Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Been trekt beleid Feyenoord ernstig in twijfel: ‘Dan moet je doorselecteren’

Laatste update:

Feyenoord en Sven van Beek gaan langer met elkaar door, zo maakte de Rotterdamse club maandagmiddag bekend. De 24-jarige centrale verdediger lag tot voor kort nog tot volgend jaar zomer vast, maar maandag heeft de stopper bijgetekend tot 2021. Mario Been begrijpt wel waarom Feyenoord Van Beek langer wilde binden.

De voormalig trainer van Feyenoord weet dat Van Beek momenteel geen belangrijke rol speelt onder Giovanni van Bronckhorst, maar is desalniettemin blij voor de club dat Van Beek met het nieuwe contract niet transfervrij vertrekt. "Hij speelt de laatste tijd niet natuurlijk, maar anders loopt hij dadelijk gratis weg", stelt Been bij RTV Rijnmond vast.

"Maar als dat de achterliggende gedachte is om het contract van Van Beek te verlengen... Ik zie liever dat ze een basisspeler langer vastleggen die een toegevoegde waarde heeft. Ik denk dat de club de lat steeds hoger moet leggen. Als je constateert dat Van Beek niet goed genoeg is om basisspeler van Feyenoord te zijn, moet je doorselecteren”, besluit de oefenmeester.

Van Beek, die inmiddels 130 duels namens Feyenoord achter de rug heeft, reageerde blij op de nieuwe deal. "Feyenoord is mijn club, waar ik nog elke dag het beste uit mezelf wil halen. Het is fijn om ook in een fase waarin je minder speelt op deze manier het vertrouwen te krijgen. Ik blijf hard werken en mij ontwikkelen en heb er alle vertrouwen in dat ik er zal staan als mijn kans weer komt", aldus de verdediger.

Ben jij het eens met Mario Been?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En van welke basisspeler op dit moment zou je het contract willen verlengen? Het is toch allemaal niet het niveau waarmee je weer terug aan de Nederlandse top komt.

5 november 2018 om 20:45

Als je de basisspelers al niet zou verlengen wat zou je dan van Sven vinden...

5 november 2018 om 21:11

Jorgensen, vilhena en berghuis zijn meer dan prima spelers voor de Nederlandse top.

5 november 2018 om 21:52

Heel erg maar dat zijn ook de enige. Natuurlijk van Persie maar die stopt na dit seizoen.

Is misschien heel flauw hoor, maar ligt het aan mij of associëren meer mensen Been direct met de beruchte 10-0 tegen PSV als hij over Feyenoord begint te zeuren?

5 november 2018 om 20:24

Het ligt aan jou. Ik deed t nog niet. Bedankt dat ik vanaf nu dit wel zal doen 🤔. OT: Hij heeft een punt. Momenteel loopt het niet bij Feyenoord. Zowel financieel als op voetbalgebied loopt het niet zo lekker als Ajax en PSV. Dat terwijl ze qua naam, begroting en aanhang met PSV zouden moeten kunnen wedijveren.

5 november 2018 om 22:05

Niks flauws aan, doe ik ook direct. Ik moet ook direct elke keer denken aan zijn noodkreet dat hij een ervaren spits nodig had, want die had hij niet in zijn selectie, terwijl hij Makaay op de bank had gezet vorig seizoen.

Om over zijn avonturen op de golfbaan maar niet te spreken...

Sinds begin 2000, na de EL winst al, loopt Feyenoord achter de feiten aan. Daarna hebben we bijna niet meer gepresteerd op Europees niveau, terwijl daar het grote geld te verdienen is en je spelers meer waard worden.

Dit contract verlengen op zich is logisch, hij is een oud jeugdspeler en kan transfergeld opleveren. Als hij gratis de deur uit loopt is het bij het merendeel ook kapitaalvernietiging. Op dit moment zit hij goed op de reservebank.

5 november 2018 om 22:27

Dat gejank van hem ja, dat ie spelers moest hebben.
Op zijn voorspraak zijn er miskopen voor veelste veel geld aangetrokken, er Nb ook nog eens ons laatste beetje centjes waren.
As ik aan been denk bij Feyenoord, lintjes knippen, golfen

Ik zie t vooralsnog somber in voor feyenoord. Meerendeel van de aankopen blijken miss hit te zijn. Geen geld om echt kwaliteit aan te kopen. Ajax en PSV worden alsmaar rijker en kunnen zodoende betere selectie samenstellen. Gat wordt echt groter. Zit voor feyenoord maar 1 ding op. Dat is terug naar de basis. Focus op de jeugd. De komende tijd zal dat gepaard gaan met heel veel vallen. Zorg dat je nu idd stabiel de 3e club bent van NL. Zorg dat je in EL zover komt om naam te maken. Je kan wellicht je spelers voor meer gaan verkopen. Sparen... Dan spelers aantrekken die het niveau daadwerkelikk omhoog krikken.

5 november 2018 om 20:39

@wanneer34e

een goede creatieve scouting neerzetten zou ook geen overbodige luxe zijn

5 november 2018 om 21:06

Zeker weten. Maar zelfs dat is geen garantie. Ajax had de mazzel dat ze met sanchez, milik een voltreffer hadden. Nu ook met nico. Maar vaak genoeg slaan ze de plank ook volledig mis met goedkopere zo op t oog goed gescoute spelers. Uiteraard zijn de duurdere aankopen ook geen garantie, maar t verkleint de risico wel. Komen we weer terug op geld. Feyenoord moet sparen en meer inkomsten genereren. Wellicht snel nieuw stadion dan maar...

5 november 2018 om 23:24

@wanneer34e

dat ben ik zeker met je eens maar het gaat een beetje om de balans. je hebt er altijd een paar miskopen tussen zitten maar als je ook een paar voltreffers hebt dan maak je vaak toch nog een flinke winst uiteindelijk

Milik kostte geloof ik 2,5 miljoen en Sanchez 5 miljoen. die hebben beiden uiteindelijk bij elkaar 75 miljoen opgeleverd. als je dan ziet dat wij dat soort bedragen ook hebben uitgegeven aan spelers als Larsson en St.juste die dat waarschijnlijk niet gaan opleveren dan is het misschien toch wel een idee om een scoutingsapparaat neer te zetten met een internationaal netwerk

verder is het ook een beetje geluk hebben natuurlijk. Sanchez was echt een geweldige verdediger maar Milik vond ik altijd een vrij beperkte spits. dat Ajax dan bijna 35 miljoen voor zo een speler krijgt van Napoli is natuurlijk ook een beetje mazzel hebben

5 november 2018 om 23:50

Ja tuurlek t gaat om dat je meer voltreffer moet hebben dan dst je ernaast zit. Echter, mijn punt hier is dat feyenoord het niet kan veroorloven om weer er naast te zitten met de goedkopere spelers. Vandaar zeg ik feyenoord moet sparen om uiteindelijk spelers aan te trekken die een paar miljoen duurder zijn dan wat zij gewend zijn te betalen. Want de risico is minder bij die spelers. En je hebt ook helemaal gelijk over milik en napoli. Zware meevaller dat napoli zoveel wilde betalen.

Nu hebben jullie laatst nog sinisterra gehaald voor paar miljoen. Hoop dat dat nog goed gaat komen.

6 november 2018 om 03:11

@wanneer34e

dat is zeker zo maar je gaat geen 11 jeugdspelers hebben die klaar zijn voor het eerste van Feyenoord dus af en toe zal je toch wat moeten kopen. daarom moet er echt een scouting gaan komen.

wij plukken alle verkeerde spelers weg uit de Eredivisie blijkbaar want PSV haalt bv een Dumfries en Angelino voor soortgelijke bedragen die wij ook uitgeven en die zijn wel meteen een schot in de roos. bij Feyenoord kan er blijkbaar niet ingeschat worden wie uit de Eredivisie wel kan aanhaken en wie niet want wij doen wel erg veel miskopen

of niemand koopt hem, hij vertrek alsnog transfervrij en je hebt een paar jaar aan salaris weggegooid

5 november 2018 om 21:05

Meest waarschijnlijke scenario.

Die Been zou gewoon doorselecteren.
Van Beek langer vastleggen is een investering zodat ze hem kunnen verkopen om een nieuwe speler te halen.
Verlengen in dit geval staat gelijk aan doorselecteren.
Een Feyenoorder hier zei het al.
Feyenoord moet een fatsoenlijke scouting op poten zetten.
Ze kopen alleen maar eredivisiespelers en de kans dat ze falen is enorm groot.

Je kan inderdaad grote vraagtekens zetten bij het aankoopbeleid van Feyenoord en dan moet je haast wel tot de conclusie komen dat het technisch neleid totaal gefaald heeft met van Geel uiteraard voorop. Heb niet de indruk dat deze man de boel nog kan redden. Miljoenen zijn inmiddels weggegooid en de selectie is er eerder minder dan beter op geworden. Elk jaar weer wordt door van Geel gezegd dat ze nu mee gaan doen om het kampioenschap. En wat is de rol van Wim Jansen eigenlijk of werkt hij er niet meer?

5 november 2018 om 23:28

@voetballer 2

ik weet niet of Wim Janssen er nog zit maar die hield zich altijd alleen bezig met de jeugd zover ik weet en niet met het aankoopbeleid

misschien een idee om Jan Boskamp wat meer bij Feyenoord te betrekken. die volgt geloof ik elke competitie ter wereld dus die kent genoeg spelers en veel salaris zal hij denk ik niet eens vragen gezien zijn liefde voor Feyenoord

6 november 2018 om 08:09

Japie. Ik doelde eigenlijk op het feit dat Wim Jansen de jeugdopleiding toch wel goed op de rit had. Er kwamen toch ook wel talenten door? Maar je hoort er zo weinig over.

6 november 2018 om 13:56

@voetballer2

het ging idd goed met jongens als De Vrij, Bmi, Kongolo en Karsdorp maar nu lijkt het een stuk minder. je hebt dan Bijlow en Malacia maar die zijn nog zeer wisselvallig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren