Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern hoort vraagprijs van 40 miljoen voor beoogde tweede topaanwinst

Laatste update:

Max Aarons is bezig aan een topseizoen bij Norwich City en dat is ook bij Bayern München niet onopgemerkt gebleven, zo weet Sky Sports maandag te melden. Der Rekordmeister is de gesprekken gestart met de zaakwaarnemer van de 21-jarige rechtsback over een zomerse transfer. Norwich heeft kenbaar gemaakt dat Aarons niet voor minder dan 35 tot 40 miljoen euro mag vertrekken.

De huidige koploper van de Duitse Bundesliga heeft de verdediger al ruim twee jaar in het vizier, maar eerder was de interesse nog niet dusdanig concreet. Afgelopen zomer zou Aarons ook al dicht bij een overstap naar Barcelona geweest zijn, maar uiteindelijk kozen de Catalanen ervoor om met Sergiño Dest invulling te geven aan de rechtsachterpositie. In de strijd om de handtekening van de Aarons krijgt Bayern naar verwachting onder meer concurrentie van Manchester United, dat de verdediger ook nauwlettend in de gaten houdt.

Norwich heeft geen haast met het sluiten van een deal en zou de gesprekken rondom de rechtsachter het liefst uitstellen tot het einde van dit seizoen. The Canaries zijn momenteel koploper in de Championship en de club is volledig gefocust op een snelle terugkeer naar de Premier League. Aarons is dit seizoen van grote waarde voor Norwich, daar hij tot dusver iedere minuut meemaakte van de 29 competitiewedstrijden, waarin hij één keer scoorde en goed was voor drie assists.

Aarons is niet het enige target van Bayern, want ook Omar Richards zou hoog op het verlanglijstje staan van de Duitsers. De 23-jarige rechtsback speelde zich dit seizoen in de kijker als vaste kracht van Reading, dat ook uitkomt in de Championship. De berichtgeving volgt daags na de bevestiging van de eerste aankoop voor deze zomer, Dayot Upamecano, die voor een bedrag van 42,5 miljoen euro overkomt van RB Leipzig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoeveel goede rechtsbacks hebben die Engelsen wel niet?

15 februari 2021 om 19:46

Walker, TAA, Trippier, Wan Bissaka zijn de 4 beste denk ik, daarachter heb je met Walker-Peters, Maitland Niles en Aarons ook nog wat kandidaten. Enorm goed bezette positie voor Engeland.

15 februari 2021 om 19:54

Reece James ook nog, misschien wel de beste Engelse RB.

15 februari 2021 om 20:07

Helemaal aan mij ontgaan. Je hebt helemaal gelijk. Zoveel zijn het er😂

15 februari 2021 om 20:14

Vergeet Tariq lamptey van brighton niet. Jonge rechtsback die héél snel is

15 februari 2021 om 20:18

Haha idd Lamptey ook vergeten, absurd aantal goede rechtsbacks dat ze hebben daar, besef me nu dat Tavernier van Rangers ook heel erg goed is dit seizoen dus die zou ook in het lijstje kunnen.

15 februari 2021 om 20:32

Kunnen we er niet een paar nationaliseren? Zouden we goed kunnen gebruiken. Geldt min of meer ook voor Spaanse linksbacks, die hebben Alba, Angelino, Gaya, Cucurella... Keuze te over.

15 februari 2021 om 20:39

Dat jij PSV-legende Toni Lato vergeet kan ik niet bij.. Zonder gekheid, Grimaldo zou nog bij het lijstje kunnen.

15 februari 2021 om 21:23

Vergeet je nou misschien wel Spanje's beste linksback genaamd reguilon?

15 februari 2021 om 21:47

Dan heb je ook nog Marcos Alonso en Junior Firpo die ook het nodige gepresteerd hebben. Wat een luxe hebben sommige landen zeg

15 februari 2021 om 23:13

Ik denk ook dat veel landen jaloers zijn op de keuze die Nederland heeft in centrale verdedigers. Van Dijk, De Ligt en De Vrij als wereldtop en dan nog Ake, Blind en Botman achter de hand.

15 februari 2021 om 23:25

Justin (leicester) en Cash (aston Villa) hebben ook een best goed seizoen en ikzelf vond Kenny echt sterk spelen bij Schalke. Is nu verhuurd aan Celtic tho, en ik denk dat hij Coleman gaat opvolgen bij Everton.

Als Bayern €30 gaat betalen dan zegt dit wel iets over hoe ze dachten over de onderhandelingen die ze (wilden) voerden met Ajax over Dest. Of is deze jongen zoveel beter? Ik ken hem niet

15 februari 2021 om 19:49

Nee,maar als je Engels bent krijg je vaak al een 0 extra achter je waarde. Vaak worden overschat en valt het vaak tegen. Zulke cijfers voor een championship speler is natuurlijk belachelijk.

15 februari 2021 om 20:01

Vorig jaar debuutseizoen in de PL en heeft zich moeiteloos aangepast. Heeft gewoon een heerlijk seizoen gedraaid in een matig/slecht team. De vraagprijs is nu 40 maar als norwich niet promoveert denk ik dat Aarons ook wel de stap wilt maken en een transferverzoek indient. Dus ad bayern hem voor rond de 30 weet te bemachtigen is het een prima aankoop. Alleen hebben ze Pavard voor die positie, en dit seizoen Sarr gekocht voor de RB positie, en evt kan kimmich daar ook nog spelen. Geen noodzakelijke transfer dus tenzij er iemand vertrekt

Ik weet dat hij vorig jaar een goed seizoen in de Premier League had maar 40 miljoen voor een championship back is gruwelijk veel.

15 februari 2021 om 23:32

Heeft een contract voor tot en met 2024, dus Norwich mag eigenlijk alles vragen wat ze willen. Lewis is voor 16,5 miljoen vertrokken naar Newcastle en Godfrey voor 27,5 miljoen naar Everton. En van Aarons werd altijd gezegd dat die echt het diamantje is van de jeugdopleiding van Norwich, dus vandaar die 35-40 miljoen. Ikzelf snap het niet echt waarom Bayern weer een rechtsback wilt, ik bedoel Pavard en Kimmich doen het goed en Sarr hebben ze ook dit seizoen overgenomen van Marseille. Beetje overkill lijkt mij, want de eerste twee zijn nog verre aan vervanging toe.

15 februari 2021 om 19:47

Nou ben ik heel erg benieuwd welke toptalenten uit de Eredivisie jij €40 miljoen waard vindt

15 februari 2021 om 19:53

Gravenberch.

Engelse spelers zijn enorm duur en gewild. Het lijkt een hoog bedrag, maar de Duitse clubs laten veel spelers schitteren binnen de competitie en dus kan die 40 miljoen binnen 2 jaar misschien wel weer 2,5x meer waard zijn. Sancho is in potentie dan nog veel beter 10x de investering, maar het is de overweging waard.

15 februari 2021 om 20:36

Staat tegenover dat Engelse spelers buiten Engeland vaak genoeg mislukken en ze in Engeland zelf vanwege de homegrown status gewild zijn. Sancho is toch echt een uitzondering en dat is ook omdat hij een talent van de buitencategorie is, buiten hem om is het erg somber.

15 februari 2021 om 21:38

Owen Hargreaves speelde in München ook niet verkeerd.

16 februari 2021 om 09:53

Goed punt, het is bekend dat veel Engelsen in het buitenland ook 'engels' blijven. Het blijft alleen wel altijd persoon afhankelijk. Als jij goed scout weet je ook wat voor persoonlijkheid die persoon heeft en kun je daarop inschatten of hij kan aarden in het buitenland. Kom alleen wel steeds vaker tot de conclusie dat maar weinig clubs dit goed kunnen of zo doen

Heb toch het gevoel dat Bayern tussen alle grootmachten het meest gewoon is gebleven. Ze generen enorm veel geld, maar laten zich niet gek maken op de transfermarkt. Wil een speler niet blijven dan vinden ze dat ook goed. En nu is de scout van Bayern uitgekomen bij een Engelsman die ik niet ken. Ben benieuwd hoe andere voetballiefhebbers naar Bayern kijken in vergelijking met Real, Barca en een City bijvoorbeeld? Voel je vrij om te reageren.

15 februari 2021 om 20:12

Klopt, dat is een groot compliment aan Bayern. Ze smijten niet met geld zoals de Engelse, Italiaanse en Spaanse ploegen. Ze weten wereldelftallen te realiseren terwijl ze bar weinig geld uitgeven. Net als Leipzig, dat verdiend enorm veel respect.

16 februari 2021 om 10:47

Klopt. Nou geeft Bayern ook wel grote sommen uit hoor. Doen het gewoon minder frequent en lijken meer weloverwogen beslissingen te nemen en pas serieus de knip te trekken wanneer ze zeker zijn van een speler. Enkel Renato Sanches leek buiten die categorie te vallen de voorbije jaren imo. Wat betreft spelers die niet willen blijven, dat is een beetje hetzelfde bij elke echte topclub hoor. Dat is bij Madrid, Juve en Barca niet anders. Kijk alleen al naar Madrid dat de voorbije jaren met Alonso, Ozil, Di Maria en zelfs Ronaldo meerdere sterkhouders heeft verloren zonder ze een strobreed in de weg te leggen. Het zijn vaak de iets kleinere clubs in statuur die er moeilijk over doen omdat ze vrezen te veel aanzien te verliezen. Lijkt soms verdacht veel op overcompensatie. Dan denk ik bijvoorbeeld aan Psg, maar ook United de voorbije jaren (denk aan De Gea en Pogba). Overigens is Aarons absoluut niet onbekend hoor. Sterkhouder bij Engeland u21 en staat al een jaar of 2-3 op de lijst bij elke Engelse topper. Ook bijvoorbeeld in fm al een 3-4 jaar een van de meer talentvolle rechtsbacks. Als je een beetje jong talent volgt is dat wel een naam die je de voorbije jaren al redelijk goed hebt leren kennen.

Ik zelf vind Bayern qua beleid het toonbeeld voor de Europese elite. Los daarvan vind ik het op sommige aspecten een vreselijke club. Voor een groot deel omdat delen van het bestuur dat zelf ook beseffen en het geen 2 interviews kunnen laten om andere clubs terecht te wijzen en uit de hoogte te doen. Zijn allemaal heiliger dan de paus daar lijkt het.

Nu al 29 wedstrijden. Zie Schmidt, zo kan het ook. Spelers bij PSV halen dat niet na een heel seizoen als je zo doorgaat. Op sangare, rosario en teze na

15 februari 2021 om 20:35

Schmidt spaart teveel. Spelers kunnen op die manier straks geen 90/120 minuten meer vol houden

Meestal ziet bayern het wel goed (zie Davies uit mls voor 27 miljoen?)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren