Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bedrijvig Feyenoord gelinkt aan Zweeds international met veertig interlands

Laatste update:

Feyenoord hoopt voor het verstrijken van de transferdeadline nog zaken te doen met Anderlecht over Kristoffer Olsson, zo meldt de Zweedse sportkrant Sportbladet dinsdagmiddag. De Rotterdammers zouden de 27-jarige middenvelder, die in Brussel nog vastligt tot medio 2025, willen huren met een optie tot koop. De zaakwaarnemer van Olsson ontkent het gerucht nog wel.

Het doorgaans betrouwbare medium 1908.nl meldt overigens wel dat Feyenoord bezig is met Olsson. De Rotterdammers hebben nog tot morgen om een nieuwe optie op de positie van Fredrik Aursnes binnen te halen. Dat zou Olsson kunnen zijn. Bij Anderlecht moet de middenvelder het dit seizoen namelijk doen met slechts 45 speelminuten in drie duels. Daarin gaf hij overigens wel één assist.

Het lijkt erop dat Feyenoord inmiddels verder kijkt dan de transfervrije Florian Grillitsch, nu ook Ajax geïnteresseerd is. Eerder viel ook de naam van Sivert Mannsverk in Rotterdam. De twintigjarige middenvelder staat onder contract bij Molde FK, waar Feyenoord vorige zomer ook Aursnes wegkocht. Molde ontving na de transfer van Aursnes naar Benfica nog 1,3 miljoen euro van Feyenoord, vanwege een afgesproken doorverkooppercentage.

Olsson is een Zweeds international die tot dusver veertig interlands speelde voor het nationale elftal. Hij genoot een deel van zijn jeugdopleiding bij Arsenal, waar hij uiteindelijk tot één officieel duel in de hoofdmacht kwam. Via FC Midtjylland, AIK Solna en FK Krasnodar kwam hij vorige zomer voor vier miljoen euro bij Anderlecht terecht. Voor de Belgische club speelde Olsson tot nu toe 48 wedstrijden, waarin hij zes assist gaf. Hij kan op alle posities op het middenveld uit de voeten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag me af of een wisselspeler bij een matige club als Anderlecht bij ons van meerwaarde zou zijn. Alsjeblieft niet kopen om het kopen.. Gewoon of grillitsch of mannsverk proberen te halen en anders gewoon met de jongens die er nu zijn.

30 augustus 2022 om 18:30

Hoe zit het met die Argentijnse aanvallende middenvelder waar we mee bezig waren?

30 augustus 2022 om 18:32

Die is vorige week woensdag gekeurd. En ik las dat hij vanavond gepresenteerd wordt. Maar geen idee waarom dat zo lang moet duren.

30 augustus 2022 om 18:34

Klein, nr 10, linksbenig, 6voudig winnaar ballon dor?

30 augustus 2022 om 18:36

Die wordt vanavond gepresenteerd als ik fr12 mag geloven.

30 augustus 2022 om 18:38

Zou vandaag gepresenteerd worden. Hij is wel gekeurd en alles.

30 augustus 2022 om 18:43

Ok, hopen dat het vandaag definitief rond komt dan

30 augustus 2022 om 21:19

Daar is ie

30 augustus 2022 om 18:30

Aan de andere kant klinkt veertig interlands voor Zweden niet slecht. Eerst maar eens huren doen ze goed. Hij is toch niet voor de basis en hoeft dan ook geen meerwaarde te zijn. Degelijkheid op de bank, meer niet.

30 augustus 2022 om 18:37

Aan de andere kant is lustig ook Zweeds international. Kan alle kanten op. Neig eerder naar een breedte van de breedteaankoop dan dat hij daadwerkelijk de basis versterkt

30 augustus 2022 om 18:38

Las dat hij 'slachtoffer' is van een ander systeem wat ze zijn gaan hanteren, dacht 5-3-2.
Dus hij houdt niet de bank warm omdat hij niet voldoet, als het klopt natuurlijk wat ik gelezen heb.

30 augustus 2022 om 18:51

Hij is er wel nooit echt in geslaagd indruk te maken bij Anderlecht. Speelde een uitstekend EK 2020 maar dat heeft hij niet kunnen door trekken afgelopen seizoen.

30 augustus 2022 om 19:45

Heb jij wat meer info over deze speler? Kan me niet heugen hem ooit te hebben zien spelen.

30 augustus 2022 om 20:00

Mij doet die in de verte wat denken aan de Jong, maar dan veel slechter natuurlijk. Lage middenvelder die het spel kan verdelen en wel wat fysieke kracht en loopvermogen heeft. Als hij het niveau van het EK kan behalen dan is het naar mijn mening een meerwaarde voor zowat elk team in België/Nederland. Alleen heeft hij dat vorig jaar niet kunnen doen.

30 augustus 2022 om 21:20

Thanks. Hoop toch nog op mannsverk eigenlijk haha, maar goed als Feyenoorder mogen we niet klagen.

30 augustus 2022 om 19:16

Ik las gisteren dat Ajax ineens achter een speler aan zou zitten waar Feyenoord zeer veel belangstelling voor had.
Misschien proberen ze bij Feyenoord Ajax een loer te draaien door zogenaamd deze jongen te willen en hopen dat Ajax hapt. En dan wordt het lachen in Rotterdam

Hel heel lang geleden, weet het niet meer precies, landde op Schiphol een jonge voetballer, Ledezma geloof ik, zowel Ajax als Feyenoord stonden op Schiphol letterlijk te trekken aan deze jongen. Ik weet niet bij welke club hij uiteindelijk terecht kwam Nooit doorgebroken.

30 augustus 2022 om 19:52

Ledezma kwam terecht bij Ajax. Wat een wanvertoning was dat inderdaad. Ze kwamen hem beiden ophalen.

30 augustus 2022 om 19:55

Froylan Ledezma. Hij speelde dat weekend voor Feyenoord op het jeugdtournooi in Rotterdam en stak er met kop en schouders boven uit. Drie dagen later koos hij voor Ajax en ik had de pest er in dat deze geweldenaar voor Ajax koos.
De enige keer nog dat hij van zich deed spreken toen hij in Costa Rica met een pistool in een discotheek rondzwaaide.

Edit: Nul wedstrijden voor Ajax 1, meen ik ...

31 augustus 2022 om 07:59

Ja idd. Die man zou je helemaal vergeten. Altijd geblesseerd of in Costa Rica. Nog wel international geworden.

Zelfde gebeurde trouwens (correct me of i am wrong) tussen psv en Ajax dacht ik met Ronaldo (9). Die zou naar Ajax gaan maar werd weggekaapt door PSV. Ajax probeerde het toen maar met een jeugdspeler. Ene Patrick Kluivert

31 augustus 2022 om 09:19

Ik kan me niet meer herinneren of Psv hem wegkaapte. Ik weet nog wel dat Gaal zei:.................. maar wij hebben Kluivert

30 augustus 2022 om 20:05

Snap je ergens ook zeker wel hoor, maar ik laat mij graag positief verrassen. Eerlijk gezegd had ik vorig jaar bij Dessers hetzelfde gevoel en die heeft uiteindelijk veel meer gebracht dan ik had kunnen hopen. Kan zijn dat hij bij ons in het systeem wel erg goed past. Dan is huur met optie tot koop een hele goede beslissing.

30 augustus 2022 om 20:16

1908 meld overigens dat Feyenoord misschien helemaal niemand haalt. Timber, Wieffer en Geertruida kunnen allemaal op 6 en het zijn nog maar tien wedstrijden tot de winterstop. Dus nu de hoofdprijs betalen zien ze niet zo zitten.

Teken dat Grillitsch niet door gaat of willen ze 2-6-2 gaan spelen in Rotterdam?

30 augustus 2022 om 18:33

Dat vermoed ik van wel dan. Dat eerste dan.

30 augustus 2022 om 18:39

Het word 1 van de 3 niet meer.

30 augustus 2022 om 18:41

Ja, en 2-7-2 mocht Bijlow onverhoopt weer geblesseerd raken

Jemig...ze kunnen nu ondertussen volgens mij 9 gelijkwaardige elftal opstellen. Hun selectie is dan echt breed. Ik zeg overigens niets over hun plafond. Al was t maar se helft van deze aankopen voltreffer, kan feyenoord een behoorlijke inhaalslag maken qua financieen. Over een jaar of twee streeft men psv voorbij.

30 augustus 2022 om 18:35

Droom verder

30 augustus 2022 om 18:39

Over een jaar of twee streeft men psv voorbij? Wat heb jij gedronken dan? Psv en zeker Ajax staan ver voor op Feyenoord.

30 augustus 2022 om 18:40

Ajax staat ver boven iedereen. Psv en Feyenoord zijn gewoon gelijk. Waarbij Feyenoord de betere transfer zomer heeft gehad en de betere trainer heeft. Ik blijf bij mijn voorspelling van een top 3 met Ajax, Feyenoord, PSV.

30 augustus 2022 om 18:53

Op basis waarvan staat PSV ver voor op Feyenoord?

30 augustus 2022 om 18:59

En op basis van wat staat PSV ver voor de laatste jaren? Gewonnen prijzen? Begroting? Namen? Ajax staat in alles ver voor, PSV duidelijk niet.

30 augustus 2022 om 19:03

Rutgerrr

Wat heb jij gedronken?!

Qua budget is er geen groot verschil.

Qua spelersmatriaal schat ik huidige Feyenoord hoger in dan PSV.
Feyenoord bouwt daarnaast verder aan waarde op het veld en PSV zit met te veel huurspelers (4 stuks) en matige of oudere spelers (Luuk, Til, Ramalho, Mwene, Obisipo, Mauro, Max, Lucassen, Guti, Vertessen en vergeet nog wel wat).

Daarnaast beschikt Feyenoord over de beste trainer van NL.

Het is niet of Feyenoord PSV gaat voorbij streven, maar wanneer. Helemaal met prutsers als de Jong en Vennegoor als technische mannen.

30 augustus 2022 om 19:29

Dan moet je ook wel een keer boven PSV eindigen, nu sta je er al jaren onder. Niet alleen van ze winnen maar wordt is een keer tweede. Wie de betere spelers heeft is allemaal leuk en ontzettend subjectief maar als je weer derde wordt dan krijgen we volgend jaar weer hetzelfde riedeltje.

30 augustus 2022 om 19:36

Met alle respect, maar qua prijzen en succes komt Feyenoord eerder in de buurt van AZ dan van PSV. Wordt eerst maar eens vaker kampioen dan 1x deze eeuw. Dat arrogante gedoe is echt niet te harden van je R.vatos. Is dat de nieuwe generatie Feyenoordfans wat je representeert? Waar is dat niet lullen maar poetsen gebleven.

30 augustus 2022 om 19:48

Hoezo arrogante gedoe? Ik ben zo een beetje de grootste criticaster geweest van Feyenoord. Helemaal na het kampioenschap was ik één van de weinigen die niet tevreden was met hoe de club daarmee omging. Ik heb Feyenoord de afgelopen jaren altijd op plaats 3 gehad. Nu er eindelijk weer uitstekend beleid is met uitstekende mensen en tenslotte een toptrainer, plus als ik psv gezien heb, en hun aankopen, dan is mijn conclusie dat Feyenoord dit jaar hoger gaat eindigen, en dan hopelijk CL voetbal weer naar Rotterdam kan brengen en dan PSV definitief achter ons te laten. Dit is wel het moment om dat te doen.

30 augustus 2022 om 19:54

Wat heeft je reactie precies te maken met wie op dit moment mijlenver voor loopt op de ander? Als je naar de laatste 5 jaar kijkt zijn ze beide 1x kampioen geworden,1x de beker gewonnen, Feyenoord 2x Johan Cruyff schaal en PSV 3x (sinds 2017) en heeft Feyenoord 1x een Europese Finale gehaald en PSV 0x.

30 augustus 2022 om 22:32

@mixmaster PSV is alleen deze eeuw al 9x kampioen geworden. Ga je 9 titels terug bij Feyenoord kom je uit in 1962. Maar prima, als dat voor jou even succesvol is, dan hoop ik voor jou dat je geen functie in de financiële sector hebt. Je hebt gewoon Ajax, dan een tijd niks, dan PSV, dan een hele lange tijd niks en dan komen Feyenoord met vlak daarachter AZ en FC Twente gehobbeld. Het lijkt wel alsof ze in Rotterdam-Zuid met iedere transfer meer realiteitszin verliezen. Wees gewoon realistisch. Geniet van het voor Feyenoord succesvolle jaar en probeer zo hoog mogelijk te eindigen. Al die onzin als "wij zijn PSV voorbij" en "anderlecht is een matige club vergeleken met ons" is echt enorme hoogmoed die bij Feyenoord supporters van voor 1990 niet past. Maar tijden zijn blijkbaar veranderd.

31 augustus 2022 om 10:33

@alkmaa54

Wat hebben prijzen van 15 jaar terug te maken met nu? Je bedoeld je kan eerder blij zijn dat jij niet in de voetballerij werkt want je snapt er weinig van.

Leuk die prijzen, maar de voetbalwereld is ook waan van de dag. In 1 seizoen kan alles andere zijn.. Enige hoogmoed is dat Az'ers en Tukkers denken met Feyenoord te strijden om plaats 3.. Jullie hebben die kansen de afgelopen jaren zeker gehad, nooit door kunnen pakken en nu is het klaar.

30 augustus 2022 om 18:48

Daar geloof ik niets van, het gat tussen Feyenoord en PSV is groter dan je denkt. Bij PSV lopen ook nog steeds jongens rond die transfers kunnen maken, niet alleen bij Feyenoord lukt dat hoor.

30 augustus 2022 om 19:03

Waarin is het gat tussen Feyenoord en PSV precies groter dan? Als we kijken naar de begrotingen werkt PSV met een begroting van 85 miljoen euro en Feyenoord van 80 miljoen euro. Dat is een minimaal verschil. Ook vind ik de selecties vrijwel gelijkwaardig. Vorig seizoen eindigde PSV weliswaar boven Feyenoord maar men vergeet soms dat Feyenoord een zwaar ECL seizoen had en een half seizoen met Marciano speelde, wat de nodige punten heeft gekost. Ik vind de verschillen zelf minimaal tussen PSV en Feyenoord.

OT: Ik hoop overigens niet dat deze speler komt naar ons. Een wisselspeler van Anderlecht lijkt mij geen aanwinst. Ik blijf hopen op Grillitsch al lijkt dat een moeilijk verhaal te worden vrees ik. Zolang hij nergens heeft getekend, blijf ik echter hopen…

30 augustus 2022 om 19:07

Het waren 3 UECL wedstrijden verschil vergeleken met PSV. Maakt dat echt 10 punten verschil? Eigenlijk 2 wedstrijden verschil want bij PSV kun je als je het zo beredeneerd ook de bekerfinale meetellen.

30 augustus 2022 om 19:16

@KAWS: en PSV speelde bijna een geheel seizoen met Drommel, dat heeft ze een karrevracht meer aan punten gekost dan Marciano

30 augustus 2022 om 19:25

Voor mij speelt historie ook wel mee, PSV eindigt de laatste 10 jaar bijna altijd boven Feyenoord. Hun selectie is in mijn ogen ook beter, bij Feyenoord moeten al die nieuwe spelers nog maar laten zien wat ze kunnen. Ik heb de laatste jaren eerder een top 2 dan een top 3 gezien in de ED.

30 augustus 2022 om 19:30

Dan is er een top 1, aangezien Ajax gewoon ver boven de rest staat. Feyenoord is bezig gewoon met het herstellen van het bijna faillissement. Daarnaast heeft van geel keihard gefaald na het kampioenschap dood goed door te selecteren (zoals jullie nu ook doen met zerrouki). En verkeerd in te kopen. Sinds slot er zit is er een duidelijk andere weg ingeslagen met een juiste visie en op de juiste momenten verkopen en spelers kopen waar je in de toekomst weer aan kan verdienen. Feyenoord heeft in 1 seizoen reuze stappen gezet, en PSV lijkt alleen maar stil te staan.

30 augustus 2022 om 19:38

Dat maakt in mijn ogen zeker wel een verschil daar Feyenoord het met een veel krappere selectie moest doen! Slot had Feyenoord ook enkele keren met een B-elftal op het veld gestuurd.

Ik schat overigens Drommel wel iets hoger in dan Marciano lol. Het zijn wel allebei prutsers.

30 augustus 2022 om 19:08

Sterker nog ik hoop nu al

Waarom wordt bij bepaalde media altijd verteld dat het doorgaans betrouwbare media is? Begin zelfs een beetje te twijfelen of het onderhand niet onderdeel uit maakt van de naam.

Goede speler, handelingssnelheid prima.
Vind het alleen wel erg vol worden, je kunt er maar 11 opstellen, hoop dat er echt een goede gedachte achter zit maar Slot verdiend de tijd.
Overal nog druk met aan en verkopen dus over maandje weten we hoe het ervoor staat met alle clubs

30 augustus 2022 om 19:12

Dan heb je nog geen wedstrijd van hem gezien in Brussel. De minste van alle middenvelders die er tussen loopt. De 18jarige Arnstad haalt een hoger niveau.

Weet niet zo goed wat ik van deze speler moet vinden. Word hier niet zo warm van als van een Grillitsch(die nu dus zeker onhaalbaar is of Mannsverk).Is deze speler wel een echte nummer 6? Anders snap ik deze transfer al helemaal niet.

Het wordt even wennen als supporter zijnde aan al die nieuwe spelers en een beetje een feeling met ze te krijgen. Tot nu toe bevalt Szymanski me wel en denk ik dat Gimenez en Hancko prima vervangers van Dessers en onze Argentijnse vriend gaan zijn.

Goede keuze dit, anders hadden we Bjorkan ook niet hoeven huren. Lopez is niet fit en een onbeschreven blad, moet nog veel leren. Hartman is nog niet fit genoeg, kan beter rijpen bij Feyenoord een half jaar. Over een half jaar kijken we verder. Goede keuze van Feyenoord.

Een Zweed, die ontbrak idd nog . Kunnen we nu stellen ,mocht de beste man komen . Feyenoord nu echt zijn selectie rond heeft . Met uit ieder land wel een speler . Multicultureeler kan het haast niet .

30 augustus 2022 om 20:43

Als je niks leuks te melden hebt,kun je dan niet reageren als Ajaxied??
Bvd!

30 augustus 2022 om 20:58

Hoezo mag hij als Ajacied zijnde niet reageren? En hij zegt niks verkeerds.

30 augustus 2022 om 22:16

Ik haalde er een andere ondertoon uit,beetje lacherig en "met uit ieder land wel een speler",zou je 300 zoveel spelers hebben??

En hoezo selectie rond?
Misch komt er nog een goede Cv backup,laten we maar niks veronder stellen zou k zeggen

Misch reageer ikeen beetje azijnerig maar dan had ik t verkeerd opgevat

30 augustus 2022 om 21:01

Nee we hadden Walemark al. Dus deze zouden we dubbel hebben. Multicultureler kan wel overigens. Van de traditionele top 3 staat Feyenoord niet bovenaan in aantal nationaliteiten

We worden nu wel aan iedereen gelinkt😂
Ik denk meer dat dit van binnen uit express de media in wordt gefluisterd..

Om de aandacht rond de daadwerkelijke interesse geheim te kunnen houden voor andere clubs zich ook opeens mee bemoeien😉

Wat zijn ze van plan daar in Rotterdam? Je kunt er maar 11 opstellen. Gaan ze de hele jeugdopleiding opdoeken of zo?

Zo, over de breedte niet meer te klagen straks bij Feyenoord. Het zijn wel veel onbekende namen, dus ben benieuwd hoe het uit gaat pakken. Maar sowieso leuk dat Feyenoord eens wat creativiteit toont op de transfermarkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren