Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beoogd Ajax-trainer Keizer geprezen: ‘Hij houdt van de Barça-stijl’

Laatste update:

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Marcel Keizer wordt aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van Ajax. De dertigjarige Jergé Hoefdraad speelde bij Telstar en SC Cambuur onder de vleugels van de coach en kent dan ook zijn kwaliteiten. “Als aanvaller vraagt hij veel van je. Je mag voorin je ding doen, maar je moet ook hard werken. In het drukzetten bijvoorbeeld”, vertelt de buitenspeler.

Keizer verliet Cambuur vorig jaar om bij Jong Ajax Jaap Stam en Andries Ulderink op te volgen. In zijn eerste seizoen eindigde hij met de beloftenploeg op de tweede plaats in de Jupiler League. "Hij houdt van de Barça-stijl om het zo maar even te noemen”, legt Hoefdraad uit tegenover ELF Voetbal. “Veel balbezit, alle aanvallers moeten dreiging hebben. En meteen drukzetten bij balverlies. Als aanvaller vraagt hij veel van je. Je mag voorin je ding doen, maar je moet ook hard werken. In het drukzetten bijvoorbeeld.”

Hoefdraad leerde Keizer kennen als een rustig en eerlijk persoon. “Als je niet speelde, dan vertelde hij eerlijk waarom niet. Als je gewisseld werd en je was het er niet mee eens, dan gaf hij tekst en uitleg”, klinkt het. “En als hij vond dat je heel slecht was, dan zei hij dat ook gewoon. Straight. Hij zegt waar het op staat. Dat is prettiger dan een coach die erom heen draait.”

Hoefdraad had de aanstelling van Keizer bij Ajax niet zien aankomen, maar hij verwacht dat de verliezend Europa League-finalist weet wat het doet. “Maar er komt wel een heel andere druk op hem te staan. Het is dus even afwachten hoe hij daarmee omgaat. Niet alle supporters zijn volgens mij even blij met zijn aanstelling. Maar ik, ook als Ajax-fan, ken hem persoonlijk en gun hem daarom deze stap. Ik denk dat hij het goed gaat doen bij Ajax.”

Marcel Keizer is de beste optie voor Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zelfs als ajax fan nu wel een beetje klaar met dat ophemelen van Keizer. Blijkbaar is er geen alternatief dus laat Keizer het maar doen. hopelijk wel met een nieuwe (ervaren) man naast hem.

14 juni 2017 om 22:23

Als je de berichten mag geloven, komt er geen nieuwe man naast hem. Althans, ik noem Winter 'promoveren' van de O19 naar het eerste geen nieuwe man.

Ben het wel met je eens wat betreft dat ophemelen. We gaan het zien. Ik heb persoonlijk niet al te veel vertrouwen in hem, maar ik ben pessimistisch ingesteld. Als Ajax in de voorbereiding goed speelt (zegt niks, weet ik), krijg ik misschien wat meer vertrouwen. Maar dan moet het daarna natuurlijk ook goed gaan in de CL voorrondes en de competitie. Als hij, net als Bosz, al vroeg punten laat liggen in wedstrijden die je eigenlijk moet winnen, zal het vertrouwen snel dalen tot 0,0. Ik verwacht dat dat bij veel Ajacieden zo is, en dat is niet goed natuurlijk, maar ik denk dat hij het dan nog wel eens extra zwaar kan gaan krijgen. Eigenlijk zouden wij hem juist moeten steunen, maar dat vind ik erg lastig. Hij heeft gewoon te weinig laten zien voor mij, het is geen grote naam (volgens mij ook als speler niet, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Frank de Boer) en met Jong Ajax tweede worden is heel erg knap, maar als je kijkt wat voor ploeg daar wekelijks op het veld stond...

14 juni 2017 om 22:41

Ach als hier op CD iedereen zijn mening mag geven en vooral velen hem al afschrijven zonder al beginnen te zijn en hen totaal niet kennen behalve zijn CV dan mag iemand vanuit de sport zelf toch ook reageren? Hij kent hem tenminste en heeft dus nog enigzins een valide reden.

14 juni 2017 om 22:47

Snap ik, maar om nu allemaal nietszeggende voetballers iets over hem te laten zeggen gaat wel iets te ver.

14 juni 2017 om 23:37

Mee eens wordt vermoeiend de bladen moeten gevuld worden dus iedereen die hem kent mag een mening geven..
Overigens vul ik deze poll niet in want nee is meteen zo negatief maar de beste voor Ajax is guardiola.. denk dat keizer als die de krediet krijgt best kan slagen maar de beste nee

14 juni 2017 om 23:39

Fout gelezen beste optie dus ja

Dit wordt ZO'N fiasco, kijk echt uit naar de "eerlijke" no nonsense provinciaal Keizer die kritiek gaat geven aan een type Ziyech

14 juni 2017 om 22:18

Ziyech de jongen die in Dronten geboren en getogen is?

14 juni 2017 om 22:23

De provinciaal uit badhoevedorp bedoel je?!?

14 juni 2017 om 22:32

Haha, Marcel Keizer is in Badhoevedorp, wat practisch aan Amsterdam-West vast ligt geboren en speelde zijn hele jeugd bij Ajax. Qua westerse mentaliteit is hij echt Amsterdamser dan Drontenaar Ziyech uit de provincie.

14 juni 2017 om 23:52

Sowieso vind ik het aanduiden van mensen van buiten de stad aanduiden met het woordje 'provinciaal' altijd zo kansloos.. Want jongens uit 'de provincie' kunnen geen kritiek leveren op een type Ziyech (geboren in Friesland), denk maar eens ff terug hoeveel provinciaaltjes er belangrijk zijn geweest voor Ajax, een van de grootste 'provincieboeren' keert volgend jaar bijvoorbeeld terug met nummer 9.

15 juni 2017 om 00:14

@Sander, Het seizoen begind over anderhalf maand. Wel grappig en apart dat we steeds 'volgend jaar' noemen. Ik zeg dat ook vaak.

Ontopic: Ik ben sowieso blij dat het een Nederlandse coach is. Ben niet zo voorstander van een buitenlandse coach. Ik ken Keizer verder niet. Nu moet het maar zien of hij het goed uitpakt.

15 juni 2017 om 01:25

Volgens mij ligt dronten niet in Friesland, maar dat even terzijde. Het zijn vooral de Amsterdammers die altijd over de mensen uit de provincie hebben. Ik erger me in het stadion altijd dood aan doe Amsterdammers.zeg altijd ook maar, leuke stad amsterdam, alleen jammer dat die Amsterdammers er allemaal wonen. Volgens mij maakt het niets uit of je nou uit de provincie komt of uit de (rand)stad, zolang ze maar kunnen voetballen.

15 juni 2017 om 08:13

Is in Flevoland idd, zat even in de war met Drachten!

14 juni 2017 om 22:37

Als je klaar bent, mag ik dan jouw glazen bol effe vasthouden. Moet morgen de lotto in vullen namelijk.

Laten we eens een keer ophouden met afkraken en ophemelen, en mensen eerst eens de tijd geven zich te bewijzen. En nee, was ook niet mijn eerste keus geweest. Had liever iemand geZien met iets meer internationale ervaring. Maargoed, wie weet is onbevangen wel goed....

14 juni 2017 om 22:58

Ziyech heeft een tijd geleden al gezegd dat hij het waardeerd wanneer mensen direct naar hem zijn en zeggen wat hij fout doet. Hij kan het niet hebben als mensen achter zijn rug om gaan lopen kritiseren. Dus ik denk dat dit wel goed gaat komen.

15 juni 2017 om 10:28

Provinciaal? Ziyech is de provinciaal in deze! Keizer komt uit Badhoevedorp, ligt tegen Amsterdam West aan. Magoed je moet wat zeggen schijnbaar. Fiasco wordt et zeker niet, kan ik je nu al vertellen. Man heeft alles in huis om te slagen bij Ajax.

Volgens mij pakt deze coach de stijl van spelen van bosz over, lijkt me positief. Was bang voor een trainer met een compleet andere speelstijl daarom zie ik dit wel zitten

Gaat nu al dezelfde kant op als de aanstelling van Bosz , de meeste Ajax fans kotsen hem uit om aan het eind zijn gat te likken.geef hem de tijd en brand hem niet gelijk af,aan het eind van het seizoen worden de prijzen verdeeld en als ik de meeste Ajax fans moet geloven worden de prijzen nu al verdeeld.

14 juni 2017 om 23:27

Nja ben het gedeeltelijk met je eens maar Bosz had nog iig wat ervaring op hoger niveau. We zullen het zien. Aan het spelersmateriaal mag het niet liggen.

15 juni 2017 om 00:22

Om het maar gezegd te hebben: ik ben zeer voor zijn aanstelling!
Denk dat het Technisch Hart heus wel weet wat ze doen. En alles wat je hoort van anderen over Keizer, staat mij ook zeer aan.

15 juni 2017 om 08:23

Ik ben een positief mens en keizer was de beoogde opvolger voor over een jaar of 2/3 van bosz maar hij vertrok dus ajax schuift hem naar voren en de jongens kennen hem al dus dat wennen Hoedt niet

Heel blij als dit de nieuwe trainer gaat worden. Word heel moe van die eenheidsbrei van altijd dezelfde namen. Lekker vers en fris, dat is wat Ajax voor me is.

Geef mij maar Erik ten Hag !! Van ( Fc Utrecht) & met keizer als zijn assistent. Ten Hag verdiend !! het ook echt.. en met zijn ervaring bij Psv & Bayern & Fc Utrecht zou dat samen met keizer als rechterhand... echt een goeie zet zijn & en ook mijn wens ! zijn. Of Ron Jans als Assistent...

Deze man wordt zo erg opgehemeld, je krijgt er gewoon braakneigingen van.

Maar even serieus, dez man heeft nog niets laten zien als trainer bij een grote club. Verder wordt in de titel gezegd dat hij houdt van de Barca stijl van voetballen.

Hou toch eens op om Ajax te vergelijken met Barcalona:
1. Zij zijn kapitaalkrachtiger
2. Hebben een selectie waarbij bepaalde reserve-spelers al meer verdienen dan de helft van de Ajax-selectie
3. Wij het in Nederland nooit voor elkaar krijgen om, met de huidige prijzen, zeer dure en bekwame spelers aan te trekken.

Ja je kunt nog zo fier zijn op je jeugd beleid, maar je team wordt gewoon leeggekocht als een speller een aantal maanden wat leuks laat zien. Voor een speler als Neres (12-15) neertellen, is voor hun een lachertje.

Ajax kom eens down to earth !!!!

off topic: Het voetbal wordt op dit moment door de Uefa en Fifa compleet vernietigd door de belachelijke bedragen voor spelers, en de regelgeving. Kijk nu naar het nieuwe idee om de 4 grote landen zeker 4 plaatsen in de CL te geven, bij een aantal van 32 teams, is dat dus de helft. Belachelijk !!

Ze moeten gewoon terug naar maximaal 2 teams per land, dan is het eventueel mogelijk om de "kleinere" landen ook groei door te laten maken. Maar daar komt het weer "geld" de grotere landen zullen wel extra bijdragen aan de Uefa geven. (corruptie is nog steeds aanwezig).

Het voetbal wordt gewoon uitgehold !!!

Laten wij als afvallende teams (kampioenen) gewoon een eigen soort CL opzetten, buiten die Uefa om !! (droombeeld).

Geen zorgen meer. Jerge Hoefdraad zegt dat het goed is. Hij laat zijn teams voetballen en zegt waar het op staat. Dat deze man niet eerder door de europese top is opgehaald is niet te bevatten. Maar serieus, dit soort artikelen kan een krant toch niet met droge ogen publiceren?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren