Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona ontvouwt plannen voor 2020 en noteert drie transfertargets’

Laatste update:

De leiding van Barcelona is volgens Mundo Deportivo al druk bezig met de selectie voor het nieuwe kalenderjaar en naar verluidt staan drie namen hoog op het wensenlijstje. In de verdediging en aanval moet er sowieso een speler bij en Joshua Kimmich, Nikola Milenkovic en Lautaro Martínez lijken de topkandidaten te zijn van de Catalaanse grootmacht.

Kimmich is uitgegroeid tot een vaste waarde bij zowel Bayern München als het nationale elftal van Duitsland. Probleem is wel dat de rechtsback annex middenvelder, die wordt omschreven als een technisch vaardige verdediger, een doorlopend contract heeft bij Bayern en dat een hoge transfersom onvermijdelijk lijkt. Als alternatief wordt collega-international Lukas Klostermann naar voren geschoven, al is de speler van RB Leipzig meer een centrumverdediger.

Daar Gerard Piqué in februari 33 wordt, zoekt Barcelona naar een opvolger voor de lange termijn. Daarnaast zijn er volgens Mundo Deportivo twijfels over de fysieke gesteldheid van Samuel Umtiti en lijkt Jean-Clair Todibo nog niet klaar voor het grote werk. De Spaanse kampioen had graag Matthijs de Ligt binnengehaald, maar de Oranje-international koos voor Juventus. De pijlen van Barcelona zijn nu gericht op Milenkovic, een Servische international die furore maakt bij Fiorentina. Mocht een deal met la Viola niet lukken, dan komt Chelsea-mandekker Andreas Christensen in beeld.

Luis Suárez wordt net als Piqué begin volgend jaar 33, waardoor ook in de aanvalslinie van Barcelona vers bloed nodig is. Kylian Mbappé lijkt geen realistische optie, maar over het binnenhalen van Martínez is er wel optimisme in het Camp Nou. De Argentijnse aanvaller scoorde eerder dit seizoen namens Internazionale tegen Barcelona in de Champions League. Bijkomend voordeel is dat Martínez het bij de nationale ploeg van Argentinië goed kan vinden met Lionel Messi. De namen van Harry Kane en Marcus Rashford zijn volgens de Spaanse krant ook rood omcirkeld door de directie van Barcelona, al zijn de spitsen van respectievelijk Tottenham Hotspur en Manchester United voorlopig slechts alternatieven.

Lautaro Martínez is de ideale vervanger van Luis Suárez bij Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie graag Firmino komen bij barca. Ik vind dat hij de perfecte speler is voor barca. Verdedigd mee, kan goed samen spelen, kan dribbelen en scoren.

22 november 2019 om 10:49

Alleen onhaalbaar, en al helemaal als het klopt dat Barca via een contract bij de eerstvolgende aankoop van Liverpool gelijk 100 miljoen extra mag lappen.

22 november 2019 om 11:11

Firmino gaat kapot gemaakt worden bij Barcelona, zoals is gebeurd met Coutinho en nu Griezmann. Zolang Messi er rondloopt is er helaas geen plaats voor prachtvoetballers als Firmino.

22 november 2019 om 11:19

Je geef net de juiste spelers aan die amper 3 wedstrijden achter elkaar kunnen presteren op niveau.

22 november 2019 om 12:21

Pcwolf, Griezman en Coutinho zijn respectievelijk WK-Winnaar en Copa-America Winnaar die van vitaal belang waren voor hun land. En ze hebben beiden seizoenen lang gepresteerd op een gigantische niveau bij hun vorige clubs. Zegt toch genoeg dat er iets niet klopt. In het huidige voetbal kan je niet meer 1 persoon vrijaf geven van het maken van vuile meters, alle elf moeten even hard knokken. Dat is net de reden waarom Liverpool, Ajax en City zo populair zijn. Barcelona gaat ten onder aan vriendjespolitiek helaas.

22 november 2019 om 12:25

Firmino zou het tig keer beter doen bij Barça dan Coutinho, omdat zijn spel niet om hem hoeft te draaien, maar hij veel meer een teamspeler is. Hij zou veel vuil werk kunnen verrichten voor Messi en door diens creativiteit weer vaak voor het doel kunnen staan. Firmino zou een uitstekende aankoop zijn, alleen is hij helaas niet zo gek. En Liverpool ook niet.

22 november 2019 om 12:26

"in het huidige voetbal". Alsof er kneitertjeveel veranderd is in twee of drie seizoenen tijd. Dit is pretentieus gelul. Je kunt heel makkelijk het team "vuil werk" laten verrichten als je Messi in je team hebt, want die kan de rest weer uitmuntend lanceren of het zelf afmaken. Je hebt daarvoor wel de juiste tactiek nodig en daar ontbreekt het inmiddels al jaren aan.

22 november 2019 om 12:35

Haha, jij ziet Messi dus in een dienende rol en de linksback van de tegenstander 90 minuten lang achterna hollen? Laat me niet lachen. Beste man heeft al moeite om druk te zetten bij eigen balverlies. Zoals Guardiola zei: Valverde heeft een zware taak om legendarische 30-plussers te trainen. Daarmee wil ik niet zeggen dat ik een fan ben van Valverde, die mag er wat mij betreft vandaag al uit. Maar het is wel zo dat hij een moeiljke opdracht heeft om zowel Messi als Suarez optimaal te laten renderen. Coutinho nu bij Bayern en Brazilië en Griezmann bij Frankrijk is dag en nacht verschil bij wat ze presteren bij Barca. Omdat Messi alles doet om Suarez in stelling te brengen, en vice versa, en hierdoor Griezmann keer op keer genegeerd wordt. Daar moet een einde aan komen. Guardiola zou gek worden als zulke taferelen bij zijn club zouden gebeuren.

22 november 2019 om 12:39

Wat Firmino betreft. Inderdaad, het spel hoeft niet om hem te draaien. Dat klopt. Alleen komt hij in dezelfde zone als Messi. Zakt vaak uit als valse 9 om dan de flankspelers te lanceren. Echter heb je bij Barca geen echte flankspelers. Messi zwerft vanaf zijn rechterflank en Griezmann is heel onwenning op de linksbuiten. Doordat Messi zwerft en vaak centraal te vinden is, kan Firmino niet meer zijn geliefkoosde spel spelen zoals die bij Liverpool en Braziliã« doet. Dan gaat die waarschijnlijk uit onkunde van de manager op de flank gezet worden en gaat het een Griezmann/coutinho verhaal worden. Heeft niet de snelheid om daar uitgespeeld te worden en is meer de man van korte combinatiespel ipv echte diepgang. Dus aub, voor de carriã¨re van Firmino hoop ik dat die ver weg blijft uit Camp Nou, inmiddels een kerkhof aan het worden voor prachtige voetballers.

De grootste prioriteit is een nieuwe trainer, een goede cv is ook erg handig en een aanvaller zou ik pas in de zomertransferperiode halen en dan ook gelijk suarez verkopen. Martinez en firmino lijken me de meest relistische en goede opties voor barca!

22 november 2019 om 11:32

Valt me op dat niemand Neymar noemt. Hij is toch ook target?

22 november 2019 om 12:27

De grootste prioriteit is een nieuw bestuur. De coach is overduidelijk een verlengstuk van de cultuur waar het bestuur voor staat. Puur reactionair.

Mbappé onhaalbaar? Waarom? Te duur?

22 november 2019 om 11:08

Lijkt op termijn eerder naar Real te gaan

22 november 2019 om 11:40

Waaruit blijkt dat behalve dat hij ‘vroeger’ fan was van Real en Ronaldo?

22 november 2019 om 12:15

Kopen kopen kopen, wat zou Johan Cruyff hiervan gezegd hebben als hij er nog was. Hebben ze nog wel een jeugdopleiding in barcelona?

22 november 2019 om 12:19

Ik snap waar je vandaan komt maar je hebt niet altijd een goude lichting als Xavi, Iniesta, Busquets, Messi etc...

22 november 2019 om 12:48

Waaruit blijkt dat Mbappe op termijn eerder naar Real gaat? Lijkt me niet, Real is op zn retour en een wespennest. Zit gewoon prima bij Psg, die gaat voorlopig niet weg

22 november 2019 om 12:49

@insidermadrid: Kul-argument ten top, elke club koopt

Zoals ik verschillende keren zei Milenkovic kan de “nieuwe” Vidic worden maar dan voetballend iets beter.. ongelooflijk veel potentie & hoort voor mij bij de beste jongste verdedigers maar omdat hij “maar” bij Fio speelt wordt er amper over gesproken. Kan perfect ook als back spelen. Kimmich is 100% onhaalbaar& de toekomstige kapitein van Bayern. Zie hem veel liever op de back maar moet toegeven dat hij op de 6 stilaan super goed begint te spelen( von ervoor van niet).

22 november 2019 om 11:37

Idd, Milenkovic is echt wel een talent en kan zowel centraal als rechtsachter uit de voeten. Zal bovendien ook geen godsvermogen kosten waardoor je financieel ruimte over hebt om andere plaatsten te versterken. Zou Ruben Dia’s van Benfica een optie zijn voor Barca? Is toch ook een talentvolle verdediger, die wat mij betreft niet minder is dan een Militao van Real. Voor de spits positie ben ik het wel eens met Martinez, lijkt me een goede opvolger voor Suarez. Dan heb je Griez en Martinez voor spitspositie.

22 november 2019 om 13:29

Ja klopt, dacht dat Ruben zijn clausule 80M was... zou daar zeker prima passen!

Uiteindelijk gaat Barca weer vol voor versterkingen voor de aanval en gaan Neymar en Martinez kopen. Griezmann, Dembele en Suarez willen niet weg, dus heeft Barca voorin weer te veel keuzes. Waarschijnlijk ook laatste budget besteden aan een middenvelder en laten na de verdediging weer te versterken. Ook de huidige middenvelders als Rakatic gaan niet weg en daar is ook overvol. Barca kennende zal het weer zo gaan

Valverde out, Pique, Vidal, Suarez en eventueel ook Busquets naar Vs/china. Dan is er weer ruimte om te beginnen met het vernieuwen van het elftal en volgend jaar de Champions League te winnen want ik zie het dit jaar helaas niet gebeuren.

Kimmich zou natuurlijk een versterking zijn maar lijkt me niet per se nodig. Op rechtsback heb je Semedo, Roberto en Wague. Het middenveld is al overvol. Het lijkt me duidelijk dat er een RCV moet komen dus Milenkovic is wat mij betreft welkom. Verder zie ik ook graag een aanvallende impuls maar dan geen spits als je al Suarez en Griezmann hebt. Doe mij maar een rechtsbuiten dan.

RW: Messi
RW: Aankoop?
ST: Suarez
ST: Griezmann
LW: Dembele
LW: Fati

Alle drie de spelers zijn prachtige spelers, maar onhaalbaar/niet nodig. Kimmich is te belangrijk voor Bayern om te laten gaan en ik zie niet echt een vervanger voor hem daar bij Bayern. Martinez wordt een topspits, maar wat heb je aan hem als je al Griezmann hebt die perfect als spits kan fungeren. Milenkovic is welkom. Hij heeft echt heel veel potentie. Als Todibo wordt gehuurd en Umtiti misschien wordt verkocht dan is een extra verdediger als Milenkovic echt nodig. Ik vraag mij alleen af hoe Barca dit gaat betalen als zij ook nog Neymar willen halen.

Werkt het echt zo dat ze tijdens de bekendmaking van 2020 ook echt verklappen dat ze die 3 specifieke namen willen hebben? Lijkt me niet toch

Barca is op zoek naar een rechtsback, een centrale verdediger en nieuw bloed voor in de spits en Mundo Deportivo komt dan bij deze namen uit.. Kimmich is kansloos want de nieuwe rechtsback moet in de plaats komen van Wague als reserve achter Semedo. Dan mag je Kimmich al direct schrappen van dit "lijstje". Lautaro Martinez is op dit moment dan weer wel de ideale nieuwe spits, en zal vast willen roteren met Suarez en die CV tja, dat had natuurlijk De Ligt moeten zijn maar dat gaat hem niet meer worden. Umtiti ook niet met zn knieblessure en verleden, Todibo is reservemateriaal en Pique wordt stilaan te oud... Milenkovic staat met zn 1m95 op vele lijstjes, net als Skriniar..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren