Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Belgisch international baalt: 'Borussia en Atlético waren geïnteresseerd'

Laatste update:

Everton heeft een teleurstellend seizoen achter de rug en dat geldt zeker ook voor Kevin Mirallas. De aanvaller kwam in de eerste helft van het voetbaljaar nog wel regelmatig aan spelen toe, maar verdween na de jaarwisseling uit de basis. Dat terwijl hem in januari was verteld dat hij absoluut niet mocht vertrekken: "Dat was moeilijk voor mij, zeker in het hoofd", geeft Mirallas toe.

/

Er waren in de afgelopen transferperiode clubs die de Belgisch international wilden overnemen: "Onder meer Borussia Dortmund en Atlético Madrid waren geïnteresseerd, maar Everton verplichtte me bij de club te blijven", zegt Mirallas tegen Het Laatste Nieuws. "Ik begreep dat ergens ook wel, want onze jonge groep presteerde onder de verwachtingen. Ik moest dus blijven, maar in de tweede seizoenshelft kwam ik plots minder aan spelen toe. Er zijn beloftes verbroken en dat zorgt toch wel voor een ietwat lastige relatie met de coach. Binnenkort heb ik een gesprek met hem."

De 27-jarige Mirallas zegt dat hij 2,5 mooie jaren achter de rug heeft bij Everton en dat hij de club daarvoor dankbaar is. "Ik weet dus nog niet of ik er zal vertrekken, het is een beslissing die ik in samenspraak met mijn familie moet nemen. Ik ben ook op een leeftijd gekomen waarop ik een definitieve keuze moet maken met het oog op de toekomst", zegt Mirallas, die nog een contract voor een jaar heeft op Goodison Park.

Kevin Mirallas is goed genoeg voor een stap hogerop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Typsiche speler voor de subtop. Bij Everton valt vrij weinig eer te halen dus het is te hopen voor hem dat hij uiteindelijk kan vertrekken.

Na het dramatische seizoen van Everton hebben ze 1 geluk. Spelers staan niet zo in de belangstelling

On Mirallas: sub voor België en halve sub voor Everton zou het echt niet gaan maken bij zo'n stap hogerop.

29 mei 2015 om 16:13

Overdrijven is ook een vak. Stones, Coleman en Barkley staan zeker in de belangstelling ondanks dat 'dramatische' seizoen. Liverpool is er jaloers op .

On: Mirallas krijgt niet het volledige vertrouwen, maar is ook niet constant in zijn prestaties. Als Everton Lennon wilt overnemen, zou Mirallas best in de transfer betrokken kunnen worden naar White Hart Lane. Na Chadli is er geen echte buitenspeler.

29 mei 2015 om 17:26

Jaloers... Nooit! Barkley zit net zo vast als Sterling in zijn ontwikkeling. Coleman was 2 seizoenen geleden goed, maar dit seizoen erg ongelukkig, Stones is wel een lichtpuntje, maar is ook nog ver van een transfer verwijderd.

ofja, ze kunnen vast wel een transfer maken, maar dan krijg je Rodwell scenario's vrees is

Ik moet zeggen dat als ik hem zie spelen bij everton ik hem altijd dreigend vind en pikt toch ook wel regelmatig een doelpuntje mee

Hij kan best een stap hogerop zetten (dortmund of Spurs), Atletico lijkt mij te hoog gegrepen voor hem. Het is duidelijk dat hij op de bank belandde omdat hij zijn contract niet wou verlengen. En ondanks dat hij niet meer zoveel speelde was hij nog altijd topschutter na Lukaku. Wat als flankspeler zeker niet slecht is. Trouwens bij Olympiacos was hij zeer sterk in de spits, ik snap niet dat ze hem bij everton op RM hebben laten spelen. Hij was een echte killer bij Olympiacos.

29 mei 2015 om 16:48

Nja, in de Premier League ligt de lat toch nog wat hoger om in de spits te spelen.

Overschatte speler zoals nog meer Belgische speler. Heb hem nooit een periode constant goed zien spelen. Is niet meer dan een momenten voetballer.

29 mei 2015 om 17:47

Idd overhypte belg die zich zelf beter vind dan de trainer objectief ziet. Eerst terug knokken bij Everton dan transfer vrij naar club waar hij blij van wordt

Martinez heeft wel veel rare keuzes gemaakt dit seizoen. Lukaku speelde geregeld op de flank terwijl hij een pure centrumspits is. Desondanks heeft hij in totaal 20 doelpunten gemaakt. Barry was zo slecht seizoen maar mocht altijd spelen. Mcgeady liet altijd wel een goede indruk achter als hij mocht spelen maar was niet meer dan een bankzitter. Mirallas deed het goed maar belande na zijn uitspraak over zijn vertrekwens en zijn gemiste penalty op de bank. Atsu kreeg ook bizar weinig kansen zelfs na zijn terugkeer van de Africa cup waar hij als beste speler van het toernooi verkozen werd .

Hij mag best terugkomen naar Saint-Etienne haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren