Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Benítez neemt na Audi Cup beslissing over Nederlands-Spaans talent’

Laatste update:

Marco Asensio Willemsen krijgt de kans om zich te bewijzen bij Real Madrid. Trainer Rafael Benítez wil de middenvelder, die deze zomer overkwam van Real Mallorca, met eigen ogen aan het werk zien, alvorens een besluit te nemen over de toekomst van de negentienjarige linkspoot.

/

Asensio gaat volgens sportkrant Marca twee wedstrijden spelen op de Audi Cup, een toernooi dat op 4 en 5 augustus in München wordt afgewerkt. Hieraan nemen Tottenham Hotspur, AC Milan, Bayern München en dus Real deel. Asensio wordt waarschijnlijk ook ingezet in een vriendschappelijk duel met Valerenga op 9 augustus in Oslo, maar dat is nog niet zeker.

Asensio wilde na het gewonnen EK Onder-19 naar Australië afreizen om zich aan te sluiten bij het trainingskamp van Real, maar Benítez adviseerde hem om twee weken rust te pakken. Asensio geniet overigens belangstelling van Espanyol, Villarreal, Real Betis, Málaga en Southampton. Marca berichtte eind juni nog dat meer dan twintig clubs Asensio graag (op huurbasis) van Real willen overnemen.

Denk jij dat Marco Asensio bij het eerste elftal van Real Madrid mag blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nederlands-spaans talent en dan vervolgens geen uitleg hoe dit zit...enige wat ik zie is een half nederlandse achternaam.

22 juli 2015 om 13:31

Nederlandse moeder

22 juli 2015 om 13:37

In Spanje krijg je de achternamen van beide ouders. Eerst die van vaders, dan die van moeders. Asensio Willemsen in dit geval, al laten veel mensen (vooral voetballers) een van de namen weg ter vereenvoudiging. Zo is het bijvoorbeeld Iker Casillas Hernandez, Andres Iniesta Lujan, Fernando Torres Sanz enzovoorts.

22 juli 2015 om 13:35

Hij heeft een Spaanse vader en Nederlandse moeder. Hij komt nu voor het jeugdelftal van Spanje uit.

Misschien domme vraag maar voor welk land komt hij op dit moment uit?

22 juli 2015 om 13:31

Als ik het goed heb Spanje. Hij heeft bijna tot niks met Nederland

22 juli 2015 om 13:44

Een Nederlandse moeder zou ik nou niet bijna niks noemen haha.

23 juli 2015 om 01:03

Heeft niks met het Nederlands voetbal, Nederland moet dus ook geen hoop koesteren dat hij ooit voor oranje zou willen spelen. Als del bosque hem belt hoeft hij echt niet 2x na te denken.

22 juli 2015 om 13:36

Op de afbeelding staat hij in een Spaans shirt.

Ik hoop toch dat Blind deze jongen naar Oranje kan halen, wat een geweldige speler, blonk uit op het Ek-19.. Hij komt geregeld in NL, spreekt Nederlands.

22 juli 2015 om 14:11

Heeft zen opleiding in Spanje genoten. Heeft alles aan dat land te danken. Dan moet hij ook gwn voor Spanje uit komen. Of gaan we met 2 maten meten?

22 juli 2015 om 14:24

Zo werkt dat dus niet, dat zou betekenen dat Nederlandse talenten die op hun 12e naar een topclub in Engeland zijn gegaan voor Engeland uit zouden moeten komen.

Asensio is gewoon half Nederlands, komt ook geregeld in NL, spreekt Nl, dus als hij voor NL uit zou willen komen zou dat gewoon moeten kunnen.

22 juli 2015 om 15:01

Een El Ghazi van Marokkaans afkomst of Hachim Mastour die kiest voor Marokko is niet logisch (volgens vele vz-leden bij de desbetreffende topics) want ze hebben hun opleiding gevolgd in landen als Nederland en Italië, maar bij deze jongen is het 50%? Hahahaha zo zie je maar weer hoe de zaken veranderen als het jouw voordeel of nadeel is.

22 juli 2015 om 15:16

@sabrireyiz,

Je moet dat in het juiste perspectief zien. De kans dat je met Marokko hoge ogen gaat gooien en kans maakt op de WK titel is veel en veel kleiner dan dit het geval is met Nederland of Italië. Dat is natuurlijk sportief gezien een hele grote en goede reden om voor het land waar ze nu spelen te kiezen.

22 juli 2015 om 15:38

Sammerens,

Maar moeten ze dan voor het land kiezen waarmee ze ver komen in internationale toernooien? Mogen ze niet het land kiezen die zij zelf vinden dat het beter bij hen past? Voetbal is niet alleen succes. Bij voetbal gaat het om meerdere dingen zoals psychologie van een speler, als Mastour bijvoordbeeld zich niet goed voelt tussen de Italiaanse (jeugd)internationals, dan zou die niet voor Italië kiezen omdat die dan internationaal succes kan boeken met Italië.

22 juli 2015 om 16:18

Natuurlijk mag dat. Ik geef echter alleen aan dat de meesten liefhebbers er van uitgaan dat een speler voor het sportieve belang kiest en op een zo hoog mogelijk podium wil spelen.

Vanuit dat oogpunt is de keuze voor het grotere voetballand dan een logische.

Als Mastour zich beter voelt bij een keuze voor Marokko dan moet hij dat zeker doen natuurlijk. En hetzelfde geldt voor een iedere andere speler die voor zo'n keuze komt te staan.

Ik wist niet eens dat er e Wllemsen speelde bij Real Madrid. Maar die gast heft blijkbaar de Spaanse nationaliteit.
Hopelijk redt hij het

22 juli 2015 om 13:34

Hij gaat ook rond met Asensio. Dus willemsen hoor je bijna niet

22 juli 2015 om 14:23

Klopt alleen bij nederlandse commetaar word willemsen er bij gezegd bijvoorbeeld op het afgelopen ek19. Vond hem de beste op dit ek en hoop dat hij word verhuurd aan een nederlandse topclub. Hoe mooi ajax ook zou zijn dat gaat niet gebeuren. Ik denk dat psv of feyenoord hier een grote slag mee kan slaan

22 juli 2015 om 18:56

Zijn moeder is Rotterdams, dus misschien iets voor Feyenoord om te huren...

22 juli 2015 om 19:03

Jammer genoeg is zijn moeder dood. Toen hij 15 was, dus iets met Rotterdam zou hij iig niet hebben

22 juli 2015 om 14:26

Niemand gebruikt de naam Willemsen. Wordt hier gebruikt om duidelijk te maken dat hij Nederlands bloed heeft, maar hij gaat gewoon uitkomen voor Spanje en heet Asensio

Ek onder 19 is gewonnen door Spanje, dus hij speeld ook voor Spanje

Het is gewoon een Spanjaard. Heeft de Spaanse nationaliteit en heeft verder geen affiniteit met Nederland.

22 juli 2015 om 14:19

Hij heeft een Nederlandse moeder. Hoezo geen affiniteit?

22 juli 2015 om 14:25

Komt jaarlijks in Nederland, spreekt Nederlands, groot deel van zijn familie is Nederlands... heeft inderdaad helemaal niks met NL.

Dit is een geweldig talent, heb hem zien spelen op onder 19. Zal wel voor Spanje kiezen, maar een geweldige voetballer voor de toekomst van Madrid.

Ik krijg eigenlijk best een goed gevoel bij Benítez tot dusverre Lijkt veel jonge spelers een kans te geven, komt in interviews over als een bescheiden en nuchtere kerel... Jammer dat ie zijn eerste oefenwedstrijd meteen verloor maar ik ben in ieder geval benieuwd naar de toekomst.

Na die toernooi meteen verhuren voor een halve seizoen.
In het laatste gedeelte van het seizoen hebben we wel iedereen nodig dat kon je wel zien vorige jaar met al die blessures in een belangrijke periode.

Lijkt me hartstikke logisch dat Asensio de preseason mag meedoen bij Real Madrid om dan uitgeleend te worden. Zou dom zijn om het anders te doen. Heeft een heerlijk toernooi gespeeld net als de andere jongens van Spanje onder 19.

Hopelijk doet hij het geweldig in de Audi cup laat Rafa maar heel goed bedenken wat hij zal doen.
Want om 1 of andere rede zou ik niet eens willen dat hij word uitgeleend haha.
Het is iig een groots talent!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren