Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München haalt in eigen huis wederom flink uit

Laatste update:

Bayern München heeft zaterdagmiddag voor het zesde opeenvolgende duel in eigen huis minimaal vier keer gescoord. Het team van Josep Guardiola maakte korte metten met VfB Stuttgart, dat al de meest gepasseerde ploeg van de Bundesliga was. De treffers van Arjen Robben, Douglas Costa, Robert Lewandowski en Thomas Müller vielen allen in de eerste helft. VfL Wolfsburg leed tegelijkertijd een dure nederlaag bij FSV Mainz 05 en ook Bayer Leverkusen stapte als verliezer van het veld, thuis tegen 1. FC Köln. Het TSG Hoffenheim van Huub Stevens pakte een punt tegen Eintracht Frankfurt.

/

Bayern München - VfB Stuttgart 4-0
Na achttien minuten was de krachtmeting in de Allianz Arena min of meer al gespeeld. Een geweldige counter van Bayern in de tiende minuut leidde de 1-0 van Robben in. Na een goede actie van Douglas Costa werkte hij de bal met de borst in het doel. Acht minuten later scoorde de Braziliaan: Robben kon niets met een voorzet van Thomas Müller, maar Douglas Costa schoot de bal laag en diagonaal achter Przemyslaw Tyton.

Tyton moest voor rust nog tweemaal het leer uit zijn doel halen. Na voorbereidend werk van Müller maakte Lewandowski er in de 37e minuut 3-0 van en drie minuten later pikte ook Müller zijn doelpunt mee. Tyton keerde een inzet van Kingsley Coman, Arturo Vidal kopte tegen de lat, maar de rebound was voor de Duitser: 4-0. Het rustsignaal was voor die Schwaben een welkome opluchting: statistieken wezen uit dat het team van Guardiola in de eerste helft liefst 23 doelpogingen had ondernomen.

Na rust bleven meer doelpunten echter uit, tot teleurstelling van de 75.000 toeschouwers. Kansen waren er zeker: Robben, Lewandowski en Douglas Costa hadden het scorebord in beweging kunnen brengen, maar faalden of vonden Tyton op hun weg. Na een uur spelen was er toch een moment van vreugde: Holger Badstuber verving Müller en maakte daarmee na zeven maanden zijn rentree op de velden.

/

FSV Mainz 05 - VfL Wolfsburg 2-0
Een ongelukkige actie van Julian Draxler zorgde ervoor dat Wolfsburg al na veertien minuten met tien man verder moest. De middenvelder raakte met een kung fu-trap het hoofd van Franco Jara en moest, ook al had hij zijn tegenstander niet gezien, met rood van het veld. Het was niet de enige domper voor de ploeg van Dieter Hecking. Diego Benaglio kon een voorzet van Jairo niet klemvast houden, waardoor Pablo De Blasis eenvoudig voor de 1-0 en de zeker niet onverdiende ruststand kon zorgen.

Het spel van Wolfsburg werd er na rust niet beter op. Het team van Hecking ontsnapte diverse malen aan een tweede tegendoelpunt, maar een kwartier voor tijd werden de inspanningen van die 05er beloond. Na balverlies van Maximilian Arnold counterde de thuisploeg en gaf Yoshinori de bal op het juiste moment aan Yunus Malli: 2-0. Zelfs de dubbele achterstand was voor Hecking geen reden om Bas Dost in het veld te brengen. De Nederlander bleef negentig minuten op de bank.

/

Bayer Leverkusen - 1. FC Köln 1-2
Het team van Peter Stöger maakte in de zeventiende minuut een einde aan een negatieve reeks: een rake volley van Dominic Maroh betekende de eerste goal van de Keulenaren na 382 minuten. Na ruim een half uur verscheen de gelijkmaker op het scorebord in de BayArena; het resultaat van een goede fase van de thuisploeg. Na voorbereidend werk van Admir Mehmedi werkte Javier Hernández de 1-1 binnen en was hij voor het eerst in zijn loopbaan in zes opeenvolgende duels trefzeker.

In de tweede helft ging het echter mis voor Bayer. Kyriakos Papadopoulos beging in de 53e minuut een overtreding op de doorgebroken Anthony Modeste en mocht inrukken. FC Köln trok het duel circa twintig minuten later naar zich toe. Na een corner van Marcel Risse kon de vrijstaande Maroh ongehinderd de 1-2 achter Bernd Leno koppen.

/

TSG Hoffenheim - Eintracht Frankfurt 0-0
Huub Stevens begon vorige week met een gelijkspel bij 1. FC Köln aan zijn avontuur bij TSG Hoffenheim en zaterdag werd het opnieuw 0-0. Bij Eintracht Frankfurt zat Luc Castaignos op de bank en vanaf die positie zag hij hoe zijn ploeg de gehele wedstrijd duidelijk de betere ploeg was en het was enkel aan Oliver Baumann, de doelman van Hoffenheim, te danken dat er niet werd gescoord. Kort na rust kreeg Aleksandar Ignjovski de grootste kans van de acht (!) kansen die Frankfurt op dat moment al had gehad, maar van drie meter voor het vijandelijke doel schoot hij de bal toch nog in de tribune. De beste mogelijkheid voor Hoffenheim kwam op naam van Kevin Volland, maar hij schoot naast, en omdat Frankfurt hierna kansen bleef missen pakte Stevens zijn tweede punt bij Hoffenheim. Castaignos deed als invaller (’87) overigens nog een paar minuutjes mee.

Borussia Mönchengladbach - FC Ingolstadt 0-0
Borussia Mönchengladbach boekte zes overwinningen op rij in de Bundesliga, maar zaterdag kwam het niet verder dan een gelijkspel tegen Ingolstadt. De bezoekers verdienden dit punt zeker en kregen in de eerste helft ook goede kansen, maar Mortiz Hartmann (tweemaal) en Marvin Matip wisten de score niet te openen. Laatstgenoemde haalde even later aan de overkant van het veld een bal van de doellijn, maar meer serieuze kansen kreeg Gladbach in de eerste helft niet. Ingolstadt verdedigde erg geconcentreerd en na een kwartier spelen in de tweede helft haalde Matip wéér een bal van zijn eigen doellijn af, ditmaal na een inzet van Fabian Johnson. Verder kwam Gladbach niet en kort voor tijd werd Granit Xhaka van het veld gestuurd met zijn tweede gele kaart.

Wat een counter van Bayern München! De 1-0 van Arjen Robben (Y)

Posted by voetbalzone on zaterdag 7 november 2015

Bayern München heeft de beste selectie van Europa

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En de leukste selctie wat mij betreft

7 november 2015 om 17:41

Zeker! Ze hebben zo veel smaakmakers, bijv. costa, robben, thiago, lewa (soms). Echt een genot om naar te kijken! Vandaag ook weer

7 november 2015 om 18:23

Vidal en neuer niet te vergeten!

7 november 2015 om 18:40

Verdedigers als Benatia, Boateng en Alaba mogen zeker niet ontbreken aan dit lijstje!!!

7 november 2015 om 19:34

Zijn de 3 genoemde verdedigers soms smaakmakers? Nee.

7 november 2015 om 19:36

De wedstrijd tegen Arsenal niet gezien?

7 november 2015 om 19:59

Ach Muller is ook een smaakmaker met zijn passie en efficientie, met Xabi Alonso heb je iemand die heerlijke passes verstuurd en met Lahm heb je echt een heerlijke speler op rechtsback. Echt een heerlijke selectie

7 november 2015 om 17:44

Maar ook ongelooflijk breed. Het blessureleed van Robben is gewoon goed opgepakt dit seizoen. Bij zijn afwezigheid hebben ze alsnog Costa, Coman, Muller en evt zelfs Götze. Wie vervabgt Messi bij zijn afwezigheid? El Hadaddi en andere (zeer verdienstelijke overigens) jeugdspelers. Ook het middenveld en de verdeding zijn goed bezet. Om over de keeper nog maar te zwijgen . Daarom vind ik Bayern op dit moment de favoriet voor de Champions league winst.

7 november 2015 om 18:52

Nou die Coman is leuk voor in de competitie maar als het erom gaat dan zal het toch beslist worden door spelers als Robben en Douglas Costa. Vooral die laatste doet het erg goed. Maar Coman is prima voor in de breedte.

7 november 2015 om 19:11

Je vergeet ook nog Ribery die terug moet komen

Genoten van München de eerste helft en vooral van douglas costa! Jammer alleen dat robben er niet 3 maakt ipv 1, had er wel ingezeten.

Als real en barca op oorlogs sterkte zijn schat ik die 3 gelijk in maar op dit moment maakt bayern het meest indruk bij mij tot nu toe. Wat een voetbal zeg.

Die laatste kans, hoe had die keeper die bal?! Ongelofelijk! Je kan niet altijd winnen en 0-0 is een redelijk resultaat. Toch ook weer een beetje jammer want we hadden nu ook 3e kunnen staan, maar goed.

7 november 2015 om 17:31

Ingol is zo goed in vorm nu. Met 1 punt weggaan vind ik zo slecht nog niet

Douglas Costa is een van de meest onderschatte spelers in de wereld, wauw man. Zou me niet verbazen als we hem over een paar jaar met een Ballon'dor in zijn hand zien.

7 november 2015 om 17:45

Onderschat was hij vier maanden terug toen iedereen aangaf dat 30 miljoen te veel voor hem is, en dat hij niet bewezen is op een hoger niveua. Nou integendeel hé. Wat een speler inderdaad!

7 november 2015 om 18:02

één van de leukste spelers van het moment!! Wat een geweldige speler om naar te kijken! Hij vernedert zijn tegenstanders af en toe onnodig, maar hij is zo goed om te zien! De laatste keer dat ik dat had was met Götze bij Dortmund!

7 november 2015 om 17:49

ja ik verbaas me wel dat hij zich zo snel heeft aangepast.
alex teixeira die nog bij shakhtar zit schatte ik hoger in, misschien dat die in de winter of de zomer een overstap maakt naar een grotere club

7 november 2015 om 18:12

Costa en corners.... Uit tegen Arsenal niet om aan te gluren zo slecht neemt hij zij. Leuk aanvallend laat de corners door een ander nemen.

Wat een ploeg om te zien zeg dat Bayern! Ik denk nog steeds dat ze met Pep geen Europees eremetaal gaan halen, maar in de Bundesliga is het om te watertanden!

Nu op de weg terug uit Mönchen Gladbach, wedstrijd vond ik niet best. Maar mooi sfeertje en mooi stadion.

7 november 2015 om 20:17

Met het verkeerde been uit bed gestapt meneer?

7 november 2015 om 20:34

Winnen 5-1 van Arsenal Dortmund en Wolfsburg dit seizoen. Toch niet de minste ploegen.

7 november 2015 om 22:40

En Real heeft wel veel weerstand in de boeiende Primera Division?

8 november 2015 om 17:30

Van Well 2 clubs meer.
De enige competitie waar her echt spannend is is de premier league. Voor de rest zijn alle competities redelijk saai. Ligue 1 wint psg, Bundesliga Bayern, Primera divisionist barca of real is misschien atletico. Afgelopen jaren werd serie a gedomineerd door juve (dit jaar is serie a leuker).

Ik word eerlijk gezegd een beetje moe van "het leer". Noem het in het volgende bericht maar weer de bal. Oh ja, ekte goeie selectie dat Bayern. Robben is de beste!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren