Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benzema vernedert grootste criticaster met foto van presentatie in Turkije

Laatste update:

Voetballers en clubs zijn anno 2022 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski en Zlatan Ibrahimovic, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

De kersverse Ballon d’Or-winnaar Karim Benzema heeft vrijdag op Instagram genadeloos uitgehaald naar ex-profvoetballer Jérôme Rothen. Laatstgenoemde beweerde pasgeleden dat het Franse elftal meer zekerheid heeft met Kylian Mbappé als aanvalsleider op het WK, dan wanneer Benzema die rol toebedeeld krijgt. Rothen had in het verleden al vaker kritiek op de spits van Real Madrid, die nu genoeg lijkt te hebben van de teksten van de voormalig middenvelder van Paris Saint-Germain.

Benzema plaatst daarom een foto van Rothen tijdens diens spelerspresentatie bij het Turkse Ankaragücü. Waar Benzema op zijn 34ste steeds beter lijkt te worden, begon Rothen al tamelijk vroeg met afbouwen in de Süper Lig. “Je praat te veel. Blijf geconcentreerd”, aldus de superspits. Na de foto van zijn criticaster uit 2010 plaatst de Real-spits een foto van zichzelf met de Gouden Bal. Daarmee lijkt Benzema een duidelijk signaal af te willen geven.

Hoewel de Algerijnse Fransman een tijdlang verbannen was bij les Bleus, staat hij inmiddels al op 97 interlands. Daarin was de rechtspoot goed voor 37 doelpunten en twintig assists. Tijdens het WK in Qatar kan Benzema de mijlpaal van honderd interlands aantikken. Wat nog ontbreekt is een grote prijs met Frankrijk. In 2021 was hij er wel bij toen de Nations League werd gewonnen, maar de WK-winst in 2018 heeft de gelouterde goaltjesdief niet meegemaakt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed zo Benzi!! Laat het hem weten die blaaskaak. In tegenstelling tot Schreuder na Excelsior is dit wel het moment om te laten zien wie de baas is!

Leuk die gouden bal, goeie voetballer. Maar die hele zaak en dan dit.. kleine, hele kleine persoonlijkheid.

Dat hele "je mag pas kritiek hebben als je het zelf beter kunt" idee heb ik nooit begrepen. Je zou dan immers ook niet kunnen/mogen oordelen dat iets wel goed is.

22 oktober 2022 om 09:38

Dan kan je je VZ account ook wel opdoeken. Zelfs de derde rechtsback van Telstar is beter dan ik.

Serieus? Dan heb je net de gouden bal gewonnen en dan ga je jezelf verlagen tot dit niveau. Veel hersenen heeft hij zo te merken niet gezien zijn verleden en constant gesneer naar anderen. Veel mensen hier zullen het wel weer goedpraten door blinde adoratie omdat hij een goede voetballer is. Een enorm goede voetballer zelfs maar een nog triester mens.

22 oktober 2022 om 09:59

Begrijpelijke reactie. Rothen heeft in een 2 uur durende show voor de Ballon d'or het gehad over o.a. Benzema en wie er in de spits zou moeten starten. Hij heeft gezegd dat Mbappe de aanvalsleider moet worden voor Frankrijk. Hij scoort meer en is beslissender dan welke spits dan ook.

Snappen die voetballers nou nooit dat ze zichzelf voor lul zetten met dat naar beneden trappen?

22 oktober 2022 om 10:33

Daar is het ego te groot en de intelligentie te klein voor. Hij heeft de prijs helemaal verdiend. Geniet ervan, ongeacht wat criticasters roepen.

22 oktober 2022 om 10:35

Precies dat, die gozer heeft oprecht het beste CL seizoen gespeeld dat ik ooit heb gezien (denk ik), laat deze kerel lekker.

Totaal niet nodig maar in Frankrijk lijkt dit iets normaals, uithalen naar elkaar. Had er boven gestaan en gewoon je mond gehouden.

Ik vind het overigens zo gek nog niet wat Rothen zegt. Verschil is alleen dat Benzema de grootste beker heeft gewonnen en Mbappe in een makkelijkere competitie speelt. Mbappe zijn gouden bal komt nog wel!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren