Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona ontvangt open sollicitatie uit Londen: ‘Ik zou er alles voor opgeven'

Laatste update:

Pedro zou er alles voor overhebben om terug te keren bij Barcelona, zeker nu de vleugelaanvaller dit seizoen niet langer over een vaste plaats beschikt bij Chelsea. De Spanjaard beschikt over een aflopend contract op Stamford Bridge en is in een eerder stadium door verschillende buitenlandse media al genoemd bij Fenerbahçe, West Ham United en Aston Villa. Pedro maakte in 2015 voor dertig miljoen euro de overstap van Barcelona naar Chelsea.

"Mocht Barcelona mij bellen...Daar zou ik echt alles voor opgeven", stelt Pedro in niet mis te verstane bewoordingen in een interview met L'Esportiu. "Er was een moment in de voorbereiding op het seizoen, toen we met Chelsea tegen Barcelona speelden. Ik zag mogelijkheden na een gesprek met de trainer (Ernesto Valverde, red.). Maar de deur werd snel weer dichtgedaan. Op dit moment weet ik niet waar ik precies sta. Ik weet alleen dat mijn contract bij Chelsea doorloopt tot het einde van het seizoen."

Lampard: 'Ik blijf jonge spelers als Mason Mount de kans geven'

Ook over een eventueel contract bij West Ham kan Pedro weinig zinnigs vertellen. "Daar tekenen? Ik weet het niet, we zullen zien wat er gaat gebeuren. Ik wil boven alles plezier blijven houden in het voetbal." Manager Frank Lampard kiest deze jaargang doorgaans voor Callum Hudson-Odoi aan de rechterkant van de aanvalslinie van Chelsea. Pedro kwam donderdag nog wel als invaller in het veld tegen Southampton, maar ook hij kon een nederlaag niet afwenden (0-2). Daarnaast heeft Lampard een voorkeur voor de jonge middenvelders Christian Pulisic en Mason Mount.

Pedro liet eerder deze maand tegenover AS al woorden van gelijke strekking horen wat betreft een terugkeer bij Barcelona, waar de 32-jarige aanvaller de jeugdopleiding doorliep en in 2007 in de hoofdmacht debuteerde. "Ik zou willen dat ik terug kon keren bij Barcelona", zo vertelde de openhartige Pedro. "Iedereen kent mijn gevoelens voor de club en er is de mogelijkheid om terug te keren. Dat heb ik altijd gezegd, al zal het geen makkelijke opgave worden."

Zie jij Pedro volgend jaar terugkeren bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pedro moest gewoon in Spanje blijven, past veel meer bij zijn speelstijl. Ik was deze speler echt vergeten

27 december 2019 om 15:00

Hij heeft toch wel wat korte piekmomenten gehad bij Chelsea, alleen is hij nu onnodig bij Chelsea door Odoi, Willian & Pulisic.

Was echt geweldig onder Guardiola vormde samen met Messi en David Villa een geweldige aanval “MVP” in misschien wel het beste elftal ooit (barcelona 2010/11). Pedro en David Villa waren erg belangrijk voor Barcelona met hun diepgang, die weer met de ogen dicht weggestoken werden door Messi, Xavi, Iniesta of Busquets. Waanzinnig gewoon. Maar toch was het trio Messi, Suarez en Neymar beter. Suarez schoot toendertijd letterlijk La Liga aan flarden. Mooie tijden waren dat.

Pedro was in zijn prime nog een nuttige voetballer maar heb hem nooit echt goed of bijzonder gevonden. Denk dat hij beter bij Sevilla of Valencia past dan bij een Barca, waar hij het niet zal redden.

Leuke solicitatie lijkt me alleen hopeloos. Enige manier waarop we hem in een barca shirt zien is als hij zelf t shirt koopt in de winkel.

In principe was hij de ideale reserve aanvaller vroeger. Speelde altijd in dienst van het team, was jammer dat hij naar Chelsea ging als Barca fan, als je ziet wat er in plaats van Pedro is geweest. (Denk aan Munir, Alcacer, Deulofeu etc). Ik weet niet of hij nu nog steeds de ideale reserve is, denk dat hij wel wat ingeleverd heeft.

27 december 2019 om 16:19

Hij was verre van reserve. Speelde bijna alles

27 december 2019 om 17:25

Als reserve kan hij nog steeds een prima toevoeging zijn voor Barcelona denk ik. Heb hem altijd goed gevonden in het shirt bij Chelsea. Altijd een uitstekende werkhouding en drive naar voren. Hopp voor Pedro dat hij een mooie club weet te vinden. Want het is toch wel duidelijk dat de club er alles aan doet om Willian binnen boord te houden en daardoor er geen ruimte meer is voor Pedro. Anders had hij allang meer speeltijd gehad dit seizoen.

Barca-B of Espanyol misschien. Bij het echte Barca zit hij de talenten alleen maar in de weg.

Als hij gratis kan komen, waarom niet.
Vind pedro als buiten speler zeker niet minder dan Griezman.
Pedro heeft een actie, en leest het Barca spel veel beter dan Griezman.
Een extra flankspeler is nooit teveel

Zou vorig jaar zeer welkom geweest zijn ipv Boateng, maar ook duurder toen. Pedro heeft echt zijn bijdrage geleverd aan dat befaamde Barca elftal. Als er nu eens 1 speler was waarbij ik nooit zeker wist of hij links of rechtsbenig was, dan is het Pedro wel. Die trapt perfect met beide voeten. Ben er nog steeds niet uit eigenlijk

27 december 2019 om 16:02

En ook altijd afwerken in de korte hoek. Van der Sar stond aan de grond genageld op Wembley haha. In het huidige Barcelona zal hij denk ik minder uit de verf komen. Dit is los zand er zit geen patronen in het spel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren