Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Basacikoglu niet ontevreden: ‘Als je dan kijkt naar Hakim Ziyech...’

Laatste update:

Bilal Basacikoglu heeft er een paar prima weken opzitten. De buitenspeler van Feyenoord kwam aanvankelijk niet in aanmerking voor de basiself van Giovanni van Bronckhorst, maar klauwde zich toch terug in het team en was de voorbije vier duels goed voor drie assists. Die cijfers stemmen de aanvaler tevreden.

/

In gesprek met Feyenoord TV zegt Basacikoglu lekker in zijn vel te zitten. “Mijn acties lukken, zoals in de wedstrijd tegen NEC. Ik kwam in de eerste helft vaak voorbij mijn tegenstander, maar het ontbrak aan een goede eindpass. Bij zulke dingen moet je soms een beetje geluk hebben, maar verder gaat het lekker dus dat is positief”, zegt de flankaanvaller tevreden.

Basacikoglu begon tot op heden tweemaal in de basis bij Feyenoord, maar mocht ook meermaals invallen en deed dat met verve. “Ik zag laatst een statistiek dat ik vier assists had gegeven dit seizoen. Als je dan kijkt naar Hakim Ziyech van Ajax: hij speelde alle Eredivisisie-wedstrijden en gaf vijf assists”, rekent Basacikoglu voor. Hij zegt dat hij tevreden terugkijkt op zijn bijdragen tot nu toe.

Vind je dat Bilal Basacikoglu gebruikt moet blijven worden als invaller?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vergelijken met Ziyech ja... Als je als Feyenoorder een beetje trots bent dan kijk je (of spreek je) alleen over je eigen prestaties. En daarnaast heeft Ziyech nog niet zoveel tijd door gebracht met zijn teamgenoten als Basacikoglu dus ja.

18 oktober 2016 om 23:25

Doe eens ff rustig joh..
Het is over het algemeen bekend dat ziyech veel assists geeft en dit seizoen zit bilal in de buurt van ziyech qua assists, wat voor hem gewoon prima is.

18 oktober 2016 om 23:33

kalm, je kan het ook anders bekijken. misschien heeft hij wel veel bewondering voor ziyech.

18 oktober 2016 om 23:34

Ziyech is vele malen verder en beter dan Basacikoglu, en ze spelen ook nog op een andere positie. Hij wil zich gewoon proberen te meten met een van de beste spelers van de eredivisie qua statistieken. Hij wil zich duidelijk verbeteren en doet het momenteel ook helemaal niet verkeerd. Eindelijk weer een keer die actie en durf, die ik vorig seizoen vrij weinig bij hem zag. Dat hij kijkt naar de betere spelers is helemaal niet verkeerd.

19 oktober 2016 om 07:06

Bilal heeft volgens mij het probleem dat hij zich wil vergelijken met andere spelers.
Bilal zit nog steeds in de fase dat je op een pleintje speel en dat je dan een top speler noem die je dan na speel.

Bilal heeft een tijdje rond gelopen met hetzelfde haar als vilhenna nu loopt hij weer rond met hetzelfde haar als karsdorp.
Een paar weken geleden dacht ik dat hij die fase voorbij ging maar helaas.

Ik hoop dat zijn koppie goed blijft en deze lijn positief blijft doorzetten dan hebben we voor rb 2 goede opties. De knop moets om en ik hoop dat die om is bij hem.

20 oktober 2016 om 15:53

Precies dit. Dat met die haardracht viel mij ook op, hij is zoekende ofzo.

19 oktober 2016 om 10:37

Amen.....ik wilde het net zeggen. Altijd dat vergelijken met Ajax bij Feyenoord als het om prestaties gaat. Voor de gene die toen zeiden...dat het niet waar is nou ik zou aangeven wanneer er weer zo topic is en zie hier...het bewijs.

Hij doet het goed...zelfs prima en is de gevaarlijkste man daar. Met Elia erbij zij de flanken geweldig bezet bij Feyenoord

19 oktober 2016 om 10:43

Komt er een keer een compliment vanuit het Feyenoord kamp, is het weer niet goed... Hij vergelijkt zichzelf met een speler die beter wordt geschat en dat ook is. Het is een vet compliment voor alle Ajacieden dat hij zich vergelijkt met iemand waar hij tegenop kijkt. Goede zelfreflectie van Bilal, deze uitspraak siert hem.

19 oktober 2016 om 17:02

Compliment, serieus? Ik vind het serieus een belediging aan het adres van Ziyech dat deze vent zijn prestaties als gelijkwaardig ziet met die van Ziyech. Ik weet ook wel dat hij het zo niet bedoelt. Maar hij voetbalt al jaren bij feyenoord en als je zijn prestaties dan afzet in die tijd is het allemaal bijzonder mager, zelfs slecht te noemen.

Ziyech is echter altijd dwingend met zijn spel. Afgezien van de laatste twee wedstrijden valt deze man voornamelijk op door zijn onkunde. En dan te bedenken dat hij zich vergelijkt met ziyech, typisch geval chronische zelfoverschatting.

18 oktober 2016 om 23:20

Hij vergelijkt zichzelf qua kwaliteit niet met Ziyech. Het gaat hem puur om assists. Ziyech wordt al een tijdje geroemd om zijn kwaliteiten, assists en goals. Logisch, aangezien het een hele goede speler is. Daarentegen wordt Bilal vaak bekritiseerd. Als je dan naar de ranglijst voor de assists kijkt en ziet dat Bilal er 4 heeft en Ziyech 5, kan ik het me voorstellen dat ie hierover redelijk tevreden is.

19 oktober 2016 om 08:18

True. Vind het alleen vaak grappig dat statistieken zo verleidelijk zijn als je zelf wil lezen. Bijvoorbeeld per minuut creeert Ziyech nog steeds meer kansen dan Basa.
Ziyech nu in totaal 7 wedstrijden voor ajax, 2 goals en 7 assists.
Basa 63 wedstrijden feyenoord, 4 goals en 10 assist.

Ik begrijp dat het voor hem een leuke vergelijking is, maar je zet jezelf een beetje voor schut als je dit soort dingen gaat roepen. Ziyech is een totaal andere speler op een andere positie en een totaal ander kaliber. Wat als Elia nu gaan roepen dat hij in de eredivisie betere cijfers heeft dan Ronaldo het hele jaar, omdat hij 3 goals en een assist heeft in 141 minuten eredivisie. Beetje onzinnig zulke vergelijkingen.

Vergelijk jezelf gewoon niet met andere spelers, dat lijkt me het beste.

19 oktober 2016 om 09:48

Waarom zou je het per wedstrijden gaan vergelijken als je van te voren al weet dat Bilal vaak als wisselspeler werd gebruikt en Ziyech vrijwel altijd in de basis heeft gestaan.

18 oktober 2016 om 23:20

Niet echt zelfoverschatting toch? Hij zegt alleen dat zijn statistieken redelijk zijn vergeleken met de beste nummer 10 van de eredivisie. Verder is hij inderdaad niet fantastisch bezig

19 oktober 2016 om 17:06

Statistiek bedrijf je over grotere aantallen, niet over een paar wedstrijden. Dus moet je naar zijn totale prestaties bij feyenoord kijken. Zeer mager.

19 oktober 2016 om 06:49

Typisch gevalletje tekst niet gelezen.

Die eindpass is haast altijd slecht, omdat Bilal gewoonweg geen overzicht heeft. Vind het als basisspeler maar een matige speler. Als invaller kan die soms nog wel wat forceren.

En dan komt Elia terug en zit Bilal op de bank en is na 5 weken ontevreden. Zo rolt voetbal.

deze speler vind ik nou echt geen feyenoord niveau waardig , zo een mannetje kan je zomaar het kampioenschap kosten aan het eind van het jaar

19 oktober 2016 om 08:02

Juist andersom. Het is een goede speler voor op de bank en kan als invaller zeer nuttig zijn als hij fris het veld inkomt. En dat hij nu speelt is omdat de trainer hem beloond voor zijn goede spel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren