Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München wil geruchten snel beëindigen: 'We zijn weer in gesprek'

Laatste update:

Robert Lewandowski en Bayern München zijn in gesprek over een nieuw contract, zo heeft zijn zaakwaarnemer bevestigd. Ondanks dat er volgens geruchten interesse is van Paris Saint-Germain en Real Madrid is er nog geen officieel bod geweest op de Poolse spits en dus denkt hij aan een langer verblijf in Zuid-Duitsland. “We zijn inderdaad weer in gesprek”, meldt Cezary Kucharski .

/

Wat er precies besproken wordt, wil de belangenbehartiger niet vertellen. “Karl-Heinz Rummenigge weet hoe goed Robert is en hoe waardevol. Ik denk dat we de beloning daarvan terug gaan zien in de aanbieding voor het contract”, zegt Kucharski. De vermeende belangstelling van Real en PSG ziet de zaakwaarnemer vooral als een compliment voor zijn pupil: “Het laat alleen maar zien wat voor een goede speler hij is geworden. Niet alleen in Polen of Duitsland, overal in Europa weten ze nu hoe goed hij is.”

De 27-jarige Lewandowski is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Bayern, waar hij nog vastligt tot de zomer van 2019. In 78 officiële wedstrijden was tot dusver goed voor 52 treffers.

Robert Lewandowski zit goed op zijn plaats bij Bayern München

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind die zaakwaarnemer van Lewandoski maar een irritante man. Hij laat continu halve informatie los omtrent zijn cliënt, vaak zelfs ongevraagd. Het lijkt of hij dat doet om zelf in de belangstelling te staan, want anders kan ik dit niet plaatsen.
Openheid van zaken ben ik voor, maar niet deze halfbakken onzin. Dit is gewoon delen van informatie om de popiejopie uit te hangen.

8 februari 2016 om 00:33

Wat hij doet is natuurlijk vooral om de prijs op te drijven en de druk op Bayern te verhogen. Het is wellicht niet netjes, maar zou zomaar eens een goede tactiek zijn om te zorgen dat Lewa een sterk verbeterd contract krijgt in München. Dat levert de beste man namelijk geld op. Publiciteit zal een mooie bijkomstigheid zijn voor hem.

8 februari 2016 om 09:43

Dat zal ook de reden zijn dat Lewandoski die man heeft ingehuurd. De zaakwaarnemer zijn baan is om de belangen van zijn cliënt zo optimaal mogelijk te behartigen. Dat doet deze zaakwaarnemer. Door slim gebruik te maken van de belangstelling van clubs laat hij zijn cliënt sterker staan. Het is misschien niet chique maar wel effectief.

Hetzelfde zie je bij Neymar trouwens. Al die geruchten en praatjes helpen bij de contractonderhandelingen.

8 februari 2016 om 10:13

Zaakwaarnemers staan ook niet bekend als de meest sympathieke van de sportwereld. Maar zodra Real of andere clubs dit horen zullen zij misschien weer sneller willen handelen. Allemaal tactische spelletjes die gespeeld worden om de prijs op te hogen.

Waarom zou je hem nu al een verbeterd contract geven? En als andere clubs hem willen kan bayern nee zeggen omdat hij tot 2018 vast ligt geloof ik.

7 februari 2016 om 23:42

Tenzij clubs bereid zijn zijn afkoopsom te betalen. Dan is de club verplicht de speler te laten onderhandelen.

8 februari 2016 om 00:17

Maar in Duitsland is een afkoopsom volgens mij helemaal niet verplicht in het contract. Dus vraag ik me af of Lewy er 1 heeft..

Waar maakt Bayern zich zorgen om? Hij heeft een contract tot 2019 en als die afloopt is hij 30. Prima leeftijd om hem te laten gaan en een jongere vervanger te halen.

7 februari 2016 om 23:49

Spelers zijn geen goederen die je afschrijft over een x aantal jaar. Het zijn mensen met gevoelens, vaak met een groot ego. Als de situatie hem niet bevalt zal zijn spel daar ook naar lijken, terecht of onterecht.

Overigens denk ik dat de zaakwaarnemer van Lewandowski de interesse uit Madrid simpelweg gebruikt om een beter contract te verkrijgen.

Wat zijn de zaakwaarnemers tegenwoordig agressief bezig (neymar, Lewandowski). Onze vriend Raiola valt zo nog mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren