Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Belgisch international wordt in hotel voor terrorist aangezien

Laatste update:

Radja Nainggolan is dinsdagavond door sommige gasten van het Radisson Blu -­ Astrid hotel in Antwerpen aangezien als terrorist. De middenvelder zou dinsdagavond in Brussel met België tegen Spanje spelen, maar die wedstrijd werd wegens de verhoogde terreurdreiging afgelast. Nainggolan keerde echter niet eerder terug naar Italië.

/

Nainggolan, die voor AS Roma uitkomt, koos ervoor om een avond met familie en vrienden in Antwerpen door te brengen. De Antwerpenaar overnachtte in een hotel in de stad, met de bedoeling om woensdag het vliegtuig naar Rome te pakken. Enkele gasten van het hotel zagen in de markante Belgisch international, die over veel tatoeages beschikt en een blonde kuif heeft, een mogelijke terrorist. De politie werd zelfs gebeld.

"De cliënten van het hotel vonden dat ik er bedreigend uitzag”, vertelt Nainggolan in gesprek met Het Nieuwsblad. "Gelukkig kwam de politie en die had me snel herkend. Ik ging daarna nog samen met de agenten op de foto." Nainggolan kon er om lachen. De Antwerpse politie bevestigt dat alles berustte op een misverstand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou nou zeg. Grappig nieuws, maar een terrorist zou echt niet zo over straat lopen lijkt me maar je weet maar nooit he. Neem het onzekere voor het zekere, stel het was er wel dan was het echt mooi geweest.

19 november 2015 om 07:46

Haha natuurlijk lopen die gewoon over straat. De politie heeft de meesten toch niet in het vizier of kunnen niks doen zolang er geen bewijs is dat ze aanslagen plannen

19 november 2015 om 07:46

In Parijs hadden ze ook gewoon via booking.com n hotelletje geboekt

19 november 2015 om 11:32

Hij bedoelt "zo" over straat... dus als in geblondeerde kuif en tatooages.

Zie de humor er eigenlijks niet van in. Wie bepaald hoe een terrorist er uit ziet? Is er een stereotypering dan?

19 november 2015 om 07:41

Daar kun je wel van uitgaan. De ideale schoonzoon die zich opblaast kan gewoon niet in hun ogen.
Zullen wel buitenlandse gasten zijn geweest omdat ze hem niet herkenden.

19 november 2015 om 07:44

Blijkbaar. Als ik me een terrorist inbeeld zie ik altijd een gelijkenis met Bin Laden, zo'n lange baard en een tulband. Nainggolan lijkt daar niet op.

19 november 2015 om 20:50

Als je bang bent voor dreiging van islamitische terroristen dan voldoet naingolan inderdaad niet aan het profiel aangezien moslims geen tatoeages mogen dragen.

Dat ga je nou krijgen. De angst regeert onder de bevolking en mensen zien ineens over terroristen lopen.

Dit gedrag is normaal zeker zo kort na een aanslag in het midden van Europa.
Verwacht dat dit gedrag wel minder zal worden.

Wat een onzin, en zegt veel over de naïeve kijk van mensen op het probleem terrorisme.
Een terrorist herken je niet, die gaat op in de menigte.
Zelfde als een oplichter of pedofiel, dat waren altijd zulke 'aardige' mensen, tot de ware aard van het beest naar boven komt..

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren