Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kluivert ziet concurrentie toenemen door transfervrije deal AS Roma

Laatste update:

Pedro Rodríguez Ledesma, beter bekend onder zijn voetbalnaam Pedro, vervolgt zijn loopbaan bij AS Roma. De 33-jarige aanvaller uit Spanje tekende na het doorlopen van de medische keuring een contract voor drie seizoenen in het Stadio Olimpico. Pedro was transfervrij op te halen na zijn recente vertrek bij Chelsea, waar hij in totaal vijf seizoenen speelde. Hij gaat in Rome de concurrentiestrijd aan met onder meer Justin Kluivert.

"Ik ben heel gelukkig met mijn komst naar Rome", reageert Pedro dinsdag op de website van zijn nieuwe werkgever. "Ik ben zeer verheugd over deze nieuwe uitdaging en ga er alles aan doen om de doelstellingen van AS Roma in de komende jaren te realiseren. Ik ben de supporters dankbaar voor het warme welkom en ik hoop van harte dat ik de fans van deze club gelukkig kan maken met mijn prestaties."

Ook bij AS Roma kijkt men met enthousiasme uit naar de toekomstige samenwerking met Pedro. "Het is een voorrecht dat we een speler met de kwaliteiten van Pedro mogen verwelkomen in de AS Roma-familie. We hopen vurig dat Pedro ook hier vele successen zal vieren." Pedro is de eerste aanwinst van trainer Paulo Fonseca voor het aankomende seizoen in de Serie A.

Pedro kende een overwegend succesvolle periode bij Chelsea. De routinier veroverde in zijn tijd bij the Blues onder meer de Engelse landstitel, de FA Cup en de Europa League. Hij verliet de Londense club met 43 treffers en 28 assists in 206 wedstrijden achter zijn naam.

Goede zet van AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pedro is echt een voetballer die echt alles uit zijn carrière heeft gehaald,mischien wel meer dan hij ooit had gedacht..

25 augustus 2020 om 19:21

@marieke net als Vazquez. Had Pedro graag terug zien gaan naar Spanje.

25 augustus 2020 om 19:37

Laten we wel zijn, Pedro is toch een veel betere voetballer dan Vazquez he?

25 augustus 2020 om 21:02

Vazquez mag nog niet eens de billen van pedro af vegen

26 augustus 2020 om 00:36

Haha die Pedro is een fantastische voetballer man en zo enorm onderschat. Vazquez is een speler die uitblinkt bij niveau Espanyol en goeie back up speler/concurrentie speler voor Sevilla. Pedro is een hardwerkende speler die belangrijke goals heeft gemaakt voor Barca en ook nog is technisch prima is

26 augustus 2020 om 10:27

Pedro heeft alles gewonnen en in elke competitie gescoord. Legende eerste klas. Voetbalt voor t team. Was perfect bij barca omdat ie t veld groot hield.

25 augustus 2020 om 19:33

Haha hoezo niet? Je kent mij? Wil er alleen maar mee zeggen dat hij totaal niet leeft voor zijn sport. En dat ik denk dat hij het nooit echt gaat waarmaken

Als Kluivert deze duidelijk op zijn retour zijnde Pedro niet uit het elftal weet te spelen, dan moet hij maar een club in de Serie C op gaan zoeken. Verder onzinnig dat Roma aan deze 33-jarig een 3-jarig contract uitdeelt...

25 augustus 2020 om 19:43

Mee eens, nu is de serie a wel een competitie waar oudere spelers het vaak nog uitstekend doen maar als het een speler betreft die het altijd van zijn inzet en versnelling heeft moeten hebben betreft lijkt dit mij niet slim nee

Het nodige tekengeld, een 3 jarig contract met waarschijnlijk een riant salaris, voor een 33-jarige speler op zijn retour die niet beduidend beter is dan jongere spelers op die positie. Is de Corona bij de TD van Roma in de bol geslagen?

Ik vind Justin totaal niet passen bij roma. Heeft ook moeite om een vaste keus te worden. Wie weet met fonseca als trainer. Maar als Pedro door fonseca gehaald is word het ook het komende seizoen lastig. Justin past meer in Duitsland waar jongens als dilorsum bij Hertha of een boeties bij mainz wel regelmatig spelen. Zou b v meer bij een Schalke of leverkussen passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren