Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona meldt zich na vertrek Luis Suárez opnieuw in Italië’

Laatste update:

Barcelona is terug in de markt voor Lautaro Martínez, zo verzekert RAC1 donderdag. De Catalanen zetten de onderhandelingen met Internazionale midden juli stop, maar geloven na het vertrek van Luis Suárez opnieuw in de komst van de 23-jarige Argentijn.

Het binnenhalen van Martínez wordt door Barcelona volgens het Catalaanse radiostation nog altijd als 'ingewikkeld' beschouwd, maar niet langer onmogelijk. Hoewel RAC1 bekendstaat als doorgaans betrouwbare bron op Barcelona-gebied, klinkt het gerucht over Martínez onwaarschijnlijk. Internazionale hanteert een vraagprijs van meer dan honderd miljoen euro, een bedrag dat Barça momenteel absoluut niet kan betalen.

Barcelona ontvangt van Atlético Madrid maximaal zes miljoen euro voor Suárez, een bedrag dat ook nog eens volledig bestaat uit variabelen. Bekend is dat Barça zelfs niet in staat is om de financiering voor Memphis Depay rond te krijgen. De 26-jarige spits van Olympique Lyon hoeft naar verluidt 'slechts' 25 miljoen euro moet kosten en is al persoonlijk akkoord met de Catalanen.

Luis Suárez emotioneel tijdens laatste persmoment Barcelona

Het lijkt in tijden van crisis dan ook onverantwoord voor Barcelona om voor een veel duurdere optie als Martínez te gaan. In het verleden wendden de Catalanen zich al eens tot kredietverstrekkers om grote aankopen te financieren. Zo werd voor het binnenhalen van Antoine Griezmann, die voor 120 miljoen euro overkwam van Atlético Madrid, een lening afgesloten bij de Britse kredietverstrekker 23 Capital. Daartegenover staat een hoge rente van zeven tot acht procent.

Barcelona werkte deze zomer al eerder aan de komst van Martínez, die over een ontsnappingclausule van 111 miljoen euro beschikte, al is deze bepaling vanaf 7 juli niet langer geldig. Volgens verschillende Spaanse media heeft Barcelona in de afgelopen periode verschillende constructies overwogen om de trefzekere spits binnen te halen. Zo werd onder meer nagedacht over het betrekken van Ivan Rakitic (inmiddels naar Sevilla) en Arturo Vidal in een deal voor Martínez. Vidal ging saillant genoeg ook naar Inter, maar Martínez werd daarin niet betroken.

Moet Barcelona voor Lautaro Martínez gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Depay konden ze niet betalen, dus dan maar een spits van 70 miljoen meer die je ineens wel kan betalen na het verkopen van Suarez voor 6 miljoen? Grappig..

24 september 2020 om 14:48

Vergeet ook de 500K van Vidal en het miljoen van Rakitic niet bij de 6 mio van Suarez te tellen😂 Zo komen ze toch al wat dichter bij de vraagprijs van Inter...

24 september 2020 om 14:56

Ik las dat die 6 miljoen bonussen zijn suarez is voor 1 miljoen vertrokken

24 september 2020 om 14:55

Die gaan gewoon aankloppen bij de bank, de bank bij de Spaanse overheid, de Spaanse overheid bij de EU en de rijke landen van de EU maken het wel over.

24 september 2020 om 15:02

Zitten de Spaanse banken dan momenteel in de problemen?

24 september 2020 om 15:14

Alles behalve gezond, in ieder geval. Helemaal nu La Caixa op onverklaarbare wijze opgekocht gaat worden door het kleinere Bankia. :D

24 september 2020 om 16:00

Als je het er dan niet eens bent, dan moet je vooral niet op het huidige kabinet blijven stemmen. Er zit natuurlijk een kern van waarheid in hetgeen dat je zegt, maar ik ben het spuugzat dat mensen dit blijven aanhalen. Geen geld meer naar Zuid- Europa? Dan moeten mensen niet meer op Rutte stemmen, want die blijft dat gewoon doen. Het is een utopie om te verwachten dat landen als Italië en Spanje zomaar hun cultuur gaan veranderen. Overigens moet er wel gezegd worden dat Spanje na de crisis van 2008 flinke hervormingen heeft doorgevoerd. Helaas heeft zoals altijd de middenklasse de grootste klappen moeten vangen.

24 september 2020 om 17:15

Want jij weet dat ik op Rutte heb gestemd?

24 september 2020 om 15:02

Lautaro gaat sowieso niet voor minder dan die 111 miljoen weg, een clausule die op het moment niet eens kan worden gelicht aangezien de deadline verlopen is. Lautaro speelt overigens weer geweldig in de voorbereiding en is in een vergevorderd stadium omtrent contract verlenging hebben zijn agenten naar buiten gebracht. Dus ik denk dat er sowieso geen medewerking verleend gaat worden!

24 september 2020 om 15:05

Bij 111 miljoen mag inter het toch wel overwegen vind ik. Het hangt er natuurlijk van af of ze een adequate vervanger kunnen halen. Maar uiteindelijk (een seizoen of 2) zou ik graag zien dat Esposito de eerste spits wordt naast Lukaku.

24 september 2020 om 15:13

Ja vind ik ook hoor. Lautaro wisselt geweldige periodes af met hele matige periodes. Gelukkig kunnen we daar met een fitte en in vorm zijnde Alexis nu op inspelen. Ik denk wel dat hij door de jaren heen consistenter en beter gaat worden, want Lautaro heeft onmiskenbaar veel talent en kwaliteiten. Voor 111 miljoen moet je het inderdaad overwegen. Je moet als Inter zijnde wel oppassen dat je niet té veel concessies richting Conte gaat doen. Lautaro én Skriniar verkopen zou voor mij echt een no-go zijn. Esposito is ook een erg groot talent alleen de eerste komende 2/3 seizoenen nog niet klaar om in de basis te staan, moet gewoon veel minuten gaan maken. Komend seizoen bij Spal in de Serie B, ben benieuwd hoe hij het gaat doen. We hebben overigens ook nog Salcedo en Pinamonti die erg beloftelvol zijn. Daarnaast ook Males en Satriano die minder minuten op het hoogste niveau hebben gemaakt maar als erg talentvol te boek staan. Aanvallend loopt er dus nog erg veel potentieel rond.

24 september 2020 om 15:19

Ik weet het niet met Skriniar. Ik kan geloven dat het even wennen is om in een driemansdefensie te spelen, maar als hij dit seizoen zijn eerdere niveau niet weet te halen zou ik bijna beginnen twijfelen of dat geen uitzonderlijk seizoen voor hem was. Want uiteindelijk speelde Godin ook gewoon goed op het einde van vorig seizoen (en die had ook wat problemen in het begin), dus dat mag nu meer dan een jaar na de omvorming van het systeem echt geen excuus meer zijn naar mijn idee.

24 september 2020 om 15:32

Klopt. Het eerste seizoen van Skriniar was fenomenaal. Het tweede was al een stuk minder en afgelopen seizoen was het ronduit slecht. Ik heb enorm mijn twijfels of hij zich gaat kunnen aanpassen aan de drie-mans defensie. Milenkovic die genoemd wordt als zijn opvolger gaat dit denk ik veel beter kunnen invullen. Echter blijft het altijd maar de vraag hoe lang Conte het vol houdt bij een club. Hij kan zomaar ineens vertrokken zijn en dan zit je met een selectie die helemaal naar zijn wensen is samengesteld. Ik weet niet of je dat als club zijnde moet willen.

24 september 2020 om 16:27

Sanchez is een drama en dat zeg ik als Interista. Die kan echt helemaal niks afwerken voor de goal en zijn first touch is waardeloos.

24 september 2020 om 16:49

Hij speelde zeker na lockdown echt gewoon meer dan behoorlijk (veel beter dan Lautaro alleszins) en ik vind hem transfervrij gewoon een hele goede versterking.

24 september 2020 om 17:04

Depay konden ze niet betalen of vinden ze gewoon niet goed genoeg, vind Lautaro veel meer potentie hebben dan Memphis, maargoed we gaan zien wat Barcelona voor elkaar kan krijgen, een aantal termijnen zal wel de oplossing worden om deze transfer mogelijk te maken, ze hebben in ieder geval geld vrij gemaakt in hun salarishuis.

Gewoon alle overbodige spelers laten vertrekken ,en het salaris huis op de rails krijgen en volgend jaar vol voor mbappe gaan ipv Martinez

Als ze nu nog een lening van 100+ miljoen afsluiten is dat op middellange termijn natuurlijk de ondergang van Barcelona als absolute topclub. Zal jaren duren voordat ze dan weer de financiën en selectie op orde hebben. Gelukkig voor Barcelona fans is dit nieuws waarschijnlijk ook klinkklare onzin.

24 september 2020 om 15:05

Hou toch op man. Net alsof een lening van 100 miljoen een club als Barcelona onderuithaalt. Ik snap natuurlijk dat de situatie sowieso al behoorlijk beroerd is bij de club, maar een extra lening zal de club echt niet ten onder brengen. Dat zou niet eens mogelijk kunnen zijn, daarvoor is Barcelona veel te groot.

Met 100-110 miljoen euro kunnen ze ook Depay, Wijnaldum, Eric Garcia en Dest halen. Dan hebben ze hun gewenste extra aanvaller, de broodnodige nieuwe rechtsback, de opvolger van Pique en de extra middenvelder die Koeman zo graag wil. Of men haalt één Lautaro voor dat geld. Ik zou toch voor dat eerste gaan.

24 september 2020 om 15:04

Dest is echt het noemen niet waard. Wijnaldum is een prima optie, maar niet cruciaal. Garcia, komt volgend seizoen wel en zou dit seizoen en waarschijnlijk volgend seizoen nog niet op topniveau acteren. Depay, moet je niet aan willen beginnen. Niet het niveau wat je moet nastreven. Dus al met al, gewoon niet.

24 september 2020 om 15:34

Los van het feit dat een aantal van de door jou genoemde spelers Barcelona niet ook werkelijk beter maakt, ben ik het wel met jouw stelling eens dat je voor dat geld meerdere spelers kunt halen. De cijfers van Lautaro Martinez zijn ten eerste niet bijzonder. Dan had je net zo goed Suarez binnenboord kunnen houden en om nou zoveel geld uit te geven voor een speler die nog niet eens zoveel heeft laten zien in de situatie waarin Barcelona momenteel verkeert is gewoon niet verantwoord.

Griezmann weer in de spits zetten. Geef hem maar een vergelijkbare rol als hij bij Atleti had. Een veel goedkopere oplossing dan weer een dure spits halen.

Doen! Hierbij nog Trincao, Fati, Umtiti, Pedri, Puig op de bank. Nog 2 talentvolle aankopen ( gericht ) waarvan 1 CV en 1 middenvelder. Je bent weer waar je was.

Ter Stegen
Upamecano
Lenglet
Tobido
Dembele
Pjanic
De Jong
Couthinho
Messi
Martinez
Griezmann
24 september 2020 om 14:53

Met welk geld moet Barca dit gaan doen?

24 september 2020 om 14:55

Borrelhond, Hoezo ? De basiself staat met een goede bank. 2 talentvolle gerichte aankopen hoeft niet duur te zijn. Achteraf gezien, kanbeter Busquets erin i.p.v. De Jong / Pjanic.

24 september 2020 om 15:35

In je opstelling heb je Upamecano staan, die heeft een afkoopsom van 42 miljoen. Inter vraagt 100 miljoen voor Lautaro Martinez. Zit je al op 142 miljoen, een bedrag dat Barca momenteel gewoon niet heeft liggen als ik de verhalen van de afgelopen weken/maanden moet geloven. Ik denk daarom dat Barca het vertrek van Semedo nog zal opvangen maar verder niet erg actief meer zal zijn qua transfers vanwege de financiele situatie. Met Griezmann heb je eigenlijk ook al een (valse) spits in huis die bij Atletico al heeft bewezen deze positie te kunnen vervullen. En anders Messi in de spits gezien zijn meeverdedigende werk van de afgelopen jaren (vandaar Busquets in mijn opstelling achter Messi).

Ter Stegen
?
Lenglet
Pique
Alba
Busquets
Frenkie
Messi
Coutinho
Fati/Dembele
Griezmann
24 september 2020 om 15:07

Dit slaat natuurlijk echt helemaal nergens meer op. Allereerst, je wilt een rechtspotige centrale verdediger aan de linkerkant zetten van een driemansverdediging, terwijl je een linkspotige verdediger in het centrum zet?? Daarnaast is Dembélé niet een speler om als wingback te spelen, en Coutinho idem dito. Daarnaast wil je Coutinho sowieso niet aan de zijkant hebben, want die moet meer richting het centrum spelen. Dit is echt een van de meest belachelijke opstellingen die ik in jaren heb gezien

24 september 2020 om 15:18

Allereerst, ligt er aan van welke kant je de opstelling bekijkt. Die discussie heb ik hier al vaker gezien. Dus dat is wel helemaal scoren. Ten tweede, kan je de formatie beter lezen in een vorm van 4-2-2-3. Waarbij Dembele een plek opschuift en Coutinho met Messi de lankens rondom de 16 van de tegenstander moet gaan uitdelen. Dit is op papier bijna niet te doen. Ten derde zijn de opstelling formulieren die je hier kunt invullen voor mij meer als een overzicht en als je ze zo statisch ziet staan, lijkt het inderdaad nergens op.

24 september 2020 om 15:39

Hoe bedoel je, van welke kant je de opstelling bekijkt? Hoe je de opstelling ook draait, het klopt niet. Je hebt natuurlijk een typfout gemaakt met 4-2-2-3, maar ik kan me sowieso niet voorstellen dat dit een viermansverdediging moet zijn, want er staat maar 3 man op het veld die in de verdediging kunnen spelen. Ook al schuift van alles door, als Coutinho naar binnen gaat heb je niemand die op links het veld breed houdt en diepte geeft.

ze doen echt maar wat bij Barca. Lautaro is een superwisselvallige counterspits die alleen rendeert als hij veel ruimte krijgt. Barca wil aanvallend, dominant voetbal spelen dus wat heb je dan aan Lautaro die niks kan in de kleine ruimte?

24 september 2020 om 15:00

En wat heb je aan hem als je Griezmann al hebt? Koeman wil mensen op de juiste plek gaan zetten zei hij bij zijn aanstellingen. Dan heb je niks aan 2 spitsen die een godsvermogen hebben gekost én verdienen, en je kan er maar 1 vd 2 opstellen. Haal die García op bij City en haal een echte targetman als plan B.

24 september 2020 om 15:09

Het klinkt misschien raar hé, maar als je Griezmann al hebt die in een vergelijkbare rol als Lautaro het best rendeert, kan je eigenlijk beter Lukaku halen. Hij is technische niet goed genoeg om het 'barca spelletje' te kunnen spelen, maar ik weet niet in hoeverre Koeman dit van plan is gezien zijn speelstijlen in het verleden. Een van Lukaku's grootste kwaliteiten is wel zijn mede aanvallers optimaal te laten renderen, en met Messi en Griezmann zijn dat niet de minste. Ik opper nu absoluut niet dat Lukaku de gewenste versterking voor Barcelona zou zijn, maar als je dan toch een aanvaller bij wil wegplukken..

24 september 2020 om 15:10

@messibazoer mee eens en nog twee dezelfde types ook. in die Garcia zie ik het zelf niet. ik vind dat best wel middelmaat en Barca wil weer dominant zijn in de Europese top

24 september 2020 om 15:12

Lautaro heeft wel al bewezen goed te kunnen samen spelen met Messi bij Argentinië en dat is toch niet echt gelukt bij Griezmann.

24 september 2020 om 15:18

@MarcoVerratti, Dat klinkt inderdaad heel raar, moet Barcelona niet aan beginnen. Zoals je al aangeeft is Lukaku totaal niet technisch en rendeert hij beter als hij op de counter speelt. Barcelona speelt 80% op de helft van de tegenstander.

24 september 2020 om 15:19

@Lierse1997, Griezmann speelde dan ook op links en werd vaak over geslagen aangezien Suarez en Messi dikke maatjes zijn. Benieuwd of dat dit jaar anders is nu Suarez weg is. Coutinho is er ook weer bij, verwacht ik veel van.

24 september 2020 om 15:23

@lierse1997 het probleem is alleen dat Argentinie heel anders speelt als Barca. Lautaro is een pure counterspits en Barca wil graag weer tici taca spelen dus ik zou het persoonlijk een belachelijke aankoop vinden

24 september 2020 om 15:25

Dat is wel vaak het manco van een targetman hé. Overigens niet mee eens dat Lukaku (evenals Lautaro) alleen rendeert in een counterploeg. Lukaku heeft zijn beste wedstrijden voor ons gespeeld wanneer wij dominant speelden met een hoge verdediging en dicht bij de goal van de tegenstander. Dat Lukaku niet goed bij het Barcelona spelletje past ben ik wel met je eens. Maar hoe lang is het wel niet geleden dat Barcelona dat oogstrelende voetbal speelde?

24 september 2020 om 15:26

@Japie, het zou me niet verbazen als Koeman vrij behoudend gaat spelen hoor, en het lijkt me heel sterk dat we tici taca onder hem gaan zien.

24 september 2020 om 15:27

@lierse1997 ik weet het niet maar dat zou goed kunnen idd. de vraag is alleen hoe lang Koeman het gaat uithouden bij Barca. komt er straks een Xavi of Guardiola die het tici taca willen terug brengen bv dan moet je Lautaro straks weer met verlies gaan verkopen

24 september 2020 om 15:06

Lautaro is echt wel wat meer dan jouw beschrijving doet uitschijnen. Hij is gewoon een van de grootste aanvallende talenten die er momenteel rondlopen.

24 september 2020 om 15:10

@lierse1997 ik zeg niet dat het geen talent is maar hij kan niks in de kleine ruimte en hij heeft laatste 10 wedstrijden op rij niet gescoord. dat is dan toch geen spits waar Barca beter van wordt? die moet gewoon naar een ploeg die vanuit de omschakeling speelt, dan heb je iets aan hem. niet in het voetbal wat Barcelona voor ogen heeft. we zien nu al hoeveel moeite een counterspits als Griezmann heeft bij Barca en die schat ik nog wel een niveautje hoger in als Lautaro

24 september 2020 om 15:21

Voor meer dan 100 miljoen (of zelfs meer dan 80) moet je als Barcelona zijnde inderdaad niet voor Lautaro gaan. Dat ben ik zeker met je eens. Maar dat hij niets kan in de kleine ruimte is ook wel stevig overdreven.

24 september 2020 om 15:26

@lierse1997 hoezo is dat overdreven? niet elke speler beheerst elk facet van het spel en dat is ook geen schande verder, maar je moet kijken wat voor voetballers er bij een bepaalde speelwijze passen. Lautaro is een goede speler maar een speler die bv beter past bij het spel van een Liverpool of United dan bij het spel van een Barcelona. wil je een speler die behendig is in de kleine ruimte moet je een Joao Felix of of Neymar ofzo halen maar geen Lautaro

24 september 2020 om 15:28

Zoals Lierse al zegt zou 100 miljoen betalen voor Lautaro een enorme gok zijn. En moet Barcelona dat, zeker in deze tijden, natuurlijk nooit doen. Dat Lautaro niks kan in de kleine ruimte zegt mij eigenlijk dat jij heel weinig wedstrijden van hem hebt gezien. Lautaro is namelijk wel echt een technische spits/afmaker. Daarnaast beschikt hij over een enorm fysiek voor zo'n klein mannetje en is hij, inderdaad, behoorlijk snel. Het is bij lange na nog geen 'finished product' maar wel een speler die in de toekomst een enorm niveau kan gaan halen.

24 september 2020 om 15:45

ik zie idd in Lautaro geen speler die 3 spelers uitkapt of 5 vierkante meter maar misschien heb ik dan andere wedstrijden van hem gezien als jij. het is een speler die veel ruimte nodig heeft om zijn acties te maken

Daar zit je dan als Depay zijnde.... Lautaro Martinez willen ze absoluut hebben (overigens past die net zoals Griezmann niet bij Barca), maar ja lastig kopen met een bijna lege portefeuille. Inmiddels is er veel bespaard op het salarishuis met het vertrek van Suarez-Vidal-Rakatic maar aan transfersommen komt er niet heel veel binnen. Als het volgende week allemaal niet lukt, zal Plan C 'depay' wel weer opgepakt worden. Later meer !

Vraag me toch af wie dit verzint!
Zelfs een blinde ziet dat er defensief versterking nodig is. Pique ook afvoeren. Middenveld en aanval is van wereldklasse. Kan me niet voorstellen dat Koeman zoiets verzint. Lautaro wordt net zo een mislukking als Dembélé en Griezmann.

Ik zou Wout Weghorst adviseren. Sterke targetman die met Messi, Griezman, Coutinho om zich heen sterk rendeert. Daarnaast is hij zelf goed voor 25 goals per seizoen En voor Barca net betaalbaar

Een club als barcelona zou altijd gewoon geld kunnen lenen van de bank om topspelers te kopen en anders de club gewoon verkopen aan een rijke sjeik... p.s de vz iphone app is zo buggy. Ik kan nooit reageren op iemand ofzo?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren