Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern haalt gruwelijk uit, Huntelaar maakt hattrick

Laatste update:

Bayern München laat iedere week weer zien veel en veel te sterk te zijn voor de rest van de ploegen in de Bundesliga. Voorafgaand aan speelronde 24 had de ploeg van trainer Josep Guardiola al 20 (!) punten voorsprong op Borussia Dortmund en dat gat wordt in ieder geval niet kleiner. Bayern boekte maar weer eens een enorme zege: VfL Wolfsburg werd met 1-6 afgedroogd. Klaas-Jan Huntelaar is helemaal terug bij Schalke 04. De Nederlander maakte een hattrick, hoewel hij ook nog een strafschop miste.

/

VfL Wolfsburg - Bayern München 1-6
Bayern München boekte vijftien zeges op rij in de Bundesliga en nummer zestien zou een record betekenen. Der Rekordmeister had het in de eerste helft echter lastig met VfL Wolfsburg, dat speelde met Bas Dost in de basis. Bayern begon minder dominant dan anders en het resulteerde in een doelpunt van de thuisploeg, na een ruim kwartier. Kevin De Bruyne zette voor, Dost ging nog onder de bal door en Naldo tikte binnen. Het duurde nog geen tien minuten over de stand was alweer gelijk. Het was een bijzondere treffer: tot drie keer toe werd de bal van de lijn gehaald en pas na de inzet van Thomas Müller was het raak.

Na rust kwam de voetbalmachine van Guardiola op stoom. Müller maakte, na een werkelijk fantastische pass van invaller Thiago Alcántara, de 1-2. Nummer drie kwam op naam van Mario Mandzukic, die mocht invallen tegen zijn oude club. Voor de Kroaat was het doelpunt nummer vijftig in de Bundesliga. Even voordat Dost een reuzenkans kreeg (de Nederlander schoot de bal van dichtbij op keeper Manuel Neuer) werd het ook nog 1-4. Basisspeler Arjen Robben ging om keeper Diego Benaglio heen, kwam niet tot een schot en gaf de bal daarom maar af aan Franck Ribéry. De slooppartij was nog niet over. Robben legde de bal op het hoofd van Müller voor de vijfde, Mandzukic gleed nummer zes binnen.

/

Hannover 96 - Bayer Leverkusen 1-1
Na de thuisnederlaag van vorige week tegen FSV Mainz 05 was er weer kostbaar puntverlies voor Bayer Leverkusen. Het begin was al niet goed. Emir Spahic kreeg de bal niet weg bij een corner en daarna beging Roberto Hilbert een overtreding op Christian Schulz: scheidsrechter Felix Zwayer wees naar de stip. Szabolcs Huszti zette zich achter de strafschop, maar faalde oog in oog met Bernd Leno en dus kwam Leverkusen met de schrik vrij. Het scoorde zelf na 28 minuten via Gonzalo Castro, die profiteerde van opzichtig geblunder van doelman Ron-Robert Zieler. In een oogwenk had Artjoms Rudnevs echter al de 1-1 binnen liggen.

/

Schalke 04 - TSG Hoffenheim 4-0
De wedstrijd tussen Schalke 04 en TSG Hoffenheim was zonder meer het duel van Huntelaar. Al na zes minuten opende de Nederlander de score, door af te ronden na een pass van Joël Matip. Daar kwam wat geluk bij kijken, want de spits raakte de bal helemaal verkeerd. Op het halfuur maakte Huntelaar zijn tweede en die keer raakte hij de bal wel vol. Huntelaar werd diep gestuurd door ploeggenoot Julian Draxler, haalde met links uit en deed de bal in de benedenhoek belanden. Toen hij een paar minuten later ook nog eens mocht aanleggen van elf meter leek hij zijn feestje compleet te maken. Huntelaar toverde echter een finaal mislukte Panenka tevoorschijn, waardoor hij een streep kon zetten door drie treffers in een helft.

De zege kwam door die misser hoe dan ook niet in gevaar en Huntelaar zou alsnog zijn hattrick maken. Eerst was het woord nog aan Chinedu Obasi, die op aangeven van Kevin-Prince Boateng binnenhamerde. Het slotakkoord was voor Huntelaar, die zijn elfde hattrick in zijn carrière maakte (acht in de Eredivisie, drie in de Bundesliga). Een bijzonder doelpunt was zijn derde van de wedstrijd overigens niet: Huntelaar stond op vijf meter van het doel op de juiste plek en hij tikte simpel binnen.

/

VfB Stuttgart - Eintracht Braunschweig 2-2
VfB Stuttgart is een van de grootste clubs van Duitsland, maar de vijfvoudig landskampioen heeft het dit seizoen bijzonder lastig. Ook tegen hekkensluiter Eintracht Braunschweig begon Stuttgart weer matig. Jan Hochscheidt zette de bezoekers brutaal op voorsprong in de kolossale Mercedes-Benz Arena. De thuisploeg draaide de score binnen enkele minuten helemaal om. Alexandru Maxim tekende een paar minuten na de 0-1 voor de gelijkmaker, Martin Harnik zette de 2-1 op het bord. Ook na rust was VfB Stuttgart sterker, maar doelpunten werden er niet meer gemaakt door de thuisploeg. De grootste kans was nog voor Christian Gentner, die mocht aanleggen van elf meter. De middenvelder wist echter niet te scoren en dat kwam hem nog duur te staan. In de slotfase werd het namelijk gelijk via Ermin Bicakcic.

/

Borussia Mönchengladbach - FC Augsburg 1-2
Half december begon Gladbach aan een vrije val in de Duitse competitie: na zes fraaie overwinningen op rij speelde het vijf maal gelijk en verloor het drie wedstrijden. Zaterdag kwam er nog geen einde aan de zwakke serie van die Fohlen. Het begin was wel uitstekend, want Raffael maakte er met een schot van afstand in de lange hoek al vroeg 1-0 van. Het antwoord kwam nog voor rust van Halil Altintop: de routinier van FC Augsburg scoorde heel fraai de gelijkmaker en maakte Gladbach weer zenuwachtig. Tobias Werner dompelde de club definitief in rouw met de winnende treffer uit een snelle counter, tien minuten voor het einde.

/

Hamburger SV - Eintracht Frankfurt 1-1
Na de trainerswissel begon HSV prima, door Borussia Dortmund met 3-0 te kloppen. Vorige week volgde er verlies bij Werder Bremen en nu pakten die Rothosen opnieuw niet de volle buit, maar in elk geval nog wel een punt. Zonder Rafael van der Vaart (ziek) en met Ouasim Bouy en Ola John op de reservebank brak Sebastian Madlung de score na een klein half uur open in Hamburg. Hij joeg de bal hoog binnen na een hoekschop voor Eintracht. Twintig minuten voor tijd kwam HSV wel terug tot 1-1 nadat Hakan Calhanoglu een strafschop benutte, maar daar zou het bij blijven. De Noord-Duitsers blijven door de puntendeling op een nacompetitieplek staan.

Klaas-Jan Huntelaar moet de eerste spits van het Nederlands elftal worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geweldige ploeg zeg, even druk zetten en binnen 10 minuten van 1-1 na 1-4... Niemand kan ze nog stoppen denk.

8 maart 2014 om 17:30

Bayern is de beste ploeg te wereld op dit momend pfff zegt al genoeg en verder jazeker de hunter verdiend wel eens de kans in oranje van persi was weer zeer triest vandaag vindt huntelaar sowieso 1 betere spits dan van persi

8 maart 2014 om 18:43

Zo die Bayern lijkt echt haast onverslaanbaar. En die Huntelaar die blijft op een of andere manier een klasbak. Erg nuttige speler, vooral als je naar de statistieken kijkt.

8 maart 2014 om 17:31

haha of binnen 19 minuten ff 5x scoren

8 maart 2014 om 17:56

Ditt Bayern maakt FIFA in een keer een stuk realistischer

8 maart 2014 om 18:23

Haha inderdaad, voor de match zei ik dat het 1-6 ging worden, ik had zo'n gevoel, na de 1-0 zei ik, mijn pronostiek kan nog, kom ik terug van de frituur en wat staat de eindstand. 1-6, haha had er beter geld opgezet. Bayern is echt een machine, onwerkelijk hoe goed ze zijn, het is gewoon fifa bijna. Overigens pijnlijk voor Vfl, dat is een totaal van 12-3 over twee matchen, auwtch.

Dit is toch niet meer leuk meer. Bayern heeft het schitterend opgebouwd eerlijk is eerlijk, maar duits voetbal wordt wel enorm saai zo

8 maart 2014 om 17:32

Het Duits voetbal kan wel saai zijn maar het is werkelijk waar een genot om naar dit Bayern te kijken, dat tik-tak en dan direct aanvallen en bij een 1-2 stand niet terugzakken maar gewoon doordrukken en kansen creeeren, ik kan er echt van genieten

8 maart 2014 om 17:34

Ik geniet hier meer van dan de good old days van Barcelona dat is vaak iets te slaapverwekkend vond doordat alles zo lang duurde. Maar competief is het niet leuk, enkel de goede counter ploegen kunnen Bayern stoppen en eigenlijk ken ik er maar 2. Chelsea en Real Madrid. Als ze die 2 ontlopen winnen ze de CL gewoon met ruime overwinningen

8 maart 2014 om 17:35

Ach kijk eens naar Barca, niets duurt voor eeuwig. Waarmee ik niet zeg dat Barca tegenwoordig niets meer is, maar niet meer is wat het was

8 maart 2014 om 17:36

Barca voerde een waardeloos beleid imo door op de verkeerde plekken spelers te kopen, bij Bayern heb ik dit gevoel niet, al zijn ze verslaafd aan middenvelders kopen denken ze ook aan andere posities

8 maart 2014 om 18:30

Lichtelijk mee eens maar vergeet niet dat ploegen steeds meer begrepen hoe ze het speelsysteem van Barca moesten afstoppen. Daarbij is de magie na een tijd gewoon uitgewerkt. Een seizoen top blijven presteren is lastig laat staan meerdere...

8 maart 2014 om 22:08

Punt is alleen dat dit Bayern er financieel geweldig voorstaat en topbeleid voert. Barca had een geweldige lichting spelers die je inderdaad niet zo snel meer zal tegenkomen. Bayern hoeft hier niet op de wachten en kan steeds een topspeler halen voor de positie waar ze iemand nodig hebben. Daarnaast heeft Bayern een geweldige bank. Ben bang dat dit nog een stuk langer gaat duren dan het Barca-tijdperk.

8 maart 2014 om 17:35

Dat Bayern is inderdaad niet meer normaal. Als je kijkt dat ze volgens mij tot de 67e minuut nog 1-1 stonden en dan toch even besluiten dat ze willen winnen en de kraan even 25 minuten lang open zetten. Dat heb ik zelfs Barcelona in hun top tijd niet op deze wijze zien doen.

Verder qua spanning ben ik ook niet helemaal met je eens. Het verschil tussen de nummer 2 en 9 en maar 10 punten. Dus in het kader van wie gaat er Europa League en Champions League halen is nog wel interessant. Veel clubs moet echt nog aan de bak. Ook onderin is het nog behoorlijk spannend want de nummer 11 t/m 18 zijn allemaal nog niet echt veilig.

Dus om nou te stellen dat het Duitse voetbal saai is ben ik niet met je eens. Eigenlijk alleen de nummer 1 en 10 spelen nergens meer voor.

8 maart 2014 om 17:48

Ja, door hun ondenkbaar sterke bank. Dat had Barca natuurlijk niet. Bayern had het gewoon enorm lastig tot de wissels. Ze brengen drie wereldspelers erin tegen Wolfsburg in het laatste halfuur. Tuurlijk lopen ze er dan overheen.

8 maart 2014 om 18:22

Bayern heeft van hun fouten geleerd, het seizoen 11-12 was dramatisch afgelopen omdat het verschil tussen basis en bank te groot was, toen tegen real(halve finale CL) 3 spelers uitvielen: Badstuber, Luiz Gustavo en Alaba moest Bayern spelers als Contento en Tymoschuk opstellen in de finale tegen Chelsea, met alle respect, maar dat is gewoon heel matig. Hetzelfde was bij de Bundesliga wedstrijden van toen, waardoor Bayern achter Dortmund eindigde omdat bij het uitvallen van basisspelers gewoon matige spelers voor in de plaats kwamen en hierdoor verloren we punten.

Dit seizoen is de bank ijzersterk (net als vorig seizoen) en spelen we op alle fronten mee.

8 maart 2014 om 17:49

Ik vind het zo jammer voor Dortmund dat ze zo erg veel pech hebben met die blessure golf, nu zien mensen niet meer in dat Dortmund ook gewoon en geweldige ploeg is. Natuurlijk is Bayern absolute buiten categorie en zijn ze al kampioen, maar dat betekent niet dat de rest van de Bundesliga bijvoorbeeld Dortmund niets meer voorstelt.

8 maart 2014 om 18:00

Na mijn mening is duits voetbal veel leuker als het spaans en italiaans op t moment.

Bayern was 'bang' voor Wolfsburg?

Huntelaar is geweldig bezig, hij moet gewoon in de basis Nederlanders.

8 maart 2014 om 17:45

Inderdaad, maar Robin weer een voorkeur he... Scoort nooit tegen grote landen alleen tegen C landen.. Hoeveel staat Klaas op dit moment in BL?

8 maart 2014 om 17:59

10 wedstrijden 8 goals.

8 maart 2014 om 18:07

Van Persie scoort meer tegen grote teams dan Huntelaar. Huntelaar scoort ook de 1-6 tegen Madrid....

Van Persie is na zijn blessure in 5 van de 7 wedstrijden betrokken geweest bij een doelpunt. Huntelaar bij 4 uit 8.

8 maart 2014 om 18:23

Op dit moment is Huntelaar veel meer een echte spits dan van Persie.

8 maart 2014 om 21:27

Kijk ff op voetbal stats Van Persie scoort nooit als spits tegen landen uit de top 20 en in je geheugen staat vast nog wel opgeslagen dat we 2 eindtoernooien speelde met dhr Van Persie en 1 goal zagen.
Notabene een finale gehaald !

8 maart 2014 om 21:42

Duitsland, Frankrijk, Ivoorkust.

Idd. Met van Persie de finale gehaald.

Ongelofelijk, ik dacht hier valt absoluut iets te halen voor Wolfsburg, bij 1-1 enkele kansjes..
Toen vond Bayern het genoeg en schakelde ze even 3 tandjes bij.. wat een klasse zeg!

paul verhaegh zet met zijn club een prima prestatie neer door in gladbach effe te winnen

8 maart 2014 om 17:29

Luhukay zit niet meer bij Augsburg he.

Je hebt je reactie al veranderd :P.

8 maart 2014 om 17:30

Jos Luhukay is op dit moment trainer van Hertha Bsc.

Edit : Al veranderd

8 maart 2014 om 17:35

haha klopt die biertjes van vanmiddag hakken er goed in maar het was een klein feestje waard na een eindelijke overwinning..

8 maart 2014 om 17:33

Verheagh is anders niet de enige hoor. Ze draaien nu een heel goed seizoen, maar ik denk dat dat maar eenmalig is en dat ze volgend seizoen weer voor degradatie zullen spelen.

8 maart 2014 om 17:45

waarschijnlijk spelen die traditionsvereine die nu in het rechterrijtje spelen komend seizoen wel weer voor een plek voor europees voetbal en dan zakt fc augsburg een paar plekken maar gelijk degradatie voetbal weet ik niet; al is het zo dat vaak de goede spelers weggekocht worden

8 maart 2014 om 18:54

Gevalletje Freiburg wordt het. Hebben met Hahn een hele leuke speler de rest leeft boven hun stand en andere grotere clubs falen ook momenteel.

8 maart 2014 om 22:16

Elphenomeno, het is totaal niet te vergelijken met Freiburg. Als niet de halve basiself van Freiburg was weggekocht dan hadden ze dit seizoen ook weer voor Europees voetbal gespeeld. Freiburg had echte uitblinkers terwijl Augsburg een geweldig team is. Ze zullen inderdaad geen vaste subtopper zijn, maar dat ligt aan hele andere zaken.

8 maart 2014 om 18:40

Inderdaad, maar Hertha speelt morgen pas...?

- Oh, je reactie al bewerkt. Sorry

On:

Volgens mij kan het nog lang duren voordat deze hegemonie van Bayern voorbij is. Wat een geweldig team. En mooi dat Huntelaar zo goed presteert.

8 maart 2014 om 18:44

een uur geleden al haha wat betreft bayern heb je gelijk wanneer een concurrent sterker wordt zorgt bayern er wel voor dat ze hun belangrijkste pion aan hun kwijtraken..de concurrentie zwakker maken..

Krijgt Huntelaar nou zijn kans in Oranje? Die man scoort werkelijk altijd en overal!

8 maart 2014 om 17:30

Zo lang van gaal bondscoach is kan je het vergeten denk ik. hij past niet in zijn ''profielschets''

8 maart 2014 om 17:36

Ben ik helemaal met je eens.
Als je een echte diepe spits hebt met dusdanig grote kwaliteiten moet je die benutten.
Ik zou gewoon zo gaan spelen in brazilie:

Vorm
vd wiel
Vlaar
heitinga
emanuelson
de Jong
strootman
Lens
v Persie
Robben
Huntelaar
10 maart 2014 om 10:21

Goeie opstelling.

Het is toch hartstikke mooi om Bayern te zien voetballen. Geniet er nog van zou ik zeggen.

8 maart 2014 om 17:38

vroeger in de tijd van matthäus en effenberg was mijn haat richting bayern groot; maar nu is het alleen maar lof met hun prachtig spel dat ze op de mat leggen

We gaan hetzelfde dilemma krijgen als in aanloop naar het EK. Hoe kan van Gal toch zo dom zijn om geen 2 spitsen-systeem te gaan hanteren, als hij toch besluit Sneijder op te offeren.

Nu heb je een captain die dramatisch uit vorm is en je kunt moeilijk wederom een nieuwe captain gaan benoemen zo vlak voor het Ek....

8 maart 2014 om 17:48

Dramatisch uitvorm.... hij scoort veel sinds hij terug is en geeft ook vrij veel assist... vd Vaart is uitvorm

Maar verder ben ik het met je eens Hunter in de spits RVP op 10 !!!

9 maart 2014 om 03:04

Waarom heeft van Gaal van Persie aanvoerder gemaakt , en niet Strootman? Twee spitsen systeem werkt niet. De laatste winst van Nederland op een beetje land was op Wembley tegen Engeland. van Persie de eerste helft, Huntelaar na rust. Helaas uitgevallen na slechts een kwartier.

Fijn voor Huntelaar, hoop dat hij deze vorm aanhoudt en in de zomer naar een grotere topclub kan. Deze jongen heeft het in zich, maar heeft het geluk niet aan zijn kant gehad.

Gewoon Huntelaar diep in de spits. Van Persie daar vlakachter. Net zoals Kluivert en Bergkamp destijds. Robben en Narsing op de flanken. Strootman en N de Jong op het middenveld wat alleen maar ballen afjaagt. Bikkelverdediging met Kongolo-Rekik-Vlaar-Janmaat. Krul op doel. Gewoon de beste lijnkeeper. En knallen maar.

Wat een flut competitie, kannibalisme van Bayern degradeert de Bundesliga tot een Mickey Mouse competitie, wat is het nut? Ik zou gewoon draxler ook ophalen lol.

8 maart 2014 om 18:55

Mickey Mouse comeptitie met twee Duitse clubs in de CL finale vorig jaar, lol!

8 maart 2014 om 20:08

Ja en Bayern heeft de twee beste voetballers van het Dortmund dat in de finale stond al binnen.

RVP heeft het gewoon niet meer om bijna elke wedstrijd een fantastico wedstrijd te spelen. Huntelaar is ds een betere eerste keuze.

Of Bayern met haar sterkste 11 de meerdere van Pep's Barcelona was is een raadsel. Maar het is inmiddels wel duidelijk dat qua totale selectie dit de kwalitatief sterkste, constantste en breedste voetbalploeg is dat de (moderne) voetbalwereld ooit heeft meegemaakt.

Ff gas geven en hup binnen 17 minuten 5 goals van 1-1 naar 1-6.

Elk persoon die in een voetbaldiscussie over 'de beste team ter wereld' Real Madrid of Barcelona naar boven brengt als concurrent van Bayern verdient een klap in het gezicht. En Arsenal, Wenger en de Gooners kunnen beter alvast op hun blote knieën tot ver in de hemel gaan bidden..

8 maart 2014 om 17:41

Ik ben wel benieuwd naar een duel tussen Real Madrid en Bayern München. Real heeft kwaliteiten genoeg om Bayern een halt toe te roepen.

Dé CL finale: Real Madrid - Bayern München.

Dan weet je eens niet wie er zal winnen.

8 maart 2014 om 18:10

In een finale weet je nooit wie er zal winnen. Of überhaupt gewoon elke wedstrijd.

Mijn respect voor de heer Guardiola groeit met de dag. Hoe hij Barcelona eerst volledig naar zijn hand wist te zetten en nu hetzelfde doet met Bayern is enorm knap. Geweldige teamprestatie dit die met geweldige passes en doelpunten naar Bayern's hand is gezet.

8 maart 2014 om 17:42

Bij Guardiola heb ik altijd gevoel dat hij altijd in een gespreid bedje terecht komt en dat hij de boel alleen nog hoeft te perfectioneren. Echt een team opbouwen naar de top zoals Mourinho, Wenger en Ferguson heb ik hem nooit zien doen.

Bij Bayern stond er al een fantastisch team voor hem klaar. Het enige wat er nog aan ontbreekt als een wereldspeler zoals Messi.

8 maart 2014 om 17:51

Klopt natuurlijk. Maar laten we natuurlijk niet vergeten dat Messi, Xavi en Iniesta nog niet zo goed waren voor de komst van Guardiola. En een voorbeeldje, Moyes zakt nu volledig door de mand bij United. Guardiola daarentegen houdt zicht onder de druk prima staande en doet het tot dusverre zeker niet minder dan zijn voorganger. Al heeft Pep dan wel beter spelersmateriaal, wat Moyes heeft is beter dan op 6 staan..

Verder spreekt hij vloeiend Duits, kan hij alle egotjes in zijn selectie rustig houden en heeft hij al 16 (!) wedstrijden gewonnen op rij.

8 maart 2014 om 18:23

Welk team heeft Mou naar de top gebouwd?

En heb je enig idee wat Pep allemaal heeft gedaan bij Barca?

8 maart 2014 om 18:23

Barca was anders gewoon een topclub. Het enige probleem van Guardiola is dat hij niet met grote ego's kon omgaan zoals Henry, Ronaldinho, Eto'o en Zlatan.

Ik denk overigens dat het spelersmateriaal toch een enorm verschil heeft gemaakt hoor. Ik had Pep graag bij Man United gezien, want daar zou hij te maken met een matige selectie, want eerlijk is eerlijk: Moyes wordt vaak belachelijk gemaakt, maar Ferguson heeft geen geweldige selectie voor Moyes achtergelaten. Als Moyes zo'n selectie had als bij Bayern zou hij ook voor de titel meestrijden in Engeland.

@gutihaz,

Mou heeft met FC Porto de CL gewonnen, van Chelsea een stabiele topclub gemaakt en met Inter alles gewonnen wat er te winnen viel terwijl het als matige subtoppers begon. Wil jij soms zeggen dat Mou een koekebakker is omdat het bij Real niet helemaal is gelukt? Je zal wel moeten beseffen dat hij het beter deed dan menig andere trainers, zoals Capello, Pellegrini en Schuster.

8 maart 2014 om 19:14

Mou is een topcoach, maar heeft natuurlijk geen club naar de top gebouwd zoals Wenger of Ferguson. Prijzen winnen met een club staat niet gelijk aan een club bouwen naar de top.

Barca was inderdaad een topclub, maar presteerde niet top. Het seizoen voordat Pep arriveerde was werkelijk dramatisch. Nul prijzen met slecht voetbal. Ze eindigden zelfs derde met tien punten achter op Villareal.

Pep heeft de club, als onbekende, compleet verfrist. Alle oudere spelers en spelers die niet bij zijn filosofie pasten heeft hij verkocht. Bracht talenten uit het eigen La Masia in de selectie en basis. Heeft het tiki taka geïntroduceerd waarmee ze heel de wereld hebben veroverd.

Dat hij zogenaamd niet met ego's kan omgaan is helemaal niets negatiefs. Dat is wel gebleken. Het beste team aller tijden gecreëerd.

8 maart 2014 om 22:20

Wat staat dan gelijk aan bouwen naar de top? Als je van een club als Inter de Europees kampioen maakt, dan heb je toch aardig wat opgebouwd, of zie ik dat verkeerd?

En we kunnen wel veren in de reet van Pep steken met het opstellen van jeugdspelers, maar daar tegenover staat het leger aan miskopen voor bizarre bedragen. Maar niemand neemt het m kwalijk, vanwege het succes met de talentvolle Barca-lichting. Sowieso heeft dat heel veel ellende bij Barca gemaskeerd, want ook zonder de o zo geliefde Laporta werkte Barca zich gewoon diep in de schulden.

En waarom noemt niemand het feit dat op het moment dat Pep vertrok, Barca nog steeds afhankelijk was van een bejaarde Puyol en Xavi??
Hij had nauwelijks door geselecteerd en teerde die 4 jaar bij Barca eigenlijk maar op 1 lichting en vertrok toen....

Maar nogmaals: niemand had het over zulke zaken, vanwege het succes van de talentvolle lichting die doorbrak...

Calhanoglo

Lekkere voetballer, heerlijke techniek. Jammer dat hij niet nog een keer scoorde vandaag!

Bayern is echt niet te geloven, saai voor de competitie.

The Hunter laat laatste tijd wel even zien waarom hij om het WK moet spelen. RvP daarin tegen...

Huntelaar goed bezig, hoop dat ie zo doorgaat en uiteindelijk er voor zorgt dat van gaal niet om hem heen kan. Ik hoop dat ie zo gaat spelen, 4-3-3 met de punt naar voren, van persie op 10

Vorm
Vdw
vlaar/ vdijk
Douglas/indi
emanuelson
strootman
rvp
de jong
robben
huntelaar
lens/depay

Ik ging rond de 60 minuut weg het stond toen 1-1 toen ik net op Livescore keek was de eindstand 1-6.....
Ik d8 dat Wolfsburg ging winnen !!! Bayern is oppermachtig...

nog 28 goals in 10 wedstrijden tot de 100 doelpunten...
10 wedstrijden en met nog 20 punten (in de wetenschap dat Dortmund morgen wint). Met Leverkusen en later in april Dortmund nog thuis voor de boeg verwacht ik dat Bayern eind maart de titel pakt. Dortmund heeft nog Freiburg-uit, Gladbach-thuis en Hannover-uit tot 25 maart thuis tegen Schalke maar dan verwacht ik dat Bayern in Berlijn officieel kampioen kan worden.

Bayern is niet te stoppen als ze nu nog alles winnen tot speeldag 28 zijn ze officieel kampioen terwijl de Bundesliga pas ten einde loopt op speeldag 34.als Dortmund nog wat punten gaat laten liggen kan het zelfs nog vroeger zijn dan speeldag 28,maar hoe dan ook dit seizoen gaat het beste seizoen ooit worden van Bayern in de Bundesliga.

Enorm knap hoe makkelijk klaas altijd doel weet te vinden ondanks dat die eigenlijk maar in het matig team speelt. Jammer dat die bij real nooit een echte kans heeft gekregen want met betere voetballers om zich heen

Hehe deze had ik goed voorspeld, 1-6, Bayern oppermachtig. Had ik hier maar geld op ingezet, had ik een aardige duit verdiend.

Nog maar een keer: een hattrick is 3 doelpunten in één helft. Huntelaar heeft dit keer dus géén hattrick gescoord maar "gewoon"drie doelpunten.

8 maart 2014 om 18:38

Een hattrick is gewoon drie goals in één wedstrijd hoor....

8 maart 2014 om 19:19

De officiele term voor hattrick vereist de volgende voorwaarden:

3x scoren
Zonder tussenkomst van andere doelpuntmakers
binnen 1 helft

Term word er tegenwoordig bij elke speler die 3 goals maakt uit gegooid, wat jammer is, want zo is er wekelijks een 'hattrick' te benoemen, terwijl dit voorheen als iets uitzonderlijks gezien werd omdat het nooit zo vaak gebeurde.

8 maart 2014 om 19:32

@delpiero: Eerst ff de regels leren en dan pas reageren aub

8 maart 2014 om 19:44

In 2014 is een hattrick gewoon 3 goals, drie goals zijn drie goals, moeten we niet moeilijk over doen puistje

Toen ik zag dat het in de 78ste minuut 2-1 stond bij Stuttgart wist ik al dat het gelijk zou worden. In de laatste 9 wedstrijden hebben ze 6 keer punten verspeeld in de laatste 10 minuten. Dit kan toch niet, of het zin in hun koppie niet goed en kunnen het niet volhouden of ze zijn niet fit genoeg om het 90 minuten lang vol te houden. Hoe dan ook, er moet wat veranderd worden, ze slecht zijn ze helemaal niet en spelen ze ook niet. Alleen verkloten ze het in de laatste 10 minuten altijd.

Verder een goede overwinning van Bayern. Lahm en Kroos vertrokken naar het nationale team als beste Duitse spelers maar Low heeft kennelijk wat gedaan want die 2 hebben zojuist hun 2 slechtste wedstrijden van het jaar gespeeld. Waren dramatisch. Shaqiri ook matig, moet echt meer gaan spelen. De wissels brachten het verschil, en dan vooral Thiago.

Muller Motm met 2 doelpunten (hadden er misschien 3 moeten zijn) 1 assist en dan nog een pre-assist. Is zeer goed teruggekomen van zijn blessure. Ribery was wat minder maar was te verwachten, tegen Arsenal misschien beter om met Gotze te beginnen of met Robben op links en Mandzukic in de spits en Muller op rechts. Wel geweldig om die keuzes te hebben.

Gewoon lekker blijven scoren Huntelaar. Mooi voor Schalke.

Huntelaar had moeten spelen op het Wk2010, nu maakt het echt niet meer uit wie er spits staat. Oranje is niks en gaat niks worden. De aanval is niet het probleem. Het probleem is de verdediging en het middenveld.

8 maart 2014 om 19:15

Dat Bayern is toch echt ongelofelijk hè? Die hebben echt 0,0 concurrentie in 1 van de sterkste competities ter wereld..

8 maart 2014 om 19:36

Ik zou Bayern wel eens willen zien in Engeland of Spanje. Denk niet dat het dan zo makkelijk zal gaan. De Duitse competitie is niet zo sterk als soms wordt beweerd. De top 3/4 is oke,daarna is het niet zo gek veel hoor.

8 maart 2014 om 19:57

Pff en dan noem je Spanje. Op Barca, Real en Atletico na stelt het daar al helemaal niks voor. En de Engelse middenmoot/degradatieclubs zijn minder dan de Duitse, subtop is sterker, de top is breder, maar de absolute top van Duitsland is weer sterker.

hahaha. Robben weer man of the match? Ik kan dit allemaal niet meer serieus nemen. Overduidelijk was natuurlijk dat Müller man of the match was.

Offensief een prima wedstrijd van Schalke. Draxler die het aardig deed en Huntelaar die drie keer scoort. Alleen schande van die penalty. Defensief was het toch allemaal wat matig en had Schalke het geluk dat Firmino, Volland en Modeste hun dag niet hadden en Fährmann enkele goede reddingen verrichtte. Ook werd er nog steeds te weinig van achteruit opgebouwd.

8 maart 2014 om 19:34

Zag bij Sportschau dat het de 3e strafschop was die Huntelaar mistte van de 6 die hij heeft genomen. Als die klopt zou het wel heel vreemd zijn dat Huntelaar ze nog neemt.

8 maart 2014 om 20:00

Normaal neemt Farfan ze, maar die was geblesseerd. Ik denk dat Huntelaar hem enkel nam omdat dit een zuivere hattrick zou betekenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren