Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beloning blijft uit: ‘We hebben weer een fantastisch AZ gezien’

Laatste update:

AZ verdiende donderdagavond ten minste één punt tegen Partizan Belgrado, maar ging door een late schuiver van Andrija Zivkovic met 1-2 onderuit en is daardoor klaar in de Europa League. John van den Brom stond na afloop met gemengde gevoelens de cameraploeg van FOX Sports te woord.

/

“We hebben weer een fantastisch AZ gezien, maar weer nagelaten onszelf te belonen. Dat is over de gehele Europese campagne het net-niet-verhaal van AZ. We hebben goed meegespeeld, maar hebben niks”, aldus Van den Brom, die zag dat Aboubakar Oumarou weer tegen zijn ploeg tot scoren kwam. “Je weet dat hij een lastige spits is, dan kan het niet zo zijn dat je hem zo vrij laat inkoppen.”

AZ speelt de laatste wedstrijd tegen Athletic Club enkel nog om de eer en de wedstrijdpremie en volgens Van den Brom is dat dus ‘zeker geen vakantietripje’: “Athletic heeft één keer verloren en dat was tegen AZ, we gaan dus opnieuw voor een goed resultaat. Het zal daar een geweldige ervaring worden.”

Vincent Janssen sprak van een ‘onnodige’ nederlaag: “Voor rust moet je eigenlijk al een goal maken en op voorsprong komen, dat laten we na. Na die 1-0 laten we na om de 2-0 te maken. En daarna gaan we als team ten onder. Hoe dat komt? Weet ik niet. Die goals mogen we niet zo weggeven. Dat is iets wat ons in Europa al vaker is overkomen. Dat valt ons hele team te verwijten. Het begint voorin.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een instelling weer... Fijn dat je leuk gespeeld hebt maar je ligt wel uit Europa + het kost NL weer punten

26 november 2015 om 22:34

Dit is de Nederlandse instelling, wat al jaren totaal niet strookt met de werkelijkheid. Hollandse School prima, maar niet in Europa. PSV toont aan dat inzakken en snel omschakelen nog incidenteel succes geeft Europees gezien. Ik ben benieuwd wanneer teams als AZ en Ajax dit ook gaan beseffen. Wat dat betreft is onze kracht van vroeger al jaren onze zwakte. Ik ben benieuwd wanneer men wakker wordt.

Het is hetzelfde als het draadje van 'veldmannetje' gisteren. Mensen lopen op hem te k***en dat hij foutjes maakt. Straks maakt hij ze niet meer en dan staan de clubs voor hem in de rij. Dan komt de volgende 'veldmannetje' in de basis en die maakt weer dezelfde fouten en weer begint iedereen te zeiken, totdat hij het afgeleerd heeft en weer vertrekt voor zijn 25e naar een van de clubs die voor hem in de rij staan. Dit is het lot van de Nederlandse clubs en het zal niet veranderen op de korte termijn. De situatie accepteren zou dan op zijn plaats zijn, maar blijkbaar vinden clubs complimenten belangrijker dan punten.

27 november 2015 om 00:06

Draadje van Veltmannetje ?

27 november 2015 om 07:32

PSV zakt al een decennia of langer in om dan in de omschakeling te scoren.

AZ en Ajax zijn aanvallende ploegen dat leer je helaas niet 1-2-3 af. Als het er maar leuk uit ziet is het devies


Overigens is AZ erg onervaren met Luckassen, dos santos, van Overeem, Janssen, jahanbaksh tankovic etc het is goed dat vd brom langer bij AZ blijft.... Kan hij wat moois bouwen

26 november 2015 om 22:44

Niet zo zeiken joh. Als er 1 Nederlandse club iets heeft gepresteerd in Europa dan is het AZ. Het zat dit jaar gewoon niet mee met een half nieuw team.

26 november 2015 om 23:33

Teams als AZ en Ajax.... haha
PSV speelt ook eindelijk weer eens 1,5jaar achtereen naar vermogen en Europees doen ze weer eens wat...
Metname AZ speelt jaren achter elkaar behoorlijk naar hun mogelijkheden en gaat nu eens een keertje af. Ajax kun je over discussiëren, maar ga nou niet doen alsof PSV heeft uitgevonden hoe het Europees werkt xD

26 november 2015 om 23:43

Ben ik mee akkoord. voor hetzelfde geld ligt psv er als 4e in eigen huis tegen moskou uit. De lijn is zo dun. Als az net won kon het nog. Ajax won maar dan zit het in noorwegen weer net niet mee. Op dit moment is er in Nederland niet de kwaliteit om het kwartje naar de juiste kant te laten vallen. Hopelijk lukt dit psv wel en gaan ze door!

27 november 2015 om 14:25

@ jlenders, net niet dus, zoals al jaren het geval is. Als dat structureel gebeurt dan is er toch iets mis met de spelopvatting? Als je het met aanvallend voetbal aflegt tegen clubs uit Servië, Oostenrijk, Schotland etc. dan ligt dat of aan de kwaliteit, of aan de tactiek. Je gaat mij niet vertellen dat we in clubverband minder kwaliteit hebben als clubs uit voorgenoemde landen. Daarom denk ik dat we met wat meer realisme meer kunnen bereiken Europees gezien.

Nounou echt fantastisch gespeeld zeg. Bijna geen fatsoenlijke kans gecreëerd en de tegengoals zo makkelijk weggeven..

Nou je had dit artikel ook vooraf al kunnen schrijven. Het is namelijk altijd hetzelfde met die Nederlandse clubs. Zo typisch en zo frustrerend. Getver

Fantastisch! Ondertussen worden we ingehaald door Moldavië en Macedonië.

Je moet Johansson eens op de tribune zetten John. En een keertje logisch wisselen. Op basis waarvan zijn contract is verlengd? Geen idee.

26 november 2015 om 23:42

Ik vond die linksback nog erger..

27 november 2015 om 07:28

Mattias had een aflopend contract. Nu brengt hij nog een paar ton op in de zomer. Aanvallend zit het wel goed alleen verdedigend niet. Dus een 4-4-2 team die een rechtshalf wilt kan best mattias ophalen

27 november 2015 om 12:10

Hij brengt niks op want niemand wil hem hebben. En aanvallend goed? Zijn voorzetten zijn ook dramatisch. Leuk dat hij thuis tegen clubs als Cambuur op komt stomen maar zijn voetballende onkunde heeft AZ samen met Esteban een karrenvracht aan punten gekost.

We speelden lekker maar maakte dekkingsfouten waar je bij de D-junioren om uit gelachen word... Hier schiet je niets mee op.

Jammer dit, fantastisch spel? Er worden fouten gemaakt die ik niet eens bij de junioren zie. Gelukkig doet PSV het internationaal goed anders was het echt frustrerend allemaal.

Dit is nu precies waar het aan schort vd Brom. Je hebt niet goed gespeeld punt. Zo geef je het signaal af dat je goed hebt gedaan maar pech hebt gehad of dat het niet heeft mee gezeten. Je speelt een toernooi. Dat telt een ding; het resultaat.
Hier moet het NL echt volwassen in gaan worden

Jammer...az heeft dit jaar iets te veel last van het feit dat ze een compleet nieuw team hebben. Bovendien zat het niet echt mee maar aan de andere kant is afmaken ook een kwaliteit en als je het zelf niet doet dan zullen tegenstanders toehappen. AZ had zomaar 12 punten meer kunnen hebben, ze zijn in geen enkel duel minder geweest maar zelden een partij gewonnen. In potentie echt wel een leuk team, ze moeten proberen dit team samen te houden dan gaat het na de winterstop echt weer meedoen in de top 5 en als ze Europees halen met dit team volgend jaar zal er een stuk efficienter en ingespeelder team staan. Realistisch...az zal wel weer alle sterkhouders verliezen na dit jaar.

Ja net zoals de meeste nederlandse teams en oranje zelf. Soms goed gespeeld maar geen punten.

Weer een trainer die de spelers de hemel in prijst na een nederlaag. Wanneer leren we dat pamperen nu eens een keer af. Als je verliest ben je niet goed genoeg. Elke keer maar blijven roepen dat er zo goed gespeeld wordt. Mooi spel is leuk als het ook punten oplevert. Maar de Nederlandse teams beseffen niet dat resultaat , zeker Europees gezien, belangrijker is. De tegenstanders liggen er echt niet wakker van dat ze maar 30% balbezit hebben. Die kijken enkel en alleen maar na de stand na 90 minuten. En dat is helaas voor ons vaak een overwinning.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren