Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clublegende spreekt steun uit voor Ten Hag na ongelooflijke comeback

Laatste update:

David Beckham spreekt openlijk zijn steun uit voor Erik ten Hag. De voormalig middenvelder van Manchester United, die in zijn periode als speler van de club talloze prijzen veroverde, vindt de Nederlandse manager nog steeds de juiste man voor het project op Old Trafford. The Red Devils leken zaterdag opnieuw te gaan verliezen, totdat invaller Scott McTominay in blessuretijd tweemaal scoorde in het thuisduel met Brentford (2-1).

Beckham sprak zaterdag bij de Formule 1-race in Qatar, waar Max Verstappen zijn derde wereldtitel op rij veroverde, over onder meer de situatie rondom Ten Hag. "Ik denk dat het een goede manager is", liet Becks optekenen door onder meer Sky Sports.

"Hij gaat alleen door een moeilijke tijd heen, ook door alle rumoer rondom Manchester United. Dat maakt zijn werk er niet gemakkelijker op. We willen allemaal heel graag dat de onrust verdwijnt en dat er snel een beslissing komt voor de manager, de spelers, de supporters en de club. Er is stabiliteit nodig en ik ken daar de juiste mensen voor."

Beckham, zelf mede-eigenaar van Inter Miami FC, doelt met zijn uitspraken op de veelbesproken overnamestrijd bij Manchester United. Sir Jim Ratcliffe, een Britse miljardair, en een consortium uit Qatar willen namelijk dolgraag de macht overnemen op Old Trafford.

De middenmoter in de Premier League is sinds 2005 in handen van de vermogende familie Glazer uit de Verenigde Staten, maar het lijkt erop dat de Engelse grootmacht op termijn van eigenaar wisselt. Voorlopig is er wat betreft deze kwestie nog geen definitief besluit genomen, waardoor het onrustig is in Manchester.

"We hebben allemaal een voorkeur wat betreft de nieuwe leider en wie ons terug moet brengen naar de top", benadrukte Beckham vanuit Qatar. "Manchester United is een van de grootste clubs van de wereld, misschien wel dé allergrootste. Wij vinden van wel in ieder geval."

"Ik denk dat ik wel weet wie de meest geschikte personen zijn om de club te gaan leiden in de nabije toekomst. Of dat Sheikh Jassim is? We gaan het zien", verwees Beckham naar de aanjager van het consortium uit Qatar, die serieus een bod overweegt om Manchester United over te nemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met het wegsturen van Ten Hag zou United weer opnieuw moeten beginnen. Je weet dat een proces met ups en downs gaat. Geef hem de tijd en United gaat in de nabije toekomst weer meedoen om de titel.

8 oktober 2023 om 09:28

Met zijn abominable uitrecord tegen topteams is een titel een utopie. Ook met ten Hag als transfeebepaler trouwens.

8 oktober 2023 om 09:51

Ja dat is opvallend idd. Hij kan toch niet goed inschatten welke spelers zullen renderen. Aan de andere kant. Anthony was gewoon echt een goede speler, ik denk niet dat Ten Hag heeft bepaald dat Man United naar de 100 miljoen zou gaan. En Martinez is een goede greep geweest. Onana en Jason Mount zijn ook redelijke spelers natuurlijk, alleen had hij de Gea kunnen behouden. Tsja. Wie heeft de wijsheid in pacht.

8 oktober 2023 om 10:09

Voor Ajax ja. Het was ook vrij duidelijk dat hij nog ver van het niveau van United af zat. Martinez heeft het dan nog redelijk gedaan in zijn eerste seizoen maar ook dat is geen topper. En nu lijkt Ten Hag met Onana weer mis te grijpen.

8 oktober 2023 om 09:34

Helemaal mee eens. Rustig verder bouwen & vertrouwen houden.

Ligt eraan wat voor jou de ‘nabije toekomst’ is. Ik denk dat hier nog zeker 5 jaar verder gebouwd moet worden om echt weer mee te gaan dingen om de titel. Je ziet bij Arsenal ook dat de weg omhoog met Arteta is ingezet, maar die zijn er ook nog niet.

8 oktober 2023 om 10:11

Ze kunnen altijd nog voor Luis Enrique gaan wanneer die straks wordt weggestuurd uit Parijs...van de wal in de sloot. Hoe dan ook, het lukt Ten Hag niet om die ploeg consistent 2 of 3 wedstrijden goed te laten spelen. Hij heeft er ook het materiaal niet voor, maar het is wel zijn materiaal. United is als Rashford: af en toe heel goed, maar vaak gewoon heel matig.

8 oktober 2023 om 10:12

Helemaal met je eens. Na Ferguson is United een trainerskerkhof geworden. En nog erger was dat er geen enkele lijn zat in de spelopvattingen van de verschillende trainers waardoor er miljoenen zijn uitgegeven aan spelers waar de volgende manager niets mee kon. Wanneer de overname is afgerond is qua voetbal het eerste wat moet gebeuren en top TD aantrekken en die het hele technische beleid laten organiseren. Een speelwijze formuleren en in de toekomst een trainer zoeken die bij die speelplan hoort. En niet het speelplan aanpassen aan de trainer. Dan kun je daarbij ook gericht spelers gaan scouten en aantrekken. En dat aantrekken moet gebeuren door de TD en niet door ten Hag. Dat is niet zijn sterkste punt.

Met betrekking tot de huidige resultaten en de speelwijze is het natuurlijk niet best. Maar je zal maar moeten spelen met een centrum Evans/maquire en een middenvelder op linksback omdat de andere verdedigers afwezig zijn. Je misschien wel beste speler Fernandez moet noodgedwongen op rechts omdat er niemand beschikbaar is die het juiste niveau heeft. Dan nog moet het beter, maar er zijn ook wel redenen waarom het niet loopt.

8 oktober 2023 om 10:48

Sorry hoor maar dat van Fernandes vind ik echt een heel zwak excuus. Hij heeft Garnacho gewoon. Bruno op rechtsbuiten werkt gewoon niet.

8 oktober 2023 om 11:35

Maar Garnacho is toch een linksbuiten? De minuten die hij op rechtsbuiten heeft gespeeld zijn spaarzaam, alleen als invaller (3x)in de slotminuten en dan hebben wij het over respectievelijk 1, 6 en 19 min.
Onder 21 heeft hij ook bijna nooit als rechtsbuiten gespeeld

8 oktober 2023 om 11:45

Beter een wat jongere speler uit zijn beste positie zetten dan je sterspeler niet?

8 oktober 2023 om 12:19

Dan moet hij het wel kunnen, het zou niet eerlijk zijn dat hij wordt beoordeeld als hij (minder) speelt op een positie die hem niet eigen is.

8 oktober 2023 om 12:38

Ik denk dat Garnacho het prima zou kunnen op rechts. Is niet strak rechts, kan ook met links. Heeft een prima passeractie, kan dus buitenom en binnendoor, krijg je eindelijk eens een bruikbare voorzet van rechts.

8 oktober 2023 om 12:40

Daar heb ik het toch niet over? Gewoon over het feit dat het dom is je beste speler uit positie te zetten waardoor die minder presteert.

8 oktober 2023 om 13:02

Neen daar heb jij niet over maar dat kan wel het eindresultaat zijn van een mislukt experiment, niet?

8 oktober 2023 om 13:15

En dan is dat zo. Je moet er als coach zelf rekening mee houden.

Maar hij mag het wel eens proberen denk ik dan.

8 oktober 2023 om 12:09

Fat chance. Er zijn weinig aanwijzingen dat aangeeft dat United groeit naar titelkandidaat, helemaal wanneer er andere clubs rondom United zijn die harder groeien.

8 oktober 2023 om 12:31

Achter City zit het allemaal kwalitatief heel dicht bij elkaar in de Premier League, het is voornamelijk een kwestie van in vorm raken. Als het even niet lekker loopt val je zo terug naar de middenmoot, en dat geldt voor elke club eigenlijk.

Titelkandidaat ben je alleen als City steken laat vallen, dat is helaas de huidige situatie.

8 oktober 2023 om 13:47

Er zit een duidelijk verschil tussen een ploeg als Arsenal en een ploeg als Manchester United. Man U wordt niet voor niks in elke topwedstrijd weggespeeld. Die verhoudingen zullen alleen maar groeien in de komende jaren.

8 oktober 2023 om 15:35

Ja idd United is nu stevig uit vorm - maar dat wisselt enorm van seizoen tot seizoen, zelfs van wedstrijd tot wedstrijd. Waarom staat Spurs nu bovenaan? Da’s een kwestie van in een goede flow raken, geen blessures, etc.

8 oktober 2023 om 16:19

Het is niet eens "uit vorm", dit is een beetje hoe United altijd speelt, alleen zaten de resultaten eerst mee. Tottenham is misschien ook heel erg waan van de dag als we hun de lucht in gaan prijzen, maar ik zie meer lijn in hun spel dan wat ik ooit bij United heb gezien. Newcastle had ook sterke eigenschappen, bijvoorbeeld heel weinig achterin weggeven. Arsenal had het sterke opbouw. United oprecht niks behalve een meme-vorm van Rashford, en Rashford heeft dat elk seizoen een paar weken/soms maanden en daarna is het 5x niks en dan houdt het wel op.

"Benadrukte Beckham vanuit Qatar"
Voorkeur heeft daarmee ook helemaal niks te maken denk ik wie de nieuwe eigenaar wordt.

8 oktober 2023 om 10:04

Deutscher Meis... hij spreekt zich in dit artikel daar niet over uit. Maar dat er nieuwe eigenaren nodig zijn voor sportief succes is duidelijk.

Ik kan niet goed beoordelen of ten hag de juiste man is voor united. Maar wie kan hem vervangen die ook een vooruitgang is op lange termijn? Ik blijf erbij dat er niet veel van terecht gaat komen zolang united niet word overgenomen en volledig geherstructureerd.

8 oktober 2023 om 10:18

Het is heel dubbel, zelfs voor als je kijkt naar alleen dit seizoen: wie zou het seizoen af kunnen maken en United vooruit helpen? Je moet waken dat je niet weer voor een Solksjaer-scenario komt te staan.. Daar schiet niemand wat mee op.

8 oktober 2023 om 14:00

Persoonlijk denk ik niet dat ten Hag de juiste man is lange termijn. Naar omstandigheden en dat is natuurlijk heel relatief in de United bende is ten Hag behoorlijk gesteund en het is allemaal nog steeds bijzonder mager. Van mij hoeft hij er niet nu al uit maar heb er niet echt fiducie in.

Er zijn genoeg betere trainers Guardiola, Klop natuurlijk maar zou dan ook meteen denken aan Arteta, Spalletti, Tuchel, Potter, Xavi, Flick durf ik ook wel in het lijstje te zetten, Postecoglou vind ik nu al beter eruitzien, De Zerbi, Pioli, Poch zeker als hij Chelsea op de rit krijgt en ik vind ook Slot bv een verbetering op ten Hag. Plus Zo er zijn ook nog best wel wat trainers die eraankomen. Mijn punt is je hoeft je echt niet blind te staren op ten Hag als club.

Maar er zijn natuurlijk nog steeds grote problemen in de organisatie. De verkoop ziet er steeds minder aannemelijk uit dus de problemen worden voorlopig niet opgelost. Om dan maar te blijven hangen bij een trainer omdat niemand de oplossing zo even weet vind ik niet goed. Wat ik wel belangrijk zou vinden is dat bij een opvolging niet meteen betekent dat er weer een heel nieuw systeem wordt nagestreefd. Nog belangrijker dan t poppetje dat er wordt neergezet. Daar is t wat mij betreft begonnen is met de ellende.

Hoe een lucky overwinning het verschil kan maken. Had de reacties wel willen lezen als het gewoon 0-1 was gebleven.

8 oktober 2023 om 10:28

Het laat in elk geval zien dat de spelers nog door het vuur gaan om het tij te keren, wat een compliment is aan de coach.

8 oktober 2023 om 12:04

Lucky overwinning? United was veel beter en verdiende de overwinning. Dat je 0-1 van een waardeloos Brentford dat een wel een lucky goal had, zou echt zwaar onverdiend zijn.

Daarnaast wordt Ten Hag in NL al wekenlang afgeschreven, terwijl dat op de United fora en fanpages (nog) lang niet gebeurt. Plus het bestuur heeft zijn steun uitgesproken, maar in NL denken wij alles wel te weten..

Wat mij verbaasd is dat het spel niet heel inspirerend is om te zien.
Nou moet ik zeggen dat ik ze vooral in toppers zie maar daarin houden ze het bij counters.
In geen velden of wegen lijkt het op het spel dat Ajax speelde in het hoogtijjaar onder Ten Hag, terwijl hij minstens 10x zoveel geïnvesteerd heeft in deze selectie dan toendertijd bij Ajax.
Waar ligt dit aan?

8 oktober 2023 om 10:32

Allereerst natuurlijk dat er 10x zo veel weerstand is in de PL. Denk dat Ten Hag het gewoon realistisch aanpakt en weet dat hij in de meeste Engelse toppers, vooral tegen City, de onderliggende partij is. Naief naar voren voetballen heeft dan geen zin.

8 oktober 2023 om 10:57

Eens. Kan me herinneren dat Setien ultra aanvallend voetbal wilde spelen tegen Bayern. Nou we weten allemaal hoe dat afliep. Met dit United kun je simpelweg niet aanvallend voetbal spelen tegen topclubs. 1 de tegenstanders hebben teveel kwaliteit, 2 je hebt het spelersmateriaal niet (vooral achterin).

8 oktober 2023 om 12:44

Op zich wel eens, maar bij MOTD gaven ze het wel heel goed aan. Men durft niet ballen in te spelen. Ballen gaan breed, te voorzichtig. Dat is iets anders dan blind aanvallen. Maar ze gaven een goed aantal voorbeelden, en dat hebben ze eerder ook al eens gedaan, waar de bal breed werd gegeven in plaats van vooruit.

De vrouw van Fergusion kan met een glimlach toekijken vanuit de hemel.

Als er een overname gebeurd vanuit Qatar, Saoudi Arabië of de VAE. Dan zal United terug naar de top gaan. Anders is en zal het moeilijk blijven.

8 oktober 2023 om 12:47

Dan heb ik liever dat we onze ziel niet nogmaals aan de duivel verkopen. Daarnaast denk ik niet dat dat het probleem is: kijk eens hoeveel er uitgegeven is de laatste tijd. Het probleem is, er is zoveel uitgegeven aan middelmaat als Antony, Mount, Onana, Malcia en ook Eriksen kwam gratis, Amrabat gehuurd. Dat zijn geen van allen spelers die United terug gaan brengen naar de top.

8 oktober 2023 om 13:35

En hoe komt dat dan PanFC.

11 jaar lang gebeurd dit en wordt door de eigenaren gewoon toegelaten. De enige überhaupt zonder juiste goede TD met voetbal verstand. Geen spelers kunnen verkopen zoals Maguire SMT Sancho. Om een type Kim Min Jea te halen.
Antony voor veel te veel geld halen, Amrabat moeten huren ipv een betere cm kunnen betalen.

Diezelfde eigenaren die dit al 11 jaar lang goed keuren. Onder LVG Mourinho OGS...
Die 200 miljoen van afgelopen jaar komt omdat oa. de CL werd behaald. Niet uit de kas van United.

Als jij eigenaar zou zijn van United dan zorg je toch dat alles.berer.gereheld is zodat er beter in wordt gekocht en overbodige speles worden verkocht. Betere contracten uit worden gedeeld en zorgt dat United weer voor de prijzen gast spelen? Of ga je weer een andere.trsiner weg zetten zodat jij als.slecht eigenaar nog leker veel geld uit de club kan halen.

Weet niet of je OT en training complex hebt gezien, maar die vallen van ellende uit elkaar. Ook daar is niks aan gedaan sinds de Glazers er zitten.

United is een van de grootste.clubs vn de wereld en is zo veel geld waard. Zijn maar paar die United kunnen betalen. Kijk hoe city en newcastle gerund worden. Zoals de Glazers er zitten geven ze geen zak om de club, alleen maar om de centen die binnen komen

8 oktober 2023 om 17:46

Het ia toch niet zo gek dat je Maguire en Sancho niet kwijt kan raken? Met wat ze verdienen en hoe slecht die gepresteerd hebben?
Voor de rest ben ik het met je eens hoor, maar als je nu gekocht wordt voor sportwashing, dan liever dit uitzitten en wachten op een ander. Ik ben niet tegen overname en absoluut tegen de Glazers, maar als de volgende eigenaar uit Qatar of Saudi Arabie komt, zit je er voor altijd aan vast. Zoals City, PSG, waar we altijd op afgegeven hebben omdat ze zich niet aan ffp houden…

Ten Hag gaat united niet aan succes helpen. Vorig jaar alleen een bekertje gewonnen lekker terugkomen naar huis bij Ajax😃 , nee ik denk dat hij het wel kan maar het lukt gewoon niet het zit niet mee ene wedstrijd win je 3-0 van palace en paar dagen later voor echte resultaat
Ga je ten onder.. dat is t verhaal van man utd. Brentford geeft het laatste minuten weg dus zo overtuigend was het ook niet en champions league wilt ook niet lukken. Dus hij moet kijken waar de zwaktes zit en die zitten toch in de verdediging. Onana voor veel geld gekocht die heeft al zoveel fouten gemaakt dat je denkt was het waard om de gea weg te sturen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren