Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona verlengt met talent en plakt prijskaartje van dertig miljoen op

Laatste update:
/

Er was de voorbije weken veel te doen om Sergi Roberto, die in verband werd gebracht met een vertrek bij Barcelona. De Catalaanse grootmacht wenste in de transferperiode echter niet mee te werken aan een vertrek en lijkt ook in de toekomst niet van zins om zaken te doen. De club communiceert via de officiële kanalen dat het contract van de jongeling is opengebroken en verlengd.

Sergio Roberto had bij Barcelona nog een verbintenis tot het einde van het seizoen, dus hij was interessant voor andere clubs. De man die ook in verband werd gebracht met Ajax stond verder in de belangstelling van clubs als AC Milan, Arsenal, Bayern München en Manchester United. Hij heeft een contractueel vastgestelde afkoopsom van dertig miljoen euro gekregen, een bedrag dat nog kan oplopen tot veertig miljoen.

De 22-jarige middenvelder maakte in het seizoen 2010/11 zijn debuut in de hoofdmacht van Barcelona en in het seizoen 2012/13 werd hij een vertrouwd gezicht in Camp Nou. In alle competities speelde hij vijftig wedstrijden, veelal invalbeurten: 21 in de competitie, 17 in de Champions League en 12 in de Copa del Rey.

Zie jij Sergi Roberto dit seizoen definitief doorbreken bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

30 Miljoen?!... Beetje doorgeslagen.

17 september 2014 om 17:53

Zijn natuurlijk voorzorgsmaatregelen, zo raar is dit niet.

17 september 2014 om 17:57

Snap niet dat xavi nog steeds in basis staat. Sergi krijgt amper kansen...

17 september 2014 om 18:01

Xavi staat dit seizoen niet meer basis. Rakitic heeft zijn plek overgenomen en dat pakt tot nu toe erg goed uit. Rakitic straalt rust en vertrouwen uit en hij heeft een enorm goed inzicht.

17 september 2014 om 17:53

Ze tonen gewoon hun vertrouwen in hem. Blijkbaar zien ze wel wat in zo'n speler als opvolger van Iniesta ofzo, anders doe je dit niet. Ze willen een scenario als toen met Thiago gewoon vermijden.

17 september 2014 om 19:25

Opvolger van Xavi, nu Xavi geen vaste basisplaats meer heeft. Zal waarschijnlijk gewoon weer invallen in wedstrijden want ik zie hem Iniesta, Busquets of Rakitic niet de basis uit spelen.

17 september 2014 om 17:53

Het is verplicht in Spanje en je plakt dan liever een onrealistisch hoog bedrag erop dan een te laag bedrag.
Stel ze zetten het bedrag op 15mln en hij draait opeens een top seizoen, nou dan staan de clubs echt wel in de rij om hem op te pikken voor 15mln.

17 september 2014 om 17:57

In Spanje is het verplicht een afkoopsom in het contract op te nemen. In theorie kan een speler zo gunstige voorwaarden bedingen voor een toekomstige transfer, maar in de praktijk wordt vaak een exorbitant bedrag overeengekomen zodat andere clubs niet makkelijk talenten weg kunnen plukken.

17 september 2014 om 19:09

Barca doet dat altijd. Is alleen maar slim. Als Barca hem nu niet wil verkopen en een club bied niet dit bedrag hoeven ze nooit mee te werkem aam een transfer. Als de speler zelf weg wil en die cluh meer dan 30 miljoem wil betalen is Barca pas gedwongen om mee te werken, maarka dan krijgen ze wel een mooi bedrag voor hem. Is heel normaal daar, in Nederland zou dit soms ook toegepast moetenvworden biu goede spelers maarndan wel met mindere bedragen.

17 september 2014 om 20:07

@keffie dat is niet zozeer slim van Barca alswel verplicht in Spanje

17 september 2014 om 20:06

Als hij een heel seizoen basis speelt, opvalt en nationale team ook basisplaats pakt, is 30 miljoen ineens eem stuk minder. Zie Gotze em Reus

40 wedstrijden? 21 + 17 + 12 lijkt me geen 40 Vz..

Sergi Roberto vind ik geen groot talent.
Denk ook niet dat hij het zal maken bij Barca.
Hem verhuren of verkopen was een betere optie geweest.

Ze willen natuurlijk niet een geballetje tiago dus als hij over 2 haar wel inene de sterren van de hemel speelt hij voor 2 tientjes de deur uit kan.

Niet goed genoeg voor barcalona deze jongen, maar kan denk ik wel uitgroeien tot een bruikbre speler bij Valencia of Sevilla oid

Ik ben van Sergi niet overtuigd, maar mocht deze man doorgroeien en in goede vorm komen dan is 30 miljoen euro niet eens veel. Al vind ik hem tot nu te net met het niveau mee kan en is hij absoluut geen meerwaarde of een versterking hij is een beetje opvulling voor de breedte met groeipotentie.

Zal nooit een vaste waarde worden bij barcelona, maar is wel handig om achter de hand te houden. Als ik hem was zou ik vragen om verhuurd te worden, zodat hij toch wat aan speeltijd zou komen. En natuurlijk is 30 miljoen overdreven maar dat is inderdaad uit voorzorgen.

Mooi om te lezen. Goed dat hij blijft. Anderszijds, het verhaal was dat Thiago A. kon gaan omdat ´we toch Sergi R. hebben´..

Overigens, al die mensen die zeggen ´zo goed is hij helemala niet´...
---- Lees eens die berichten terug in 2006/07/08 toen iiieeeedereen in de hollen kroop van de Lampards en Gerrards van deze wereld en niemand in Xavi een wereld speler zag.. De kenners gelukkig wel, maar je moet geluk hebben soms.

Mooi dat hij blijft. Belangrijk met het oog op de toekomst.
Dan heb ik het ook over Xavi die zijn contract uit wil dienen in Nou Camp.

Ik vind Sergi Roberto nu eens echt geen goede speler en mag van mij part direct vertrekken.

denk niet dat hij het waard zal worden.
Wanneer Rakitic op leeftijd is.. gaat barca toch weer inkopen doen.

Ik blijf het gek vinden dat ze Sergi Roberto niet hebben verhuurd ipv Denis Suarez.

Wordt toch tijd om echt door te breken. Want dat is nog niet gebeurd. Hij is inmiddels al een hele tijd 22 jaar dus de hoogste tijd op iets te laten zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren