Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona ziet landgenoot als ‘ideale opvolger’ van Luis Suárez’

Laatste update:

Barcelona neemt deze zomer naar alle waarschijnlijkheid afscheid van Luis Suárez, die van de nieuwe trainer Ronald Koeman te horen heeft gekregen dat hij niet voorkomt in de plannen voor volgend seizoen. De Catalaanse grootmacht, die eveneens met een vertrek van Lionel Messi te maken lijkt te krijgen, is zodoende op zoek naar een nieuwe spits en denkt naar verluidt aan de komst van een landgenoot van Suárez.

Het doorgaans goed ingevoerde Cadena SER meldt woensdagmiddag namelijk dat Barcelona contact heeft opgenomen met de entourage van Maxi Gómez. De 24-jarige Uruguayaan staat momenteel nog onder contract bij Valencia, dat ruim een jaar geleden bijna vijftien miljoen euro betaalde voor zijn diensten. Barcelona beschouwt Gómez volgens de berichtgeving als de ‘ideale opvolger’ van Suárez.

Fans Barcelona gaan de straat op na nieuws Messi: 'Bartomeu, vertrek!'

De nummer twee van het afgelopen LaLiga-seizoen heeft het kamp-Gómez gevraagd voor welke prijs hij los Che zou mogen verlaten. De aanvaller ligt nog vier jaar vast in de sinaasappelstad en kwam in zijn eerste seizoen bij Valencia in 43 wedstrijden tot 10 doelpunten. In de 75 wedstrijden die hij daarvoor bij Celta de Vigo speelde, wist hij 31 goals te produceren.

Naast Barcelona zou er ook interesse vanuit de Premier League zijn voor Gómez, die na een jaar mogelijk alweer mag vertrekken bij Valencia. De club kampt met grote financiële problemen en nam in de afgelopen weken al afscheid van Ferran Torres, Francis Coquelin, Dani Parejo, Ezequeiel Garay en Rodrigo Moreno. Laatstgenoemde vertrekt voor een bedrag van maximaal veertig miljoen euro naar de Engelse promovendus Leeds United.

Barcelona werd de afgelopen tijd eveneens nadrukkelijk in verband gebracht met de komst van Internazionale-spits Lautaro Martínez, terwijl ook de naam van Gabriel Jesus opduikt in het Camp Nou. Messi wordt genoemd als een aanwinst voor het Manchester City van zijn oude trainer Manchester City, dat de Braziliaan in een mogelijke deal voor de superster zou kunnen betrekken.

Zou jij Maxi Gómez een goede aanwinst vinden voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haal ineens Yaya Sanogo en Bas Dost... Die Maxi Gomez wil ik in de verste verte niet bij Barca zien. Is een spits van 1m75 met de kwaliteiten van Peter Crouch lol. Geen Barca kwaliteit.

26 augustus 2020 om 15:33

Hield ze ook niet tegen om die gare Deen te halen toch? :D Maar inderdaad, van dit soort statistiek slaat Real zich op de dijen denk ik.

26 augustus 2020 om 15:43

Dan heb je het over een andere Maxi Gomez denk ik? Hij is namelijk 1.86 en is een veeeeel betere voetballer dan Crouch. Of hij van het niveau Barcelona is, is een ander verhaal maar het is niet de persoon die jij omschrijft.

26 augustus 2020 om 15:45

Al was hij 3 meter, niet goed genoeg voor Barca.

26 augustus 2020 om 20:50

Leuk dat je dat al bepaald zonder waarschijnlijk 1 wedstrijd van hem te hebben gezien

Zeker niet de ideale opvolger van Suarez, verder voor de juiste prijs denk ik wel een goede aanvulling van de selectie als backup. Vanwege de penibele financiã«le situatie bij Valencia zal die relatief goedkoop zijn en hij heeft nog een goede leeftijd. Het is verder wel een uitstekende speler, maar niet om op de lange termijn 1e spits van Barcelona te worden. Daarvoor moet toch iemand van het kaliber Lautaro, Jesus, etc komen.

26 augustus 2020 om 15:41

Eens, Jesus zou een goede versterking zijn, beter dan Lautaro. Als Koeman daadwerkelijk 4-2-3-1 gaat spelen (zonder messi?), zou Griezmann als zwervende speler rondom Jesus kunnen spelen. Dan komt hij ook steeds beter tot zijn recht. Coutinho als valse linksbuiten die naar binnen kan trekken en Dembele rechts. Messi's miljoenen verder uitgeven aan een nieuwe linksback en CM.

Ter Stegen
Semedo
Garcia
Lenglet
Grimaldo
Frenkie
Wijnaldum
Dembele
Griezmann
Coutinho
Jesus
26 augustus 2020 om 15:48

Ik zie eigenlijk liever Lautaro komen, aangezien ik dat gewoon een betere voetballer vind. Jesus is wel meer een pure spits denk ik, Lautaro is ook een beetje een zwervende speler (meer een type Suarez). Als Griezmann blijft denk ik misschien ook wel dat Jesus beter zou passen. Als middenvelder zie ik overigens liever niet Wijnaldum komen, er moet juist verjongd worden en Wijnaldum wordt ook alweer 30. Pjanic is ook al gekomen, dan zie ik liever dat Puig een belangrijkere rol krijgt en Alena bij de selectie blijft als backup. Grimaldo en Garcia zie ik wel graag komen, en ik hoop van harte dat Dembele een keer langere tijd fit blijft.

26 augustus 2020 om 15:53

In een 4231 kan Griezmann wellicht ook nog als spits, zoals Memphis dat bij Oranje doet. Enige is wel dat je dan een nummer 10 erachter wil die echt bij sluit in de 16. Coutinho speelt het liefst ‘om’ de zestien (afstandschoten / steekballen). Dan zouden Wijnaldum en Van de Beek nog serieuze opties kunnen zijn. Dan is diepgang vanaf de flanken wel essentieel denk ik. Dat heb je opzich met Dembélé en Fati maar een extra vleugelspeler zou dan misschien geen kwaad kunnen. Maar als je dan toch Messi, Suárez en Coutinho kan verkopen moet dat qua budget wel passen. Verder ben ik het met je eens qua linksback. CM, de lijn van twee, moet denk ik goed komen met Frenkie, Sergio en Pjanic. Eerst die lopende 10 en Eric Garcia alstublieft.

26 augustus 2020 om 16:26

Ik denk met 3 aankopen in de verdediging heb je een prima team staan. Verkoop Messi, suarez, vidal, Rakitickoop Grimaldo, Garcia en een goede rechter vleugel verdediger en je hebt voor weinig geld een prima team staan. Natuurlijk niet meteen het beste van de wereld maar hiermee ga je het real madrid echt wel moeilijk maken. Je moet ook niet meteen denken dat ze volgend jaar meteen de CL gaan winnen, dit duurt gewoon even. Denk aan Klopp bij liverpool. Wat vinden jullie van deze opstelling

Ter stegen
Aankoop
Garcia
Lenglet
Grimaldo
Pjanic
Frenkie
Puig
Dembele
Griezman
Coutinho
26 augustus 2020 om 16:29

De enige speler die barcelona van valencia zou moeten halen is gaya.

Vooral lekker geld uit blijven geven aan net niet spelers, dan komt het wel goed.. zet nou gewoon Dembele en Griezman voorin, Coutinho er vlak achter.. De Jong, Puig en Busquets op het middenveld. Koop je Garcia voor de plek van Piqué en je bent een heel eind..

26 augustus 2020 om 15:40

het gaat niet om de spelers of de prestaties succes komt en gaat ,het gaat om het feit dat er een bestuur is die incompetent is op alle vlakke en alle potentieel die de club heeft op succes als sneeuw voor de zon doet verdwijnen daar gaat het om de laatste jaren

26 augustus 2020 om 16:22

Pipita, kan je aub niet zulke zinnige dingen zeggen. Daar doet Bartomeu niet aan. Ik sluit me aan bij wat jij zegt, al zou ik toch nog een aanvaller erbij halen. Je kan nou eenmaal niet vertrouwen op Dembele, en eigenlijk ook niet op Griezmann en Coutinho want die lieten ook weinig zien. Een topaanvaller, een goede middenvelder die voor diepgang zorgt en een cv + lb. Daarmee zou Barcelona best een eind moeten komen.

26 augustus 2020 om 17:02

Precies el Pipita. Dat is precies de opstelling die ik laatst noemde. Ook zonder Messi en Suarez heb je een geweldig team . Coutinho en griezman kunnen eindelijk vrij spelen op hun favoriete positie

26 augustus 2020 om 17:18

Dit is inderdaad gewoon verreweg het beste voor Barcelona om te doen. Proberen de dure ‘miskopen’ van de laatste jaren toch nog enigszins te laten renderen en het weinige geld dat er is vooral in de defensie steken. En de oude, dure spelers met enorme salarissen de deur uit proberen te werken. Zo moeilijk hoeft het toch allemaal niet te zijn?

26 augustus 2020 om 17:22

Dat is ook de strategie. Als je die dure aankopen nu voor een prikkie verkoopt maak je ook boekhoudkige verliezen.

26 augustus 2020 om 17:29

Als je dan leest dat ze alweer naar dure aanvallers als Jesus of Lautaro aan het kijken zijn, dan zou dat (mocht dat op waarheid berusten) bij mij toch echt alleen maar een facepalm bewerkstelligen. Investeer eindelijk eens in de verdediging, en probeer je salarishuishouding eindelijk eens enigszins op orde te krijgen zodat er in de toekomst weer mogelijkheden zijn om te investeren.

26 augustus 2020 om 19:43

Er is geen geld uitgegeven. Elke dag kan je nieuwe roddels lezen. Gisteren vwas Depay de nieuwe spits, iedereen lekkeer los op Koeman. Vandaag is maxi de nieuwe spits. Kan weer iedereen lekker los gaan.

Hoeveel van die soortgelijke transfers heett dit bestuur aan zich laten voorbij gaan ze hadden asensio, rodri, fabian ruiz ,ceballos en zoveel andere toptalenten voor een peulschil kunnen kopen als concurrentie voor de basisspelers maar ja nu is het veel te laat

26 augustus 2020 om 16:13

Wat dacht je van Davies? Of grimaldo en Thiago die gewoon weg konden lopen bij de club.

26 augustus 2020 om 16:25

Lautoro Martinez speelde in godsnaam in spanje , Haaland niet vergeten Abidal koos echter voor Kevin Prince Boateng zo is een heel waslijst aan spelers

Waarom halen ze Haaland niet? Clausule is 75 miljoen,wat tegenwoordig gewoon is. Jonge topspits waar je lang mee vooruit kan

26 augustus 2020 om 15:46

Die clausule geldt vanaf 2022.

26 augustus 2020 om 16:20

Abidal kon Haaland voor een spotprijs oppikken maar koos destijds voor kevin prince boateng go figure denk niet dat ze hem nu voor 75 miljoen gaan halen

Het is wel echt een zooitje daar bij Barca zeg. Als dit echt waar is zou dat echt belachelijk zijn. Het zou natuurlijk wel passen in het beleid dat daar nu gevoerd wordt. Ik snap dat dit Koeman zijn droom was, maar het insstapmoment was al lastig maar de zaken worden steeds slechter. Hij heeft de kans laten lopen om met Oranje een eindtoernooi te spelen,om in dit zooitje te stappen. Ik vrees voor hem dat hij het daar ook niet lang gaat volhouden.

Marcus Thuram een beest van een speler kan linskbuiten en centrumspits spelen , heet een frame van 1m91, is zowel fysiek en technisch talentvol en kan uitgroeien tot een modern topspits Trincao gaat ook een topper worden hij speelt op dezelfde manier als Messi , van rechts naar binnen komen assist combinatie of schieten , daar gaan we nog van kunnen genieten

Haha, dit bestuur zet zichzelf compleet voor schut. Indien het op dit tempo doorgaat is de club met de kerst helemaal verwoest en kan Bartomeu daarna definitief de geschiedenis in als grootste clown ooit die aan het roer gestaan heeft bij Barcelona.wordt puinruimen voor het nieuwe bestuur.

26 augustus 2020 om 15:51

Messi weg, tickets weg, commerce weg, omzet weg, transferbudget weg, spelers weg, competitiviteit weg, positie weg en dat kan gestaag gaan maar ook keihard

Sjeeezus. Maxi Gomez? Het beleid heeft zo te zien veel dubbele bodems daar in het Camp Nou. Wat een armoe en gebrek aan kennis daar. Moeten wij supporters dan echt het roer overnemen? Hahaha, ik wil het wel vrijwillig doen. Ik ga het sowieso beter doen! #joke

26 augustus 2020 om 16:14

Hahahaha nou ik ga met je mee hoor, wat je zegt slechter kan je het nooit doen al plukje een willekeurig persoon van straat ook die zal het beter doen

26 augustus 2020 om 16:23

Vele clubs stappen af van heel de scouting systeem en gebruiken eerder een computerprogramma dat spelersstatistieken analyseert en derglijke zoals in amerikaanse sporten omwille van de kostprijs , ik zou bij barca ook zo'n virtual technical director aanstellen want het gaat van kwaad naar erger

Zorg eerst maar eens dat het middenveld gaat renderen. Speel je straks met Griezman in de spits dan is een diepgaande middenvelder wel essentieel. Griezman laat zich namelijk graag inzakken. Coutinho kan in principe dan op links gestald worden, maar dat er echt aan wat voor back en wat voor 10 je dadelijk hebt. Heb je net als afgelopen seizoen alleen maar middenvelders lopen die de bal in de voeten willen, dan kan je Coutinho niet op links buiten zetten. Barcelona moet gaan werken aan een team waarbij een balans aanwezig is tussen diepgang en spelers die de ballen in de voeten willen. Daarnaast moeten spelers hun plekkie kennen. Als verdediger lever je gewoon de bal in bij het middenveld... Een speler als Wijnaldum of Van de Beek moet prioriteit zijn, daarnaast kunnen ze nog informeren naar Erikssen die bij Inter vaak op de bank zit.

Ter Stegen
Aankoop
Pique
Aankoop
Alba
De Jong
Pjanic/Aanko
Dembele
Wijn/De Beek
Coutinho/aan
Griez

Wat een namen worden er ook genoemd de afgelopen periode nu maxi weer, daar voor wijnaldum , depay , en Van beek. Barça onwaardig, ze moeten nu laten zien dat barca nog bij de absolute top hoort met te beginnen een nieuw super duo te contracteren mbappe en dybala. Verders thiago alaba en garcia contacteren . En aanvullen met jeugd.

Waardoor je een elftal zal krijgen met : coutino mbappe Dembélé dybala de jong thiago alba alaba García semedo ter stegen.

26 augustus 2020 om 19:44

Wellicht zijn het allemaal roddels en worden Wijaldum, Depay, van Beek, Maxi Lopez e.d. helemaal niet aangetrokken.

26 augustus 2020 om 20:32

Laten we het zo ontzettend hopen, anders moeten we echt ons hart vasthouden

Wat een namen worden er ook genoemd de afgelopen periode nu maxi weer, daar voor wijnaldum , depay , en Van beek. Barça onwaardig, ze moeten nu laten zien dat barca nog bij de absolute top hoort met te beginnen een nieuw super duo te contracteren mbappe en dybala. Verders thiago alaba en garcia contacteren . En aanvullen met jeugd.

Waardoor je een elftal zal krijgen met : coutino mbappe Dembélé dybala de jong thiago alba alaba García semedo ter stegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren