Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Benzema moet dit seizoen 20 tot 25 doelpunten maken'

Laatste update:
/

In de wandelgangen gonst het van de geruchten dat Real Madrid-trainer Rafael Benítez geen hoge pet op heeft van spits Karim Benzema. De werkelijkheid is wat genuanceerder. Benítez vindt Benzema wel degelijk een uitstekende speler en de oefenmeester geeft de spits direct een pittige doelstelling mee.

“Benzema is een geweldige speler en ik wil dat hij dit seizoen 20 tot 25 treffers maakt. Ik heb er veel vertrouwen in”, aldus Benítez in El País. Het moet lukken voor de Fransman, want de voorbije seizoenen maakte Benzema achtereenvolgens 26, 32, 20, 24 en 22 treffers in alle competities. “Ik heb veel vertrouwen in Benzema, hij heeft de kwaliteiten om met elke andere spits te concurreren”, oordeelt Benítez.

Door het vertrek van Javier Hernández heeft Real Madrid slechts een echte centrumspits. Daar mag wel iemand bij, vertelt Benítez. “Het helpt altijd om alternatieven te hebben. De transfermarkt is nog tot en met 31 augustus open en er kan nog van alles gebeuren. Het is niet makkelijk om onze ploeg te versterken, want er zijn niet veel spelers beter dan de spelers die wij al hebben. Bovendien moeten zij ook nog eens beschikbaar zijn.”

Is Karim Benzema de juiste spits voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ronaldo niet meer zo hebzuchtig is zal hij er denk ik wel rond de 20 maken

17 augustus 2015 om 13:52

Als Ronaldo scoort is het niet erg, maar hij mist ook behoorlijk wat kansen. Op die momenten staat Benzema best vaak vrij, dan moet Ronaldo inderdaad minder egoïstisch zijn. Al moet een vaste spits van Real Madrid kwalitatief goed genoeg zijn om ervoor te zorgen dat hij dit aantal bereikt.

17 augustus 2015 om 13:55

In de tekst staat ook dat hij de afgelopen jaren dit aantal ook heeft bereikt.

17 augustus 2015 om 13:57

Ik dacht dat Benitez doelde op alleen de Primera Division. Hij haalt nu dit aantal in alle competities.

17 augustus 2015 om 18:14

Benzema heeft pas 1x 21 doelpunten gemaakt buiten dat was het maar mager.

17 augustus 2015 om 13:53

Onzin Benzema is zelf die kansen verprutst...

17 augustus 2015 om 13:56

Als Benzema de kansen die hij zelf krijgt ook eens afmaakt, scoort hij er zelf ook wat meer.

17 augustus 2015 om 13:58

Als Ronaldo minder egoïstisch zou zijn waren we al uit de CL tegen schalke. Als Ronaldo minder ego zou zijn hadden we de laatste wedstrijd zwaar verloren. Zoals het nu gaat, gaat het goed. Nu hopen op meer geluk en minder blessures.

17 augustus 2015 om 14:00

van mij mag hij best egoïstisch zijn maar af en toe breed leggen voor Benezema kan geen kwaad toch. Ik weet ook wel hoe belangrijk C. Roanldo is.

17 augustus 2015 om 14:24

Ronaldo heeft dit seizoen gewoon een goed aantal assisten gepakt voor een egoist. Ronaldo legt zelfs nog vaak af aan Karim maar die geeft 'm dan weer vaak terug, geeft 'm door of mist hem. Anders was Karim nu over de 35. En over Bale ga ik niet eens beginnen. Maar in heb ik dit seizoen vertrouwen let maar op.

17 augustus 2015 om 15:35

Assists die voortkomen uit de kluts na een schot van hem op doel. Het telt ook, maar we moeten niet doen alsof Cristiano bewust kansen voorbereidt voor anderen.

18 augustus 2015 om 17:36

Maar hij doet het wel soms... Maar hij doet het

Kwalitatief zou hij dit wel moeten kunnen bereiken ja. Al is het geen probleem als hij er 15-20 maakt en Ronaldo knalt er weer +50 in.

Benzema moet eigenlijk weg bij Real Madrid. Hij zou bij Arsenal de grote man kunnen worden. Ik vind het altijd zonde om te zien dat 's werelds beste spits zo erg in dienst van zijn buitenspelers moet spelen. Onder Benitez dreigt zelfs een plaats op de bank.

17 augustus 2015 om 14:12

gwn lacazette halen voorin de plaats van benz

17 augustus 2015 om 14:19

"gwn" Lacazette? Hij zal blijven bij Lyon. Spelers worden niet effe gehaald hoor

17 augustus 2015 om 19:32

Heeft net verlengd. Die gaat niet verkassen.

17 augustus 2015 om 14:26

Hij is werelds beste spits niet. Als hij zelf eens zijn kansen afmaakt, raakt hij makkelijk aan de 30-40 goals per jaar. Je kijkt waarschijnlijk geen Madrid, maar het aantal kansen dat hij verprutst is soms echt niet normaal. Ik begin het ook echt zat te worden dat hij altijd maar aan Arsenal wordt gelinkt. Arsenal zal de komende jaren nooit een speler als Benzema kunnen halen, zonder echt tientallen miljoenen boven zijn waarde te moeten betalen.

Waarom zou hij zoveel stappen achteruit gaan, als hij inderdaad werelds beste spits was? Dan ga je toch niet bij een Arsenal, maar bij een Chelsea, Bayern, Barca, of Real spelen?

17 augustus 2015 om 14:38

Ik ben een echte fan van Real Madrid,volg alle wedstrijden en ga zo'n 3x per jaar naar Bernabeu maar dat ter zijde.

Bij de clubs die jij noemt zou hij ook teveel in dienst van de buitenspelers moeten spelen dus vandaar dat ik Arsenal noem. Dat is ook een club die hem kan betalen vanwege de nieuwe financiele situatie waar ze inzitten. Daarnaast kan Arsenal met een sterke spits, een stabiele creatieve middenvelder en 1 nieuwe centrumverdediger zo maar eens gaan verassen in de CL.

Met Benzema hebben ze dan al 1 van de 3 benodigde versterkingen binnen.

Dat Benzema veel kansen mist klopt wel alleen zijn dit vaak missers bij een ruime voorsprong. Als het er echt op aan komt is hij vaak zat belangrijk geweest voor Real, al is het alleen al door zijn spelinzicht.

17 augustus 2015 om 14:38

Zoveel stappen achteruit? Nounou.

Hij is idd niet de beste spits ter wereld. Mist ook net teveel.. zonde.

17 augustus 2015 om 14:48

Mijn excuses, ik kwam misschien wat geïrriteerd over, en had je geen nep-realfan moeten noemen, maar ik vind het alsnog merkwaardig dat je hem de beste spits van de wereld noemde.

En in de grote wedstrijden staat hij er juist vaak niet. Ik weet niet welke belangerijke goals hij de laatste jaren in de CL heeft gescoord, heel weinig, net als tegen Atletico. Tegen Barcelona is hij dan wel weer goed.

Bij Chelsea denk ik niet dat hij in dienst van Willian zal moeten spelen, en Hazard is ook niet het type dat elke wedstrijd minstens 10x naar binnen draait om dan van 30 meter een schot op goal te proberen. Bij City zie ik hem ook niet in dienst van een Sterling spelen, en bij een United, PSG of Atletico Madrid ook niet. En dat zijn toch wel ploegen die ik (op heel misschien United na) boven Arsenal heb staan qua niveau.

Als hij weggaat, is dat denkik naar Psg, waar hij in zijn eigen land bij de absolute titelkandidaat nog elk jaar minimaal kwartfinale CL speelt, en bijna ook gegarandeerd kampioen/top 2 eindigt.

17 augustus 2015 om 15:06

Maakt niet uit hoor, vind het altijd wel leuk als mensen zeggen dat ik een bepaalde club niet volg. Ik reageer namelijk nooit op topics waar ik helemaal niets vanaf weet.

Ik denk juist dat Benzema er wel kan staan als hij zich niet zo ondergschikt hoeft te maken aan het team belang wat je bij Real Madrid gewoon teveel ziet. Die jongen durft amper meer zelf op doel te schieten want als hij mist komt Ronaldo hem even vertellen hoe het wel moet.

Als Madrista hoef ik hem niet te zien vertrekken maar ik denk toch dat dit voor beide partijen de beste oplossing is. Voor Benzema kunnen ze dan een ander soort balvaste spits halen met meer overzicht. Thomas Muller zou daar niet misstaan in de punt van de aanval.

Bij Chelsea heb je Hazard en William die alleen maar naar binnen trekken en veel van positie wisselen. Je ziet ook dat Diego Costa daar veel moeite mee heeft als Chelsea aanvallend speelt. Vanuit de counter scoort Costa dan wel vaak omdat hij net wat meer snelheid heeft.

Bij City zal Aguero dan op de zijkant komen te spelen en Sterling inderdaad vanaf links. Echter zijn dit eigenlijk ook 2 spitsen dus past hij daar ook niet echt. Datzelfde geld voor United met Rooney en ook Depay die nooit een voorzet geeft.

Athletico Madrid is denk ik niet zijn soort voetbal en wat betreft PSG ben ik het wel met je eens. Daar zou hij prima passen mits ze zowel Cavani als Ibrahimovic verkopen.

Benzema is gewoon de perfecte spits voor Madrid. Hij scoort veel, maar misschien nog wel belangrijker: hij speelt in dienst van Ronaldo en (in mindere mate) Bale. Wat wil je nog meer als Madrid zijnde?

17 augustus 2015 om 15:10

Zonde dat ze Higuain hebben laten vertrekken. Prima tweede spits. Ik verwacht dat Real nog voor vuurwerk gaat zorgen. Ik verwacht nog minimaal 1 echte topspeler.

Dit moet zeker wel lukken. Benz heeft ook altijd een goed gemiddelde aan assists.

Als je naar zijn cijfers kijkt van elk seizoen, dan is het gewoon vrij normaal dat er tussen de 20 en 25 doelpunten wordt verwacht.

Mooie cijfers van Benzema, aangezien hij totaal niet zelfzuchtig is en in dienst van het team speelt. Helaas krijgt ie daardoor soms kritiek dat ie niet meedogenloos genoeg zou zijn, maar ik heb niemand anders liever in de spits.

Ronaldo en Benzema vind ik juist een uitstekende combi. Ronaldo 17 assists en 46 goals door het voetballende vermogen van Benzema. Ook Ronaldo kan hem makkelijk vinden.

Ik vind alleen dat Benzema in de grote wedstrijden iets meer kan laten zien. Vorig seizoen pech voor Madrid dat zowel Benzema als Bale op de beslissende momenten geblesseerd waren.

je kan nu eigenlijk niet zoiets van benzema vragen. hij heeft Ronaldo en Bale naast zich lopen, die ook een hoop goals moeten maken om aan hun standaarden te voldoen. Als benitez zijnde zou ik dan ook genoegen nemen met bijvoorbeeld 25+ goals/assist, anders krijg je het gevaar dat iedere speler voorin nog meer voor zichzelf gaat spelen

Het grote probleem is dat Benzema altijd een fase in het seizoen heeft waarin hij gewoon slecht speelt. En dan is er eigenlijk niemand om hem te vervangen. Zou Huntelaar nog te porren zijn?

17 augustus 2015 om 14:14

Ze moeten iemand als Llorente hebben voor back-up of wel Negredo leuke spitse voor RM backup positie

17 augustus 2015 om 14:16

Huntelaar? Hahahahaha, wat moet je nou met zulke middelmaat?

17 augustus 2015 om 14:24

Huntelaar is gewoon een topspits. zou hem maar al te graag terug willen zien bij Real Madrid.

18 augustus 2015 om 00:02

Topspits? Laat me niet lachen. Wat maakt hem volgens jou een topspits, los van dat hij Nederlander is? En vind je hem dan ook beter dan Benzema?

17 augustus 2015 om 19:43

Ik snap Huntelaar daarin niet. Hij zit al een aardig tijdje goed bij Schalke maar nu wordt het toch wel tijd voor iets anders lijkt mij. Of is hij al gefixeerd op terugkeren bij Ajax over een jaar ofzo? Moet hij niet willen, zit meer dan 10 jaar tussen hem en de rest van de selectie.

Waarom niet Jese transformeren naar een spits?
Dan hoef je ook geen back up te halen voor Benzema.
Vasquez en Cheryshef kunnen dan op de flanken als back up.

17 augustus 2015 om 14:25

Dat gaan ze denk ik ook gewoon doen. Met Cheryshev en Vasquez hebben ze de vleugels extra bezet. Dan moet Jese wel als spits gezien worden. Je gaat geen speler waar je miljoenen voor kan krijgen als 3e linksbuiten gebruiken.

17 augustus 2015 om 14:30

Jese is zeker goed maar ik bedoel iemand met body iemand die kan koppen iemand die 2 centrale verdigers bezig houd met zn kracht en jese is daar niet een van

Arsenal kan hem sws vergeten. Niet dat hij eerst snel zou komen maar goed. Er komt dus geen nieuwe spits bij.

Ik lees best veel dat ronaldo ego is is ook wel een beetje zo maar was vorig jaar toch na messi 2e met meeste assisten

Toch knap om al vijf seizoenen op rij de grens van 20 doelpunten te bereiken naast 'ik ben alleen op de wereld' Ronaldo. Gewoon een wereldspits

Een concurrerende spits vinden voor Benzema, die aan de kwaliteit eisen van Madrid voldoen is niet zo makkelijk. Daarbij zal de spits rekening houden dat hij hoogstwaarschijnlijk op het 2de plan beland achter Benzema. Als je dan een topspits haalt wordt hij snel ontevreden wanneer hij zijn rol niet accepteert.
Beste is op dit op te lossen met een jeugdige topper die niet snel zal klagen voor de eerste 2 jaar, maar toch zijn mannetje staat als invaller. Die hebben ze in mijn ogen al huis met een persoon als Jese.
Andere opties zijn Morata terug kopen. En als je echt desprit bent klopt je bij Liverpool aan voor Super Mario Balotelli ! Altijd gezellig voor de sfeer in de groep om hem in de selectie te hebben

Zou jammer zijn als Benitez Benzema nu onder druk gaat zetten, hij speelt nu in dienst van Ronaldo en Bale en heeft goede passes in huis en pikt ook zijn goaltje mee. Denk juist Real blij moet zijn met zo'n spits, al moet ik zeggen dat Benzema soms zorgvuldiger met zijn kansen om mag gaan dan schiet hij er namelijk ook meer in. Heeft wel een bepaald ritme elk seizoen rond 20/25 goals. ( in alle competities)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren