Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München heeft Robben niet nodig tegen mak Schalke 04

Laatste update:

Bayern München is ook na vier wedstrijden nog foutloos in de Bundesliga. Der Rekordmeister kende zaterdagavond weinig problemen met Schalke 04, dat met 0-2 werd geklopt. Bayern verdeelde de doelpunten eerlijk over beide helften. Arjen Robben bleef voor het eerst dit seizoen negentig minuten op de bank.

Trainer Niko Kovac van Bayern voerde vijf wijzigingen door ten opzichte van de vorige wedstrijd tegen Bayer Leverkusen, die met 3-1 werd gewonnen. Onder meer Arjen Robben moest plaatsnemen op de bank; hij werd vervangen door Franck Ribéry. Schalke hoopte voor het eerst dit seizoen minstens een punt te pakken, maar werd al gauw met de neus op de fieten gedrukt. In de achtste minuut liep James Rodríguez na een corner van Joshua Kimmich voorbij voormalig Bayern-verdediger Sebastian Rudy, waarna de Colombiaan raak kopte in de rechterhoek: 0-1.

Halverwege de eerste helft sloeg Rodríguez bijna opnieuw toe. Robert Lewandowski speelde zijn bewaker door de benen en bediende Rodríguez, die Ralf Fährmann hoopte te verrassen met een lobje. De keeper kon de bal echter nog wegtikken. Schalke speelde een frustrerende eerste helft, waarin het weinig balbezit had en vooral op de vleugels werd overlopen door Kimmich en David Alaba. Hoewel de ruststand nog perspectief bood, was het veldspel in de eerste helft weinig hoopgevend voor het elftal van Domenico Tedesco.

Vier minuten na rust had Rodríguez er 0-2 van moeten maken. De spelmaker kon op aangeven van Thomas Müller afronden in een leeg doel, maar faalde. Aan de overzijde knikte Breel Embolo maar net naast het doel van Manuel Neuer: dat was een van de eerste kansen voor Schalke. Het was niet het begin van een opleving. Na een uur trok Alessandro Schöpf aan de noodrem om een vrije kans voor Rodríguez te voorkomen, waarna Bayern een strafschop kreeg en Lewandowski geen fout maakte. Omdat Fährmann een spectaculaire vrije trap van Alaba uit zijn doel hield, bleef het bij 0-2.

Denk je dat Bayern München het hele seizoen ongeslagen blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed team, ben benieuwd wat deze trainer gast bereiken met deze spelersgroep in de CL want voor de rest is het al zeker dat ze weer een kampioenschap gaan vieren dit jaar

22 september 2018 om 21:27

Teveel blessures, geen CL waardig team! Tolisso , Coman geblesseerd terwijl dit motors zijn.

Triestig wat de andere Duitse clubs zo teweeg brengen. Dit is echt bedroevend. Er is ginds een structureel probleem. De constante factor is niet meer aanwezig. Zelfs winnen tegen andere clubs uit andere landen is niet meer zo evident. Dat is deze week ook al zo gebleken.

Nu heeft Bayern het nog makkelijker dan anders.

De Duitse voetbalbond en Duitse profliga moeten dringend wakker worden. Het is niet enkel aan Bayern om andere Duitse clubs te helpen en het niveau op te krikken.
Bayern heeft jarenlang een grotere bijdrage geleverd aan de Bundesliga dan de DFB en Dfl. Denk maar aan verdeling TV-rechten, redden van concurrenten uit financiële nood. Bayern is nu ook voorstander van afschaffing van 50+1-regel. Juist om Duitse clubs te helpen.

22 september 2018 om 21:29

Bayern word ook gestraft doordat zij zelf alle leuke spelers van de concurrenten opkoopt (lewa, hummels, kimmich, neuer etc.). Verzwakken van de concurrentie hebben ze een monopolie op t kampioenschap gegeven maar de competitie holt achteruit kwa niveau.

Als je echt liefhheber van t Duitse voetbal bent zou je dat niet zeggen over de 50+1 regel..

22 september 2018 om 22:56

Hummels is opgeleid bij Bayern. De andere willen logischerwijs stappen maken in hun carriere. Dat zeniet kunnen concurreren met Bayern en ze niet kunnen behouden is hun probleem. Een doe van een voetbalclub is winnen, punt. Niet de concurrentie helpen. En zelfs in deze zogenaamd vreselijke situatie is Bayern beter dan 99% van alle voetbalclubs ter wereld. Dus, who cares.

22 september 2018 om 23:02

Opkopen van de concurrentie is een drogreden. Elke club heeft het recht speler te kopen. Bayern doet het op goedkope manier omdat de Bundesliga goedkoper is.
Neuer, Lewa en Hummels werden opgehaald omdat deze personen in kwestie niet meer wilden verlengen bij hun clubs. Bovendien kregen deze clubs een vergoeding van Bayern.
Het is aan deze clubs om zich sportief te versterken en financieel sterk in eigen schoenen te staan.
De clubs buiten Bayern moeten de vinger maar in de wonde leggen.
Bayern is in eerste instantie grootmacht geworden dankzij uitstekend (financieel) beleid. Dat is de basis om een gezonde sportonderneming te zijn. Een gezonde sportonderneming maakt sportieve ambities nog makkelijker.

22 september 2018 om 23:15

Helaas, word er nooit gekeken naar andere clubs. Bayern heeft helaas een stempel gekregen en iedereen praat mee. Tussendoor heeft bvb dit jaar meer spelen van concurrenten gekocht dan bayern. Wat eigenlijk logisch, want laten we wel wezen, Ajax doet niet anders... of speelde ziyech in het buitenland?

22 september 2018 om 21:36

Die 50+1 regel gaan ze echt nooit veranderen denk ik. Die regel zorgt er juist voor dat Duitse clubs geen speeltjes worden van de rijke oligarchen en Aziatische zakenmannen.

22 september 2018 om 23:03

Eerst moet de Duitse profliga een oordeel vellen. Indien ja, is het aan de clubverenigingen om een stemming te houden. Bij Bayern zal het idd er nooit van komen en is het ook niet nodig.

22 september 2018 om 21:45

De Duitse competitie is de minst interessamte van Europa. En Bayern is daar zelf verantwoordelijk voor,

22 september 2018 om 23:07

Daar zijn eerder de buitenlandse competities verantwoordelijk voor met de stijging van de prijzen (transfers en salaris) op de transfermarkt. Enkel Bayern is daar tegen bestand dankzij uitstekend financieel beleid de voorbije jaren. Juist omdat de andere clubs het financieel lieten afweten de voorbije jaren en de Duitse markt niet toegankelijk is voor oligarchen en sjeiks zijn zij nu het slachtoffer van de huidige internationale politiek.

Kan een schalke fan mij vertellen waarom Harit laatste tijd geen basisspeler meer is? Vorig seizoen was hij verassing van het seizoen.

22 september 2018 om 22:26

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het ook niet begrijp. Schalke mist een creatieve aanvallende middenvelder op het veld en de enige die ze hebben (harit) zit op de bank... Toen hij erin kwam gaf hij direct een goede pass die leidde tot een kans. Daarvoor was Schalke zo goed als ongevaarlijk. Harit en Konoplyanka moeten spelen om wat meer gevaar voor het doel te creëren vind ik. Overstappen naar een 451 of 433 zou ook helpen.

23 september 2018 om 09:09

Als je elke week met die blinde dravers als MC Kennie en Schopf op de proppen komt en je laat creatieve spelers als Bentaleb en zeker Harit en Kono op de bank zitten ben je wat mij betreft schalke trainer onwaardig .dit heb ik trouwens ook al vorige jaar geschreven Ben geen fan van Onze trainer. Hij rouleert maar en rouleert maar . Waar komt de naam van Di Santo nou opeens weer vandaan? Ik heb nog nooit zon onthutsend zwak Schalke gezien wat zich naar de slachtbank liet leiden!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren