Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern heeft bijna beet en praat met topkandidaat; Ajax moet blijven vrezen’

Laatste update:

Bayern München gaat waarschijnlijk in zee met Arsène Wenger. De Duitse grootmacht is op zoek naar een definitieve opvolger van Niko Kovac, die zondag vertrok bij de club na de teleurstellende resultaten. Volgens BILD zit de leiding van Bayern dit weekend nogmaals om de tafel met Wenger, nadat de eerste contacten goed zijn bevallen.

De Duitse boulevardkrant meldt dat er al een eerste en doelgericht gesprek is geweest tussen Bayern en Wenger. Dit weekend, na het duel met Borussia Dortmund op zaterdag, gaat de Fransman weer om de tafel met de club om over een contract te praten. Naar verluidt wil Bayern Wenger tot het einde van het seizoen strikken, waarna men voor een jongere coach wil gaan.

Ten Hag: 'Ik maak dit seizoen sowieso af bij Ajax'

De voornaamste doelen op de lange termijn van Bayern zijn Thomas Tuchel van Paris Saint-Germain en Erik ten Hag van Ajax. Beide trainers hebben deze week aangegeven dat ze verbonden blijven aan hun clubs en het seizoen afmaken bij hun huidige werkgever. Wenger zou nu als tussenpaus gaan dienen alvorens Bayern daadwerkelijk doorschakelt.

Wenger heeft al afgesproken dat hij de technische staf niet overhoop gaat gooien. De zeventigjarige Fransman staat er voor open om samen te werken met Hansi Flick, momenteel interim-coach bij Bayern. The Athletic spreekt het verhaal van BILD overigens tegen. Volgens het Engelse medium is Wenger helemaal geen kandidaat bij Bayern.

Zou Arsène Wenger een goede keuze zijn van Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me wel mooi om te zien. Staat ook voor aanvallend voetbal en gedraagt zich vrij normaal. Beter dan zo’n Mourinho. Gun het Wenger ook wel om mooi afscheid te nemen met waarschijnlijk een titel. Vanaf volgend seizoen zal Ten Hag het helaas wel gaan overnemen.. benieuwd waar Ajax mee op de proppen komt.

6 november 2019 om 22:31

Ik heb het gevoel, dat mocht ten Hag aan het einde van dit seizoen vertrekken, dat Ajax nog wel is een poging zal gaan wagen voor Michael Laudrup. Ze zijn er in het verleden al is stilletjes mee bezig geweest.. en zou me niks verbazen, dat het deze keer wellicht tot een samenwerking kan gaan komen.

6 november 2019 om 23:25

Maar hij is niet kaal en heeft geen baardje, dus die kans lijkt me klein. Misschien gaan ze Arne Slot proberen over te halen.

6 november 2019 om 22:50

Laat Wenger lekker 1,5 seizoen blijven. En Ten Hag nog een jaar (1 miljoen als bonus geven ofzo) binnen houden. Spelers worden ook meer waard door hem. Dus die miljoen kan er zo van af.

Hopen dat Wenger zo goed presteert dat Bayern München met hem door wil en/of Tuchel beschikbaar komt. Laat Ten Hag maar lekker in Amsterdam.

6 november 2019 om 22:25

Haha precies de scenario die ik een aantal dagen geleden voorstelde. Had niet gedacht dat Bayern toch bij Wenger zou uitkomen.

6 november 2019 om 22:29

Haha ja, je zat echt goed! Wenger werd toen ook nog niet of nauwelijks genoemd als kandidaat! Zoals ik ook al een paar keer heb aangegeven hoop ik alleen dat je geluk nu op is qua het noemen van de toekomstige trainer

6 november 2019 om 23:29

Nee geef mij maar een andere kampioen haha.

Wenger als tussenpaus vind ik goed met Flick en Gerland als assistenten. Voor komend seizoen gewoon doorgaan voor Erik ten Hag. Ik bewonder hem dat hij het seizoen wenst te voltooien bij Ajax.

6 november 2019 om 22:24

Klopt!

6 november 2019 om 22:33

Dit mag inderdaad best benoemd worden! Het grote geld bij zijn droomclub lonkt, dus een vertrek zou alleszins begrijpelijk zijn. Enorm veel respect voor hoe hij zich presenteert, zeker gezien het gebrek aan respect dat hij van een deel van de achterban nog altijd ontvangt.

Pfff wilde Wenger graag bij Barca. Jammer.

Mooi dat Wenger weer even bij een club actief kan zijn. Heb het altijd wel een sympathieke trainer gevonden. Hoop Ten Hag het seizoen bij ons af kan maken en daarna bij Bayern aan de slag kan. Wellicht dat er tegen die tijd plek is bij Barca voor Wenger. Zou ik wel een mooie club voor hem vinden na Bayern.

Zou het erg tof vinden om Wenger nog een keer langs de lijnen te zien. Ben benieuwd wat hij met Bayern zou kunnen.

Het zou wel mooi zijn om Wenger weer aan het werk te zien, wellicht daarna naar Ajax zodat Ten Hag naar Munchen kan.

Jammer voor Bayern dat Advocaat net bij Feyenoord getekend had.. Ik verwacht dat Tuchel komende zomer de trainer word. Die zal het dan ook wel gezien hebben bij PSG, denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren