Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern München onderhandelt in Londen en lijkt Geertruida over te slaan’

Laatste update:

Trevoh Chalobah is de voornaamste kandidaat van Bayern München om de naar Internazionale vertrekkende Benjamin Pavard op te volgen. Dit weet de doorgaans goed geïnformeerde Gianluca Di Marzio vrijdag te melden. Volgens de Italiaanse journalisten verlopen de onderhandelingen tussen Bayern en Chelsea voorspoedig, al is nog niet bekend welk bedrag de Duitse grootmacht moet neerleggen voor de 24-jarige en 1.92 meter lange verdediger. De serieuze interesse in Chalobah lijkt slecht nieuws voor Lutsharel Geertruida, die ook wordt genoemd bij Bayern.

Tuchel werkte bij Chelsea samen met Chalobah en is sindsdien zeer gecharmeerd van de rechtsbenige verdediger, die tevens als defensieve middenvelder inzetbaar is. Onder de deze zomer aangestelde Mauricio Pochettino kwam de in Sierra Leone geboren Chalobah nog niet in actie, waardoor een vertrek uit West-Londen niet ondenkbaar is. Florian Plettenberg, journalist van Sky Germany benadrukt wel dat het nog heel moeilijk zal worden voor Bayern om de reservespeler los te weken bij Chelsea.

Chalobah werd door Chelsea in de jaren verhuurd aan achtereenvolgens Ipswich Town, Huddersfield Town en het Franse Lorient. Hij sprak in juni met Sky Sports over zijn toekomst bij Chelsea, waar zijn contract nog vijf jaar doorloopt. "Je weet maar nooit wat de toekomst zal brengen, al ben ik nu gewoon nog speler van Chelsea." Voor Chalobah staat de teller in het shirt van the Blues op 63 wedstrijden. Het is nog onbekend hoe hij zelf aankijkt tegen de serieuze belangstelling van Bayern.

Geertruida
Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldde woensdag nog dat Bayern een shortlist met daarop drie namen heeft opgesteld in de zoektocht naar een vervanger van Pavard. Naast Geertruida is de Duitse recordkampioen ook zeer gecharmeerd van Armel Bella-Kotchap en Lukas Klostermann. Bella-Kotchap speelt bij Southampton, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. De centrumverdediger was afgelopen seizoen, samen met de naar Chelsea vertrokken Roméo Lavia, een van de spaarzame lichtpuntjes bij de Engelse havenclub.

Lukas Klostermann is een gewaardeerde kracht bij RB Leipzig, de club die eerder al dicht bij het inlijven van Geertruida was. Waar Bella-Kotchap een pure centrumverdediger is, kan Klostermann, net als Geertruida, ook uitstekend op de rechtsbackpositie uit de voeten. Klostermann kwam vorig jaar mede dankzij een enkelblessure tot slechts vijftien optredens in de Bundesliga.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel zonde voor zo'n gozer. Eigenlijk valt die qua transfer dus overal buiten. Lijkt mij wel frusterend als je hoort welke clubs interesse hebben en het wordt hem toch niet. Niet dat voor Feyenoord voetballen een straf is (al zullen er vast mensen zijn die dat wel vinden😉), maar zo'n gozer wil natuurlijk ook eens de stap maken. Zowel financieel als sportief. Als Feyenoord dit seizoen niet gaat lopen, dan komen voor hem na dit seizoen ook gewoon clubs van minder statuur. Het is niet alsof hij net 1 seizoen Feyenoord 1 achter de rug heeft. Zit er ook al een tijdje.

25 augustus 2023 om 19:53

Nog een jaartje CL voetbal spelen en wellicht basis Nederlands elftal zal er ongetwijfeld voor zorgen dat hij volgend seizoen alsnog kan gaan.

25 augustus 2023 om 19:57

Zekers, maar ben je nog wel afhankelijk van. Nu had die de kans(jes), maar jammer genoeg voor hem heeft er niemand toe gehapt

25 augustus 2023 om 20:36

Dat zal toch wel meevallen? Timber speelde een jaar als een krant en toch stond Arsenal nog op de stoep deze zomer. En die begon daar gewoon prima.

25 augustus 2023 om 21:17

Timber wel veel meer bewezen ook in topcompetities zoals de cl en met het Nederlands elftal. Dat hij in een verdediging stond waarbij de backs tekort kwamen en Ajax ook niet bepaald lekker in vorm was wil niet zeggen dat hij als een krant stond te spelen.

25 augustus 2023 om 21:00

Het was zonde geweest als hij het niveau van Bayern aankan. Die scouts van Bayern zijn ook niet gek. De mensen die zeggen dat hij het niveau aankan hebben hem blijkbaar maar een enkele keer zien spelen. Ben benieuwd naar zijn statistieken qua onnodig balverlies, uit positie staan bij een tegenaanval enzovoort en dan in perspectief plaatsen dat er geen club in Nederland is die in Duitsland kampioen kan worden en 80% van de bundesliga beter is dan de nr 4 tot 17 van de Eredivisie. Die jongen zou het daar nooit redden. Vind een Leverkusen, Lyon, Sevilla of een As Roma beter bij hem passen.

25 augustus 2023 om 21:10

Hoe vaak heeft hij ongeveer per wedstrijd onnodig balverlies? Hoe vaak staat hij ongeveer per wedstrijd uit positie? Blijkbaar kan jij daar wel een schatting van maken, aangezien jij hem op de voet volgt? Ik vind het namelijk nog wel meevallen. Daarnaast is onder contract staan bij een topclub als Bayern toch het geen waar als je als voetballer van droomt?

25 augustus 2023 om 22:57

Ik zie geen verschil in onder contract staan bij een topclub en nooit spelen of naar de zandbak gaan, cashen en elke wedstrijd in de basis.

Vond hen vorig seizoen geloof ik erg sterk een aantal wedstrijden spelen. Sterk aan de bal, aardig snel. Wat is de reden dat hij niet speelt bij chelsea? Wie houd hem op de bank op het moment?

25 augustus 2023 om 20:21

Hij zit niet op de bank. Hij heeft wegens blessure nog geen een keer bij de selectie gezeten

25 augustus 2023 om 23:53

Moest iedereen fit zijn zou hij ook niet in de basis staan. Met Thiago Silva, Colwill, Fofana en Badiashile heb je nu 4 centrale verdedigers die beter zijn dan Chalobah. Over Disasi kunnen we nog niet oordelen. Bij een goed bod kan hij dus vertrekken. Jammer dat een speler uit eigen jeugd dan plaats moet maken voor een nieuw aangekochte speler die niet per se beter is, maar eerlijk gezegd vond ik Chalobah ook niet beter dan degelijk. Zie er ook niet direct een rechtsachter in. Hij best is hij als rcv in een driemansverdediging.

Zou zonde zijn als we geertruida ook zouden verliezen uit de competitie. We hebben een zware zomer achter de rug. Xavi weg, tadic, szymanski, kudus, kokcu. Wordt er niet beter op zo.

25 augustus 2023 om 19:34

Ach dat is gewoon de realiteit van de eredivisie en zal altijd zo blijven. Voordeel is wel dat je elk seizoen weer kan verheugen op nieuwe ruwe diamanten.

25 augustus 2023 om 19:38

Mwah aan een verdediger als Geertruida mist de competitie niks. Goede speler en zeker een waardevolle kracht voor Feyenoord. Maar ik ken geen mens die even lekker gaat zitten om Geertruida te bekijken. Overigens eens met de rest van de genoemde namen.

25 augustus 2023 om 19:55

Wat is dit voor opmerking dan? Geertruida is afgelopen seizoen ontzettend belangrijk geweest met als kers op de taart de KO uitgedeeld aan Ajax met zijn goal. Dat Trauner tijdens zijn blessure niet werd gemist is een compliment aan Geertruida. Vanaf de winterstop met Hancko de beste verdediger op de Nederlandse velden.

25 augustus 2023 om 20:05

Nou er waren ook weinig mensen die er even voor gingen zitten om Tadic te zien spelen,behalve Ajax supporters. De rest ergerde zich dood aan die huilbalk

25 augustus 2023 om 20:23

Ergeren is ook emotie

Het feit dat en de rest van Nederland er echt even voor ging zitten als Tadic speelde, gezien de wekelijkse, vele reacties op Tadic, zegt genoeg.

25 augustus 2023 om 20:45

@SergioRamos: Ach, trek het je niet aan, Ali Boembari is 1 van die personen, waarschijnlijk een aanhanger van Ajax, die op elke topic die over Feyenoord gaat, iets negatiefs moet plaatsen, gewoon omdat het kan. Die moet je niet al te serieus nemen. Geertruida heeft een geweldig seizoen achter de rug. Een echte voetbalkenner ziet gelijk dat dit een speler is die altijd een voldoende scoort, multifunctioneel is en weinig fouten maakt. Ik hoop iig dat hij blijft.

26 augustus 2023 om 08:34

Naja, ik denk dat Ali ook bedoelt dat Geertruida niet direct het type speler is waarvoor je naar het stadion gaat. Heb ik ook niet echt met verdedigers. Naja vorig jaar verzorgde Luts wel een aardig hoogtepuntje in Amsterdam natuurlijk.

26 augustus 2023 om 09:16

Precies Migi dat was ook mijn insteek. Het is alleen makkelijker om gelijk beledigd te raken. Want een Ajacied zegt iets over een Feyenoorder. Blijkbaar is begrijpend lezen nogal een kunst. Iedereen weet dat Geertruida het prima doet bij Feyenoord.

26 augustus 2023 om 09:19

@universum, tuurlijk jongen. Ali is altijd anti Feyenoord. Makkelijk dit. Universum is zeker altijd tegen Ajax. Simpele ziel. Begrijpend lezen. Probeer het eens.

25 augustus 2023 om 22:32

Je moet het zo bekijken. We hebben ook Sutalo, Ivanusic, Lang, Schouten, Akpom, Avila, die nieuwe nummer 10 van Feyenoord en waarschijnlijk nog een grote aankoop van Ajax die de competitie komt versterken. Qua creativiteit en flair gaat het achteruit, maar tot zover (op Kokcu na) geen onvervangbare spelers verloten.

Deze dag kan niet stuk. Als we de selectie zo kunnen behouden zie ik ons een erg stabiel seizoen draaien op alle fronten.

Daarmee wordt de wens van Tuchel eindelijk vervuld. Hij kan 3 posities aan waaronder het verdedigende middenveld

Vreemde vervanger voor Pavard toch. Want die werd daar toch eerder als back gezien. En daar moet je Chalobah echt niet zetten.

25 augustus 2023 om 19:49

de beste positie van Pavard is centrale verdediging. Ik vind het nuttig dat Bayern een allrounder binnnenhaalt als Pavard vertrekt. Het is de bedoeling dat Mazraoui vaste rechtsback is.

25 augustus 2023 om 19:56

Maar toch niet met Chalobah als vaste back up op de rechtsback? Daar is die echt niet goed genoeg voor.

25 augustus 2023 om 20:03

er zijn nog Kimmich en Laimer die de rechtsbackpositie eveneens kunnen bekleden

25 augustus 2023 om 20:08

Kimmich is de beste ter wereld als die daar staat, maar het lijkt me sterk dat die daar nog op zit te wachten.

25 augustus 2023 om 21:14

Kimmich op rb is de beste ter wereld, maar hij is belangrijker op het middenveld. Je ontregelt het hele middenveld als je hem verschuift.
Zonder hem draait het voor geen meter.

25 augustus 2023 om 23:55

@lierse, Chalobah is idd niet geschikt voor op de rechtsachter imo. Zou toch ook eerder een echt rechtsachter halen Bayern zijnde, want met enkel Mazraoui.

Ik woon in london, heb chalobah genoeg gezien en hij is niet eens luts linkerteen waard

Dat zal wel een hele, matige transfer van Bayern zijn, pure middelmaat. Kun je beter wat meer neerleggen voor Geetruida.

Boehly verkoopt een speler?! Moet niet gekker worden..

Ik begrijp het eigenlijk niet… ik vindt Geertruida echt een geweldige verdediger, daar verwacht je wel echt topclubs voor in de rij… zuur voor hem, mooi voor Feyenoord. Het zal ook wel te maken hebben met hoe vaak ze het in de CL laten zien. Dat komt hopelijk dan dit seizoen!

Net als Sangare werd Geertruida nooit als versterking beschouwd in Munchen. Zoveelste broodje aap wat voorgeschoteld wordt. Feyenoord had het bod van Leipzig moeten accepteren maar zijn te hoog in de boom gaan zitten. Straks bekleden ze weer klassiek de nummer 3 positie in de eredivisie en gaan ze als 4de de CL uit en verdampt die marktwaarde met een bloedgang. Zonde zonde zonde.

25 augustus 2023 om 21:08

Waarom had Feyenoord het bod moeten accepteren als er drie keer te weinig wordt geboden? Feyenoord wilde meer dan 30 miljoen en Leipzig bleef er onderbieden. Daarnaast snap ik niet dat je voetbal volgt als je toch precies weet wat er gaat gebeuren.

25 augustus 2023 om 22:35

Dat klopt niet helemaal Jack. Feyenoord heeft het bod van Leipzig geaccepteerd en Geertruida was persoonlijk rond. Vlak voor het inplannen van de medische keuring raakte de linksbenige centrale verdediger van Leipzig zwaar geblesseerd en besloot Leipzig om niet Geertruida, maar die Franse linksbenige verdediger te halen als vervanger van hun eigen geblesseerde linksbenige speler. Persoonlijk hoop ik wel dat Geertruida nog wordt verkocht want als je geld wilt verdienen moet je hem nu verkopen. Na dit seizoen heeft hij een 1-jarig contract en gaat ie voor de helft weg. Met Trauner en Hancko staat de verdediging toch al en dan kunnen we Nino, een nummer 8 (Bitello) en een rechtsback als concurrent van Nieuwkoop halen.

Andere site meld dat Tuchel voor Chalobah gaat.

25 augustus 2023 om 23:56

Staat hier toch ook?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren