Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bazoer: ‘Natuurlijk weet ik dat er veel ogen op mij gericht zijn’

Laatste update:

Frank de Boer vond Riechedly Bazoer uitermate goed spelen tegen FC Groningen (2-0) en roemde hem afgelopen weekend als de man van de wedstrijd in Amsterdam. Bazoer krijgt dit seizoen sowieso veel complimenten en maakt zich nu op voor de duels met Molde FK (donderdag) en PSV (zondag), wedstrijden die Ajax allebei erg graag wil winnen. Bazoer gaat er zijn best voor doen die missies goed af te sluiten.

/

In De Telegraaf kwalificeert Bazoer zijn opmars bij Ajax als ‘aardig’. Hij zegt dat De Boer en diens assistenten zich in aanvallend opzicht geen zorgen over hem maken. “Maar in defensief opzicht kan ik me verder ontwikkelen. Het gaat om het voorkomen. Hoe moet ik staan, zodat ik niet in de problemen kom? En we werken aan mijn schot uit de tweede lijn”, verklapt Bazoer eveneens.

De toekomst is rooskleurig en daar is de middenvelder blij mee. Hij roept in herinnering dat hij Ronald de Boer heel dankbaar is voor diens opbeurende woorden, twee jaar geleden. Hij zei toen dat Ajax veel vertrouwen in Bazoer stelde en dat was een opsteker voor de tiener, die zegt dat het hem ‘de ogen opende’. Daarnaast is Irchandly Bazoer, zijn broer en zaakwaarnemer, van invloed op zijn gemoedstoestand. Dat hij het goed doet betekent ook extra aandacht, maar dat brengt Bazoer niet van de wijs.

“De eerste wedstrijd was ik zenuwachtig, maar daar ben ik al lang doorheen. Ik heb geen spanning. Natuurlijk willen we winnen, natuurlijk wil ik goed spelen en natuurlijk weet ik dat er veel ogen op mij gericht zijn. Maar daar haal ik juist kracht uit”, aldus Bazoer. In de Eredivisie begon hij nog elke wedstrijd in de basiself en ook in Europa miste hij weinig. Door twee gele kaarten tegen FK Jablonec moest hij slechts de wedstrijd tegen Celtic laten voorbijgaan.

Is Riechedly Bazoer dit seizoen de beste speler bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een topper is dit zeg. Zoveel rust aan de bal. Hij moet dit gewoon langer volhouden bij Ajax. Hij moet de dragende speler worden. Wat zal PSV toch hard balen elke keer.

1 oktober 2015 om 07:40

Ben erg benieuwd hoe ajax zich gaat opstellen als er clubs voor hem komen. Hij heeft nog een heel lang contract. Hoop dat Overmars en co een keer hun poot stijf houden, geld genoeg. En Bazoer zelf is een verstandige jongen, zou nog wel eens paar jaar kunnen blijven.

1 oktober 2015 om 08:19

Met de astronomische bedragen die er momenteel betaald worden en de markt die in korte tijd op hol in geslagen. Word het voor het Nederlandse voetbal tijd om een keer hun mannetje te staan en een flink bedrag te cashen. Reeds werd er 32 voor Depay neergelegd. Daar begon het op te lijken. Maar nu dat we in het Martial tijdperk leven kan er makkelijk een bedrag van circa 50 mil exclusief bonussen voor Bazoer gevraagd worden.

1 oktober 2015 om 08:29

Het is geen speler die minder waard wordt, tenzij hij een ernstige blessure krijgt. Maar hij is niet gevoelig.
Ajax moet hem zo lang mogelijk binnnenboord houden. En volgend jaar het salarisplafond verhogen.

1 oktober 2015 om 11:14

PSV krijgt toch nog een opleidings vergoeding

Een van de grootste talen die er er op dit moment rondloopt in Nederland laten we hopen dat hij nog 2 tot 3 jaar bij Ajax blijft , maar ik vrees dat er al weer kapers zijn maar ik hoop dat hij verstandig genoeg is om te weten dat hij beter bij Ajax kan spelen dan bij een buitenlandse club op de bank op de bank te zitten .

Wat een klasbak. Zoveel talent, power, drive en nog bescheiden ook.

Ajax heeft goud in handen (en dat geldt voor Oranje ook natuurlijk). Een voorbeeld voor vele talenten in Nederland !

Ik ben niet zo van Ajax maar Bazoer wat een speler is dat.

Geweldige speler, en dat op die leeftijd.
En toch.....hij blijft omdat hij weet dat
hij nog kan leren. Uitermate verstandig
Daar kunnen we nog een aantal jaren
veel plezier van hebben......en.....het zal
ook anderen de ogen openen

pfff...wat een arrogant zelfingenomen mannetje is Bazoer zeg..'ik weet dat er veel ogen op mij gericht zijn..' Hij denkt zeker dat hij Messi is. En sommige mensen hier noemen hem nog een bescheiden jongen.

1 oktober 2015 om 08:54

Zo, met het verkeerde been uit bed gestapt? Misschien even goed ontbijten! En pak er aub geen kopje azijn bij.

On: geweldige voetballer! Het gemak waarmee hij afgelopen weekend de passjes verstuurde.. ge wel dig!
Hopelijk blijft hij zich zo doorontwikkelen.

1 oktober 2015 om 09:04

Het is toch zo dat een hoop ogen op hem gericht is? Hij is immers het grote talent in Ajax 1. Speelt sinds zijn debuut gewoon goed. Vind het niet vreemd dat er dan op hem gelet wordt.

1 oktober 2015 om 11:08

Jij snapt er maar weinig van.. als 18 jarige basisspeler van ajax en nog.goed spelen ook. Dan weet je dat veel mensen naar je kijken...lekker kortzichtig

Ben heel blij dat hij aan zn schot uit de tweede lijn werkt! Heel fijn om te horen. Tegenstanders laten hem nu wat makkelijker in de positie om te schieten komen. Hij schiet ze er toch niet in. Hij heeft een beetje hetzelfde als Jordi Claise lange tijd had: heel veel pogingen nodig om een doelpunt te maken...

1 oktober 2015 om 10:02

Die jongen doet het goed. Zal nog wel.kleine terugslag krijgen. Denk wel dat we over 2 jaar gouden generstie hebben bij nederland. Riedewald en veltman centraal. Willems lb. Karsdorp rb ( tete als back up. Middenveld met clasie, strootman, bazoer, klaassen. Voorin mannen als luuk de jong. De zijkanten depay en promes ( el ghazi)

1 oktober 2015 om 11:10

Strootman is nu al zolang geblesseerd weet niet of hij ooit zijn niveau nog haalt. Ipv veltman van beek en tete vind ik op.dit.moment sterker spelen ( geen garantie voor de toekomst natuurlijk )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren