Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München beëindigt soap met contract tot 2023

Laatste update:

Manuel Neuer heeft zijn contract bij Bayern München verlengd tot medio 2023, zo maakt de Duitse topclub via de officiële kanalen bekend. Er werd de afgelopen maanden het nodige gezegd en geschreven over de contractonderhandelingen tussen de 34-jarige sluitpost en der Rekordmeister. Uiteindelijk zijn beide partijen er toch uitgekomen, waardoor Neuer voor twee jaar langer aan Bayern verbonden is.

Het contract van Neuer liep nog tot medio 2021 en Bayern wilde deze verbintenis graag verlengen. De contractonderhandelingen verliepen echter niet vlekkeloos, omdat de sluitpost naar verluidt een tot medio 2025 lopende verbintenis had geëist. De entourage van Neuer zou tevens een flink salaris hebben verlangd, terwijl de komst van Alexander Nübel ook invloed zou hebben gehad op de onderhandelingen. De 23-jarige doelman komt transfervrij over van Schalke 04 en zou in München beloofd hebben gekregen dat hij in ieder geval een bepaald aantal wedstrijden aan spelen toekomt.

Alle obstakels ten spijt, zijn Bayern en Neuer er nu toch uitgekomen. BILD weet te melden dat de 92-voudig Duits international een salarisverhoging tegemoet kan zien, al is het niet duidelijk hoeveel meer hij gaat verdienen. Wel is duidelijk dat hij voorlopig tot medio 2023 aan der Rekordmeister verbonden is, wat betekent dat zijn verbintenis in principe afloopt op zijn 37e. De geruchten over een eventuele transfer, naar bijvoorbeeld Chelsea of Juventus, kunnen door het nieuws de prullenbak in.

“Tijdens de lockdown in de coronacrisis wilde ik nog geen besluit nemen, omdat niemand wist wanneer en hoe het Bundesliga-voetbal verder zou gaan. Nu dit is opgelost, kijk ik met groot optimisme naar de toekomst. Ik voel me comfortabel bij Bayern, een van de grootste clubs van Europa”, zegt Neuer, die de aanvoerdersband draagt bij de koploper van de Bundesliga. Bayern nam de sluitpost in 2011 voor dertig miljoen euro over van Schalke 04. Sindsdien stond hij in 374 wedstrijden onder de lat en won hij met der Rekordmeister de Champions League, zeven landstitels en vijf keer de DFB Pokal.

“De contractverlenging van Neuer is een belangrijk teken. Samen hebben we een win-win-situatie gecreëerd. Manuel staat voor succes, verantwoordelijkheid en wereldklasse, dus ik ben blij dat we de samenwerking hebben kunnen verlengen”, stelt Hasan Salihamidzic, sportief directeur bij Bayern. Ook bestuurslid Oliver Kahn toont zich tevreden. “Ik herken de situatie van Manuel en we begrepen welke richting hij op wil in deze fase van zijn carrière. Met zijn contractverlenging geeft hij een krachtig signaal af.”

Goede zet van Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nubel is ook gewoon achterlijk dat die nu al naar Bayern verrtekt. Was bij Schalke nog lang niet uitgeleerd.

20 mei 2020 om 15:33

Ik vind het juist een goede zet van Bayern. Aan het gederag van Neuer te zien is er eindelijk weer een concurrentiestrijd in het doel ontstaan. Hoogstwaarschijnlijk zal Neuer nu weer veel beter presteren dan dat hij de afgelopen twee jaar heeft gedaan. Bovendien keeg Nubel toch tien gegarandeerde competitiewedstrijden als ik me niet vergis. Tel daar nog wat bekerwedstrijden bij, en dan kom je toch wel op een flink aantal wedstrijden bij een topclub.

20 mei 2020 om 15:43

Oh vanuit Bayerns perspectief snap ik het volledig.

20 mei 2020 om 15:44

Neuer was/is dit seizoen gewoon in absolute topvorm hoor, hoezo zou hij nu weer veel beter presteren als hij al top presteert?

20 mei 2020 om 15:45

Neuer was dit seizoen weer gewoon absolute wereldtop, die heeft echt geen “motivatie” nodig.

20 mei 2020 om 15:57

Of presteert hij nu beter toen bekend werd dat Nubel zou worden aangetrokken? Bovendien heeft hij de afgelopen 2 seizoenen veel uitgelegen door blessures.

20 mei 2020 om 16:09

Hij presteerde al sinds het begin van het seizoen goed, daarnaast hebben de blessures die Neuer had (voornamelijk aan zijn voet) weinig met motivatie te maken.

Ik ben benieuwd naar wie er op goal mag staan dan de komende seizoenen, aangezien Nübel ook al gehaald is...

20 mei 2020 om 15:21

99% dat dat neuer gaat worden. Tenzij hij wéér geblesseerd raakt.

20 mei 2020 om 15:22

Nübel benadert het niveau van Neuer nog niet eens, het lijkt me dus echt onmogelijk dat hij Neuer er uitspeelt.

20 mei 2020 om 15:30

Zouden ze Nübel dan gaan verhuren? Een jaar op de bank bevordert zijn ontwikkeling nou ook niet bepaald...

20 mei 2020 om 15:47

Blijkbaar krijgt hij een bepaald aantal basisplaatsen, al is dat nooit officieel bevestigd. Nübel is een degelijke doelman, maar ik zie hem momenteel geen absolute topper worden. Het was echt nog niet constant genoeg bij Schalke dit jaar naar mijn idee.

20 mei 2020 om 15:40

Kom op zeg,Neuer Natuurlijk. Nübel mag niet eens de veters strikken Van Manuel...

20 mei 2020 om 16:34

Geen moeilijk vraagstuk, de beste keeper ter wereld en 1 van de besten aller tijden versus een onregelmatig talentje dat nog veel stappen moet zetten om zelfs maar top 10 in de wereld te worden.

Yes erg blij met dit nieuws. Een van mijn favoriete spelers blijft bij mijn favoriete club. Zat de BILD er toch weer helemaal naast. (Zoals wel vaker het geval is)

Heel mooi nieuws dit. Is nog steeds een top 5 keeper voor mij. Ik Vraag me wel af of die verhalen over ze salaris kloppen

Heerlijk nieuws! Nu Alaba en Thiago nog plus 2 toptransfers en Bayern is alweer klaar voor het volgend seizoen!

20 mei 2020 om 16:15

Een rechtsback, Alaba & Thiago verlengen en Sané.zullen wij het dan houden op Klostermann & Leroy Sané en dan de verlenging van Thiago en Alaba.dan kan Bayern er weer tegen aan.jaar erna kan men dan eventueel voor Havertz gaan (die zie ik ze niet ook nog halen naast Sané).

20 mei 2020 om 21:33

Ik denk dat Bayern Munchen meer behoefte heeft aan een aanvallende back die goed aan de bal is. Meunier, Atal of Cancelo lijken me betere opties dan Klostermann. Ook omdat Kimmich vanaf het middenveld ideale rugdekking kan geven aan de aanvallende rechtsback die mee op komt. Met een Pavard of Klostermann op rechtsback en vervolgens Kimmich op het middenveld, krijg je te weinig voetbal op de rechterflank.

Heerlijk! Nübel zal ook zijn matchen krijgen zoals gezegd door zijn makelaar maar kan heel veel van Neuer leren! Nu nog Thiago die moet verlengen en zal wss verlengen. Alaba als ie wil vertrekken mag hij van mij, Hernandez was lang out maar intern rekenen zijn zwaar op hem ( uitspraken bazen en trainer) & voor links hebben we Davies, alaba zou een dik gemis zijn maar links staat davies klaar & cv sule-hernandez kan een tip top duo worden.

Neuer is echt een keeper die zijn eigen speelstijl heeft, mooi dat hij nog een paar jaar bij Bayern blijft ik hoop alleen wel dat Nubel ook zijn kansen krijgt en niet 2 jaar op de bank zit. waarschijnlijk Neuer alle CL wedstrijden, nubel mag misschien de laatste 2 wedstrijden in de groepsronde keepen als ze al geplaatst zijn. de beker en de helft van de wedstrijden in de bundesliga maar dan vooral tegen de kleinere clubs waar neuer vast in de toppers en tegen de subtoppers zal keepen

Ik heb zo mijn twijfels bij die zogenaamde toezeggingen aan Nubel.hoe kun je zoiets nou toezeggen als je eerste keeper aan heeft gegeven dat hij alles wil spelen. Ik kan mij wel voorstellen, zoals vaker is gebeurd, dat de tweede keeper in de beker op doel staat. Zie Ter Stegen/cillessen. Maar zo heb ik het nog nergens gelezen. Dus ben ik benieuwd wat dat verhaal over toezeggingen aan Nubel straks waard blijkt.

20 mei 2020 om 16:08

Nübel zijn makelaar zei duidelijk dat Bayern dingen beloofde en hij het ook daarom aannam want hij kon elders eerste keeper worden of bij schalke04 blijven, het zal wel ergens kloppen vermoed ik! Volgens bild zou hij 10/15 matchen krijgen in totaal( alles in) , ik ben benieuwd! Neuer blijft sws de nr1 en staat terug op zijn best dus geen reden om hem te vervangen

Mooizo Neuer hoort nog steeds bij de beste keepers van de wereld, die kan nog wel een paar jaar mee.

Goeie keeper nog steeds, maar het word tijd dat Ter Steege definitief het stokje over mag nemen bij de nationale ploeg, want hij is hem al een tijdje voorbij gestreefd.

Kan iemand mij vertellen hoe goed die nubel eigenlijk is. Kijk weinig schalke en zie de beste man alleen in beeld komen met blunders. Hoor het graag

20 mei 2020 om 18:23

Eerlijk gezegd vind ik hem overgewaardeerd. Te zeer groot gemaakt door de media. Hij heeft geweldige reflexen op de doellijn, waarbij hij aan Neuer doet denken, maar wat alle andere eigenschappen betreft heeft hij nog heel veel te leren en ik betwijfel of hij ooit in de buurt gaat komen van het niveau van Neuer. Meevoetballen kan hij bijvoorbeeld al niet best. Dit seizoen maakte hij regelmatig grote fouten die tot tegentreffers leidden, waardoor hij op de bank is beland. Hij had sowieso voor meer speeltijd moeten kiezen om zodoende meer ervaring op te kunnen doen, alvorens naar een topclub als Bayern te verkassen.

20 mei 2020 om 21:21

Top, bedankt voor je reactie. Dacht misschien aan onana. Maar als gratis optie is die nubel natuurlijk wel slimmer om te halen

Neuer kan nog gewoon mee op topniveau en is duidelijk de 1e doelman. En die andere doelman kan dan mooi wat bekerwedstrijdjes spelen of wat andere wedstrijden waarin het er niet meer echt omgaat, zoals de laatste wedstrijd in de groep van de Cl wanneer Bayern zich al heeft geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren