Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona lijkt miljoenendeal te sluiten, maar opeens is daar Tottenham Hotspur

Laatste update:

Lucas Bergvall gaat tóch niet de overstap maken naar FC Barcelona, zo schrijft Fabrizio Romano. Het achttienjarige toptalent wordt al langere tijd gelinkt aan verscheidene topclubs en de laatste weken leek het erop dat Barça aan het langste eind ging trekken. Niks bleek minder waar, aangezien Bergvall op Deadline Day plots voor Tottenham Hotspur heeft gekozen.

"Lucas Bergvall naar Tottenham, here we go", kondigt Romano de transfer op kenmerkende wijze aan op X. "Barcelona heeft zojuist vanuit het kamp van de speler te horen gekregen dat hij van gedachten is veranderd en dat Bergvall zich bij the Spurs voegt."

De Londense club maakt een bedrag van 'meer dan tien miljoen euro' over naar Bergvalls huidige werkgever, Djurgardens IF. Een deel van die som bestaat uit onbekende bonussen.

Het enige wat een definitieve stempel op de transfer nog kan voorkomen is de medische keuring van de middenvelder in Engeland. Deze staat gepland voor vrijdag, en aansluitend kan Bergvall zijn handtekening onder een vijfjarig contract zetten.

Het Zweedse toptalent zal niet direct inzetbaar zijn voor Tottenham. Volgens David Ornstein van The Athletic sluit Bergvall namelijk pas aankomende zomer aan bij de selectie van trainer Ange Postecoglou.

Barcelona


Lange tijd leek het er niet op dat de enkelvoudig Zweeds international in de Premier League zou tekenen. Eerder in januari schreef Romano namelijk dat een transfer naar Barcelona zo goed als rond was.

Ook Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt waren naar verluidt in de markt voor Bergvall, maar die clubs vissen, net als Barça, achter het net. Tevens werd PSV enige tijd aan het talent gelinkt, maar de Eindhovenaren werden nooit concreet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me alleen maar beter. Kind lijkt een talent te zijn, maar ook niet dusdanig groot dat ie Pedri, Frenkie of Gavi eruit gaat spelen. En ook niet binnen korte tijd Gundogan. Komt nog eens bij dat je niet weet in welke mate de nieuwe trainer jeugd(ige) spelers in gaat voeren in het eerste team.

Daarbij lijkt het erop dat Barã§a Aleix Garcia over gaat nemen van Girona.

En hij lijkt me ook een te groot talent om in Barã§a Atletic te gaan voetballen. Kortom, beste keuze voor iedereen. Hij moet nu minuten maken en Barã§a kan het geld beter uitgeven.

2 februari 2024 om 09:26

Beetje zonder om Aleix Garcia te halen terwijl je ook Pablo Torre hebt? Neemt niet weg dat Aleix wel een goede speler is. Alleen weet ik niet zo goed hoe hij het middenveld van Barca kan versterken. Het zit toch in de verdedigende kant dat ze makkelijk tegengoals krijgen (29 inmiddels) en in sommige wedstrijden echt moeite hebben met scoren.

2 februari 2024 om 10:06

Twee verschillende spelers, García en Torre.

Ook spelers van een heel verschillend niveau. Ik vind zelf García een van de beste middenvelders van de Liga. En Torre is zeker niet van zijn niveau.

Als Barca Garcia gaat halen, denk ik dat ze zich voorbereiden op een verkoop van een van de grote jongens (ik denk Frenkie).

Wel ben ik het met je eens dat de prioriteit voor Barca een verdedigende middenvelder moet zijn. Romeu is niet van het gewenste niveau en het is eigenlijk het missende puzzelstukje in het team bij Barca.

2 februari 2024 om 20:05

Aleix is een verdedigend ingestelde speler. Pablo Torre verre van.

Paar filmpjes bekeken en ziet er wel uit als een talentvolle middenvelder. Bij Dortmund zouden ze hard op zoek moeten zijn naar dit soort jongens, de huidige middenvelders zijn veel te statisch.

Begrijp wel dat hij voor de PL heeft gekozen en niet voor Barca. Gelokt worden met een mooi salaris om volgend jaar de vragen voorgeschoteld te krijgen of hij wat salaris wil inleveren in belang van de club zodat ze een concurrent kunnen halen.

Jammer dat we financieel sterk genoeg waren om deze risico te kunnen nemen. We zitten wel in een goede scouting, hopelijk worden we financieel sterker om zulke jongens wel te kunnen halen.

2 februari 2024 om 10:51

Om dit soort spelers te ontdekken heb je toch helemaal geen goede scouting nodig? Iedereen ziet dat dit een groot talent is. Knapper is om iemand te scouten die in de regenwouden van Ecuador op het 2e niveau de sterren van de hemel speelt en daarna moeiteloos aan kan sluiten bij jouw club. Dat gebeurt uiteraard nooit, maar dat zou wel echt knap zijn. Dit is niet knap, dit is gewoon je ogen gebruiken.

2 februari 2024 om 11:21

Wat een onzin zit jij te praten.

Deze speler heeft stage gelopen bij Feyenoord, voordat hij naar Djugardens vertrok. Voor deze hype dus. Alleen waren wij niet financieel sterk genoeg om hem aan te trekken. Er zijn meerdere spelers waar er interesse in was, alleen financieel niet sterk genoeg dus scouting is goed en nu alleen financieel.

Mooi om te zien dat het project bij spurs aantrekkingskracht heeft. In deze transferswindow hebben spelers ze al gekozen boven bayern en barca, dat is niet slecht. De jaren na pochettino leek er weinig idee achter de transfer te zitten. Dit kwam natuurlijk ook omdat levi de grootste vinger in de pap had en simpelweg niet vanuit een bepaalde visie of voetballend oogpunt naar transfers keek. Marktwaarde en naamsbekendheid waren leidend. Met de komst van paratici veranderde dit al naar het zoeken van pareltjes voor een lage prijs en talentvolle spelers die uit de gratie waren geraakt. Sinds dit jaar is dit weer verbeterd met een nieuwe focus op data scouting en verschillende nieuwe gezichten als scott munn en johan lange. En natuurlijk de kers op de taart met big ange die precies lijkt te weten waar spelers aan moeten voldoen om gekocht te moeten worden. Het laat toch weer zien hoe een duidelijke visie, ondersteund door een duidelijke methode, het mogelijk maakt om hele goede zaken te doen zonder altijd de hoofdprijs te betalen. Ik ben erg benieuwd naar bergvall, en ik vertrouw er tegenwoordig op dat hij niet voor niets is gekocht en er een duidelijk plan voor hem klaarlicht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren