Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona-talent Gavi (17) na 289 speelminuten in selectie Spanje

Laatste update:

De Spaanse bondscoach Luis Enrique heeft zijn 23-koppige selectie bekendgemaakt voor de Final Four van de Nations League. De meest opvallende naam in de Spaanse selectie is die van Gavi, het pas zeventienjarige talent van Barcelona. De middenvelder maakte dit seizoen zijn debuut onder trainer Ronald Koeman en ziet zijn ontwikkeling beloond worden met een oproep voor La Roja.

Gavi werd opgeleid bij Barcelona en brak dit seizoen door onder Koeman, die mede door personele problemen een beroep deed op het talent. Tot dusver speelde Gavi in vier competitiewedstrijden en kwam hij in actie in de Champions League tegen Bayern München (0-3 nederlaag) en Benfica (3-0 nederlaag). In zijn eerste wedstrijden in de hoofdmacht van Barcelona, waarin hij totaal 289 minuten speelde, heeft hij een dermate goede indruk gemaakt dat Luis Enrique hem bij de definitieve Spaanse selectie haalt.

Yéremy Pino is een andere opvallende naam in de Spaanse selectie. De achttienjarige buitenspeler maakt dit seizoen naam bij Villarreal en mag het bij afwezigheid van Álvaro Morata, Gerard Moreno en Dani Olmo nu laten zien aan de bondscoach. Spanje speelt op woensdag 6 oktober de halve finale van de Nations League tegen Italië. De winnaar neemt het op tegen België of Frankrijk.

Selectie Spanje:

Doel: Unai Simón (Athletic Club), Robert Sánchez (Brighton & Hove Albion), David De Gea (Manchester United)

Verdediging: César Azpilicueta (Chelsea), Pedro Porro (Sporting Portugal), Eric García (Barcelona), Aymeric Laporte (Manchester City), Iñigo Martínez (Athletic Club), Pau Torres (Villarreal), Sergio Reguilón (Tottenham Hotspur), Marcos Alonso (Chelsea)

Middenveld: Sergio Busquets (Barcelona), Rodri (Manchester City), Pedri (Barcelona), Mikel Merino (Real Sociedad), Koke (Atlético Madrid), Gavi (Barcelona)

Aanval: Ferran Torres (Manchester City), Pablo Sarabia (Sporting Portugal), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Pablo Fornals (West Ham United), Marcos Llorente (Atlético Madrid) en Yéremy Pino (Villarreal).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Wel een Barca talentje oproepen maar Brahim Diaz die bij AC Milan (uitgeleent door Real Madrid) erg goed speelt (al anderhalf jaar oid) mag lekker thuis blijven. Nu weten we ook dat Enrique met een gigantische Barca bril zijn spelers oproept. Afijn, dan blijft de kans op blessure voor Brahim Diaz tenminste minimaal.

En dan zeg ik nog niks over nietsnut Eric Garcia..

30 september 2021 om 13:10

Ja maa waarom ook een Catalaan bij een Spaanse elftal laten leiden, wat had je dan verwacht. Lachwekkende oproep en brahim niet oproepen? Nja ergens wel respect dat hij het niet eens verbergt.

30 september 2021 om 13:16

Luis Enrique is geen Catalaan, hij komt uit Gijon. Hij heeft ook bij zowel Real als Barca gespeeld, dus je argumentatie slaat nergens op.

30 september 2021 om 13:34

Naja het is algemeen bekend dat luis enrique een hekel heeft aan madrid. Dus het argument over een catalaan klopt niet, maar er had een anti madridista moeten staan. Hoe dan ook zijn zijn beslissingen onbegrijpelijk

30 september 2021 om 13:44

Gelukkig is Sergio Ramos al fit om het ongelijk van LE te bewijzen, he? Carvajal is ook geen man van glas.

Wilde je fucking Nacho meenemen?

Er zit helemaal geen kwaliteit met spaans paspoort in dat team van jullie. Althans niet voldoende voor een plek in die selectie.

30 september 2021 om 13:56

Ga toch weg man, Asensio is verreweg beter dan bijvoorbeeld Merino. Hermoso van Atleti had ook opgeroepen moeten worden

30 september 2021 om 14:23



Nacho Eric Garcia. Dat ziet elke blinde nog.

30 september 2021 om 15:53

Praten over geen kwaliteit bij Real maar wel afkomen met Eric f'ing Garcia. Dat toptalent hebben we gisteren weer mogen aanschouwen. Dan kan je uberhaupt niet serieus genomen worden. Pak dan Albiol.

30 september 2021 om 15:57

Niemand die nu nog met droge ogen kan beweren dat LE zijn Barcelona fetish een fabel is. Mij gaat het er niet om van spelers van Real. Vind Nacho en Asensio te zwak. Alleen moet je dan wel de spelers oproepen die het verdienen. Om dan af te komen met de self proclaimed supertalenten van Eric Garcia en co... Beter zou je dan Albiol belonen die het beste moment kent uit zijn carriere, of Brahim die toch wel al een pak meer heeft bewezen dan Gavi die net 2 leuke passen heeft gegeven in het A-team.

30 september 2021 om 16:04

Jullie doen echt alsof Gavi even basis gaat spelen. Gavi is meer een 8, waar Asensio/Brahim Diaz meer een 10 zijn. Voor de mensen die het nog niet wisten, Spanje speelt zonder 10. Dan kan je ze op de flanken gaan gooien, maar volgens mij zijn die met Oyarzabal en Ferran Torres al bezet. Ik zie het niemand hebben over het niet selecteren van Adama Traore of Fabian, die verdienen het meer dan al die overhypte Real sterren.

30 september 2021 om 17:25

Gavi verdiend het meer? Op basis van de 4 wedstrijden in het senioren voetbal? Zet die barca bril eens af, zelfs in cataluña snappen ze dit niet. Die kan waarschijnlijk nog niet eens mee bij de u21. Ook niet gek want hij is net 17 maar die heeft echt niks te zoeken bij de selección

30 september 2021 om 18:24

Dat mensen zo'n onzin posten en het niet eens deleten of achteraf zich verontschuldigen... ik zal het nooit begrijpen.

30 september 2021 om 13:10

Luis Enrique, de Frank de Boer van Spanje. Eerst kijken naar Barcelona en alles wat Spaans is en af en toe wat laat zien selecteren. Dan verder kijken naar alles wat Spaans is maar niet bij Real Madrid speelt en als allerlaatst als er nog wat plekjes minder bezet is kijken of afkomstig van Real of bij Real Madrid gespeeld heeft selecteren. De FM manager coach maar dan in het echt.

30 september 2021 om 13:17

Nee man als er nog plekken vrij zijn selecteert hij liever niemand dan spelers van Real Madrid. Zie EK

30 september 2021 om 13:41

Er zit amper een spanjaard bij jullie tussen die een plek verdient, gap. Laatst nog een wedstrijd geëindigd zonder een spanjool op het veld, volgens mij.

30 september 2021 om 14:17

Als jij liever een Eric Garcia meeneemt dan een Nacho ben je of dom of enorm bevooroordeeld.

30 september 2021 om 14:26

Wie zegt dat ik Eric mee zou nemen als ik LE was? Feit blijft dat Nacho ook niet het niveau heeft.

Wat een oeverloos wijvengejank toch weer van de merengues omdat LE de bondscoach is.

30 september 2021 om 14:41

Als je Gavi op basis van een enkele leuke wedstrijd selecteert waarom dan niet Miguel? Waarom vorig seizoen Nacho passeren als je kiest voor spelers dat op de bank zit zoals Garcia destijds? Ik heb 0,0 met Asensio maar waarom kijkt hij niet naar hem terwijl hij een prima toernooi heeft gespeeld bij de olympische spelen.

Nee ik zou ze ook niet selecteren en verder kijken, maar je kan niet club Barcelona anders behandelen dan club Real Madrid als je een enkele goede wedstrijd voldoende vind.

30 september 2021 om 15:58

Nacho thuislaten voor Albiol is meer dan terecht. Voor Eric Garcia een grote grap.

30 september 2021 om 16:06

Met een oog op de toekomst zou ik Eric ook boven Nacho selecteren. Zelfde geldt voor Albiol. Leuke speler, maar de beste man is 36

30 september 2021 om 16:31

@concha, zoals gezegd zou ik Nacho ook niet mee nemen maar zeker wel als je Garcia mee neemt.

@HZ7-22 Dan ook maar andere oude spelers eruit voor een jeugdspeler van 16, want oud? Volgens mij moet je op een eindtoernooi kijken naar kwaliteit en niet naar leeftijd.

30 september 2021 om 13:13

Boeien is in NL toch ook zo? Bij Ajax laat je een scheet en je bent record international.

30 september 2021 om 13:40

Maar in NL is het nog te verklaren, Ajax is tegenwoordig de maat der dingen! In Spanje is het niet te verklaren want RM, AM en Barca ontlopen elkaar niet veel, sterker nog op dit moment zijn rm en am verder

30 september 2021 om 14:18

Jep, dit seizoen 8 wedstrijden, 4 doelpunten 2 assists, heerlijke stats voor een jonge nummer 10. Verder maakt het mij niet uit; kan hij ook niet geblesseerd raken. Zeker omdat Milan geen 2e nummer 10 heeft. Ook Tomori mag zich gaan melden bij het Engelse selectie vind ik; is momenteel top 4 Beste CV in Italië heeft in zijn 35 wedstrijden tot nu toe, nul keer slecht gespeeld en nul(!) kaarten. Absurd niveau tikt hij momenteel aan.

30 september 2021 om 14:19

Dit werd ook geroepen toen hij Pedri opriep en kijk eens hoe dat heeft uitgepakt? Persoonlijk vind ik het juist logisch dat je als bankzitter kiest voor een talent dat zich nog tot basisspeler kan ontwikkelen in plaats van Nacho die dat nooit gaat redden.

30 september 2021 om 14:25

Vergroot de kans op Marokko dan

30 september 2021 om 15:24

Hij heeft geen ongelijk gehad dit EK, hebben goed gepresteerd met al die jonkies

30 september 2021 om 15:45

Brahim diaz en gavi zijn 2 verschillende spelers?

30 september 2021 om 17:44

Nu weten? Haha lol. Dit wisten we al langer hoor. Het is geen geheim meer dat hij een bloedhekel heeft aan Real. Prima, maar dan verwacht je wel wat professionaliteit vanuit zn kant. Laat ik het zo zeggen, Real spelers zullen geselecteerd worden als het echt niet anders kan.

2 oktober 2021 om 16:38

Luis Enrique doet wel meer vreemde dingen dan Brahim thuis laten hoor.

Iago Aspas maakte vorig seizoen 14 doelpunten en gaf 14 assists ... niet opgeroepen voor het EK.

Erik Garcia, bankspeler bij City, vaste man op het EK. Ik vraag mij uberhaupt af hoe deze man ooit profvoetballer is geworden. Wat mij betreft hoort hij thuis ergens in derde of vierde klasse.

Jesus Navas speelt fantastisch als rechtsback bij Sevilla ... een van de beste rechtsbacks ter wereld op dit moment. Hij roept hem niet op.

Luis Alberto heeft 3 jaar schitterend gespeeld bij Lazio. Hij was 2 jaar de speler die meeste assists gaf. Vorig seizoen had hij ook redelijk veel gescoord voor een spelmaker. Nope, hij mocht niet mee op het EK. Op dit moment zou ik nog begrijpen dat hij hem niet meepakt voor de nations league want hij speelt dit seizoen echt dramatisch slecht, maar de seizoenen ervoor moest hij gewoon opgeroepen worden.

Morales, speler van Levante ... echt een monster als hij in vorm is. Snelheid en techniek. Schandalig dat deze man nooit een kans heeft gekregen bij de nationale ploeg. Heeft zelfs paar keer Real Madrid opgerold. Nope, onzichtbaar voor meneer Enrique.

Eigenlijk is het ongelooflijk dat Spanje op het EK in de halve finale is geraakt en nu in de nations league ook. Luis Enrique moet echt meedoen met euromillions. Niemand die zoveel geluk als hem heeft.

Ik hoorde hem net in een docu op vtm ... echt dramatisch hoe onlogisch deze man denkt. Hij zegt dat het hem niet kan schelen tegen wie hij speelt en hoe de tegenstanders speelt of wat de stand is tijdens de wedstrijd ... hij zal altijd op dezelfde manier spelen. Dit is dus het type trainers dat het Spaanse volk altijd moet accepteren bij de nationale ploeg. Echt compleet incompetent en 0 strategisch inzicht. De enige goede trainer die Spanje ooit heeft gehad, is Luis Aragones. Geen wonder dat hij dat fantastisch Spaans team heeft gemaakt dat alles gewonnen heeft wat er te winnen valt.

Het lijkt wel alsof Enrique het erom doet om geen Real-spelers op te roepen. Niet eens een Asensio, die toch wel prima in vorm is? Niet om het één of ander, maar Gavi, Mikel Merino of een Fornals zijn toch niet van zijn niveau?

30 september 2021 om 12:51

Hij liet op het EK liever plekken in de selectie open dan dat hij spelers van Real selecteerde.. zegt genoeg

30 september 2021 om 12:59

Ik denk niet dat het een afkeer jegens Madrid is dan wel een voorkeur voor Barca-spelers. Op dit moment zou ik immers niemand van Madrid oproepen. Carvajal is weer geblesseerd, asensio heeft nauwelijks gespeeld en maar 1 goede wedstrijd achter de rug en Nacho zit in slechte vorm. Los daarvan zou ik deze gavi en vooral García nooit oproepen. Deze zomer was het vooral belachelijk. García had nauwelijks gespeeld bij city en de weinig minuten die hij maakte waren zo enorm slecht. Daartegenover stond een Nacho die (toen wel) in een zeer goede vorm stak. En dan mocht die García nog starten ook, wat een malloot

30 september 2021 om 13:10

Dat hij een liever een plek in de selectie open liet dan Nacho te selecteren is voor mij bewijs dat hij een probleem heeft met spelers van Real Madrid. Nacho was in absolute topvorm en vormde bij Real de minst gepasseerde defensie van Europa (!!)

30 september 2021 om 13:13

Nacho was vorig seizoen in bloed vorm speelde zeer solide achterin (dit seizoen helemaal uit vorm ben ik met je eens), mocht niet mee naar het EK en Garcia die bijna niet speelde in Manchester mocht wel gezellig mee.. Zegt genoeg lijkt me dat hij liever geen Madrid spelers erbij wilde, Vázquez was vorig seizoen ook heel nuttig maar meneer liet extra open plekken om niemand erbij te hoeven nemen van Real. Zeer opvallend lijkt me..

30 september 2021 om 13:36

Helemaal uit vorm, vind ik wat streng. Want dan zou hij eric garcia ook niet moeten selecteren. Zefde geld voor gavi, hoe kan je hem nou selecteren??? Kan je beter isco of asensio halen of nog beter canalas? Maar goed hopen dat hij snel wordt ontslagen want wat een droeftoeter is deze man

30 september 2021 om 13:37

Mikel Merino is serieus een goede middenvelder. In mijn optiek een van de betere in de selectie. Dat ie Gavi oproept is natuurlijk erg ambitieus. Maarja, zo zijn trainers. Kan je altijd zeggen dat jij het talent al vroeg zag en dat je hem liet debuteren in het eerste.

30 september 2021 om 14:08

@Bongiorno maar wat moet spanje nog met asensio? Heeft nooit zijn oude niveau kunnen terughalen na zijn blessure. Heb zelfs liever ferran torres dan asensio. Want asensio speelt al jaren alsof ie er bijna niks meer van kan.

Geweldig talent evenals Pino.

30 september 2021 om 12:53

Ah ja in die 4 wedstrijden waarin hij vrijwel anoniem was (heb ze allemaal gezien) kun je al zulke conclusies trekken?

30 september 2021 om 13:00

Vond je Gavi anoniem spelen? Weet niet welke wedstrijden je hebt gezien maar je ziet dat hij bij vlagen echt kan ballen hoor. Neemt niet weg dat dit te vroeg is maar een pareltje wordt het wel als hij zo doorgaat.

30 september 2021 om 13:06

Ja dat vond ik. Prima voor een 17 jarige hoor daar niet van maar als je zijn leeftijd buiten beschouwing laat zag ik niks waarvoor hij voor het nationale elftal moet worden geselecteerd. Het is geen kinderdagverblijf

30 september 2021 om 13:40

Je kan bij de meeste 17 jarige die 3 wedstrijden hebben gespeeld niet beweren dat het een super talent is. Laat hem eerst nou maar 30 (60) wedstrijden op het hoogste niveau spelen dan kan je daarna beslissen of het talent is of niet. Tuurlijk zijn er uitzonderingen (pedri) maar die is dan ook mijlen verder dan gavi en speelde al een vol seizoen senioren voetbal bij las palmas. Met alle respect voor gavi, maar die heeft nog niks gepresteerd sterker nog vond juist goed zichtbaar in de afglopen week dat hij nog niet klaar is voor voetbal in laliga

Enrique probeert het niet eens meer te verbergen. Sorry maar met alle respect een 17 jarige oproepen die net 3 wedstrijden professioneel voetbal heeft gespeeld?? En Eric Garcia boven Nacho of Hermoso?? En waar is Brahim Diaz?? Echt waar deze man maakt zichzelf compleet belachelijk met zijn vriendjespolitiek

30 september 2021 om 12:54

Eric garcia speelde wel erg goed op het ek

30 september 2021 om 13:03

Garcia verdiende het niet eens om voor het EK opgeroepen te worden. Wat zullen jongens als Nacho, Hermoso of zelfs een Albiol denken als ze zien hoe deze nietsnut puur door sneue vriendjespolitiek en clubvoorkeur wordt geselecteerd?

30 september 2021 om 13:58

Eric Garcia was in mijn ogen op de Olympische spelen de mindere centrum verdediger van Spanje, die regelmatig (vervelende) overtredingen nodig had om zijn geringe fysiek te compenseren. Op het EK is hij mij heel eerlijk gezegd niet opgevallen eigenlijk.

ON: Spanje heeft weer veel talent, maar ik vind dit eigenlijk echt een matige selectie. Het is te hopen voor ze dat spelers als Oyarzabal grote jongens worden bij grote clubs.

30 september 2021 om 13:07

Dat hij boven Nacho wordt verkozen is momenteel niet echt gek. Zelfs Frank van der Struijck is momenteel denk ik beter dan Nacho. Weet niet wat die vent in de zomer heeft gedaan maar het voetballen flink verleerd.

30 september 2021 om 13:13

Je hebt het over Eric Garcia he...? Dan is Nacho op een been nog beter. En bovendien misbruikt Ancelotti hem op LB daardoor lijkt hij minder... Vorig seizoen was hij in absolute topvorm en had Real de minst gepasseerde defensie in Europa en liet Enrique hem alsnog thuis

30 september 2021 om 13:35

Van der struijck is ook beter dan García 😂

30 september 2021 om 14:43

Je leest het woord Momenteel niet? Vorig seizoen is een gepasseerd station. Nu is Nacho hopelijk en een groot debacle voor het huidige Real.

30 september 2021 om 13:40

En jij probeert het ook niet te verbergen..

Compleet belachelijke beslissing als je het mij vraagt. Enorm getalenteerd en als er niks geks gebeurt gaat ie op termijn een vaste waarde worden in de nationale ploeg. Echter zijn er op dit moment zeker 30 middenvelders beter en daar gaat het uiteindelijk om. Met de nationale ploeg moet je nu presteren of hoogstens vooruit kijken naar het eerstvolgende toernooi. Ik snap die bondscoaches nooit, laat het opleiden lekker aan de clubs joh

0 spitsen ook. Spanje heeft geen wereldtop tot de beschikking. Maar met Santi Mina, Rafa Mir of desnoods Paco Alcacer had je nog wat in kunnen brengen als je achter staat.

30 september 2021 om 13:14

Had Santi persoonlijk heel graag mee zien gaan naar het EK, werkt zich 90 minuten lang kapot, is een plaag voor elke verdediger en scoort ze altijd vrij makkelijk met de juiste aanvoer.

30 september 2021 om 14:23

Doe mij maar Inaki Williams!

30 september 2021 om 14:26

Inderdaad. Of Aspas!

Prima spitsen zijn er nog op te roepen. Maar hij gaat waarschijnlijk met Ferran in de punt spelen, want ja, hij is een eigenwijze Spanjaard.

Dus niet alleen in Nederland is het van de zotte dat men alleen kijkt naar de grote clubs en wanneer daar een speler een paar wedstrijden leuk speelt een oproep krijgt? Gavi imponeert, net als heel Barcelona momenteel alles behalve.

Weer zo'n raar besluit van Enrique, net als het thuislaten van Nacho en Aspas voor het EK. En dan wel Eric Garcia oproepen.

Haha wat een gekke keuzes weer van deze man. Die Gavi is een leuk talent maar hier nog niet klaar voor. Beloon dan Hererra of Parejo toch eens een keer. Ook Nacho en Hermoso horen er wat mij betreft bij. En zou Grimaldo nu echt minder zijn dan Reguilón?

30 september 2021 om 14:01

Met iedereen eens behale Reguillon, dat vind ik nou juist wel een goede speler. Grimaldo heeft een flinke vormdip (van bijna een jaar..) bij Benfica, geen idee hoe dat kan, dacht echt dat hij snel naar de top zou gaan.

30 september 2021 om 14:25

Misschien moet je een keer naar Spurs gaan kijken. Dan draait je mening over Reguilon zo bij. Waardeloze back.

30 september 2021 om 14:25

Reguillon is toch anders aardig matig bij Spurs tot nu toe hoor.

Hij had eerder Gaya kunnen oproepen (als die fit is, want dat weet ik niet). Die vond ik altijd een goede indruk maken.

30 september 2021 om 14:54

Gaya is geblesseerd, zit er anders altijd bij de laatste jaren.

30 september 2021 om 14:27

Eens. Ik ben niet op de hoogte van alle blessures, maar ik mis ook ten minste Gaya, Canales en Brahim Diaz. Op het EK vond ik Spanje gek genoeg heel goed spelen, ondanks de onnavolgbare Luis Enrique

Wat een matige selectie zeg. Nacho Fernandez ook niet. Ook niet naar het EK destijds. Speelde gewoon uitstekend na de blessure van Ramos.
Idem voor een Aspas destijds.

Ook spelers als Parejo of Herrera (psg) die het goed doen niet oproepen. Schandalig. En dan met een 17-jarige Gavi aan komen kakken, die nog amper indruk heeft gemaakt.

Overigens ook benieuwd of hij nog altijd voor Unai Simon gaat kiezen. Matige keeper die voetballend heel wat denkt voor te stellen. Ik zou gewoon de Gea op goal zetten.

Verder mis ik voldoende goede spelers in de selectie, maar weet ik niet hoe het zit qua blessures en dergelijke.

Vraag mij in ieder geval af wat een Reguillon, Gavi, Sarabia en Eric Garcia in de selectie doen. Absoluut geen Spaans elftal niveau.
Reguillon leek eerst prima, maar is toch in mijn ogen tot nu toe vrij matigjes sinds bij bij The Spurs zit.

Roep dan een Grimaldo op of een Gaya?

Verder snap ik ook niet dat een Asensio niet is opgeroepen. Is op dit moment juist aardig goed in vorm. Dan komt deze meneer aanzetten met een mindere versie van hem in de naam van Sarabia...

30 september 2021 om 16:03

Vind Nacho dit seizoen wel flink teruggevallen van zijn goede vorm. Is een handige selectiespeler omwille van zijn polyvalentie, maar geen echt basismateriaal. Maar zou uiteraard altijd boven Eric Garcia, op dit moment, moeten geselecteerd worden. Maar Albiol zou het meest verdienen. Verder heeft Asensio leuk opgeleefd in 1 wedstrijd tegen Mallorca, maar zou dat ook niet meteen belonen met een basisplaats/selectie. Dan liever een Aspas, Alcacer, Santi Mina, ... En Brahim Diaz natuurlijk.

30 september 2021 om 16:45

Alles klopt wat je zegt hoor, maar ‘polyvalentie’……. Gaat het?

30 september 2021 om 17:49

Teveel jaren in het buitenland beginnen zijn tol te eisen het is een polyvalente speler, en daardoor dus nuttig ;d

Rare vogel die Enrique... Fabian Ruiz en Parejo hadden het zwaar verdiend! Gavi komt net kijken man.. zijn oproep slaat nergens op! Nacho boven Garcia elke dag van de week!

Haha eerst zegt hij dat hij geen interesse heeft in een functie bij barca maar wat doet hij nu? Hij maakt van het Spaanse elftal FC Barcalona! Leuk mischien zien we dan hier eens nog wat vlagen van het oude maar leuke tiki taka voetbal!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren