen was in mijn ogen pas het eerste echte seizoen waarin hij lange tijd zon hoog niveau haalde.

Van Az blijft er komend seizoen ook niet veel over. Poulsen en Gudelj weg en nu ook Berghuis in feite je 3 beste spelers. Hopelijk weet van den Brom er weer een goed seizoen van te maken met dit elftal

16 juli 2015 om 09:16

En toch verrast AZ mij ieder jaar weer. Telkens de beste spelers kwijt en toch ieder jaar weer verrassen. Petje af voor AZ.

16 juli 2015 om 10:19

AZ koopt spelers als berghuis voor rond de 1 miljoen en verkopen ze voor 5/6 miljoen, dan halen ze weer een speler voor 1 miljoen en verkopen ze weer voor meer, ook hebben we best wel een goede jeugd dus dat komt wel goed

16 juli 2015 om 10:49

Prima beleid inderdaad bij AZ, vooral de laatste jaren komt er ook echt veel jeugd door. Als ik het goed begrepen heb zitten er weer een aantal aardige lichtingen aan te komen. Toevallig twee maanden geleden de B1 een weekend aan het werk gezien, dat was veelbelovend!

16 juli 2015 om 12:24

Ik heb er wel vertrouwen in, veel jeugdige spelers die vorig seizoen nog niet helemaal (of gedeeltelijk) uit de verf zijn gekomen gaan nu wel uitblinken denk ik zo. Denk aan Tankovic, Dos Santos, Haye, Van Overheem, Luckassen. Ook heb ik wel vertrouwen in spits Janssen die over is gekomen van Almere. Kan goed de concurrentie aangaan met Johannsson. Zolang Gouweleeuw blijft moet AZ toch wel weer in de top 5 kunnen eindigen.

Steven doe niet zo moeilijk en maak die transfer even. Twente heeft het geld nodig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren