Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern maakt haast en wil snel af van ‘ongemotiveerde’ Lewandowski

Laatste update:

Bayern München doet er alles aan om Robert Lewandowski al voor het aankomende weekend verkocht te hebben aan Barcelona, zo meldt het Spaanse Marca woensdag. Het is de bedoeling dat de Poolse topspits aanstaande vrijdag al verkocht is, om onenigheid met fans op de open dag van zaterdag te voorkomen. In de Duitse media schrijft men vooral over de ongemotiveerde en ongeïnteresseerde houding van Lewandowski op de training bij Bayern.

Marca schrijft dat Bayern Lewandowski koste wat het kost niet wil laten verschijnen tijdens de teampresentatie in de Allianz Arena. De Duitsers willen het seizoen op een positieve manier inluiden. Dinsdag meldde BILD dat de spits met de dood wordt bedreigd. Tegenover de Duitse krant vertelde Tomek Zawislak, een goede vriend van Lewandowski, wanneer en waarom de bedreigingen zijn begonnen.

"Sinds Robert gezegd heeft dat hij zijn contract niet wilde verlengen, zijn er valse berichten over hem verspreid met als bedoeling om hem te beschadigen", zo legt Zawislak uit. "De vele leugens die over hem zijn verteld, hebben vervolgens tot hele vervelende en verontrustende reacties geleid. Dat gaat voornamelijk over zijn familie." De spits is inmiddels teruggekeerd in München en heeft maatregelen getroffen. Lewandowski nam zijn vrouw en kinderen niet mee terug naar Duitsland na zijn vakantie.

Barcelona zal naar verluidt zo’n 50 miljoen euro gaan betalen voor Lewandowski. Bayern zal daarna de transfermarkt op gaan, gezien Eric Maxim Choupo-Moting en Joshua Zirkzee de resterende spitsen in de selectie zijn. Bayern kan de miljoenen sowieso al goed gebruiken voor het afronden van de transfer van Matthijs de Ligt. De centrale verdediger van Juventus wil zelf zo snel mogelijk voor Der Rekordmeister gaan spelen en aast op een vlugge transfer. Hij lijkt eerst te moeten wachten op een akkoord tussen Barcelona en Bayern over Lewandowski.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag me af wie zijn opvolger wordt. Harry Kane bv zal niet goedkoop zijn. Mane is gewoon gehaald voor de flank mag ik hopen. Die gaat als centrale spits geen Lewandowski cijfers halen

13 juli 2022 om 17:15

Waarom niet voor Werner gaan? Bij Leipzig was hij echt geweldig. Misschien komt hij in z’n thuisland gewoon beter uit de verf. Prima leeftijd en zal niet super duur zijn

13 juli 2022 om 17:20

@ meneerja , Werner kan niet mee in het combinatiespel van Bayern. Firmino zou dat wel kunnen, en die kent Mané natuurlijk. Ga je er wel een flinke stap op achteruit. Maar dat zou ik nog redelijk realistisch vinden. Verder heb je Kane, maar die zal te duur zijn voor Bayern. De rest van de meevoetballende Bayern Niveau spitsen lijken me allemaal onhaalbaar.

13 juli 2022 om 17:21

Ik ben zelf nooit een Werner fan geweest, maar onder Nagelsmann heeft hij wel goede cijfers gehaald dus wie weet is het geen verkeerde optie. Dan moet hij echter wel veel beter gaan presteren dan bij Chelsea idd want daar miste hij kans op kans

13 juli 2022 om 17:24

Ik zou voor Martinez van Inter gaan of anders CR7 proberen als overbrugging

13 juli 2022 om 17:27

Martinez 41 goals in 105 wedstrijden zag ik net. Ik weet niet of dat de oplossing is

13 juli 2022 om 17:35

Dat klopt niet. Heeft al meer goals gemaakt. Vorig seizoen al 21 in de Serie A overigens en dat lijkt mij best prima.

13 juli 2022 om 17:47

Japie

41 goals is niet slecht in de Serie A toch? Die competitie staat sowieso niet bekend als ‘makkelijk te scoren’. Als je daar 1 op 2 loopt (gezien zijn laatste 2 seizoenen) is dat echt geen slecht gemiddelde.

13 juli 2022 om 18:46

Werner moet gewoon lekker terug naar Leipzig. Kan daar een dodelijk duo vormen met Nkunku.

13 juli 2022 om 21:28

GeenInspiratie

Stond bekend*

Al zeker 2 jaar de Europese topcompetitie met het hoogste gemiddelde doelpunten per wedstrijd.

13 juli 2022 om 17:17

Dessers

13 juli 2022 om 17:32

Kane bij Bayern is wel intrigerend

13 juli 2022 om 17:37

Harry Kane koekoek daar vragen ze 150 miljoen voor en dat kan zelfs Bayern niet betalen

13 juli 2022 om 19:40

Dat kunnen ze wel. Maar dat doen ze niet.

13 juli 2022 om 17:43

Kane is wel de beste optie idd. Zou met zijn doelpunten en voetballende vermogen echt perfect passen in de speelstijl van Bayern. Alleen zal dat bedrag te hoog zijn.

Zie hier boven Werner en Martinez maar die passen ook niet bij het spel van Bayern.

13 juli 2022 om 18:48

Of Mane in de punt dan heb je wel een dodelijk snelle aanval met Ganbry, Sane of Coman erbij. Muller en Musiela hebben ze ook nog.

13 juli 2022 om 19:01

Alleen geen echte doelpuntenmaker. Mane is dat gewoonweg niet. Je hebt gewoon een nieuwe spits nodig als Lewa weggaat.

13 juli 2022 om 19:51

Eens maar een Mane, Gnabry en Muller tikken er wel tussen de 10 a 15 binnen. Een echte topspits is gewoon niet beschikbaar op de markt. Alleen Kane, maar financieel niet. Anders kom je al een categorie lager uit (bij een Schick bijv.).

13 juli 2022 om 21:18

Ja alleen dat is niet voldoende. Lewa scoort er 40 per jaar. Dat ga je wel missen. Haaland of Nunez waren opties maar die zijn al weg. Kane is idd de enige optie die goed genoeg zou zijn. Maar dan kun je beter een talent halen die dat niveau later zou kunnen halen dan niemand.

13 juli 2022 om 17:45

Henk veerman

13 juli 2022 om 17:52

Icardi zou ook nog een optie kunnen zijn. Volgens mij wilt Psg daar erg graag van af dus zal niet heel veel moeten kosten. Kunnen ze het meeste geld aan De Ligt spenderen.

13 juli 2022 om 19:06

C. Ronaldo als opvolger lewa. Ik zie het gebeuren!

13 juli 2022 om 19:10

Kane zou fijn zijn voor de opstelling:
Mane - Kane - Sane

13 juli 2022 om 19:13

Als ze een "tijdelijke" oplossing willen zou ik Benzema polsen of hij zin heeft in een laatste avontuur. Op basis van vorig seizoen kan die nog wel 1 of 2 jaar mee.

13 juli 2022 om 19:20

Denk niet dat Benzema Real wil verlaten nu hij daar de absolute sterspeler (en captain) is, na al die jaren in de schaduw van CR te hebben gestaan. Laatstgenoemde zou overigens prima kunnen als overbrugging.

13 juli 2022 om 19:23

Dat denk ik ook niet. Maar ik had ook niet verwacht dat Lewandowski, met een soortgelijke status en op een zelfde punt in zijn carriere aan een redelijk onzeker avontuur bij Barca zou willen beginnen.

En ik vind Benzema qua spel eigenlijk beter passen dan CR7.

13 juli 2022 om 19:14

Bayern zou Ekitike moeten halen.

Eerst mocht hij niet weg en nu willen ze hem perse verkopen. Het blijft een rare club

13 juli 2022 om 17:17

Bayern voert van alle clubs een van het beste beleid, en is misschien wel de gezondste topclub ter wereld. Het een rare club noemen is echt een schande. Daarbij was een bod van 30 miljoen ook ronduit lachwekkend.

13 juli 2022 om 17:22

De Bayern-bestuurders verdienen in dezen toch echt niet de schoonheidsprijs. Iemand die zoveel betekend heeft voor je, daar ga je toch gewoon even achter de schermen mee babbelen, hoeft toch niet zo moddergegooid te worden? Ook zijn zaakwaarnemer gaat niet vrijuit maar je bent verdorie de grootste club van Duitsland, dan moet je daar boven staan en ga je niet een wedstrijdje ver plassen alsof je 11 bent.

Nu moeten die jongen en zijn gezin zelfs beschermd worden. En dat is niet de schuld van Bayern maar een beetje de-escaleren in deze wereld vol opgefokte types, dat had ze gesierd.

13 juli 2022 om 17:54

Hij heeft niet met modder gegooid? Dan mag je even alle interviews van hem teruglezen.

13 juli 2022 om 17:19

Het blijft een rare club? Als jij alles gelooft wat er in de media verschijnt over deze kwestie is er maar 1 raar iets/iemand en dat ben jij.

13 juli 2022 om 17:30

Dat is tactiek vriend om de transferprijs op te drijven.

13 juli 2022 om 17:53

Juist slim, nu hebben ze 50 miljoen voor een 33 jarige spits, dat is een fantastisch bedrag.

13 juli 2022 om 18:57

Ik ben, qua voetbal, opgegroeid met een aversie tegen Duitse clubs/teams (heb daar buiten genoeg Duitse vrienden, en voetbalde ook vaak genoeg met die gasten), en vind het wat dat betreft altijd jammer dat Bayern Duits is want de afgelopen 20 jaar voeren die misschien wel het beste beleid van alle clubs in Europa.
Financieel de gezondste club die er is een prima aan en verkoop beleid en dat combineren ze met fantastische sportieve prestaties en dat allemaal zonder suikerooms, rijke eigenaren, deals met de overheid, e.d.
Misschien een rare club maar veel clubs kunnen er een voorbeeld aan nemen.

Deze transfer verdient niet de schoonheidsprijs

Bah, wat smerig om dit nu ineens te gaan zeggen
Ze zien wat ze veroorzaakt.hebben bij de Leeuwandowski.en.zijn gezin.
Ik heb er geen goed.woord.voor ovet. War een club zeg

Of zijn ze gewoon.bang dat Barca straks niet.meer.wil of niet meer kan betalen, nu Frenkie wil blijven.en ze Rafinha.hebben gekocht.

13 juli 2022 om 17:29

Wat zit je je op te winden man. Bayern hanteert gewoon een vaste vraagprijs en als Barca daar eerst niet aan kan voldoen, vind ik het echt onzinnig van Lewa om de transfer in de media dan proberen te forceren.

Je kan nog zoveel voor een club hebben betekend, maar je staat nooit boven de club. Meer dan logisch dat Bayern hem voor dit bedrag wil verkopen. Daarnaast logisch dat je geen gezeik wil op de open dag. Dat zou elke club niet willen lijkt me.

13 juli 2022 om 17:54

Ga niet op Cas1 in. Het is een Bayern en Bundesliga hater. Nog nooit 1 positief woord getypt.

13 juli 2022 om 18:28

Die vaste prijs is intussen verhoogd en werd er Altijd bij gezegd: hij gaat nergens heen, ook volgend jaar speelt hij hier, contract is contract. Wat je ook mag hebben betekent voor de club .......... waar is de menselijke maat? Nergens

Speler verschijnt op de training (gezin niet meegenomen naar Duitsland, het waarom is bekend) en nu is hij ineens ongemotiveerd. Heeft de trainer dat gezegd (of zijn medespelers) of het bestuur.

Nu ineens Rafinha gekocht is voor een bak geld en de Jing niet wil vertrekken is men in Munchen bang dat het geld op is? Maar hoe moet de Ligt dan worden betaald? Die zal ook niet eeuwig wachten nietwaar?

Voor mij blijft gelden
ok, je hebt een contract, maar ik zal je niet dwars zitten. De menselijke maat!!
Een huwelijk is ook bezegeld met een handtekening en toch gaan mensen (vaak onvrijwillig) uit elkaar.
Niemand is het bezit van een ander

13 juli 2022 om 18:38

Nee, niemand is het bezit van een ander, maar contract is contract. Het is je sterspeler die laat je natuurlijk niet zomaar gaan.

Als Shell een hele goede boekhouder heeft en deze krijgt na 20 jaar een mooi aanbod om voor BP te gaan werken, terwijl hij Shell heel veel heeft opgeleverd, dan gaat Shell hem het ook niet even gunnen om naar een concurrent over te stappen.

De Ligt en andere transfers zijn een andere zaak, dat heeft hier weinig mee te maken. Bayern heeft geld genoeg om te onderhandelen over de Ligt en andere spelers.

Niet alles wordt gegund in het leven, zo gaat dat nu eenmaal. Het is tenslotte ook gewoon Big Business.

13 juli 2022 om 19:04

Ze zien wat ze veroorzaakt.hebben bij de Leeuwandowski.en.zijn gezin.

Sorry wat? Wat heeft Bayern nou in hemelsnaam misdaan? sommige mensen... Bayern is ook niet mijn favoriete club hoor maar lieve hemel.

13 juli 2022 om 19:08

Ze hoeven toch ook niet overal ja op te zeggen? Hele rare uitspraken hebben ze niet gedaan buiten dat hij niet weg mocht. Volgens mij is dat vrij standaard bij een club.

De gevolgen - bedreigingen e.d. zijn niet goed te praten maar kun je moeilijk op hun conto schrijven. Die heb je bij wijze van spreken helaas al wanneer de spits van de Graafschap naar NAC gaat.

Volgens mij hebben ze het liefst dat Lewandowski morgen op Instagram zet dat hij het liefst bij Bayern blijft en willen ze hem helemaal niet kwijt je vind immers nergens een vergelijkbaar alternatief

Ik denk dat Werner een goede aankoop voor Bayern zou zijn. Kent de competitie en Nagelsmann en is niet geslaagd bij Chelsea.

13 juli 2022 om 17:33

30 miljoen voor de beste spits ter wereld is belachelijk. De Ligt gaat daarnaast gewoon naar Bayern. Barcelona maakt geen schijn van kans. Ook niet met een extra lening.

13 juli 2022 om 17:54

Hopelijk is jouw Barca binnenkort failliet bar bar. Ongelooflijke schande waar deze club op het moment mee bezig is.

13 juli 2022 om 17:56

Klopt net zo pijnlijk als de laatste 3 uitslagen van Barcelona tegen Bayern.

13 juli 2022 om 18:38

Eigenaren van de clubs die je noemt zijn mensen met veel geld. Mensen met veel geld willen 2 dingen. Het eerste is uiteraard aanzien en het tweede is laten zien dat ze goed zijn in wat ze kunnen.
Als een olie sjeik Barca koopt krijgt die aanzien.
Maar als Barca dan de CL wint heeft die eigenaar niets extra's gebracht.
Ok, wel als ze hem de komende 10 jaar 8 keer winnen. Maar dat lijkt me onwaarschijnlijk.
Daarnaast wil je, als ooit mooie club, je ziel toch niet verkopen?

13 juli 2022 om 19:15

Ook mensen met veel geld hebben limieten natuurlijk. We lachen allemaal om de uitgaven van City maar al die uitgaven opgeteld bij de aankoopsom voor de club en je komt nog niet aan de eventuele prijs om Barca op te kopen en momenteel ligt City zelfs mijlenver voor op Barca. Waarom zou je dan 4 miljard aftikken om een put schulden aan je portfolio toe te voegen als je voor minder met een beetje geduld, beleid en verstand er zo aan voorbij bent. Sportief dan uiteraard. Qua achterban zie ik een club als City Barca nooit voorbij gaan.

13 juli 2022 om 19:52

Oh Bar Bar, mij maakt het niet heel veel uit hoor dat Lewandowski vertrekt. Als supporter nooit een connectie gehad. Geweldige speler en heeft het fantastisch gedaan, maar nadat hij in 2018 heel graag een transfer wilde afdwingen naar Madrid heeft hij al zijn krediet verloren. Ik ben zelf meer fan van de Mandzukic en Mario Gomez van deze planeet. Ik hoop dat Lewandowski het goed gaat doen bij Barcelona, dat laat ook zien dat hij het in meer competities kan dan de Bundesliga. Dat is voor vele heel belangrijk ondanks 90 doelpunten ofzo in de Champions league. Ben benieuwd naar Lewandowski en Benzema ookal kijk ik eigenlijk naar niets anders dan Bundesliga en Eredivisie. Achja veel plezier met Lewandowski en ik ben blij voor je dat iedere speler zo ontzettend graag voor Barcelona wil spelen voor een minder salaris. Gefeliciteerd.

13 juli 2022 om 19:06

Hopelijk nog een lening. Jij bent me toch een mallerd zeg.

50 miljoen is een mooi bedrag, zo snel mogelijk weg doen als die er ongemotiveerd bij loopt.

Je zou bijna denken dat een of andere journalist dit artikel uit z'n duim heeft gezogen.

Ik snap Lewandowski niet. Je speelt in mijn ogen bij een absolute topclub in de wereld. Een club die zonder rijke investeerders zeer goed beleid voert. Bayern maakt zelf geld ipv hand ophouden bij een rijke investeerder. Alles bij Bayern is beter dan in Barcelona. Bayern heeft meer geld, mooier stadion, mooier shirt, zeer goed trainingscomplex, Oktoberfesten, topspelers, enz.
Je wilt toch niet naar die vergaande glorie in Barcelona die mensen onbeschoft behandelen en totaal platzak zijn. Van mij mag mogen clubs als Barcelona flink worden aangepakt. Clubs als Barcelona maken het voetbal kapot met hun financiële wanorde.

13 juli 2022 om 17:28

Ik speel liever elke week in het camp nou aan de Middellandse-Zee dan in zuid Duitsland. Hij heeft het daar wel gezien, wil gewoon nog een paar jaar jij een topclub spelen in een mooi warm land met goede spelers om zich heen. Is dat zo raar om te begrijpen?

13 juli 2022 om 17:30

Goede spelers om zich heen? Nou Barca heeft veel minder goede spelers in het elftal dan Bayern. Bayern is kwalitatief gezien op dit moment veel beter dan Barca.

13 juli 2022 om 17:35

Ja, dat is raar, want dan zoek je een echt “warme” club met trouwe supporters en dan ga je niet spelen in een stadion, waar alleen Japanse en Chinese toeristen komen kijken. Er was het afgelopen jaar 1x sfeer en dat was toen Frankfurt op bezoek kwam. Totaal vergane glorie dat Barca!

13 juli 2022 om 17:35

De enige topspeler die ook van het juiste niveau is is Pedri. De rest is gewoon niet goed genoeg en daar betaald Barca wederom veel te veel voor.

13 juli 2022 om 17:48

Wat kan ons het nou schelen of anderen het begrijpen, zolang hij komt is het prima. Zou een geweldige aankoop zijn, gevaar genoeg op de flanken met Ansu, Torres, Dembouz en Raphinha.

13 juli 2022 om 17:34

Jij snapt hem misschien niet maar ik kan hem best begrijpen. Oké, bij Barca is het niet super op het moment maar ik denk dat ze allemaal hun best doen daar om wel weer die kant op te gaan. Het stadion is jouw mening, ieder staat daar anders in natuurlijk. Mooier shirt is ook iets persoonlijks, vind normaal gesproken de Barca shirts toch mooier dan die van Bayern al zijn dat ook altijd prima shirts. Dat zeer goede trainingscomplex hebben ze in Spanje natuurlijk ook. Oktoberfesten, tja moet je het daarvoor doen? Leuk maar zeker niet iets wat heel belangrijk is voor zo’n speler denk ik. Verder zit hij natuurlijk al heel lang bij Bayern en überhaupt in Duitsland. Misschien wil hij toch nog eventjes een andere competitie ervaren, een andere cultuur leren kennen.

13 juli 2022 om 17:58

Ik snap hem wel.. bayern word altijd kampioen in Duitsland. Met barca heb je een uitdaging om real en atletico madrid te verslaan voor de kampioen schap. En spelen in het mooie Spanje speelt ook een rol. Hij is gewoon toe aan een andere omgeving

13 juli 2022 om 19:11

Tja hij plaatst Barca heus niet boven Bayern hoor in het algemeen. Hij heeft het gewoon gehad daar en wil na 9 jaar eens wat anders. Kan iedereen met een beetje empathie begrijpen toch? Als je een week lang elke dag de beste sushi ter wereld eet heb je op zondag ook vast eens trek in wat anders, neen? Wil ergens anders heen met mooi weer en een topcompetitie. Gezien het weer valt de PL weg en hij heeft altijd een voorkeur gehad voor Spanje. Madrid heeft geen interesse dan blijft Barca over. Ik vind het heus geen onlogische stap op dit punt in zijn carriere. Zal er ook worden onthaald als de messias natuurlijk. Kwalitatief verbleekt de rest van de selectie daar bij hem waar de onderlinge verschillen bij Bayern een stuk kleiner zijn. Komt daar gewoon binnen als een absolute held, gegarandeerd CL voetbal, lekker weer, lekker eten, eindelijk een andere competitie dan de BuLi ervaren. Ik snap het wel.

13 juli 2022 om 19:13

Die jongen heeft er bijna 10 jaar gespeeld en altijd kampioen geworden. Ik snap wel dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

13 juli 2022 om 19:14

Je snapt het niet. Bayern is een hele mooie club maar Barca is heel veel Barca. Alle top voetballers dromen van Barca vanwege haar historie en technisch hoogstaand voetbal. Afgelopen jaren wat minder vanwege al dat gedoe maar geen club in de wereld vermaakt het publiek zo veel als Barca.

13 juli 2022 om 19:15

Je snapt het niet. Bayern is een hele mooie club maar Barca is heel veel Barca. Alle top voetballers dromen van Barca vanwege haar historie en technisch hoogstaand voetbal. Afgelopen jaren wat minder vanwege al dat gedoe maar geen club in de wereld vermaakt het publiek zo veel als Barca.

13 juli 2022 om 21:06

Ik snap Lewandowski heel goed speelt al zijn hele carriere zowat in de Bundesliga heeft verschillende records verbroken en alsnog is hij nooit uitgeroepen tot voetballer van het jaar toch een persoonlijke beloning van een uitzonderlijk seizoen.
Hij heeft Bayern aan zoveel prijzen geholpen dat ik het heel erg naar vind van Bayern als zo'n grootheid voor de club dan vast gehouden word.
Henry mocht van Arsenal namelijk wel naar Barcelona in 2007 gewoon ook als waardering tussen speler en club.
Lewandowski heeft gewoon een droom om zich ook te laten zien buiten de Bundesliga dus gun deze man gewoon die kans en ga niet hypocriet liggen dwarsbomen. De transfersom wat Bayern destijds aand Dortmund heeft betaald als die al betaald is (transfervrij?)
Heeft die al 10x terugverdiend aan merchandise en prijzen en geldwinsten dus ga nu niet moeilijk liggen doen FC Bayern Munchen

Er is bij Bayern wel verschil tussen goed beleid en netjes beleid voeren. Een spits van bijna 34 die jarenlang een doelpuntenmachine is geweest voor de club en die je bovendien transfervrij hebt overgenomen van je grootste binnenlandse concurrent die kun je nu niet voor de hoofdprijs verkopen met een aflopend contract en dat is wel wat Bayern wil. De hoofdprijs of niet. Bayern wil zelf ook altijd voor een dubbeltje vooraan zitten. Ze zijn al een jaar in gesprek met Gnabry over een nieuw contract maar hij heeft nog steeds niet verlengd. Dat kan weleens de volgende topper worden die transfervrij gaat vertrekken na Alaba. Bayern wil geen cent teveel betalen aan salaris. Coman stond ook al op het punt om te vertrekken maar kreeg uiteindelijk toch zijn contract

13 juli 2022 om 18:05

Waarom kan dat niet? Heeft een contract en het staat Bayern volledig vrij om daarvoor te vragen wat ze willen. Al het andere heeft daar niks mee te maken. Tuurlijk denken ze bij Bayern vooral aan hun eigen club.

90 miljoen voor Kounde en 50 mijoen voor Lewan en salaris van 33 miljoen per jaar kan Barca volledig meedoen, en heeft Barca Roland die type voetballende verdediger naast zich nodig heeft kan barca meedoen voor de titel en CL..

13 juli 2022 om 18:03

Hoe kom je aan die cijfers?

Voor zowel Bayern als Lewandowski de beste oplossing. Het zou anders, ongemotiveerd geen succes worden. Andere spelers gaan zich dan ook irriteren

Het lijkt er toch echt op dat die naar Barca gaat. En zo hebben ze al om en nabij de 120 miljoen van die injectie uitgegeven aan 2 aanvallers. Lopen er ook nog verdedigers rond die ze willen strikken? Lijkt me wel belangrijk namelijk…

Mensen snappen echt niet hoe groot Barça is. Spelers weigeren te luisteren naar aanbiedingen van andere clubs omdat ze perse naar Barça willen. Di Maria heeft gewacht tot het laatste moment om naar Juve te gaan omdat Barça 1ste keuze was. Lewa doet er alles aan en houdt voet bij stuk omdat hij naar Barça wilt. Ondanks de mindere situatie van de club willen nog steeds de meeste spelers voor Barça spelen. Maar nee Jan en Kees op voetbalzone weten het wel beter 😂. Ga jullie vrouwen wat aandacht geven ipv hier kinderachtig en misgunnend te komen doen

13 juli 2022 om 19:19

Haha nu sla je de plank toch echt wel een beetje mis. De spelers waar jij het over hebt zitten in de herfst van hun carriere en hoeven niet meer te rekenen op serieuze aanbiedingen van teams van het kaliber Bayern, PSG, City, Liverpool etc. Overigens wil Lewandowski alleen maar naar Barca omdat Real hem nu niet meer wilt gezien 1 ze Benzema hebben en 2 zijn leeftijd (ook de reden dat eerder genoemde clubs hem niet willen). Maar het feit dat jullie het als een eer zien dat een transfervrije Di Maria van 34 jaar in de nadagen van z'n carriere nog bij jullie had willen spelen dat zegt natuurlijk al alles over waar Barca op dit moment staat.

Steekpass van Pedri die Dembouz de diepte in stuurt die hem voorgeeft aan Lewadowski die hem haarfijn in de kruising schiet met een halve omhaal… Kijk er naar uit!

Gaat spectaculair worden een aanvallend trio bestaande uit Dembele - Lewandowski - Raphinha. Ook lijkt Lewandowski vs Benzema mij een mooie strijd in La Liga.

13 juli 2022 om 19:18

En dan nog Fati en Ferran achter de hand hebben. Poeh een wereldaanval hoor. Het zal ook nodig zijn, laliga moet weer leuk worden. Uiteindelijk heb je elkaar nodig om aantrekkelijk te blijven.

13 juli 2022 om 19:29



Goed, om het weer over het financiele plaatje te gaan hebben vind ik een beetje kinderachtig, daar hebben we nu wel genoeg over gehoord en gelezen dus dat zal ik achterwege laten. Dat is allemaal wel duidelijk. Maar het moet toch ook als supporter zijnde als wanbeleid voelen dat die 3 die jij in je reactie noemt nu dus misschien wel de vaste aanvalslinie gaan vormen terwijl men een absoluut toptalent heeft in Fati. Als die op de bank komt te zitten dan begrijp ik er in elk geval weinig van. Dembele en Raphinha spelen normaal gezien op rechts toch? Fati doorgaans op links... Ik zou er dan eerder vanuit gaan dat Fati-Lewa-Raphinha/Dembele de aanval word. Dan heb je overigens ook nog Ferran die voor een flinke smak geld is gehaald. Die is ook gekomen onder Laporta en Xavi dus er zal in elk geval al 1 iemand geslachtofferd moeten worden. Tuurlijk begrijp ik dat je niet met 3 aanvallers het seizoen in kan gaan en dat er voor iedere positie eigenlijk tenminste 1 back-up moet zijn. Maar OF dembele OF raphinha OF torres gaat hier kind van de rekening worden dat kan niet anders. En dan heb je ook nog een Aubameyang die het nog verrassend goed heeft gedaan afgelopen half jaar....

13 juli 2022 om 19:36

Mooie reactie als Madrid fan en kan je reactie zeker begrijpen.

Alleen ben ik niet geheel overtuigt van de fysieke staat van Ansu Fati. Veel geblesseerd geweest natuurlijk. Als hij 100% fit is dan zou ik hem ten alle tijden de voorkeur geven dan heb je eigenlijk Ansu Fati & Lewa dan nog Ferran/Dembele/Raphinha voor voor de laatste plek. Xavi wil al die posities dubbel bezet hebben.

Van Auba naar Lewa is natuurlijk een aardige upgrade.

waar haalt de falliette club barca dat geld vandaan? FFP is een farce.

Lewandowski wil gewoon genieten van de mooie stad en het mooie weer in Barcelona.
Ik weet niet hoe het met de transfer van Scamacca staat maar als Bayern daar een stokje voor kan steken hebben ze wel een zelfde type spits voor een betaalbaar bedrag.

Ik zou hem dan juist nog even meenemen die opendag in...

Wie door de achterdeur wil vertrekken verdient zo'n afscheid toch?

13 juli 2022 om 19:12

Ach is ook niet leuk voor de rest van de selectie lijkt me.

Zelfs Lewa is dus niet te vertrouwen , als je als Bayern legende zo met je club omgaat kan je van mij apart liever vandaag dan morgen wegwezen uit München wat een engerd.

13 juli 2022 om 19:20

Lewa is 34 jaar, wil een nieuwe uitdaging aangaan in Spanje. Hij kwam transfervrij, heeft Bayern veel gegeven en nu wil hij gaan en geeft dat aan. Maar Bayern doet meteen moeilijk en gunt hem dat niet! Waarom?

Als je het zo leest, dan is het verhaal wel opeens anders he dan wat jij nu suggereert, tsja.

13 juli 2022 om 20:12

Nou dat klopt niet lewa is wel te vertrouwen

Vind dat Bayern ook wel wat water bij de wijn had kunnen doen. Het is niet dat die jongen niks gepresteerd heeft en na een seizoen of 2 al weg wil. Hij heeft een contract dat nog maar een jaar doorloopt en gaf tijdig aan een laatste avontuur te willen aangaan. Contract is misschien contract, maar je ziet wel vaker coulance bij spelers die veel voor een club hebben gewonnen. Bovendien vond ik 30 miljoen al een best absurd bedrag voor een 33 jarige spits die volgende zomer uit zijn contract loopt. Ook al is het Lewandowski.

Kijk Bayern had waarschijnlijk gewoon hoog ingezet op Haaland, dat mislukt en vervolgens moet Lewandowski per se zijn contract uitdienen om vervolgens alsnog uitgezwaaid te worden. Als Haaland was gekomen was Lewa opeens niet zo onmisbaar hoor.

Luister schijnbaar zijn er mensen hier die het beter weten en die er geen verstand van hebben dan moet hun daar gaan staan dan praten ze anders

Vraag me af hoeveel er nou klopt van al deze berichten... blijft wel de media natuurlijk en geen officele bron zoals spelers en staff.

Mocht die weg gaan zie ik zo 123 echt geen goeie opvolger. Ik zag Vlahovic wel als perfecte opvolger. Kane kan ook maar ook niet de jongste meer en veelste duur(voor bayern). Verwacht dat Ronaldo gewoon blijft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren