Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bekritiseerde Casillas ziet concurrent wegvallen met hamstringblessure

Laatste update:

Iker Casillas keepte erg matig tegen het Nederlands elftal en er zijn Spanjaarden die vinden dat de doelman gepasseerd moet worden voor het tweede groepsduel met Chili. David de Gea kan de eerste keus onder de lat echter niet vervangen: de sluitpost van Manchester United heeft een hamstringblessure opgelopen en kan daardoor niet in actie komen in de groepsfase.

/

De Gea raakte geblesseerd op de training van zondag en zal volgens Marca ongeveer tien dagen uit de roulatie zijn. Hierdoor kan hij niet spelen tegen Chili (woensdag) en Australië (volgende week maandag). In de knock-outfase zou hij Spanje wel weer van dienst kunnen zijn, maar dan moet de regerend wereldkampioen eerst nog maar eens door de poulefase zien te komen.

Spanje verloor vrijdag met 1-5 van Nederland en Casillas ging bij twee doelpunten (de 1-3 van Stefan de Vrij en de 1-4 van Robin van Persie) de fout in. Mocht Vicente del Bosque het ook tijd vinden om de keeper te vervangen, dan komt José Manuel Reina de ploeg in.


Denk je dat Iker Casillas gaat keepen tegen Chili?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lullig voor die jongen. Was voor de Gea hèt moment om Iker's plek over te nemen.

Benieuwd wat del Bosque nu gaat doen.

Tja, had dan diego lopez meegenomen.

15 juni 2014 om 20:49

Inderdaad heel vreemd dat Lopez niet eens mee is met Spanje, want Reina is over de hil, en maakt geregeld een flater.

15 juni 2014 om 20:54

Lopez speelde matig dit seizoen

15 juni 2014 om 20:57

Nog altijd vind ik hem beter dan Reina, maar inderdaad houd hij niets tegen, laat hij simpele ballen door, ik ben niet kapot van Lopez.

iker verdient het niet om te worden vervangen je moet hem gewoon lekker laten staan..

15 juni 2014 om 20:47

Na 2 wedstrijden iemand afschrijven. Juist... Als iker alle wedstrijden had gekeept had hij een ritme nu keepte hij pas om de 2 weken. als hij alles had gespeeld was die niet zo.

15 juni 2014 om 20:48

Overdrijf niet zo. Ondertussen won Real Madrid beide competities waaron Casillas onder de lat stond. Dat is niet voor niks. Hij mist ook zijn ritme maar behoort gewoon nog tot de beste 5 keepers ter wereld.

15 juni 2014 om 20:50

Je kan niet alles alleen op iker afgeven.
De verdediging ging ook zwaar de de fout in tegen oranje.

15 juni 2014 om 20:53

In de halve finale tegen Dortmund was hij juist degene die ervoor zorgde dat ze de finale bereikte. Hij heeft nog vaak genoeg laten zien dat hij één van de beste ter wereld is. Natuurlijk loopt hij tegen Nederland sputteren, maar vergeet niet dat de volledige verdediging weggespeeld werd. Het is wel heel makkelijk om één zondebok aan te wijzen.

15 juni 2014 om 21:07

Zonder Iker had Real van Dortmund verloren, was toen de enige die niveau haalde en zonder hem was La décima toen al verloren.

Zonde voor De Gea. Maakt het voor Del Bosque weer een stuk eenvoudiger

15 juni 2014 om 22:56

Die onzekerheid bij hoge ballen heeft niets met wedstrijdritme te maken. Zo heeft hij ook in de eerste 6 weken van de derde seizoen van Mourinho bij Real, vorige seizoen gekeept. Onzeker. Altijd al een matige keeper in de lucht geweest. Daarom wilde Mourinho en eigenlijk ook Ancelotti, een keeper die goed is in de lucht.

Hij kan zijn hoofd er niet meer erbij houden kennelijk. Heeft alles al gewonnen.

15 juni 2014 om 22:58

Nee maar een goede keeper stuurt zijn verdediging aan.
Schmeicher was daar een meester in. bv.
Casillas is altijd al een stille geweest. Ik zie hem al jaren puur op zijn reflexen routinematig keepen. Maar is een zeef in de lucht, bij hoekschoppen en spelhervattingen.

16 juni 2014 om 00:43

Hij keepte in 2 competities; beide gewonnen. Hij keept 2 slechte wedstrijden en iedereen schrijft m af doe normaal man. Hij heeft ook 2 zieke reddingen gehad die wedstrijd. En heel de verdediging van Spanje werd kapot gespeeld dus niet alleen iker. Gewoon hem op doel laten staan en doorgaan. Niet in paniek raken.

15 juni 2014 om 20:52

Er moet wel iets gebeuren, aller eerst Pique Costa eruit gooien, een echte vleugel spelers opstellen.

Hoe mooi ik het ook vind dat Oranje heeft gewonnen en dat Van Persie(op zn Engels uit spreken ;p) en Robben hebben laten zien dat ze de ploeg kunnen dragen, als Madridista doet het me echt pijn San Iker zo te zien ;
Die heeft in de wedstrijden dat hij dit seizoen heeft gekeept gewoon top tot goed gekeept. Maar na zn optreden van vrijdag begin ik ook te twijfelen. Heel misschien toch over zn top heen?? Of maakt hij juist zulke fouten door gebrek aan wedstrijdritme(zo weinig heeft ie voor het eerst in jaren niet gespeeld)?? Of ligt het toch aan het vertrouwen dat sommige mensen in hem hebben opgezegd??
Ik hoop dat het snel beter met hem gaat!
Stay strong, Capitan!!!!

15 juni 2014 om 20:50

Denk eerder het ritme.. Maar het begon in de CL finale daarvoor was hij gewoon normaal..

Spanje moet gewoon met echte vleugelaanvallers spelen en met Fernando Torres of David Villa in de spits want Diego Costa was gisteren een drama

15 juni 2014 om 20:50

Ik ben het met je eens dat ze anders moeten spelen, maar daar stopt het dan ook. Ik vind dat Spanje in het systeem van Man City moet gaan spelen. Een soort van 4-4-2. Met Xabi, Busquets, Silva en Iniesta op het middenveld en David Villa & Torres in de spits. Xavi zou wegvallen, maar in Xabi/silva zie ik die rol wel opgevuld worden. Niet dat dit gaat gebeuren, maar toch....

15 juni 2014 om 22:50

Nou torres is echt een.clown lege doep.doet hij nog 25.sec om de bal te.controleren speel dan met fabregas of villa.in de spits ik zeg fabregas om dat vetrouwt aanvoelt en vaker met succes is gebeurt

De Gea had gekeept de volgende wedstrijd, Iker mag in zijn handjes wrijven met de blessure van De Gea....

Zou juist het team aanpassen.. En aangezien hij weinig speelde heeft hij weinig speelritme. En het was niet alleen zijn schuld?

Sommige mensen riepen na het 1-5 verlies van Spanje "casillas verdient het niet om 5 doelpunten tegen te krijgen". Dan snap je het niet helemaal, Casillas maakt wel degelijk constant fouten - wat daaraan vreemd is, is dat er nog steeds mensen zijn die dat niet inzien.

De Gea had hem moeten vervangen, jammer, zal nu Pepe Reina worden.

15 juni 2014 om 20:54

Ramos en Pique speelden ook matig, en waren net zo schuldig aan die goals, niet alles op Iker schuiven, dan word ik boos met alle respect.

15 juni 2014 om 20:56

Ja maar casillas heeft ook minder wedstrijden gespeeld vind je gek dat hij zo begint? Als je een lange tijd niet speelt moet je weer conditie opbouwen. En hoe kan nederland scoren als er geen verdediging was lag niet alleen aan Casillas he

15 juni 2014 om 20:59

Ritme heeft hij wel, hij heeft tenslotte alles gespeeld in de C.L en Beker. Dat hij geen ritme heeft is een sprookje.

15 juni 2014 om 21:13

Nee hoor vergeleken met Lopez..

15 juni 2014 om 22:55

Zo makkelijk om alles af te schuiven op de keeper. Zei je dat ook over Courtois toen Real 3 en 4-0 van Atletico won?

Meeste mensen gunnen casilias de bank door 4 jaar geleden denk ik.

Casillias, je bent en blijft een baas!

Casillas heeft zijn beste tijd al gehad. Punt. Heeft 11 jaar geen concurrentie gehad bij Real en alles gewonnen wat je kunt winnen. Elke topsporter heeft op een gegeven moment moeite met de motivatie. Vooral om heel hard te trainen.

Hetzelfde geldt vor Del Bosque. Die blijft zijn oude vrienden selecteren.
Ik wed dat hij Casillas niet durft te passeren

Casillas is over de top en hij heeft daar heel lang gestaan. Jarenlang de beste keeper ter wereld, maar nu is het over. Voor iedereen komt eens de tijd dat je minder aan het worden bent. Sneu voor hem dat het juist in deze wedstrijd gebeurde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren