Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern zet Lewandowski op zijn plaats: ‘Dan krijg je met mij te maken’

Laatste update:

Robert Lewandowski uitte zaterdag voorzichtig kritiek op het transferbeleid van Bayern München. De aanvaller zei dat de club ‘creatief’ moet blijven om wereldspelers te contracteren en dat men daarbij moet overwegen om hogere transfersommen te betalen. Karl-Heinz Rummenigge kan niet veel met Lewandowski’s woorden.

“Hij heeft zich openlijk geërgerd aan de transfers van Paris Saint-Germain. Hij is bij ons als voetballer aangenomen en daarvoor verdient hij zeer veel geld. Ik betreur zijn uitspraken”, aldus de clubbaas in een interview met BILD. “Hij heeft in de tweede seizoenshelft, na de wedstrijd tegen SC Freiburg, ook al zijn medespelers beschuldigd omdat hij niet goed genoeg zou zijn ondersteund.”

“Wie de trainer, de club of medespelers openlijk bekritiseert, krijgt met mij te maken”, aldus Rummenigge, die niet kan vertellen of Carlo Ancelotti de Pool op de tribune gaat zetten vanwege zijn uitspraken. “Maar ik weet inmiddels wel hoe je spelers weer tot rede kan laten komen.” Sportief directeur Hasan Salihamidzic heeft reeds een gesprek met Lewandowski gevoerd, maar het is onduidelijk wat daar precies uit is gekomen.

Is Robert Lewandowski te kritisch geweest?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lewandowski moet zijn plaats kennen. Bayern voert een uitstekend beleid en heeft een van de beste elftallen ter wereld. Hij maakt zichzelf ronduit belachelijk door het te bekritiseren. Zoals Rummenigge al zegt moet hij zich concentreren op doelpunten maken en als hij wat te zeiken heeft moet hij dat intern doen.

11 september 2017 om 11:05

Mee eens, in het weekend ook weer een aantal grote kansen gemist. En dan zeiken dat je teamgenoten je niet genoeg helpen om topscoorder te worden.

Lijkt me irritant, maar ook heerlijk, om mee samen te voetballen (net als Robben).
Ik ik ik en de rest kan stikken. Maar daar tegenover zijn ze wel in staat om wedstrijden eigenhandig te beslissen.

11 september 2017 om 11:21

Zijn kwaliteiten staan ook niet ter discussie. Vind het een van de, zo niet de beste spits ter wereld. Vind het verder ook geen vervelende gozer en daarom viel me dit een beetje van hem tegen.

11 september 2017 om 11:32

Het is waar dat hij niet openlijk moet zeggen dat zijn teamgenoten hem niet genoeg helpen om topscorer te worden. Maar ik begrijp Lewa wel. Het gebeurt vaak dat er in de belangrijke wedstrijden een te kort aan spelers is die een wedstrijd kunnen beslissen. Robbery dat geblesseerd is, Boateng die niet kan spelen. Waardoor Bayern heel risicovol creatief moet zijn in de opstelling. Je verwacht dan dat Bayern nieuwe spelers koopt. Maar nee hoor hun "traditie" is hun veel te heilig en wachten liever totdat een speler transfervrij kan komen. En op een gegeven moment doet je gewoon niet meer mee om de grote CL prijs. Bayern gaat echt hun best moeten, want ik schat Juve en PSG veel hoger in dan Bayern. Dan wil ik het nog niet eens hebben over Real. En daar kun je als Lewa zijnde je gewoon aan ergeren

11 september 2017 om 11:41

Ik vind dat zeiken op je teamgenoten ook niet terecht.. dan had je er maar éã©n meer in moeten schieten ipv missen gedurende het seizoen. Daarnaast wat verwacht je te bereiken door openlijk kritiek te uiten op je teamgenoten?
Maar toch vind ik niet dat hij iets verkeerds zegt over het transferbeleid. Bayern heeft zich nou eenmaal echt heel zwak ingekocht en het wordt tijd om iets meer uit te gaan geven wil je aansluiting blijven vinden in de wereldtop. James is een wereldaankoop maar Robben en Ribery worden nu te oud en zijn al jaren te blessuregevoelig.
Het is niet al te lang geleden dat Bayern de CL won maar ik zie ze met dit team gewoon echt geen kans maken. Schat PSG nu wel hoger in en daarnaast stomen de Engelse ploegen ook weer omhoog: Man City Man United Chelsea..

Dit seizioen heeft bayern idd te weinig creatiefs ingekocht. Daarbij zij ribery en robben al oo leeftijd en daarbij blessure gevoelig. Je laat costa gaan maar haalt geen vervanger want volgens mij kan james noet op de flanken spelen. In had meer vuurwerk van bayern verwacht. Ik weet ook niet of tolisso goed genoeg is voor bayern, ik schat hem niet hoger in als sanchez die ook op zijn beurt verhuurd is geworden.

Is dit het langzaam forceren van een breuk om een transfer af te dwingen? Beide kampen hebben wel gelijk vind ik. Lewandowski is een wereldspits die echt veel betekent voor Bayern. Onder Ancelotti vind ik het nog niet zo sprankelend en dominant als onder Heynckes en Guardiola. Enerzijds heeft dat te maken met een Robben en Ribery die in topvorm waren, maar daar lijken nog niet echt bruikbare opvolgers voor klaar te staan. Van Costa werd toch meer verwacht en Coman is nog te jong om dat niveau te behalen. Ook Muller lijkt zijn topvorm nog niet te hebben gevonden. Het middenveld staat wel stevig met Vidal, Thiago en Tolisso.

Anderzijds doet Bayern het financieel het fantastisch. Elke club kan een voorbeeld nemen aan hun beleid. Rummenigge & co. leveren fantastisch werk af door altijd gerichte aankopen te doen die niet te duur zijn. Echter moeten ze nu wel op gaan passen dat ze net als bij Milan niet te laat doorselecteren. De gouden lichting met Hummels, Boateng en Neuer zijn nu rond de 30. Hier moet op tijd worden ingespeeld om straks wellicht weer een gouden toekomst tegemoet te zien.

11 september 2017 om 11:09

De vervangers van Boateng en Neuer zijn Sule Duitsland grootste verdedigingstalent, dan heb je nog Fruchtl (keeper) die ook veel talent heeft. Het moet wel goed komen, de spitspositie is dan wat minder.

11 september 2017 om 15:53

Rummenige doet hier net alsof Lewandowski een klein kind is met zijn "wie de trainer, de club of medespelers openlijk bekritiseert, krijgt met mij te maken", nou dan ga je het lekker druk krijgen want kritiek is van iedere dag in het voetbal.

Volledige interview was nog interessant met als voorbeeld dat Rummenigge een vergelijking maakte dat Lewa klaagde over de Azie tour en zijn droom club Real Madrid 24 dagen in een hete zomer verbleef.

Lewa moet toch nu wel weten dat je Bayern niet zomaar in het openbaar kan bekritiseren.

Nou Real Madrid kom Lewa maar oppikken voor een bedrag van 90 miljoen plus Benzema

11 september 2017 om 11:29

Lewa gedraagt zich als een klein verwend kind. Respect naar rummenigge. Dit soort spelers moet je op hun plaats zetten

11 september 2017 om 13:13

Ik denk. dat hij probeert een wissel te forceren. Maar dat wordt moeilijk. Het is de vraag of Real nog groots wil investeren in een speler die al 29 jaar oud is.

Hij had een aanbieding van Real en gaf de preferentie aan Bayern. Nu is die bang dat Bayern in de volgende jaren niet de CL wint, zijn grote droom. Dat was ook, naast geld, de redenen voor de wissel destijds van BVB naar Bayern. Zijn gedrag nu herinnerd mij sterk aan deze tijd. Binnenkort komen de "zaakwaarnemers" met fantasieaanbiedingen van andere clubs om de hoek.

11 september 2017 om 13:33

Fitheid van Lewandowski komt in de buurt van een Ronaldo en doet er alles voor om fit te blijven en is het tegenovergestelde van robben qua blessure gevoeligheid. Die gast is nooit gebleseerd en wordt ieder jaar beter en loopt steeds dichterbij om 1op1 te lopen qua doelpunten bij bayern. Dus ik twijfel er niet aan dat hij zeker tot zijn 36 op top niveau blijft spelen

11 september 2017 om 13:45

Zeker is die fit, maar je ziet dan wel dat, bijvoorbeeld, PSG zijn miljoenen in jongere spelers investeert die misschien dezelfde kwaliteit (mbappe) hebben.

Bayern mag ook wat meer waardering tonen hoor. Jaa geen enkele speler is groter dan de club, maar sommige spelers hebben gewoon een andere status binnen de club. Je hebt de beste spits(met Suarez) in huis. Luister dan ook naar wat hij te zeggen heeft ipv meteen "op zijn plaats" te zetten. Real staat te popelen om Lewa met beide armen te ontvangen. Hopelijk gaat het niet zover!!! Want dan gaat Bayern een spits kopen die minder dan 40 miljoen kost. Wss Giroud of ze wachten een paar jaar totdat Benzema transfervrij mag vertrekken. Ik word er langzamerhand ook moe van. Dit is ook een van de redenen waarom Pep wegging.

11 september 2017 om 11:31

Wat een onzin. Spelers horen niet te bemoeien met bestuurszaken. Hij moet zich leren gedragen. Hoor nu ook dat hij zeurde over de asia tour door de hitte. En wat voor speler gaat op zijn eigen teamgenoten zeuren omdat hij niet topscoorder is geworden?

11 september 2017 om 11:35

Wat betreft het gezeur tegenover zijn teamgenoten en de asia tour staan we op 1 lijn. Maar ik vind wel gewoon dat hij iets te zeggen heeft over transfers. Hij is de beste spits en heeft de club veel geboden. Kijk maar naar Messi, daar wordt ook gewokn naar geluisterd als hij met een voorstel komt. De meningen daarover verschillen

11 september 2017 om 11:39

Klopt maar wees eens eerlijk. De transfers moet binnen het beleid passen en Lewa wilt dat Bayern een transfer ala PSG doet

11 september 2017 om 11:33

Lewa is hier gewoon fout bezig. In het openbaar kritiek leveren op iets wat Bayern is kan gewoon niet. Inmiddels weet bijna elke staflid en speler het.

11 september 2017 om 11:38

Hah, je denkt toch niet echt dat Bayern dan met Giroud aan zou komen zetten? Ik denk dat ze zelf dan uiteraard voor Werner gaan. Hoe haalbaar hij is moet dan maar blijken

Ja want volgens Rummenigge mag je alleen mekkeren over de rest van de wereld, maar nooit over Bayern ..

11 september 2017 om 11:51

Logisch toch? geen enkele speler of staflid doet dit, waarom zou Lewa het recht hebben om het wel te doen. Hij mag het doen doe het dan privé en niet openlijk.

11 september 2017 om 12:00

Hij mag ook openlijk een mening hebben hoor. Zelfs wanneer hij veel geld verdient!

11 september 2017 om 12:20

Er is nog altijd een verschil tussen intern en extern. Intern is geen probleem, extern wel. Net hetzelfde als men vertrouwelijke data zou doorgeven aan concurrenten.

11 september 2017 om 12:25

Behalve dat vertrouwelijke data doorgeven schadelijk is voor de organisatie, in strijd is met contract en richtlijnen, en in sommige gevallen zelfs illegaal is. Wat lewandowski zegt is hooguit niet leuk. Niet de beste vergelijking dus!

11 september 2017 om 19:42

Agg man, Lewandowski geeft gewoon aan dat er misschien meer gespendeerd moet worden. Wel heel radicaal, wil je spelers dwingen niets te laten zeggen, ik hou ervan als spelers iets openlijk aangeven, waar ze hun twijfels bij hebben. Iedereen is gelijk zo aangevallen

Ik vind dat Lewandowski wel aan het miepen is, maar dat is net zoals Robben, je wilt gewoon presteren. Daarom botsen die twee ook, ze lijken op elkaar.

Ik snap Lewandowski wat betreft de transfers, Bayern behaalt de laatste jaren de halve finales niet, omdat ze continu geblesseerde spelers hebben en niet geschikte vervangers.. misschien een extra spits?

Zit natuurlijk weer een transfer gedachte achter. Zijn zakenwaarneemer Kucharski is also een tijdje bezig om Lewa te prepareren voor een transfer. Daarnaast moet Lewa gewoon ff naar zichzelf kijken en niet steeds zijn ploeggenoten gaan beschuldigen meneer wil ook nog wel eens een kans missen.

Prima om spelers soms op hun plek te zetten. Zouden Nederlandse clubs ook meer moeten doen. Wel moet je dan accepteren dat spelers van kleinere clubs ook niet zomaar naar jou kunnen overstappen wanneer men maar wil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren