Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Bayern München speelt in mijn dromen al een tijdje een grote rol’

Laatste update:

Julian Nagelsmann wist zaterdag knap te zegevieren op Bayern München (2-0), waardoor TSG Hoffenheim zeven punten heeft verzameld uit drie wedstrijden en momenteel gedeeld koploper is in de Bundesliga. De dertigjarige trainer van de Duitse club hoopt echter op een dag coach te zijn van der Rekordmeister, zo geeft hij aan in gesprek met het Duitse Eurosport.

"Bayern speelt in mijn dromen al een tijdje een grote rol. Ik heb vele jaren in München gewoond en kom er uit de buurt vandaan, namelijk uit Landsberg am Lech. Mijn vrouw en mijn kind gaan binnenkort naar München, we bouwen een huis daar. We hebben er veel familie wonen, daar is ons thuis", aldus Nagelsmann, die aangeeft gelukkig te zijn bij Hoffenheim.

"Maar Bayern zou me nog een stuk gelukkiger maken. Maar het is niet zo dat mijn levensgeluk compleet afhangt van Bayern." Uli Hoeness zei in het recente verleden dat Nagelsmann een kandidaat was voor de Duitse topclub en dat vindt de jonge oefenmeester mooi om te horen: "Het doet mij deugt dat een man als Uli Hoeness, die Bayern groot heeft gemaakt, aan mij denkt."

Zie jij Julian Nagelsmann ooit bij Bayern München werken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jeetje, ben benieuwd wat Hoffenheim hier van vindt. Dit is wel een hele open sollicitatie.

12 september 2017 om 11:37

Ontslaan die gast zou ik maar zeggen

12 september 2017 om 11:39

Moet toch kunnen, vooral nadat ze van Bayern hebben gewonnen. Had hij dit voor de match gezegd en ze werden afgedroogd dan zou ik er zeker twijfels bij hebben.

12 september 2017 om 12:05

Jaa, dat is fair. En Nagelsmann is natuurlijk ook opgegroeid in München dus het is ergens ook wel logisch dat hij dit vind maar het blijft toch een beetje gek.

12 september 2017 om 11:42

Denk dat ze het top vinden. Prima ambitie. Zo lang Wenger, De Boer of Verbeek vervolgens niet bij Hoffenheim solliciteren. Met die coaches weet je gewoon dat het helemaal niks wordt.

12 september 2017 om 11:55

Twee ongekende verliezers en één boer. Denk niet dat die in beeld zijn om Nagelmang op te volgen bij Hoffenheim. Prima coach overigens, die Nagelmang. Denk dat hij uiteindelijk wel Ancelotti op zal volgen.

12 september 2017 om 12:47

Lachwekkend om Wenger te vergelijken met een Verbeek of de Boer.

Je kan sterke twijfels hebben over hoe het nu gesteld is met Arsenal, je kan ook bij de mensen horen die hem weg wilt hebben, maar die man heeft Arsenal genoeg succes gegeven en dus totaal niet te vergelijken met die andere 2. Wenger out oke, maar de vergelijking is echt lachwekkend!

12 september 2017 om 12:52

Ik vergelijk ze niet. Ik wil ze gewoon alle drie niet bij hoffenheim zien. Onnodig om dit te benadrukken en off topic. Dit zal 100% verwijderd worden door de moderators en terecht. VZ, the floor is yours.

12 september 2017 om 12:58

Mocht ik Hoffenheim supporter zijn en ze stellen Wenger aan, zou ik buiten de samba gaan dansen. Ik vind overigens ook dat hij al buiten had moeten liggen bij Arsenal, maar hij is nog steeds 1 van de beste coaches ter wereld.

Nagelsmann en Werner ga je eventueel in een Bayern shirt zien lopen. Die twee zijn ervoor gemaakt. Jammer dat Ancelotti er nog zit.

12 september 2017 om 12:39

Eventueel? Eventually? Uiteindelijk bedoel je, neem ik aan. Ik denk het ook, maar voor Werner zullen ze wel hun transferrecord moeten breken, of ze moeten nog even wachten tot hij een 1jarig contract heeft (of zijn contract afloopt).

12 september 2017 om 13:34

Ja idd haha. Ik zou eerlijk gezegd niet weten hoe ik op eventueel kom. Ik gok op het laatste. Bayern wilt altijd zo goedkoop mogelijk blijven.

12 september 2017 om 13:42

Die belgen altijd met hun superieure talent voor taal...

Gezonde ambitie, niks mis mee!

Een goede trainer die Hoffenheim zeer goed en aanvallend voetbal laat spelen.
Echter denk ik dat hij nog niet helemaal klaar is voor het grote Bayern, zeker gezien zijn leeftijd. Bij Bayern komt hij in een heel andere wereld terecht. Ik zie hem graag in de toekomst bij Bayern als hoofdtrainer, laat Ancelotti maar eerst heel gauw vertrekken en dan hoop ik dat Klopp of Löw de nieuwe coach wordt!!

12 september 2017 om 13:13

Klopp hahaha! In je stoutste dromen misschien. Klopp gaat komende jaren helemaal nergens heen. Is prima op zijn plek en het team wordt elk jaar weer sterker.

12 september 2017 om 13:27

Het klinkt idd niet realistisch m.b.t. Klopp, maar in het voetbal weet je het nooit.
We zijn inmiddels verrast met wat verschuivingen van spelers en trainers. Ik denk zelf dat Löw de nieuwe trainer zal worden vanaf volgend seizoen na het WK! Een trainer die lekker aanvallend voetbal speelt!

12 september 2017 om 13:19

Waarom moet Ancelotti ineens vertrekken? Hij werd redelijk snel kampioen met Bayern vorig jaar en won de Supercup ten koste van Borussia Dortmund, de huidige nummer 1 van de ranglijst. Bovendien bereikten ze de kwartfinale van de Champions League, waarin een ontketend Real Madrid gewoon te sterk bleek. Dat is geen schande. Weet je zeker dat de successen van Bayern je niet blind maken? Elke club heeft ooit een mindere periode..

12 september 2017 om 13:25

Heb je Bayern zien voetballen het afgelopen jaar en het huidige jaar? Het is verschrikkelijk, het loopt voor geen meter. Ancelotti is een goede trainer, maar niet de juiste man voor Bayern, omdat hij een totaal ander type voetbal speelt dan Heynckes en Pep.

12 september 2017 om 15:59

-Het spel onder Carlo is minder overtuigend.
-Müller wordt niet goed gebruikt, misbruikt of zelfs helemaal niet gebruikt.
-Jonge spelers krijgen geen kansen, enkel Kimmich, maar die heeft zich eigenlijk al bewezen

Zomaar drie puntjes

12 september 2017 om 18:41

- Het spel onder Ancelotti minder overtuigend? Ancelotti bouwt als Italiaan vaak wel wat meer zekerheden in ja, maar wat dacht je van de wedstrijden van Bayern in de Champions League tegen Arsenal? Het vernietigen van Werder Bremen? De 8-0 tegen Hsv? Neen, vaak wordt er prima spel op de mat gelegd. Alle andere teams worden gewoon sterker. Qua verzorgdheid hebben jullie onder Ancelotti weinig ingeboet.

- Muller heeft in alle drie de Bundesliga-duels minuten gemaakt. Dus hij wordt gewoon gebruikt.

- Van Ancelotti is het bekend dat hij graag met gearriveerde spelers werkt. Toch staan er wel 'jonge' spelers in. Denk aan Coman (21), Tolisso (23) en Süle (22). Allemaal begin 20.

Volgens mij valt het dus reuze mee. De 2-0 nederlaag tegen Hoffenheim heeft blijkbaar als een bom ingeslagen.

Geweldig om zo'n jonge succesvolle trainer te hebben in voetbal, op een dag zie ik hem ook nog wel bondscoach worden van Duitsland, misschien iets voor Arsenal, na dit seizoen?

Als hij maar geduld heeft. Hij kan nog 40 jaar dit vak uitvoeren.

12 september 2017 om 13:46

Het is een mentaal loodzware job met kritiek uit alle hoeken, zeker bij topclubs. Dat zou ik geen 40 jaar volhouden.

12 september 2017 om 14:46

Niet zwaarder en stressvoller dan de gemiddelde kantoorbaan waarbij je je voordurend moet bekommeren om je baan, hypotheek, inkomen etc. Ik zou het zeker volhouden, vooral met die salarissen. Uiteindelijk is het maar een spel en staan er geen levensbelange aspecten op het spel.

12 september 2017 om 23:41

I beg to differ. Bij een gemiddelde kantoorbaan kijkt de hele wereld niet over je schouder mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren