Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica speelt met komst gratis specialist in op vertrek Garay naar United

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Manchester United zich gaat versterken met Ezequiel Garay. De Engelsen worden al tijden in verband gebracht met de Argentijnse verdediger en zouden in het begin van dit kalenderjaar al een herenakkoord hebben gesloten met Benfica over een transfersom. De Portugezen lijken er vanuit te gaan dat Garay inderdaad naar Old Trafford vertrekt, want zij hebben diens beoogde opvolger alvast gecontracteerd.

De vicekampioen maakt zondagavond melding van de komst van de 26-jarige Steven Vitória, die voor vier seizoenen heeft getekend in Estádio da Luz. De geboren Canadees komt over van subtopper Estoril, waarvoor hij vorig seizoen liefst elf keer scoorde in 27 wedstrijden in de Liga Sagres. De 1 meter 95 lange stopper, die uit de jeugd van FC Porto komt maar daar nooit doorbrak, staat bekend als strafschoppen- en vrije trappenspecialist. Hij kost Benfica niets, want hij had een aflopend contract bij Estoril.

Vitória is na Lazar Markovic, Miralem Sulejmani, Filip Djuricic, Jorge Rojas en Stefan Mitrovic alweer de zesde versterking van Benfica voor volgend seizoen. Daar staat het vertrek van Garay dus waarschijnlijk tegenover. De veertienvoudig international heeft er nu twee seizoenen opzitten in Lissabon. Hiervoor speelde hij bij Real Madrid, maar daar brak Garay nooit echt door. Het ligt in de lijn der verwachting dat Benfica en Manchester United in de komende weken de transfer van Garay aankondigen.

Ezequiel Garay zou een aanwinst zijn voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
16 juni 2013 om 21:56

Valt me wel op dat Benfica en porto in aankoopbeleid verschillen. De aankopen van porto zijn vrijwel altijd jonge spelers terwijl Benfica gemiddelde leeftijd afwisselt met talenten

16 juni 2013 om 23:13

Even een vraagje zijn de salarissen die ze betalen bij de topclubs in Portugal (veel) hoger of gelijkwaardig aan die van de Nederlandse topclubs?

17 juni 2013 om 01:43

Bij topclubs in Portugal verdienen spelers ongeveer 6 miljoen op jaarbasis en in Nederland is dat ongeveer 1, 2 miljoen max

17 juni 2013 om 14:52

Als ik Man U was had ik in plaats van Garay Hummels gehaald die is jonger en beter.

Ze trekken weer een blik talenten open, en verkopen er daar weer 1 of 2 van voor miljoenen.

16 juni 2013 om 21:48

Deze speler is al 26, geen talent meer lijkt me.

16 juni 2013 om 21:56

Denk eerder dat Carlosz het had over Rojas, Markovic, Djuricic en Mitrovic!! Allemaal nog onder de 23 jaar als ik mij niet vergis. Prima talenten hoor! Alleen Markovic heb ik nog niet zo vaak zien spelen.

Volgens mij is Garay trouwens niet de enige die de club verlaat? Wat te denken van Cardozo en Aimar? die vertrekken naar alle waarschijnlijkheid ook beiden. Maarja Markovic en Djuricic zijn de nieuwe spelers voor de vleugel en de 10 positie en met Mitrrovic en Vitoría heeft Benfica nu ook twee nieuwe verdedigers. Volgens mij is Rojas ook een vleugelspeler. En zou hij niet de vervanger worden van Salvio die waarschijnlijk naar Atletico of dergelijke verhuisd???

16 juni 2013 om 22:02

Heb markovic tegen Belgie zien spelen, puike speler! hij was met afstand de gevaarlijkste man, het is wel een concurrent voor John, dus ik denk dat John nog minder gaat spelen.

16 juni 2013 om 22:46

Ah op die manier! Dan begrijp ik het wel ja, ze hebben deze zomer al aardig wat binnen gehaald. Maar begreep het mbt deze Vitoria niet echt.

Vitoria is een goede verdediger maar kan garay nog niet vervangen

Markovic naar Benfica? Is da al officieel?

16 juni 2013 om 21:31

@ Het Zuiden,

Ja, al sinds vorige week. Hij verkoos meer speeltijd boven Chelsea, wat ook gewoon een uitstekende keuze is van hem.

Ik denk niet dat dit de opvolger van Ezequiel Garay wordt en Benfica zal vast wel iemand halen die jonger is.

Ik had al gelezen hier op Voetbalzone en in Portugese media dat Lisandro Lopéz van Arsenal De Sarandi op het punt stond om een contract te tekenen bij Benfica en Dória was eigenlijk hun eerste keuze, maar die vertrekt zo goed als zeker naar FC Porto.

16 juni 2013 om 21:38

Is dat die spits met puntbaard die eerst bij Porto en Lyon speelde of een naamgenoot?

16 juni 2013 om 21:43

Naamgenoot. De opvolger van Garay zal geen spits worden neem ik aan

16 juni 2013 om 21:47

@ Hernanes,

Een naamgenoot. Hij is 23-jaar, een verdediger en speelt bij Arsenal De Sarandi uit Argentinië.

De andere Lisandro Lopéz speelt nu nog steeds bij Olympique Lyon.

Lekker voor Real Madrid dit. Zij krijgen 50% van dit. Snap daarom niet waarom Benfica meewerkt aan een transfer. Wordt weer lekker cash'e voor Real. :-)

16 juni 2013 om 21:41

Zouden ze hem dan nooit meer moeten verkopen? Ze hadden die clausule überhaupt beter niet in de deal kunnen betrekken als het al waar is.

16 juni 2013 om 21:57

Real had met Pepe en Ramos twee basisspelers maar wisten vast wel dat Garay heel goed was. Dus dat was denk ik een vereiste van Real Madrid. Ze konden hem ook gewoon gehouden hebben.
(als het waar is natuurlijk zoals je zegt)

16 juni 2013 om 22:33

Het vertrek van Garay had vooral te maken met de komst van Carvalho destijds. Mourinho zocht iemand die de verdediging direct naar Mourinho's hand aan kon sturen, en vertrouwde natuurlijk op de ervaring van Carvalho. En die speelde het eerste seizoen ook als een beest.

Daarna mocht Garay vertrekken, gezien het feit dat Albiol (om politieke redenen, want 1)spanjaard en 2) aankoop van Perez ipv Calderons Garay) mocht blijven, niet wetende dat Carvalho enorm terug zou vallen. Al staat de komst van Varane daar natuurlijk wel weer tegenover.

Ben altijd fan geweest van Garay echter. Was al héél jong aanvoerder bij Santander destijds en zette die verdediging enorm goed neer. Zag je ook al onder Pellegrini in z'n eerste seizoen, waar niet alleen in een nieuw team kwam, maar z'n collega centraal achterin ook nieuw was. Gelukkig/helaas was de concurrentie gewoonweg te groot. Real heeft inderdaad 50 van de transferrechten nog steeds in handen, Benfica betaalde 5,5 mln ( voorrang voor Real bij Di Maria en later Coentrao)

16 juni 2013 om 23:07

Vidic en Ferdinand zijn wereldverdedigers, maar zijn al op leeftijd en je zag dat ze vaak last van pijntjes kregen. Jones werd door sir Alex vaak als verdedigende middenvelder gebruikten in mindere mate als rechtsback, en gezien deze aankoop ziet Moyes hem ook niet als een 100% centrale verdediger. (Al vind ik dat wel zijn beste positie). Vandaar dus de keuze van Man Utd om een centrale verdediger erbij te halen.

16 juni 2013 om 21:56

Een speler transfervrij laten gaan.....worden ze ook niet rijker van. Nu maken ze tenminste wat winst op.

16 juni 2013 om 22:04

Het lijkt me duidelijk dat Benfica meewerkt aan de transfer, omdat ze er zelf op vooruit gaan. Niet meer dan logisch lijkt mij

16 juni 2013 om 22:26

Van die doorverkoopclausules zijn vaak maar tijdelijk. Maar het precieze van de overeenkomst tussen Benfica en Real ken ik niet, dus kan ik er niet over oordelen.

Zou misschien minder goed nieuws zijn voor Utd. Benfica zal minder snel tevreden zijn. Snap de aankoop ook niet helemaal. Met Vidic, Ferdinand, Evans, Smalling en Jones heb je al 5 centrale verdedigers is dat niet meer als genoeg?

off: Men heeft vaak kritiek op het beleid van Real Madrid. Maar je ziet ze vaak spelers verkopen om ze dan met een goedkope terugkoopclausule terug te kunnen halen. Zo verdien je aan elke speler die weg gaat iets en als hij goed wordt haal je hem gewoon terug. Als je dat met een groot aantal spelers kan doen, zeer winstgevend. Beter dan dat jaar na jaar uitlenen om ze dan transfervrij te laten vertrekken.

Heeft het bij Real nooit waargemaakt maar ik vind hem wel een speler die zeker nog op zijn top moet komen en ik vind hem wel een goede aanwinst voor United. Heeft goede en slechte tijden gehad in Spanje. Bij Racing Santander ging het goed, ook een matige club maar bij Real ging het weer wat minder. En bij Benfica was hij ook een vaste basisklant als ik het goed heb. Hoe doet hij het in Argentinië daar is hij ook basis neem ik aan want de verdediging stelt toch niet zoveel voor van de Argentijnen.

Ik snap echt niet wat Utd in Garay ziet. Ik vind het maar een matige verdediger. Haal gewoon een topper ipv deze middelmaat.

Goede speler die Vitoria. Tegen Benfica een geweldige pot gespeeld en ze op 1-1 gehouden met o.a ballen van de doellijn en belangrijk intercepties. Jammer dat hij nooit doorbrak bij ons.

Transfervrij, altijd goed. Zit weinig risico in, er hoeft geen transfersom betaald te worden en mocht het onverhoopt toch geen goed huwelijk worden kunnen ze hem altijd wel weer bij een andere club slijten, simpelweg omdat Benfica goed op je CV staat en die spelers erg gewild zijn.

Je bent gewend dat Benfica altijd Zuid-amerikanen koopt, maar als je in het lijstje kijkt van huidige transfers zitten daar al vier heertjes vanuit Oost-europa bij. Grappig, wellicht dat die ex-vitessenaar stiekem een goed woordje houdt.

Onzin! Hulk was toen hij nog in Portugal speelde de beste betaalde speler met 4,8 miljoen op jaarbasis. De rest zit er zwaar onder aangezien Moutinho volgt met 2,5 ( inmiddels ook vertrokken!). Natuurlijk zullen er bij Benfica meerdere spelers met een salaris van 2 tot 2,5 miljoen zitten maar beide topclubs hebben nu ook eenmaal veel betere spelers.

Onzin! Hulk was toen hij nog in Portugal speelde de beste betaalde speler met 4,8 miljoen op jaarbasis. De rest zit er zwaar onder aangezien Moutinho volgt met 2,5 ( inmiddels ook vertrokken!). Natuurlijk zullen er bij Benfica meerdere spelers met een salaris van 2 tot 2,5 miljoen zitten maar beide topclubs hebben nu ook eenmaal veel betere spelers.

Onzin! Hulk was toen hij nog in Portugal speelde de beste betaalde speler met 4,8 miljoen op jaarbasis. De rest zit er zwaar onder aangezien Moutinho volgt met 2,5 ( inmiddels ook vertrokken!). Natuurlijk zullen er bij Benfica meerdere spelers met een salaris van 2 tot 2,5 miljoen zitten maar beide topclubs hebben nu ook eenmaal veel betere spelers.

Die app werkt niet heel goed, post te vaak en niet op de plek waar het gepost hoorde te worden. Dit was een reactie aan Radoslav..

Er lopen grotere talenten rond in Eindhoven. Dus zo erg is het niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren