Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Belgen blij met volle buit uit drie duels: ‘De bank is gewoon héél sterk’

Laatste update:
/

België werd in de maanden voor het WK 2014 door sommigen getipt als outsider voor de wereldtitel. Of het dat ook echt is moet blijken, maar het begin mag er zijn: donderdagavond boekten de Rode Duivels hun derde zege op rij en daarmee werd de groepsfase in Brazilië foutloos afgesloten. Bondscoach Marc Wilmots is erg tevreden over de prestaties tot nu toe.

“Dit is heel sterk”, sprak hij na de 1-0 zege op Zuid-Korea, dat weinig tegenstand bood, terwijl het geruime tijd met een man meer speelde. Wilmots vond het extra knap dat België met tien tegen elf alsnog wist te winnen, door een late treffer van Jan Vertonghen. “We schrijven geschiedenis met negen punten uit drie duels. In mijn tijd is dat nooit gelukt”, sprak hij lachend.

Wilmots erkende dat de wissels die hij doorvoerde tegen de Zuid-Koreanen goed uitpakten. Eerder in het toernooi had hij ook al een goede hand van wisselen. “De bank is gewoon héél sterk. Elke speler geeft zich voor de volle honderd procent voor België. Divock Origi en Nacer Chadli zijn prima ingevallen. We hebben gewoon perfect geprofiteerd van de ruimte op het einde”, luidde de conclusie van de bondscoach. Dinsdag ontmoeten de Belgen de Verenigde Staten.

Verslaat België ook de Verenigde Staten, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
27 juni 2014 om 00:30

Laat die bank maar spelen dan want de basis leek vandaag nergens op.

27 juni 2014 om 00:38

Zulke uitspraken zijn lachwekkend. Hebben in die drie wedstrijden niet echt inzet getoond. Dan gaan ze zeggen ons bank is sterk. Aub zeg Belgie. Willen jullie echt meedoen gaan jullie moeten strijden voor elk meter. Niet denken van we hebben toch een sterke bank , we komen er wel. Nee! Zo ga je keihard vallen en als je opstaat ga je enorme reetpijn hebben.

27 juni 2014 om 00:50

Bondscoach van belgie is sowieso niet serieus te nemen. Goed gebruik gemaakt van de ruimte? Enige die mij enigsinds deed verrassen was de nummer 17, door een schot van hem ontstaat er ook een goal. Zie het somber in voor belgie.

27 juni 2014 om 00:57

Haha dit was vrijwel de bank dude! Mirallas, Defour, Dembele, Van den Borre, Januzaj. En Lombaerts en Vertonghen spelen omdat Kompany en Vermaelen geblesseerd zijn.

De belgen vallen zwaaaar tegen met als lichtpunt Origi. Wat een geweldige troef om achter de hand te hebben. Het vertrouwen en de onbevangenheid waar hij mee speelt is om te genieten, hij is technisch, snel, sterk en slim, die gaat wel aan de top komen en ik hoop op een basisplaats voor hem tegen de VS

27 juni 2014 om 08:12

Heeft Vermaelen basisplaats met kompany? Ik dacht Vertonghen en kompany

27 juni 2014 om 09:07

Maar ondertussen worden we groepswinnaar met 9 op 9 en 1 tegengoal, die dan nog een penalty was. Wat loop je nou te zeiken? Ik hoop voor Oranje dat ze ons ontlopen in de halve finale, want als we robben uit de wedstrijd kunnen houden, gaan jullie eruit!

27 juni 2014 om 09:24

Ja vertonghen begon de eerste wedstrijd. Tweede wedstrijd begon ie wel op de bank. Ik denk door die domme weggegeven pingel. Vind onze jan trouwens een heel matig wk spelen

27 juni 2014 om 14:02

Jaja Rino en dat tegen tegenstanders die nog van ons twee verliezen. 2 tegen 11.
Ik heb niks tegen België , zou het fijn vinden als ze het ver kunnen schoppen, maar ze moeten toch wel iets aan hun spel aan doen, want als ze straks een tegenstander tegenkomen met een hoog kaliber, dan komen ze er niet zo makkelijk vanaf.

27 juni 2014 om 22:11

Ff toontje lager reserve belg, jullie speelde in de makkelikkste poule en hebben geen een keer kunnen ocertuigen met jullie sterren team. Logisch dat iedereen vindt dat jullie nog niet top zijn

27 juni 2014 om 01:20

Zieze niet winnen van usa haha gekheid jawel die wint belgie wel maar verder dan die ronde komen ze niet.waren in de poule ook niet echt top hoor alles maar net gewonnen maar ach 9 uit3altijd goed maar voetballend neeis het nuet echt top.

Ik kijk nog steeds Sporza en daar roepen de Belgische mensen o.a "4 voor en 1 tegen weer de 0 gehouden, wie kan er nog scoren tegen België en dan denk ik kom op, besef even in wat voor een poule en het België is toch echt nog niet het België wat ik verwacht had. Ik had ze namelijk hoger ingeschat dan Nederland maar daar komt tot nu toe zeker nog niks van uit.

Toch wel een puike prestatie 3 uit 9.

27 juni 2014 om 00:34

3 uit 9 is niet echt puik, 9 uit 3 daarentegen wel.

27 juni 2014 om 00:50

Haha heb je een duimpje gegeven, thanks!

27 juni 2014 om 00:53

Het was niet toevallig een Nederlander (J. Mulder) die riep: "wie kan nog van de Belgen winnen..." Ik ken geen geen enkele Belg die dit zou roepen, buiten misschien een stomdronken fan. Komaan zeg, nu moeten we niet de rollen gaan omdraaien.

27 juni 2014 om 13:10

Klopt je hebt gelijk! Wie kan er nu nog van Nederland winnen? Dat is een stuk geloofwaardiger dan: wie kan er nu nog van België winnen, want die spelen tot nu toe onder de maat.

27 juni 2014 om 02:04

Dat was Jan Mulder die dat zei en dat is geen belg maar een hollander.

Tegen usa winnen, messi afhouden van een wereldtitel en dan onze noorderburen zwaar gevecht

Ik vind dat de belgen nog geen waardige tegenstander hebben gehad, ook nu met USA hebben ze weer geluk. Moet nog blijken of ze één van de outsiders zijn.

27 juni 2014 om 01:08

Ik vind de USA nu niet echt 'geluk'. Ze staan er gewoon terecht omdat ze bij Portugal en Ghana geen pepernoot raakten, en bij de VS speelden ze fris aanvallend voetbal van een meer dan degelijk niveau.

27 juni 2014 om 01:37

Kijk wat voor landen Brazilië en Oranje treffen, dan mag België na de makkelijke groep echt wel opnieuw van geluk spreken dat ze tegen een team loten waarbij de Belgen op zowat iedere positie gewoon beter zijn.

27 juni 2014 om 07:09

Mexico en Costa Rica zijn ook weer geen wereld landen hoor. En over Argentinië kan je toch gaan twijfelen als Messi ze elke keer moet redden

27 juni 2014 om 10:04

@galata_lions

Dat hebben de teams in groep G natuurlijk gewoon in eigen hand gehad, moest Portugal het gehaald hebben, was nu al iedereen aan het roepen dat België de koffers al maar pakt. En zeg nu zelf, Mexico is nu ook niet bepaald een 'hoogvlieger' tussen al de toppers aanwezig op dit WK, de tijd dat ze zo veel beter dan de VS waren is ook alweer vervlogen ondertussen.

27 juni 2014 om 13:08

Heb je Mexico zien spelen? Hebben een duidelijke lijn en spelen veel beter dan de Amerikanen, bovendien wonnen ze de laatste tijd ook regelmatig van de Amerikanen als ik het goed heb.

En nee, mocht Portugal het redden dan had ik niet gezegd dat de Belgen naar huis konden, integendeel, ik heb het helemaal niet met de Portugezen, dat konden we in de kwalificatie al zien en na de wedstrijd tegen de Duisters werd het al helemaal duidelijk.

Nee, de Belgen hebben gewoon de beste loting van alle landen gehad, is dat zo moeilijk om toe te geven?

27 juni 2014 om 13:55

Nee dat is niet moeilijk om toe te geven, we hebben inderdaad een gunstige loting gehad, Zuid-Korea haalt het nog niet met een man meer tegen de B ploeg, Rusland is lang niet maar wat het geweest is, en Algerije is een land wat aan het opkomen is maar er nog niet is, dus ja we hebben een gunstige loting gehad, en daar baal ik dik van want iedereen is nu aan het insinueren dat we het niet gehaald hadden, of toch niet de groepswinst, met sterkere tegenstanders en dat we een overschat elftal hebben, gelukkig volgt Zwitserland of Argentinië als we voorbij de VS geraken, dan krijg je tenminste de kans om de critici de mond te snoeren. Of ze het ook gaan doen daar laat ik me niet over uit, de bal is rond.

Vond Origi wel goed spelen. Had wat leuke acties en dat schot was echt niet zo makkelijk om klem te pakken als de commentator deed vermoeden

Uiteraard, als je nooit het sterkste elftal opstelt. Van Buyten heeft Wilmots nog mee samengespeeld, anders zou die er nooit instaan. En Lukaku moet er ook gewoon uit.
Voor de rest is hij wel top ja, met o.a. Mignolet, Dembélé, Defour, Lombaerts, Chadli en Januzaj.

puur geluk met al die zwakke tegenstanders en met al die allochtonen en belgie is de enige land ter wereld op het wk die met 2 talen moeten spreken om mekaar te begrijpen.ieder ander land heeft een taal.fellaini hazard van buyten kunnen niet eens nederlands spreken. ga dan voor frankrijk spelen.

27 juni 2014 om 00:43

Wat dacht je van Zwitserland

27 juni 2014 om 00:47

Wat kunnen deze spelers daar aan doen dan? Zo is het nu eenmaal in België, maar ik teken er wel voor. Als Kompany, Vermaelen en de Bruyne dan bij ons komen spelen!!!

27 juni 2014 om 00:58

Hou toch op man. In Nigeria spreken ze 500 verschillende talen. In Spanje spreken ze verschillende talen. En wat heeft dit nu te maken met het Wk?

So what als er allochtonen zitten? Nederland heeft ook allochtonen in de ploeg.

Iets aan je reactie grenst toch aan jaloezie of ben je kwaad dat een bepaalde speler niet voor je eigen land heeft gekozen?

Blijkbaar heel gefrustreerd...

27 juni 2014 om 00:59

Engels is de enige officiële taal in Ghana. Maar dat neemt niet weg dat er nog zo’n 75 andere talen en dialecten worden gesproken in het land. Ook niet bepaald gemakkelijk.

27 juni 2014 om 01:04

Jij kent duidelijk niets van België; doe dan ook niet zo'n uitspraken, je maakt jezelf redelijk belachelijk;
Onze premier is een Waal en kan amper Nederlands -_- .
Wij zijn een 3-talig land en dat is al eeuwen zo, ons land herbergde de splitsing tussen germanen en romanen; Frans en Nederlands zijn daaruit uit voortgevloeid...

Fellaini, Hazard en van buyten zijn trouwens van geboorte belgen dus jouw argumenten zijn ronduit belachelijk... Maar goed; we kunnen dan ook niet van iedereen verwachten dat men werelds is.

27 juni 2014 om 08:23

Doe een geen idiote uitspraken als je er niks van afweet. België is altijd 3-talig geweest dus wat is je punt hier eigenlijk

3 keer moeizaam gewonnen in de zwakste poule van het Wk.

27 juni 2014 om 01:11

Wat dacht je dan van de poule van Argentinie? Juist ja...

27 juni 2014 om 01:21

Ik vind Nigeria en Bosnie absoluut sterker dan Algerije en Rusland..

27 juni 2014 om 10:00

Ik vond Nigeria zwak spelen tot aan de wedstrijd tegen Argentinië, daar lieten ze eindelijk wat zien. Hetzelfde geld voor Bosnië, hebben ook amper iets laten zien.

neem een voorbeeld van de zuid amerikaanse landen die hebben echte 100 procent eigen spelers uit eigen land.niet zoals belgie vol met genaturaliseerde voetballers.ik wil ze is eens zien zonder die spelers. dan is belgie echt zwak

27 juni 2014 om 00:52

Google maar eens waar Messi en Suarez voorouders vandaan kwamen
Begin maar te zoeken bij Spanje en Italie dan ben je snel klaar

27 juni 2014 om 00:56

Wat een gelul. Alle spelers uit deze selectie zijn in België geboren en getogen. Allemaal hadden ze vanaf hun geboorte de Belgische nationaliteit. Flikker toch op met je xenofobe onzin of moeten De Jong, Depaay, Martens Indi etc er ook uit bij NL volgens jou. Simpele ziel...

27 juni 2014 om 01:04

Als dat al niet meer mag. Of zien bvb Özil, Gundogan, Khedira en Boateng er rasechte Duitsers uit?
Pogba, Varane, Matuidi, Mangala, Sakho, Sagna, Evra, Benzema... hoeveel Fransen hebben wel geen 'kleurtje'?
Wat een kutargument weer om België neer te sabelen.

27 juni 2014 om 01:05

Nogmaals; je maakt jezelf hier belachelijk; zie bovenstaand tekstje bij uw vorige compleet nutteloze opmerking.

Grootste oorzaak van de wanprestaties is Wilmots zelf. Oud international Eddy Snelders verwoordde het een paar dagen geleden perfect toen hij aangaf dat Wilmots geen tactische trainingen geeft. Waar Van Gaal elke seconde aangrijpt om zijn team op de centimeter nauwkeurig af te stellen misbruikt Wilmots zijn tijd om zijn spelers wat tussen paaltjes te laten lopen.

Dat België überhaupt de tweede ronde haalt met zulk slecht voetbal is puur op basis van de individuele kwaliteit.


En ja, Origi, wat een ontdekking, zeker één van de revelaties.

27 juni 2014 om 01:03

ik vind het onvoorstelbaar dat de Belgische bond Wilmots heeft aangesteld over deze zeer getalenteerde groep. Deze man heeft nog helemaal niks gepresteerd en zijn opstellingen vind ik keer op keer merkwaardig. Ze hebben 3x gewonnen tegen de lamme en de blinde met zeer matig spel. Ik hoop dat ze snel verbeteren want anders kunnen ze lekker in de eerste serieuze wedstrijd op het vliegtuig terug naar België. Ze moeten ook gewoon een keer hun mond houden over hoe goed ze wel niet zijn en het lekker een keertje op het veld laten zien, zaten ze in de poule van Spanje of Engeland dan waren ze al thuis geweest.

27 juni 2014 om 12:18

zeer getalenteerd,je moet niet gaan overdrijven he,zomaar een aantal
spelers in jullie selectie zijn bankzitter bij hun club.

aldeweireld,dembele,defour,felaini,vermaelen,chadl... allemaal een marginale rol bij hun clubs.

27 juni 2014 om 08:25

Ben ik het volledig mee eens. Wilmots komt te kort... Dankzij Van Gaal zijn jullie reekshoofd, een goede coach heb je ook nodig

Als die bank zo sterk is, zou je die eens op moeten stellen, want in geen enkele wedstrijd vond ik Belgie echt overtuigend spelen, en dan hebben ze niet eens echte tegenstanders gehad.

27 juni 2014 om 10:26

De bank speelde in feite deze match.

Diegene die starten zijn altijd zeer matig. Het maakt niet uit wie er start, zelfs bankzitters van de match ervoor, maar ze zijn telkens matig tot slecht. Diegene die er in komen maken telkens het verschil.

27 juni 2014 om 11:58

19 van de 23 spelers hebben al minstens een helft gespeeld, ik denk dat geen ander land dit België nadoet

27 juni 2014 om 12:13

wij zouden met het 4e elftal nog door gaan in die groep man

Teveel euforie en te weinig zelfreflectie.

27 juni 2014 om 09:05

Verbaasd me dat Mertens niet nu al weer roept 'dat dit het sleutelduel voor de wereldtitel was.' Wat een onnozele kerel is dat zeg haha.

De bank van Nederland is ook sterk!

USA is haalbaar,beter hen dan Duitsland.en wie weet schakelt Zwitserland Argentinie wel uit,tkan he,ze draaien niet super en hebben de zwakste verdediging van alle kandidaten eindwinnaars.stel je voor Belgie - Zwitserland kwart finale en de winnaar tegen Nederland

Origi is pas een belofte als het resultaat niet zo zwaar geflatteerd is.

Deze bondscoach heeft een dikke plaat voor z'n kop ofzo wat nou gebruik gemaakt van de ruimtes... Tegen een ploeg als Duitsland hadden ze dik 5-0 achter gestaan met dit vertoonde spel. De enige reden dat dat nu niet zo was is omdat Zuid Korea gewoon geen stootkracht heeft. Belgie speelt echt zwaar ondermaats voor een ploeg met zulke spelers en deze mafkees Wilmots heeft het niet eens door. Erg zonde van het team een betere coach zou zo veel meer uit dit elftal kunnen halen

Zolang je wint met slecht voetbal zal er weinig commentaar zijn. Moest België er uit liggen na verlies met voetbal zoals in de poulewedstrijden, zal er kritiek komen op zowel spelers als coach.

Vanaf nu gaat het om de knikkers. Laat ons hopen dat het beter gaat gaan. Ik geloof er alvast in

Ben benieuwd hoe ver ze gaan raken... Heb nog geen goed voetbal van België gezien. Ja ze hebben 9 punten, maar daar heb je het ook mee gezegd! Met pijn en moeite werd Algerije verslagen, waarbij ik vind dat ze in die wedstrijd gespaard bleven doordat Vertonghen bij de penalty en overtreding bij de zijlijn geen rood kreeg; tegen de Russen wordt er op de Belgische 16 niet gefloten voor een overtreding op een Rus, breken ze uit en scoren ze: ook dit vind ik dan niet echt terecht; en tegen Zuid-Korea staat Vertonghen, al is het maar net, gewoon buitenspel: dus onterecht doelpunt! Nu Amerika, een ploeg waarvan ik denk die het ze heel erg lastig kan gaan maken..!

0ver kraak nog smaak gesproken zeg. Wat een saaie ploeg is dat zeg, die Belgen.
En die Jan Mulder zat de laatste keer negatief te zeiken over Nederland met zijn betonvoetbal, maar het is altijd nog spectaculairder dan die Belgen, maar die zal die negatieve l*l wel de hemel in hebben geprezen, met dat gruwelijke, oerdegelijke voetbal. Heb de wedstrijd niet eens afgekeken.

Wie geeft erom dat het spelbeeld niet goed is, de punten zijn binnen. Ik lees hier al een week van alle Hollanders net hetzelfde. 18/18 voor de lage landen, jamais vu.

De Amerikanen gaan de Belgen uit het toernooi kegelen! Dit Belgie heeft geluk gehad dat ze in de allerzwakste poule van het wk zaten. Normaal kun je dan juist in het toernooi groeie maar omdat er helemaal niets inzit gebeurt dit bij hen totaal niet. Maar tis voor deze ploeg geen schande om er in de 8e finale uit te vliegen, ervaring rijker en wellicht dat ze over twee jaar wel een goede ploeg zijn en niet alleen maar een verzameling goede spelers zoals nu.

Een match duurt 90 minuten en op het einde winnen de Belgen, begin er alvast maar aan te wennen.

Poeh, dat België valt toch een partij tegen zeg. Ik sluit niet uit dat dit voor een groot deel te wijten is aan de coach en zijn rare denkwijze over voetbal. Het talent is er absoluut, maar als je voor allerlei non-voetballers als van Buyten en Fellaini gaat kiezen, wordt het ook lastig om een behoorlijke pot te gaan voetballen. Als je ziet hoe de overwinningen gepaard gaan met het spel, zal je toch als Belgenfan vrezen voor iedere ronde. Er lijkt haast geen zekerheid in het team te zitten, geen vastigheid. Het is maar hopen op die ene actie, dat ene gelukkige moment. Van een voetballend strjidplan lijkt haast geen sprake. Dat kan niet altijd maar goed gaan.

27 juni 2014 om 08:26

Klopt Wilmots is op tactisch vlak behoorlijk onbeslagen. Dembele speelde bvb een draak van een wedstrijd, vertraagde het spel enorm en had moeite met de bal op het middenveld waardoor de Koreanen gevaarlijk konden counteren. De flanken worden amper tot niet gebruikt, er is geen aaansluiting en het gaat gewoon veel te traag. Dat we die tweede ronde halen is louter door individuele klasse van enkelingen. Denk niet dat we nog beter gaan voetballen en het zou al een succes zijn moesten we die tweede ronde doorspartelen. Jammer dat deze ploeg niet naar potentieel benut wordt.

Met alle respect hoor, maar de poule waar Belgie in zat is ook wel erg zwakjes hoor.. Rusland was op de tweede helft tegen Belgie na dramatisch, bij Zuid-Korea kunnen 6 van de 11 spelers amper een pass over 20 meter geven en Algerije heeft het veelal op inzet gedaan en wat leuke ingevingen van Slimani en Fegouli. Het waren stuk voor stuk moeizame overwinningen voor de Belgjes dus ik ben erg benieuwd hoe ze het doen als ze straks argentinie treffen (in de kwart finale)..

wacht maar tot Argentinië de tegenstander is, kijken wat ze doen tegen Messi, Higuain en Di Maria. Dan moet je opstaan, de grote praatjes zijn dan voorbij, dan moeten ze laten zien wereldtop te zijn. Tot die tijd kunnen ze van alles roepen maar gezien de dramatische tegenstand is het niet meer dan logisch dat ze 3x hebben gewonnen. En ook de USA is natuurlijk een niet al te zware tegenstander. Ze hebben de meest makkelijke route naar de 1/4 finale van alle landen.

De enige reden waarom België na 3 wedstrijden 9 punten heeft is een dosis geluk én een redelijk zwakke poule. Het is natuurlijk als als als, maar ze hadden ook zomaar 3e kunnen worden in de poule.

27 juni 2014 om 15:32

Geluk dwing je af

Ik denk dat belgie zich gaat verslikken in de vs. belgie is nog niet echt een team waar de vs dat juist wel is. Belgie speelt veel te traag en heeft nog weinig tegenstand gehad. Ik hoop dat ze ook van de vs winnen, maar die gasten gaan er meteen volop. Dat kan nog wel eens problemen gaan opleveren.

Dat is altijd wel makkelijk je wil natuurlijk niet door de bank heen zakken

Haha wat een jaloerse reacties lees ik hier toch van de noorderburen. Jullie zitten allemaal te zeiken dat we geluk hebben gehad met de groep etc maar 9/9 is gewoon een mooie prestatie. Dat gelul van "de Belgen worden arrogant" is gewoon dikke onzin, de media heeft ons gehypet maar wij de meesten van de supporters staan gewoon met de voetjes op de grond hoor. Vergeet ook niet dat slechts 1 speler al WK ervaring had dus ik vind het gewoon goed gaan. Het spel was misschien niet altijd fantastisch maar de resultaten wel. Het zou jullie sieren om jullie buurland wat minder af te kraken of worden jullie bang dat we jullie voorbij aan het streven zijn?

27 juni 2014 om 11:13

Jullie zijn ons al voorbij gestreefd! Nederland heeft een nieuwe lichting en de Belgen louter topspelers uit de Premier League? Is alleen niet terug te zien op het WK! Wat een saaie grauwe spelers heeft Belgie zeg? Spelen slakkenvoetbal op z'n Belgisch! Ben blij dat ik geen Belg ben!

Zowel nederland als België al hun matchen gewonnen. Wie bezwijkt er eerst? ^^

Naast BE & NL heeft enkel Argentinë zijn 3 matchen gewonnen (met meeval)

27 juni 2014 om 11:49

Nederland heeft iets meer indruk gemaakt mondiaal dus het antwoord op die vraag is niet heel moeilijk. Al schat ik Mexico iets hoger in dan Usa.

27 juni 2014 om 12:08

Buiten die helft tegen Spanje heeft Nederland anders ook niet veel laten zien, vooral gecounterd en goed verdedigd!

Maarja liever het wk winnen of heel ver komen met slecht voetbal. Dan geweldig voetbal en eruit gaan in de eerste ronde!

Italië-Engeland was de leukste en beste match maar liggen er allebei uit!

ze zijn het wel gewend he in belgie dat bankzitten

Nou nou ze zaten dan ook in een poule van het niveau nul om het maar zo te zeggen.

Als nederland in zo'n poule zat hadden we denk 15 tot 20 goals gemaakt,zonder echt in te spannen.
Maar ik begrijp de belgische euforie wel,ben wel bang dat dat keihard afgestraft wordt tegen de Vs

Wel even verduidelijken: In de kwalificaties: rusland beter dan portugal, usa veel beter dan mexico

Dus zomaar stellen dat bvb rusland niets voorstelt of dat usa een makkelijkere tegenstander is dan mexico is onjuist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren