Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beckham: ‘Als trainer en als mens kán het eigenlijk niet beter’

Laatste update:

In de zomer van 2012 koos Real Madrid voor Carlo Ancelotti als nieuwe trainer. Hij volgde José Mourinho op en bracht de club in zijn debuutseizoen meteen de zo vurig gewenste tiende Champions League-titel. De landstitel ging dat jaar naar Atlético Madrid en dit seizoen is Real Madrid ook nog lang niet zeker van de hoogste nationale prijs. Dat zorgt voor geruchten rond Ancelotti, maar David Beckham hoopt dat Real gewoon doorgaat met de trainer.

/

In een interview met AS zoomt Beckham in op de positie van Ancelotti. “Is hij de juiste man voor de baan? Ja, in mijn ogen wel. Hij weet namelijk hoe hij het respect van de spelers moet krijgen en hoe hij het beste in hen naar boven haalt. En de spelers respecteren hem ook, net zoals iedereen in de voetballerij dat doet. Dus ja, hij is de juiste man voor de baan die hij nu heeft”, meent Beckham, zelf ex-speler van Real Madrid.

De Engelsman bewaart uitstekende herinneringen aan Ancelotti, met wie hij samenwerkte bij AC Milan en Paris Saint-Germain. “Ik houd echt van Carlo, hij is een van de beste mensen met wie ik tijd heb doorgebracht. Eén van de beste coaches die ik heb gehad. Hij is een bescheiden man, maar heeft zó veel liefde voor het spel. Hij is een winnaar, heeft overal waar hij werkte successen geboekt. Als trainer en als mens kán het eigenlijk niet beter”, zegt Beckham. “Ik vind het geweldig dat hij al zo’n groot succes heeft geboekt met Real Madrid, al keek ik er niet eens echt van op.”

Is Carlo Ancelotti 's werelds beste trainer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopt helemaal, hem ontslaan zal Real nog lang spijt van hebben. Een van de beste trainers van de wereld en ook nog eens erg respectvol naar de buitenwereld. Wat een verschil met Mourinho zeg. Paar jaar laten tot hij zelf weg wil, dan Zidane laten overnemen. Zidane is denk k nu nog iets te onervaren.

21 maart 2015 om 11:44

Real Madrid heeft het moeilijkste publiek van de hele wereld. De verwachtinge zijn zo groot. Elk jaar moet de CL of La Liga worden gewonnen.

21 maart 2015 om 12:26

@mattfcb

Barcelona niet dan?? Volgens mij net zo kritisch.

On topic:

In mijn ogen zeker niet de beste trainer in de wereld, verre van.

Ancelotti is een mooi weer trainer. Dus als een team draait, dan gaat hij daar lekker in mij. Maar tactisch komt hij in mijn ogen toch tekort.

Wanneer heb je ancelotti een wedstrijd doen kantelen? Vorig jaar stond real er het beste voor in de Liga en toch verliest meneer ancelotti makkelijke wedstrijden.

Overal successen, dat is waar. Maar heb je ook gezien welke spelers hij altijd heeft gehad.

Di Matteo heeft met Chelsea ook de champions league gewonnen naar jaren strijden. Maar betekent dat dan, dat di Matteo beter is dan Mourinho. De credits van de champions league gaan uit naar de spelers en niet naar ancelotti, maar dat is mijn mening.

21 maart 2015 om 11:44

Inderdaad. Meneer Ancelotti heeft van Real Madrid weer een team gemaakt. Als wint barcelona met 5-0. Deze man moet blijven. Off topic: Ik wens uw club een goede wedstrijd tegen Real Madrid!

21 maart 2015 om 12:52

Real zal daar inderdaad nog erg veel spijt van gaan krijgen. Denk alleen wel dat Perez zoiets heeft van er meot een prijs gewonnen worden dit seizoen, zoals elk seizoen dat moet. Perez zal dus wel nadenken over een ontslag van Carlo wanneer hij dus geen prijs wint. Hopelijk beseft Perez dan ook dat er eigenlijk geen goede trainer meer beschikbaar is. Er zijn een aantal namen die het eventueel zouden kunnen doen, maar gewoon minder zijn dan Carlo atm. Conte, Klopp en Löw. Alle 3 zijn ze niet echt beschikbaar maar denk wel los te weken. Zoals ik al zei, ze zijn op dit moment imo minder dan Carlo, hopelijk beseft Perez dat ook en laat hij Ancelotti op zn plek zitten ook als ze dit seizoen geen prijs pakken.

Tjah als je La Decima wint bouw je aardig wat krediet op. Neemt niet weg dat als hij in de kwart finale eruit vliegt,(tegen de stadsgenoot) en ook nog eens verliest in de Clasico, er toch vraagtekens gaan komen.

21 maart 2015 om 11:49

Als als als ..ben blij dat dat woord niet bestaat in voetbal.

21 maart 2015 om 13:51

"als"is juist het meest gebruikte woord zo'n beetje in de voetballerij.

Ancelotti is de juiste trainer voor real madrid respectvol rustige man die weet hoe hij met de kritiek kan omgaan. Begin van het jaar ging helemaat goed en toen zei idreen dat hij een groot werk heeft geleverd nu dat het wat minder gaat wordt hij om de hoek gezet. Ik hoop echt dat madrid prijzen gaat pakken zodat hij wordt gerespecteerd

Een geweldige trainer, maar zeker niet de beste. Ik heb het gevoel bij hem, dat hij niet durft in te grijpen, wanneer het slecht gaat. Kijk bijvoorbeeld naar de wedstrijd tegen Schalke. Haalt die Coentrao eruit, terwijl hij een sterk wedstrijd speelde. Hij laat Bale spelen, die letterlijk zich zelf voor schut zette. Over het algemeen een goede trainer en een respectvolle persoon met passie voor het spel.

21 maart 2015 om 12:29

Cr7isco

Ben het 100% met je eens.

Een goede trainer en respectvol, maar zeker niet de beste.

In de zomer van 2012?

In de zomer van 2013, voetbalzone.. Echt ongelofelijk veel fouten de laatste tijd, is het echt teveel moeite om een artikel van 20 regels nog een keer over te lezen?

Over Ancelotti's kwaliteiten hoeft niemand te twijfelen. Hij is de juiste man met het juiste karakter en heeft natuurlijk ook een ontzettend lange erelijst. Echter weten we allemaal dat het niks uitmaakt wat je bereikt bij Real Madrid, één seizoen prijsloos, betekend exit. Dat heeft de geschiedenis ons al meerdere malen geleerd. Ik denk niet dat er voor Ancelotti een uitzondering gemaakt zal worden om eerlijk te zijn...

Deze man is gewoon heel goed met de beste spelers op aarde. Het helpt altijd als een coach ook zelf een grote voetballer is geweest. Ook al waren de twee meest besproken trainers van de afgelopen tijd , mou en Lvg, dat nooit. Een coach die ook alles heeft meegemaakt als speler tja dat dwingt respect af. Logisch

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren