Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Bayern heeft mogelijke opvolger voor blessuregevoelige Ribéry op het oog'

Laatste update:

Voor Bayern München lijkt de aandacht voor de transferperiode op de vleugels van de aanval te liggen. Arjen Robben en Franck Ribéry horen weliswaar tot de beste spelers op deze positie, maar zijn lang niet altijd fit en worden bovendien ook alweer een jaartje ouder. In de zoektocht naar een mogelijke opvolger voor Ribéry schijnt Bayern te zijn uitgekomen in de Ligue 1.

/

Volgens BILD heeft de kampioen van Duitsland belangstelling voor Paul-Georges Ntep, een 22-jarige vleugelaanvaller van Stade Rennes. De tweevoudig Frans international, overigens geboren in Kameroen, was in het afgelopen seizoen goed voor tien competitietreffers. Ntep heeft nog een tweejarig contract bij Rennes en mag nu hopen op een droomtransfer naar Bayern.

In de wandelgangen is ook de naam van Antoine Griezmann veelvuldig genoemd, maar Josep Guardiola schijnt nog niet helemaal overtuigd te zijn van de Fransman van Atlético Madrid. Opmerkelijk, want Griezmann maakte in zijn eerste seizoen bij Atlético liefst 22 treffers in de Primera División. Bij Bayern zit Ribéry al een tijdje in de lappenmand en voorlopig zal hij nog niet fit zijn.

Paul-Georges Ntep is goed genoeg voor Bayern

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer goede speler, binnen 2 jaar een goudenbal kanidaat samen met Neymar en Hazard.

22 juni 2015 om 10:46

Over twee jaar spelen CR7 en Messi nog gewoon hoor. Dat blijven voorlopig de enige echte kandidaten.

Maar goed, je hebt gelijk, de rest van het lijstje moet ook gevuld worden....

22 juni 2015 om 11:08

Ga toch weg met je kandidaat. De helft van de voetbalwereld heeft mischien 1x van hem gehoord of geen eens.

22 juni 2015 om 12:05

Dan moet je een club zijn met flink wat geld...

Ik ken hem niet dus ga niet te snel oordelen. Maar is hij niet te jong om Ribery op te kunnen vangen. Een Di Maria of Griezmann zou beter passen

22 juni 2015 om 10:38

Di Maria moet je niet willen. Als zelfs Van Gaal inziet dat Angel niet presteert, is er duidelijk wat aan de hand met hem.

De opvolger van Ribery zou Bellarabi moeten zijn, echter speelt hij op rechts. Dat zou betekenen dat Arjen dan links gaat. Wat een monster is dat zeg, wat een dribbel en snelheid heeft hij. Is ook goedkoper dan Griezmann denk ik dan zo.

22 juni 2015 om 10:54

Bellarabi is echt genieten inderdaad. Maar, zoals je zelf al aangeeft, eerder de opvolger van robben. Ikzelf zou nu gewoon voor griezmann gaan. Ben wel benieuwd naar deze jongen. In Frankrijk lopen veel ongepolijste diamantjes..

22 juni 2015 om 13:42

Iedereen heeft gezien dat di maria een wereldspeler is

22 juni 2015 om 16:31

Griezmann gaat helemaal nergens naar toe! Hij is veruit onze beste speler en trouwens als een koopploeg als bayern hem komt kopen en op links zet dan zal je heel teleurgesteld met het resultaat zijn. Griezmann heeft deze statestieken gekregwn door als spits te spelen in een 4-4-2 systeem waarbij hij samen met torres of mandzukic voorin speelde

22 juni 2015 om 17:04

Allereerst ik denk dat je gelijk hebt. Maar wat versta jij onder koopploeg? Ik hoop dat je weet dat een Atletico fan dat totaal niet mag zeggen als ik begrijp wat je bedoeld

Ribery is alweer geblesseerd, maar wilt uiteindelijk niet zo zijn carrière eindigen, en logisch. Hij werkt hard aan zijn comeback, maar om een stand-in als Ntep te hebben is best prima...

Oow ja niet onder de indruk van griezmann, maar wel van ntep dat zou een beetje raar zijn.

22 juni 2015 om 10:42

verschil in prijs he. voor bijvoorbeeld 15 miljoen kun je nog een keer een gokje nemen. Griezmann moet iets van 60 miljoen kosten.

Haha, dit is de vervanger van Ribery.. deze speler is niet goed genoeg, 22 en heeft niks speciaals, haal dan Griezmann ofzo.

Ze vinden hem best een vervelend mannetje daar in Frankrijk. Ntep goal vs Reims ( YouTube )

Zou een Konoplyanka niet wat zijn? Transfervrij halen en langzaam groeien richting opvolger van Ribéry. Of Gaitan, die zal onderhand wel eens een stap mogen maken?

22 juni 2015 om 10:52

Konoplyanka gaat naar Sevilla. Gaitan mag zeker wel eens de stap gaan maken!

22 juni 2015 om 10:54

Konoplyanka is volgens mij al rond met Sevilla.

Bayern moet gewoon voor Griezmann gaan. Hoe kan Guardiola nou niet overtuigd zijn. Bayern heeft ook alle geld van de wereld dus ze kunnen makkelijk 50-60 aftikken. Ntep is gewoon een pure gok, Bayern moet voor zekerheid gaan.

22 juni 2015 om 14:07

ik vraag me af of Bayern dat soort bedragen gaat betalen, de duurste aankoop nu is Martinez met 40m

22 juni 2015 om 15:11

Tsja of ze het gaan doen is een 2de. Maar ze kunnen het zeker en als je spelers als Ribery en Robben en Lahm etc moet vervangen moet je toch geld uitgeven voor gelijkwaardige vervangers. Ntep kan ook een succes worden maar ik vind het een hele gok. Griezmann is 99% succes verzekerd.

Bayern zou voor Willian moeten gaan, vind ik. Hij heeft echt alles. Een teamspeler pur sang, goede pass, prachtige tik-tak techniek, werkt heel hard en heeft veel lucht in zijn longen en wat heeft hij een prachtige dribbel.

22 juni 2015 om 10:56

Niet aan gedacht, maar, dat zou echt een goede zijn! Bij Bayern zouden zijn kwaliteiten beter benut worden denk ik zo..

22 juni 2015 om 11:23

Hij kan ook op alle posities voorin. Ik vind dat hij bij Chelsea teveel in een ondergeschikte rol speelt. Naar mijn mening is hij voor Bayern ook gewoon haalbaar. Chelsea heeft altijd oren naar een speler verkopen, en als Bayern gewoon goed betaalt, dan is Chelsea de beroerdste niet.

Als ik moet kiezen voor 60 miljoen aan Griezeman, die ik een hele goede speler vind, of 75 voor Di Maria, dan heb ik liever een Willian. Denk niet dat die veel meer kost.

22 juni 2015 om 12:23

Willian in zijn tijd bij Shaktar, een geweldige speler waar ik de hele wedstrijd op kon letten. In de speelstijl van Chelsea komt dat er gewoon minder uit. Zo zonde..

22 juni 2015 om 12:37

Klopt, en naar mijn mening moet hij daar daarom weg. Als je hem bij Brazilie ziet voetballen, dan zie je zijn klasse nog steeds. Deze voetballer is zo veel meer dan wat Mourinho van hem maakt.

Hij speelt zo bij Chelsea omdat hij er anders uit de basis valt (net als een Mata). Heeft de eerste maanden ook alleen maar als wissel mogen opdraven. Hij heeft zoveel kwaliteiten, omdat hij en hard kan werken (bewijst hij bij Chelsea) en heel goed (echt heel goed) kan voetballen.

Ntep is inderdaad een potentiele wereldtopper. ik snap wel niet waarom een Brahimi (FC Porto) niet vaker in verband wordt gebracht met grotere ploegen. Als pure flankspeler zijn er weinigen beter.

22 juni 2015 om 12:21

Klopt Brahimi is een fantastische voetballer maar ja Porto verkoopt zelden spelers voor weinig geld. Brahimi is een fantastische dribbelaar had in zijn periode bij Granada de meeste dribbels van de competitie

22 juni 2015 om 12:40

Brahimi heeft eerste seizoenshelft goed gevoetbald bij Porto, maar zakte de laatste maanden een beetje in. Dat is niet een speler die op het hoogste niveau stabiel is en blijft presteren.
Een goede voetballer, a la Quaresma, fantastische techniek, een mooie voetballer ook, maar qua mentaliteit geen topper.

22 juni 2015 om 15:37

qua mentaliteit weten we het nog niet. In tegenstelling tot Quaresma heeft Brahimi nog niet zijn kans gekregen op het allerhoogste niveau. Ik zou het nog wel eens willen zien :-)

Tja ik ken de hele gozer niet, maar het lijkt mij dat je als topclub zijnde een speler wil hebben die er al staat in plaats van een talent. Ribery is al over de 30 en vaak geblesseerd, ga je dan Ntep in de halve finale van de CL laten spelen? Slaat natuurlijk nergens op.
Ik zou aanraden om gewoon Hazard te halen, kost erg veel geld, maar je hebt echt een speler die er nu al staat en in de toekomst ook.

Ben ook niet overtuigd van Griezmann. Hij is wel technisch en heeft een neusje voor de goal, maar de echte extra klasse van een topspeler alla Robben Ribéry heeft hij niet. Hij kan niet echt een man passeren en de echte versnelling heeft hij niet. Dit kan hij helaas voort hem niet compenseren met een geweldig inzicht, het geven van steekballen etc... Ik snap Bayern wel.

Ik ken deze speler niet en ergens zegt dat ook iets over hem. Niet een beetje te vroeg om de stap naar Bayern te maken? Hoezo ziet niemand Arda Turan als mogelijke vervanger van Ribéry? Arda is ook een speler met een groot loopvermogen, verdedigd goed mee, prachtige techniek en heeft ervaring op het hoogste niveau. Ik denk dat hij wel gekocht kan worden van Atletico.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren