Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern moet extra basisspeler missen tegen PSG vanwege corona

Laatste update:

Een nieuwe tegenvaller voor Bayern München in aanloop naar het tweeluik in de kwartfinale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain: Serge Gnabry heeft positief getest op het coronavirus en moet beide wedstrijden tegen de Fransen aan zich voorbij laten gaan, zo meldt der Rekordmeister op zijn website. Gnabry verkeert in goede gezondheid en is in zelfisolatie gegaan.

De coronabesmetting van Gnabry is een streep door de rekening van Hansi Flick, die de 25-jarige aanvaller volgens Duitse media zag als vervanger van Robert Lewandowski. De clubtopscorer van Bayern heeft vorige week een knieblessure opgelopen bij het nationale elftal van Polen en is naar verwachting nog drie weken uitgeschakeld. Mogelijk kiest Flick in de spits voor Maxim Choupo-Moting, die daar zaterdag tegen RB Leipzig (0-1 zege) ook speelde. Ook het doorschuiven van nummer tien Thomas Müller naar de punt van de aanval is een optie.

Bayern moet verder ook Marc Roca missen, die zondag op de training een blessure opliep. Ook Paris Saint-Germain heeft last van het coronavirus. Aan de zijde van de Parijzenaren zijn Marco Verratti en Alessandro Florenzi afwezig vanwege een positieve pcr-test. Verder is Leandro Paredes geschorst voor het treffen met Bayern, dat woensdag om 21.00 uur begint.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vervelend nieuws dat zeker, echter verwacht ik nog steeds dat Bayern er met de winst vandoor gaat. Ook PSG heeft geen volledige selectie ter beschikking. Vooral zonder Veratti zie ik het middenveld van PSG het afleggen tegen Bayern

6 april 2021 om 19:41

Zonder lewa 2 duels al zeker, gnabry 1 wedstrijd. En een chupo moting is geen lewa. En muller in de punt ook niet evident. Dus het zal niet zo makkelijk gaan voor bayern.

6 april 2021 om 19:49

Wedstrijd gaat uiteindelijk om de doelpunten, en als je de beste spits ter wereld moet missen en nu ook nog eens gnabry erbij dan wordt het heel zwaar.

7 april 2021 om 00:37

We missen Lewa , en Gnabry had waarschijnlijk zijn vervanger geweest tegen Psg..die moeten we dus nu ook missen.
Waarschijnlijk zal Muller nu spitsen , iets anders kan ik me niet voorstellen... Choupo zou geen optie mogen zijn tegen Psg.

Kan er ook nog wel bij. Opvallend dat hij weer positief getest is, paar maanden geleden ook al.

6 april 2021 om 21:04

Die testen slaan nergens op, vandaar.

Wordt nu wel erg lastig. Veracht ook dat Psg doorgaat, maar het uiteraard wel lastig zal gaan krijgen. Wel naar voor hem, draait een zo goed seizoen en moet de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot nu toe missen.

Deze opflakkering van covid gevallen doet toch afbreuk op de mooie affiches. Had gemist dat Verratti er ook niet bij ging zijn. Samen met Lewa en Gnabry toch een groot gemis.

Dat is zuur, hele goede speler. Ook goed in broodjes smeren.

Bij PSG ook al Verratti, Paredes en Florenzi afwezig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren