Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern-aankoop wees Chelsea af: ‘Natuurlijk betekende het veel’

Laatste update:

Voor een geschat bedrag van twintig miljoen euro maakt Niklas Süle in de zomer de overstap van TSG Hoffenheim naar Bayern München. De verdediger, wiens komst in januari al werd aangekondigd, stond ook in de belangstelling van Chelsea. Hij besloot dat het voor zijn ontwikkeling beter was om in Duitsland te blijven.

"Ik kreeg de aanbiedingen op ongeveer hetzelfde moment", laat de enkelvoudig international weten in gesprek met TZ. "Natuurlijk betekende het veel voor me dat de koploper van de Premier League interesse in mij had. Maar het voelde voor mij beter om in de Bundesliga te blijven. Bayern is dan een geweldige bestemming. Er is geen grotere club ter wereld."

Süle krijgt in München te maken met moordende concurrentie. Het lijkt niet aannemelijk dat hij zich meteen in de basis knokt, daar Carlo Ancelotti beschikt over spelers als Javi Martínez, Mats Hummels en Jérôme Boateng. Toch zegt de 21-jarige Süle niet bang te zijn. "Integendeel. Ik geloof dat ik van allebei ongelooflijk veel kan leren", vertelt de jongeling, als hem wordt gevraagd naar Hummels en Boateng. "Als ik Mats en Jérôme iedere dag in actie zie, kan dat mij ook naar een heel ander niveau tillen."

"Het zijn heel ervaren spelers met ongelooflijk veel rust aan de bal. Het is geweldig om te zien hoe Mats opbouwt met links of met rechts. Jérôme heeft zijn dynamiek, zijn atletische bouw en zijn dominantie in de duels", prijst Süle zijn toekomstige ploeggenoten. "Als ik speel, is dat waarschijnlijk aan de zijkanten. Ik hoop dat ik daar beter van word en dat de keus uiteindelijk op mij valt."

Zie je Niklas Süle in zijn eerste seizoen een basisplaats veroveren bij Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komt natuurlijk als 'achterafpraat' over, maar ik ben blij dat we hem niet hebben gehaald. Naast de drie die het nu fantastisch doen staan met zowel Zouma als Christensen twee talentvolle jongelingen te wachten op een doorbraak, met een derde erbij schrijf je er eigenlijk sowieso al een af.

25 maart 2017 om 17:10

Ik weet niet zo zeker of Christensen wel bij Chelsea wilt spelen. Ik hoop het natuurlijk wel want het wordt hoog tijd dat een talent weer eens doorbreekt bij Chelsea maar ik zie het somber in.

25 maart 2017 om 17:14

Wat valt er somber over te zijn? Hij is van Chelsea, dus als Chelsea het wilt speelt hij gewoon in Londen volgend seizoen.

25 maart 2017 om 17:30

Zo simpel is het helaas niet, wat nou als Christensen aangeeft weg te willen? Denk je dat Chelsea of Conté hem tegen z'n wil gaan behouden? Christensen kan nu al in de basis spelen bij een subtop ploeg, bij Chelsea staat hij onderaan de pikorde. Het kan zomaar gebeuren hoor.

25 maart 2017 om 17:43

Ik hoop dat Christenen in de toekomst een basisspeler wordt van Chelsea. Hij is een potentiã«le top verdediger in de wording. Helaas voor hem zijn David Luiz & Cahill helemaal opgeleefd onder het nieuwe systeem van Contã© en is de concurrentie alleen maar groter geworden. In het begin van het seizoen hadden de meeste Chelsea fans wel getekend voor een plek voor Christenen in de basis aangezien we heel desperate waren voor een verdedigingsinjectie.

Ik denk overigens dat onder Conte de kans groot is dat een talent doorbreekt. Mits die natuurlijk wel over de kwaliteiten beschikt om basisspeler te worden. Het eindeloos teren op talenten zoals van Gaal dat deed bij United heb je ook niets aan.

25 maart 2017 om 18:01

Oh ja ik hoop ook echt dat Christensen doorbreekt maar Conte staat niet echt bekend om het doorstromen van talent.

Zou echt mooi zijn als Christensen bij CFC blijft en doorbreekt maar als je naar zijn situatie kijkt dan snap ik wel als hij weg zou willen.

Weer een blauwtje voor een Engelse topclub inzake een Duits talent. Niet zo vreemd gezien de Europese prestaties over een reeks van jaren.

25 maart 2017 om 16:21

Tuurlijk gaat een Duits talent liever naar bayern. Een engels talent kiest dan weer eerder voor een top team uit de BPL. Simpel lijkt me?

"Als ik speel is dat waarschijnlijk aan de zijkanten" zegt hij daarmee dat hij lb of rb gaat spelen? Dan is de kans heel klein dat hij ubrhaupt gaat spelen. Want aan de zijkanten heb je Alaba en (vanaf volgend seizoen) Kimmich. Dat zijn onbetwiste basis spelers. Deze jongen wordt waarschijnlijk na een half jaartje verhuurd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren