Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benzema passeert Raúl en helpt Real Madrid naast recordhouders Super Cup

Laatste update:

Real Madrid heeft woensdag beslag gelegd op de vijfde Europese Super Cup in de clubhistorie. In het Olympisch Stadion in Helsinki zegevierde de Champions League-winnaar van afgelopen seizoen met 2-0 over Eintracht Frankfurt, dat de Europa League won. Daarmee evenaart Real recordhouders AC Milan en Barcelona, die de beker ook vijfmaal omhoog mochten houden. Karim Benzema was verantwoordelijk voor de tweede Madrileense treffer en passeerde daamee Raúl op de all-time topscorerslijst van de Koninklijke.

Carlo Ancelotti koos er bij Real voor een sterke formatie te laten starten in Helsinki. Alle namen behoorden ook afgelopen seizoen doorgaans tot de eerste elf. Miljoenenaankoop Aurélien Tchouaméni moest genoegen nemen met een plek op de bank. Aan de overzijde koos Oliver Glasner er bij Frankfurt voor om Mario Götze te passeren. De ex-PSV'er mocht tijdens de seizoensouverture in de Bundesliga tegen Bayern München nog beginnen, maar de 1-6 vernedering deed Glasner zijn conclusies trekken. Naast Götze werd enkel Filip Kostic geslachtofferd, die op het punt staat bij Juventus te tekenen.

Frankfurt was in de openingsfase geen schim van wat het was tegen Bayern. Real had weliswaar de bal, maar het was voornamelijk de Europa League-winnaar die gevaarlijk werd. Na bijna een kwartier spelen had Jesper Lindström een goede pass in huis op Daichi Kamada, die Thibaut Courtois tot ingrijpen dwong. Even later moest de Belg zich ook inspannen op een inzet van Ansgar Knauff, vlak nadat Vinícius Júnior de zijne aan de overzijde van de lijn gehaald had zien worden door Tuta.

Beetje bij beetje kreeg Real echter toch de controle. Acht minuten voor rust brak David Alaba de ban. Uit een corner van Toni Kroos kopte Benzema richting Casemiro, die doelman Kevin Trapp zag twijfelen. De Braziliaan bracht de bal met zijn hoofd voor een leeg doel, waar Alaba stond om binnen te tikken: 1-0. Na de thee was er een stuk minder te genieten. Bij het eerste echte hoogtepunt haalde Trapp opgelucht adem: de doelman zag de poeier van Casemiro met links op de lat uiteenspatten. Even later moest de Duitser alsnog vissen.

Vinícius Jr. werd weggestuurd op links en kon de bal eenvoudig kwijt bij de geheel vrijstaande Benzema. De goalgetter maakte dankbaar gebruik en verdubbelde met een geplaatste schuiver de marge. Daarmee bracht Benzema zijn totaal aantal goals voor Real Madrid op 324, waarmee hij Raúl (323) passeerde. De Fransman moet nu alleen Cristiano Ronaldo nog voor zich dulden met 450 goals. Real had niks meer te duchten van Frankfurt en trok de zege eenvoudig over de streep. Götze mocht de laatste 32 minuten nog meedoen van Glasner.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kroos masterclass, Casemiro masterclass alsof het 2017 is. Benzema goal, Vini scherp, prijs in de pocket. Goede avond voor alle madridistas

10 augustus 2022 om 22:57

Probleem blijft dat we aanvallend echt zo onmachtig zijn zonder een degelijke rechterkant dat we het wellicht gaan afleggen tegen barcelona. Ben bang dat we veel punten gaan verspillen in de kleine wedstrijden.

10 augustus 2022 om 22:59

Valverde was gruwelijk eerste helft vond ik. Die moet altijd basis staan, desnoods rechtsbuiten. Rodrygo vanaf minuut 70 is prima

10 augustus 2022 om 23:02

Poeh wat hoop ik niet dat jullie t gaan afleggen tegen barca. Ik heb niks nada met real, maar die barca gun ik he le maal niks. Hoppa, er is weer iemand die daar over gaat beginnen, het zit je diep he, blablabla(denken sommige barca fan(boys))

10 augustus 2022 om 23:02

Met je eens, zeg het al vaker maar ik zie graag B. Silva komen. Perez staat te slapen.

10 augustus 2022 om 23:08

Perez liep te slapen met salah en met gnabry. Beiden lagen voor het oprapen en hebben nu hun contract verlengd. Ongelofelijk slecht gemanaged. Ik moet zeggen dat het management-bestuur dat de selectievorming op zich neemt echt onbegrijpelijke beslissingen nemen. Ik hoop dat ze snel vervangen worden want we gaan het gewoon de komende jaren afleggen tegen barca. Er is nu geen wereldaanvaller vrij de komende jaren die kan komen op rechts en het zou me niks verbazen als ze gewoon weer 3 jaar wachten op mbappe.

10 augustus 2022 om 23:10

Ja want Gnabry had het verschil gemaakt?

Rodrygo en Valverde op rechts is meer dan genoeg. En alsjeblieft bespaar ons dit seizoen tenminste van jouw blindelingse nonsens betreft Rodrygo.

Je riep tijdens live meepraten dat je wacht dat Rodrygo ooit zal ‘ontploffen’ tijdens een wedstrijd.. vergeten dat je dankzij Rodrygo doorging tegen City?

10 augustus 2022 om 23:17

Real heeft zo'n super selectie op dit moment. Carvajal Rudiger Militao Alana Mendy allemaal wereldklasse verdedigers. Dat middenveld pfffffff maat. Extreem veel kwaliteit en in de breedte. De beste keeper en spits van de wereld. Enige puntje is rechtsvoor. Maar zolang Valverde daar speelt en Rodrygo hem zo nu en dan vervangt is het prima. Eventueel kunnen asensio en hazard ook nog gebruikt worden. Afleggen tegenover barca, laat me niet lachen

10 augustus 2022 om 23:25

Het is dat Valverde zo veelzijdig is, maar het is niet zijn positie de RB. Rodrygo is mij te wisselvallig, soms briljant, soms onzichtbaar.

10 augustus 2022 om 23:26

Disco we gaan het echt afleggen en vooral omdat wij te stoppen zijn. De kleine teams hoeven zich alleen te focussen op het midden en de linkerkant. Wij gaan daar punten op verliezen, vorig jaar gingen die wedstrijden ook echt moeilijk. Zo’n barca is gewoon van drie kanten gevaarlijk. Dat is tactisch niet te verdedigen. Hierdoor zullen zij de kleine wedstrijden makkelijker winnen. Daarnaast worden onze kwaliteiten ook teniet gedaan door onze erbarmelijke rechterkant. Zo’n modric, kroos en benzema beperkt je enorm omdat zij rechts gewoon bijna geen afspeelmogelijkheden hebben.

10 augustus 2022 om 23:49

Klopt, je bent veel voorspelbaarder. We winnen wel wat kopkracht met o.a. Rudiger. Maar als je ook op rechts een dreigende speler hebt (zoals Sane, Dembele,..) dan plooit vroeg of laat de verdediging van de tegenstander (meestal). Bij ons heeft Rodrygo niet per se meer dreiging dan Valverde vanop rechts.

11 augustus 2022 om 00:16

Dit hoor ik elk jaar over Real en aan het eind van het seizoen pakken ze dan de landstitel en de CL weer

11 augustus 2022 om 00:25

Wat ben je pessimistisch? Uiteraard mist Madrid stootkracht op rechts maar alsnog won Madrid de dubbel. Ook dit jaar schat ik Barca echt niet sterker in. Cl erlengen wordt haast onmogelijk maar goed, dat dacht ik vorig jaar ook

11 augustus 2022 om 00:51

En hoe wonnen we die CL? Door een voorzet over rechts, van Valverde, tegen het machtige Liverpool.

11 augustus 2022 om 00:54

R8m// je hebt vorig jaar gezien hoe moeizaam het ging toch.. denk dat dit jaar het nog moeilijker wordt omdat de tegenstanders ons probleem kennen en zich nog meer kunnen focussen op het afstoppen. En natuurlijk ben ik ook teleurgesteld dat we na jaren nog steeds geen rechtsbuiten aan hebben geschaft.

11 augustus 2022 om 01:30

Het probleem japie is dat ik bang ben dat we stagneren.

11 augustus 2022 om 02:22

Je bent pessimistisch. Koffiedikkijker noem je zo iemand.

De selectie is van wereldklasse. De talenten zijn van wereldklasse. De gevestigde namen zijn van wereldklasse.

Tuurlijk had Mbappe, Sane of Gnabry je team sterker gemaakt. Maar Rodrygo, die belangrijke goal na belangrijke goal maakt en nog maar 21 is, heeft alle potentie van de wereld. Ome Flo weet wat hij doet.

11 augustus 2022 om 02:35

Ik vind hem dus niet de potentie hebben en de preseason maakt dat weer eens overduidelijk.

11 augustus 2022 om 03:58

Ja want vorig preseason was zo geweldig

11 augustus 2022 om 07:52

Perez slaapt niet, de transfer window is gewoon gesloten wat hem betreft. Er komt niemand bij. Bewust. En Silva heeft zijn voorkeur voor Barcelona al lang uitgesproken. Pep zal hem ook echt niet naar Madrid laten gaan (voor minder dan 100-120 miljoen). Die zal hem aan Barca gunnen voor 70, maar echt niet aan ons.

11 augustus 2022 om 15:06

Gnabry was niet “voor het oprapen”. Hij wilde bij Bayern blijven omdat daar zijn vrienden spelen en hij er gelukkig is. Hij voelde zich alleen ondergewaardeerd. Pecuniair in vergelijking met Coman en Sané (daar heeft Bayern wat aan gedaan) en ook de prioriteit van zijn contract in vergelijking tot die van andere spelers betreffend. Dat is allemaal opgelost. Eigenlijk had geen andere club een echte kans (zelfs Real Madrid niet) zolang Bayern het niet helemaal verkeerd zou doen.

10 augustus 2022 om 23:04

Nooit spannend met een verwachte uitslag. Gefeliciteerd Madrid fans.

Heerlijk om erbij te zijn in Helsinki! Mooi avondje. Begon slordig en slap, maar het blijft Real. Ff gassen en hoppa!
¡Hala Madrid!

10 augustus 2022 om 22:58

Lol. Dan zit je ook echt direct na het fluitsignaal op je telefoon, maar natuurlijk.

10 augustus 2022 om 23:01

Waarom zo zuur Sergio?
Kan toch...

10 augustus 2022 om 23:04

Waarom niet? Doe ik ook geregeld hoor zuurpruim

10 augustus 2022 om 23:05

Ja zoo sergio...waarom zo zuur, wantrouwig en sceptisch? Zeg gewoon genieten jongen gefeliciteerd, spreekt hij wel onzin lekker belangrijk.

11 augustus 2022 om 04:00

Who cares?

Zit je nu te gniffelen achter je telefoon omdat je mogelijke catfish heb?

Gun andere gewoon

10 augustus 2022 om 22:59

Dat is wel vet zeg om mee te maken. Zeker als je fan bent.
Als neutrale toeschouwer was dit geen spannende wedstrijd.
Niveau verschil was veelste groot.

1e prijs op halve kracht binnen. Helaas erg saaie pot. Op naar de competitie…

10 augustus 2022 om 23:00

Vond het helemaal niet saai. Duurde wat om op te starten maar begin tweede helft was erg goed. Een Ferrari rijdt ook nog geen 200 op de uitrit

hoppaaa!! nog een beker erbij, alsof we er niet genoeg hadden?

on: prima wedstrijd, helaas een nonchalante Real na de 2e goal, echt jammer dat die killermentaliteit mist om na die 2e goal er nog een 3e en 4e achterna te maken. jammer dat hazard niet heeft gespeeld, zegt genoeg.

10 augustus 2022 om 23:03

Killermentaliteit is er gewoon hoor maar na de 2-0 even gas terug en de spieren sparen voor zondag..

Goed Real Madrid gezien, de score had hoger uit kunnen pakken maar prachtig begin van het seizoen zo. Het beste moet nog komen. Welterusten Madridistas

10 augustus 2022 om 23:06

Zeker, was zeer solide. Begin even inkomen maar daarna meer dan prima. Alleen jammer, met een extra klinische topaanvaller scoor je vandaag zo makkelijk veel meer.

Jep, wordt leuk, pittig maar leuk. 1e is binnen en op naar meer! 💪😉

10 augustus 2022 om 23:09

Socio / Op naar meer! Die derde wereld aanvaller erbij komt wel als de tijd rijp is, ik zie niets meer gebeuren deze zomer. Welterusten amigo en geniet van de eerste trophy

10 augustus 2022 om 23:19

Silverlining is dat we Valverde veel zullen zien. Helaas voor hem nog niet op zijn ideale positie, maar voor de coach en het team kan je erop vertrouwen dat die op elke positie goed speelt. Je krijgt een beetje een verkapte 4-4-2 met Vini en Benz vooraan, met als wissels Rodry en Hazard.

Goeie zakelijke overwinning, ongeschonden gebleven en eigenlijk speelde iedereen gewoon op een ruime voldoende. Prima gedaan dus. Ik had meer van Eintracht verwacht, in ieder geval dat ze een beetje getergd zouden zijn na de oorwassing van Bayern en dat ze ten minste iets zouden willen bewijzen. Gefeliciteerd Madridistas, weer een prijs binnengehaald. Hala Madrid!

Tevreden met het spel, aangezien dit pas de 4e wedstrijd is. Toch een prijsje erbij. Hala Madrid!

10 augustus 2022 om 23:13

Blink / Hala Madrid! Spel was niet slecht, ik zie Carlo ook met deze 11 namen beginnen in Laliga op zondag. Welterusten amigo

11 augustus 2022 om 03:08

De 4e wedstrijd zegt ie. Ze spelen al 1 jaar zo met deze 11 namen. Niet doen alsof ze nog moeten inspelen op elkaar

11 augustus 2022 om 09:18

Inspelen? Het gaat om wedstrijd ritme “vriend”.

Heerlijk man, het is weer begonnen en meteen weer een prijs binnen. Het was een solide match. In het begin wel teveel weg gegeven en moest Courtois weer eens optreden. Daarna gemakkelijk naar de winst 'gefreewalked'.

Vind het wel zuur dat er geen aanvaller bij is gekomen. Hoop echt dat Perez Gouiri en B. Silva kaapt.

Je ziet gewoon dat je voorin wat extra mist. Dan zie je Fede een kans krijgen en wil ie toch terug spelen. En ook extra individuele klasse met top dreiging op rechts mis je.

Anyway, prima winst. 1e prijs binnen en op naar meer! Casemiro en Militao waren zeer sterk vandaag. Het is weer begonnen hoor! Hala Madrid!

10 augustus 2022 om 23:08

Perez zal niemand meer kapen helaas.. ik gok op 3 scenario's.

1.) Dat ze wachten op een WK ster, iemand die zal schitteren op het WK en die dan wegkapen.

2.) Ze hopen stiekem nog op Mbappé, het klinkt hopeloos ja, maar ik denk dat Real volgend zomer weer aanklopt bij Mbappé.

3.) Dat er effectief een ‘Real Madrid-clausule’ in het contract van Haaland staat en dat zij hem kopen over 2 jaar.

Anders zie ik niet in waarom Real Madrid ‘bespaard’ terwijl er een budget was van €550.000.000

10 augustus 2022 om 23:13

Real wilt vooral voor zijn eerste keuzes gaan. En niet van een Mbappe ineens belanden bij een minder Nkunku (om gewoon iemand te noemen). De deur voor zowel Haaland en Mbappe is zeker niet gesloten, alleen moet er weer geduld uitgeoefend worden helaas. Ik hoop dat het eerste punt geen feit wordt, al zit die denkwijze er zeker Perez kennende. Daarnaast denk ik dat ze Endrick ook van dichtbij volgen, maar ook dat is pas ten vroegste binnen 2 jaar. Real wilt ook geen 60 miljoen of iets dergelijk betalen voor 'een goede speler', om zo een nieuw Jovic scenario te vermijden. Ze willen enkel voor het beste van het beste gaan en de eerste keuze.

10 augustus 2022 om 23:23

Ben ook bang van niet maar hou wel stiekem hoop. Vooral omdat Camavinga vorig seizoen ook opeens uit het niets kwam. Perez wil duidelijk niet in een veiling terecht komen voor een speler. Daarom zie je steeds geluiden van Madrid gaat geen spits halen etc. maar wie weet wordt een Gouiri wel gehaald. Geen idee maar goed.

Je hebt dus gefaald met mbappe. Prima maar haal dan tenminste iemand. Dat hoeft geen issue te zijn voor later als je een Haaland wil proberen te halen. Bedoel moeten we nou echt weer 2 jaar gaan zitten wachten? Dat kan toch niet.

Of Perez denkt we geven Rodrygo de vrije weg om compleet te ontploffen. En idd ja denk dat scen. 1 het meest voor de hand ligt. Afwachten en dan in januari kijken of je echt iemand nodig hebt en dan een Wk speler halen.

Goed we gaan het zien maar vind dit wel balen. Geduld raakt een beetje op. 🤷‍♂️

10 augustus 2022 om 23:46

Gouiri is volgens mij de Camavinga kaart, zoals je zelf aanhaalt. Moesten Asensio en Mariano ineens toch nog vertrekken. Voorlopig zie ik Rodrygo als goede invaller. Een beetje de 'prime' Vazquez en Callejon.

11 augustus 2022 om 00:54

Hij heeft net in een interview gezegd dat wij klaar zijn op de transfermarkt en dat dit de selectie is voor het seizoen.

11 augustus 2022 om 02:26

Rodrygo vergelijken met Vazzie en Callejon? Iets met mond, spoelen en zeep.

11 augustus 2022 om 03:08

Het gaat niet over voetballende kwaliteiten, wel met de impact die ze alledrie hebben als ze van de bank komen/kwamen. Waarbij Callejon impactvoller was als Vazquez. En dan praat ik niet over Vazquez van de laatste 2 seizoenen.

11 augustus 2022 om 04:50

Zakenmannetje Mbappé mag van mij in Parijs blijven hoor, eerst jaren lang doen alsof het je droom is in Madrid te gaan spelen en dan als puntje bij paaltje komt toch voor de knaken kiezen. Is zijn goed recht hoor maar dan laat je dus zien dat het je eigenlijk niet zoveel boeit en dan hoef je wmb ook gewoon niet meer te komen.

11 augustus 2022 om 07:58

Camavinga kwam niet plotseling uit het niets. Die werd al maandenlang gevolgd door Calafat. Mijn dochter attendeerde mij al meer dan een half jaar voordat hij gehaald werd dat hij in het vizier was.

11 augustus 2022 om 09:57

Vinicius geldt vanaf volgend seizoen ook niet meer als een non EU speler. Dat betekent dat er een plekje vrijkomt, alleen jammer dat Raphina net naar Barca is.. Misschien als Antony zich goed ontwikkeld kan hij wel interessant zijn.

Wel jammer dat Real zich niet meld voor Yeremy Pino. Spaans (wordt tijd dat real weer meer Spanjaarden in de selectie heeft), enorm talentvol en zal niet eens zo heel veel moeten kosten. Ook nog maar 19 jaar oud, dus kan mooi leren van de ervaren spelers en concurreren met Rodrygo.

10 augustus 2022 om 23:08

Cavani als backup voor Benz en Bernardo Silva of Sane en je hebt meteen zo een sterke selectie. Afscheid nemen van Odrio, Mariano en Asensio. Dan heb je in mijn ogen de perfecte transferwindow.

11 augustus 2022 om 04:34

@concha silva, sane en als je moeilijk wil don son halen zou lekker zijn.

10 augustus 2022 om 23:10

Socio / Ik zie niemand meer komen deze zomer, pas na het WK misschien in januari wordt iemand gekocht. By the way, hoe ongemakkelijk is het niet om Florentino en Ceferin op 1 podium te zien? hahaha die Ceferin baalt zeker dat hij ons die prijs moet uitreiken

11 augustus 2022 om 08:01

Dan zou het echt door het WK komen als er iemand wordt gehaald, want Perez doet nooit aan inkomende transfers mid-season. Bovendien heeft hij duidelijk gesteld dat er niemand meer gehaald wordt.

Duidelijk wat het plan is van Ancelotti met Eden.

Enkel Hazard inbrengen als Benzema out is, anders zal Hazard geen minute spelen denk ik op een andere positie.

10 augustus 2022 om 23:07

Spijtig dat hij veel snelheid mist, anders zou hij voorlopig Vini er wel kunnen uitspelen. Vini vandaag weer belangrijk bij de doelpunten, maar verder heel veel balverlies. Spijtig dat hij vandaag geen tijd kreeg.

10 augustus 2022 om 23:14

Vinicius heeft zoveel credits opgebouwd dat hij zelf nu 15 wedstrijden op rij slecht mag spelen, hij zal altijd starten. Zeker met een coach als Ancelotti die zijn pionnen trouw blijft.

Hazard beloofde ons tijdens de Champions League vieringen dat hij dit seizoen alles uit de kast zou halen, hij heeft dat metaal stukje ook niet meer in zijn voet. Het is dus nu aan Ancelotti om hem een kans te geven.

10 augustus 2022 om 23:24



Vini eruit spelen? Gaat niet he. Had met beetje geluk een hattrick kunnen hebben. En wat CMG zeg, hij heeft credit opgebouwd..

10 augustus 2022 om 23:44

Nee klopt. Denk dat Hazard teveel verticaliteit en snelheid mist, wat enorm belangrijk is in de vorm van Vini. Maar voetballend vond ik hem vandaag (en hele preseason) heel veel simpel balverlies lijden. Ik ben al fan vanaf dag 1, maar er moeten toch nog steeds heel veel slordigheden in zijn spel verdwijnen.

10 augustus 2022 om 23:13

CMG - Real Madrid speelt echt veel partijen dit seizoen, Hazard gaat zijn tijd krijgen maar hij moet fit blijven, dat is nog belangrijker. En hij werkt er hard aan, dit wordt zijn beslissende jaar bij Real, hierna kan hij nog wel wat opleveren met een 1-jarig contract.

Vraag mij altijd af wat Benzema had kunnen doen qua aantal doelpunten, als hij de nummer 1 optie zou zijn geweest en niet Ronaldo. Benzema blijft toch wel echt een hele goede spits.

10 augustus 2022 om 23:11

Trisy / Dan had Real niet 4x de CL in 5 jaar tijd gewonnen. Alles om Cristiano laten draaien is het beste wat Real ooit gedaan heeft. Jammer dat ie ons een mes in de rug stak en wilde vertrekken na 3 CLs op rij, daar werd de hele planning van Florentino en Zidane mee omgegooid for the worst

10 augustus 2022 om 23:35

Naja het beste wat Real ooit gedaan heeft?
Mes in de rug gestoken?

Hot takes hiero hoor.

10 augustus 2022 om 23:36



Gedeeltelijk met je eens, maar denk wel dat hij er enorm spijt van heeft als hij dat over kon doen had hij alle eisen van perez geaccepteerd, het heeft hem 5 jaar van zijn carriã¨re gekost die hij weg heeft gegooid.

Juve dacht hij wel cl mee te winnen maar dat was een utopie. was echt fout om Real te verlaten had daar echt alles ...

Ramos zit tenminste nog bij ene topclub waar je CL mee kan winnen dat was met Ronaldo niet het geval met juve en United

10 augustus 2022 om 23:39

Aqua1.

Ronaldo handelde duidelijk op emotie en trots.

Te trots om niet toegeven op Perez zijn aanbod, hij had verwacht dat Perez zou plooien. Maar Perez plooit voor niemand.

En te emotioneel omdat hij koos voor Juventus een club dat eigenlijk al op instortte was maar omdat de fans hem zo graag wouden, ging hij daar naar toe.

Gelukkig geen minuten voor Asensio. Hopelijk begrijpt die dat die maar beter deze zomer vertrekt. Mariano wordt moeilijker, maar desnoods betaal je hem gewoon dat laatste jaar uit en maak je ruimte in de selectie. Dan Cavani met een jaarcontractje aantrekken.

10 augustus 2022 om 23:25

Ja eens ja. Alhoewel hopelijk komt nog iemand voor Asensio. Desnoods accepteer je 25 mil maar. En Mariano idd, afkopen die hap.

En zie wel liever een Dzeko dan Cavani. Dzeko heeft nog enigzins een oke link up play. En scoort ook simpel.

10 augustus 2022 om 23:56

Cavani heeft toch ook zeker een neusje voor doelpunten En in de lucht ook ijzersterk. Daarbovenop Spaanstalig, al langer de ambitie om in Spanje te spelen, en zoals de meeste spelers van Uruguay een topmentaliteit (al zit je met Serviers en Kroaten etc. veelal ook goed op dat vlak ).

Zakelijke overwinning. Bekertje erbij, snel naar huis want over paar dagen staat La Liga te wachten. Had het gevoel dat Real op halve kracht speelde. Respect naar Frankfurt. Ze staan er wel en hebben op een indrukwekkende wijze de Europs League gewonnen door onder andere Barca voorschut te zetten in Camp Nou.

Ik blijf hopen dat er voorin wat gaat gebeuren. Valverde op rechtsbuiten is te armoedig, dat kan eigenlijk niet en daar kan die jongen natuurlijk niks aan doen, want het is Ancelotti die hem daar opstelt. Ik blijf maar in herhaling vallen. Valverde hoort op het middenveld en nergens anders. En gaan we serieus het seizoen in zonder een serieuze back-up spits voor Benzema? 1 blessure van Benzema en je bent meteen 50 procent minder voorin. Wakker worden Perez.

11 augustus 2022 om 01:27

Daar kan ook Carlo niks aan doen. Hij moet wel. Meer defensieve zekerheid en soms wat aanvallend. Met hem daar presteerden we top. Perez moet gewoon wat halen.

Heerlijk de beste ploeg van Europa Frankfurt was appeltje eitje, geen seconde in de problemen geweest,

11 augustus 2022 om 02:03

Mooi dat Frankfurt niet werd afgeslacht. Hopelijk overkomt dit Real ook

11 augustus 2022 om 07:57

Ja hèhè... afgelopen weekend nog 6-1 van Bayern verloren. Verwacht je dan dat ze Real even oprollen ofzo

11 augustus 2022 om 09:18

Het ene duel is het andere niet. Een ploeg kan in een beker erg goed zijn maar in de competitie slecht.

11 augustus 2022 om 11:19

zo slecht was Frankfurt niet tegen Bayern. Ze waren gewoon verrast vanwege de onvoorspelbaarheid van een zeer aanvallend en snel Bayern. De offensieve spelers wisselen zomaar makkelijk van positie af.

Een hele saaie wedstrijd en puur zakelijk gewonnen. Was ook wel te verwachten op dit moment. Vooral blij dat iedereen er weer staat en klaar is voor zondag. Iets eerder wisselen had niet verkeerd geweest in mij ogen, zeker vroeg in het seizoen terwijl de wedstrijd al klaar was. Voor de rest meer dan prima.

De palmares voor de oudgedienden Modric, Kroos, Benz en Casemiro is inmiddels ongekend groot.

Het fundament van Real Madrid en m.i. toch wel dit middenveld kan nog wel 1-2 seizoenen mee.

Mooie prijs en op naar meer!

Leuk voor Real fans, maar dit was echt de meeste saaie en nietszeggende supercup sinds jaren. De ploeg die niet wil voetballen tegen de ploeg die niet kan voetballen.
Ik heb hem na de 1-0 lekker uitgezet.

11 augustus 2022 om 11:14

Ik hoop nu al stiekem op een confrontatie tussen Bayern en Real later in de Champions League in 2023.
Frankfurt deed het op basis van de uitslag niet zo onaardig vergeleken met afgelopen vrijdag. Imo beschikt Real Madrid niet over de nodige snelheid om zo'n ploeg te kraken.

11 augustus 2022 om 16:26

Mooiste wedstrijden van de cl zijn dat real ve Bayern

Lekker om deze cup weer even te winnen, een zakelijke wedstrijd waarbij ik af en toe moeite had om mijn ogen open te houden. Ondanks het gemis van een echte rechtsbuiten denk ik dat Real toch weer redelijk simpel kampioen gaat worden, ondanks de aankopen van Barcelona. De CL wordt lastiger, maar we zeggen nooit nooit bij Real.

11 augustus 2022 om 11:17

wat denk je van een confrontatie met Bayern München in de Champions League? Zoals ik voorspelde had Frankfurt minder moeite tegen Real dan tegen Bayern

11 augustus 2022 om 11:32

Durf ik niet te zeggen. Bayern is super sterk op dit moment volgensmij, misschien zelfs beter zonder Lewandowski. Maar Real is wel echt een expert in de CL om het zo maar te zeggen.

11 augustus 2022 om 16:46

@ Kaka2007
City had verzuimd meer doelpunten te scoren. Een keer achteruit leunen tegen Real na een comfortabele voorsprong is vragen om problemen.
Het was eigenaardig dat dit Real de Champions League won met heel veel tegendoelpunten tegen PSG, Chelsea en Manchester City samen.

Zakelijke overwinning van Real Madrid. Wedstrijd begon erg saai en stroperig en uiteindelijk kwam die wel een beetje los. Eintracht had die ene kans wel echt moeten maken, dat schot was echt getelefoneerd richting Courtouis zeg...

Verder: goede goals van Madrid en Benzema toont maar weer eens zijn klasse.
Ik zou bji Real wel echt nog iemand voorin erbij willen zien. Na Benzema is er echt niks in de spits, maar ook op de buitenkant zou er wel wat bij mogen komen.

Valverde vult het op zijn eigen manier in, maar hij is geen echte rechtsbuiten.
Rodrygo is, in mijn ogen, nog lang niet constant genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren