Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona laat vraagprijs noodgedwongen met dertig miljoen euro zakken’

Laatste update:

Barcelona wil komende zomer koste wat kost af van Philippe Coutinho, zo verzekert Mundo Deportivo vrijdag. De Catalanen hebben de 27-jarige Braziliaan dit seizoen voor 8,5 miljoen euro verhuurd aan Bayern München, maar hebben niet de illusie dat de Duitse grootmacht de koopoptie van 120 miljoen euro zal lichten.

'Hoewel niemand het publiekelijk zal toegeven bij Barça, zou de club een bod tussen de tachtig en negentig miljoen euro al geweldig vinden', zo schrijft Miguel Rico van de Spaanse krant. Barcelona maakte in januari 2018 nog 145 miljoen euro aan Liverpool, waar Coutinho destijds een van de sterspelers was. In Catalonië kon de Zuid-Amerikaan zijn draai echter nooit vinden en vielen zijn prestaties tegen.

Coutinho maakt regelmatig minuten bij Bayern, maar heeft geen onbetwiste basisplaats. De nummer tien annex hangende vleugelspits scoorde dit seizoen zes keer in achttien competitieduels. Het is de vraag of Bayern komende zomer een bod uit zal brengen op Coutinho, maar der Rekordmeister is in ieder geval zeker niet van plan om 120 miljoen euro neer te tellen.

Steve McManaman hoopt dat Liverpool komende zomer een poging waagt om Coutinho terug te halen. "Coutinho is een briljante speler, maar het komt nu aan op economische aspecten", zo schrijft de oud-middenvelder van the Reds, die negen seizoenen op Anfield te bewonderen was, in zijn column. "Als Liverpool Coutinho terug kan kopen voor een redelijk bedrag en een aantal spelers die niet veel minuten maken verkoopt, dan kan het werken."

Coutinho speelde in vijf jaar 201 officiële wedstrijden voor Liverpool, waarin hij 54 doelpunten maakte. "Hij was een geweldige speler voor Liverpool. Hij is het type dat een wedstrijd kan openbreken als plan A niet werkt. Ik denk dat de meeste fans erkennen hoe goed hij was bij Liverpool", zegt McManaman, die wel een idee heeft wie plaats moeten maken voor Coutinho. "Xherdan Shaqiri gaat mogelijk weg en Adam Lallana (wiens contract afloopt, red.) wil waarschijnlijk meer gaan spelen."

Gaat Barcelona tachtig tot negentig miljoen euro krijgen voor Philippe Coutinho?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wel naar PSG dan, zie die als enige dit bedrag betalen

7 februari 2020 om 13:04

Man United zie ik dit ook nog wel op tafel leggen.

7 februari 2020 om 18:10

Het salaris van coutinho is veel te hoog. Beetje situatue bale is het aan het worden. Clubs kunnen niet en dat salaris en het transfergeld op tafel leggen. Barca gaat er maximaal 40 miljoen voor krijgen.

7 februari 2020 om 18:15

Martijn/ Zelfs 40 miljoen kan al heel lastig worden. Dit is wel echt een sneu verhaal hoor, want destijds dat Cout gekocht werd, was hij volgens alle catalanen de verlosser. En dan gebeurt hem nu dit. Hij was zo goed bij Liverpool, ik hoop dat ze hem weten terug te halen, maar om eerlijk te zijn hebben die hem helemaal niet nodig. Barcelona hoopt natuurlijk dat een mooie club zich voor hem gaat melden. Dit wordt nog een heet zomertje

7 februari 2020 om 13:23

Waarom zou PSG 80 miljoen of meer betalen voor Coutinho als ze voor minder dan de helft Paqueta bij Milan kunnen ophalen? Die is nog eens jonger dan Coutinho ook, daarbovenop heeft die laatste vooral bewezen misschien net te licht te zijn voor de absolute top ( Barca en Bayern).

7 februari 2020 om 14:14

PSG is niet geintreseerd in Coutinho zo China is de enige optie of een van die engelse clubs die wanhopig is.

7 februari 2020 om 14:41

Geen enkele Chinese club gaat 160
miljoen op tafel leggen voor Coutinho. Ze wilden in de zomer Bale Garros hebben en niet eens 50 miljoen betalen. Ze moeten in China namelijk 100% belasting betalen voor buitenlandse spelers.

7 februari 2020 om 18:17

Bale gaat komende zomer naar Spurs. Mourinho wil hem heel graag toevoegen aan het team. Levy heeft al oriënterende gesprekken in Madrid gehad met Florentino. Dit werd overigens ontkracht door de zaakwaarnemer van Bale, dus dan weet je dat het 100% wel gebeurd is. De dagen van Bale zijn geteld.

7 februari 2020 om 23:13

China is ook geen optie want in china gaan ze het salaris limiteren tot 3,3 miljoen dollar voor buitenlandse spelers.

Mislukt bij Barcelona en bij Bayern (op zijn favoriete positie ook nog) lekker verkopen. Je zou in de zomer Dembele, Coutinho, Rakitic, Vidal, Sergi Roberto moeten verkopen. Suarez, Pique en Busquets doen hopelijk een stap terug en gaan minder spelen. Ik zou Neymar en/of Lautaro halen, en voor meer dynamiek op het middenveld zorgen ook achterin moet het een en ander gebeuren.

7 februari 2020 om 13:18

Vidal is de enige middenvelder die wat brengt op dit moment. Verder wil ik Coutinho onder Setien nog wel willen zien. Ik denk dat hij op dit moment erg wordt gemist gezien de beperkte opties.

7 februari 2020 om 13:20

Vidal kan ik nog begrijpen maar waarom Coutinho die ook geen indruk heeft gemaakt in Munchen. Ik denk dat die man gewoon te kort komt en mentaal niet in orde is.

7 februari 2020 om 13:20

Wie zie je Dembele kopen voor een voor Barcelona aanvaardbare transfersom? Wie zie je 80-90 miljoen op tafel leggen voor een speler die zowel bij Barcelona als Bayern ( deels) mislukt is? Daarnaast vang je voor Vidal en Rakitic geen hoofdprijzen meer (20 miljoen elk zou al veel zijn). Kortom, Barcelona dreigt het slachtoffer te worden van zijn eigen ondoordacht transferbeleid. En dan zwijg ik nog van de mislukking die Griezmann dreigt te worden , en waar ze het ook nodig vonden om 120 miljoen voor te betalen.

7 februari 2020 om 13:25

Dembele ligt nog altijd goed in de markt denk ik uiterst talentvol. Dembouz word nog steeds samen met Mbappe als het grootste Frans talent gezien. Ook Coutinho zou je voor een redelijk bedrag kwijt kunnen heeft nog altijd de naam. Barcelona zal ze met verlies verkopen, maar je doet als of niemand geinteresseerd zal zijn in Coutinho & Dembele. Ik zou wel 4 of 5 clubs kunnen opnoemen van hoog niveau die ze zeker goed zouden kunnen gebruiken. Daarbij denk ik dat Barcelona heel veel geld gaat uitgeven in de zomer als we Abidal moeten geloven dan moeten ze nou eenmaal schoonmaken.

7 februari 2020 om 15:17

Clubs gaan echt geen wereldbedrag voor Dembele neerleggen. Hij is zovaak geblesseerd en heeft het imago een beetje van een moeilijke jongen, hoe hij bij Dortmund weg is gegaan enz.

7 februari 2020 om 17:52

@Ajaxnl wel als Mbappe vertrekt. PSG wil ook graag Franse sterren op het veld.

7 februari 2020 om 18:22

Kril/ Sorry, maar nu Dmebele kopen, en ook nog voor veel geld, zou iedere adviseur binnen een club toch afraden? Jij stelt dus voor dat ze Mbappe wegdoen (een publiekslieveling) en Dembele (met altijd kwaaltjes en niet echt 100% topsport gedrag) daarvoor terughalen? Er zouden echt rellen uitbreken in het Parc des Princes als dat gebeurde lol

7 februari 2020 om 13:49

Sergi Roberto willen verkopen en dan? Een andere speler kopen? Schei uit. Mensen die Sergi Roberto willen verkopen begrijpen het blijkbaar niet helemaal. Al zou hij niet goed genoeg zijn voor de basis, hij is intelligent genoeg om op meerdere posities uit te komen en is nuttig in de breedte.

7 februari 2020 om 18:04

Sws verkopen nu het nog kan. Echt een speler die het op het elke positie net niet kan. Je kan beter een talent op de bank zetten dan hij.

7 februari 2020 om 23:47

Sergi roberto doet het vrij goed op rechtsback. Brengt aanvallend zijn steentje bij, is een slimme speler. Hem gaan ze niet verkopen en met goede reden. Is geen super talent zoals messi busquets en pique zijn maar wel een jack of all trades. Die je graag in je team wilt. Ook ligt die enorm goed in de groep.

7 februari 2020 om 18:02

Als je dembele verkoopt wie moet messi dan opvolgen. Het barca over 3 jaar gaat er zo uitzien. Voorin fati griezman dembele midden arthur de jong aankoop achter alba lenglet tolibo wague. Keep ter Stegen. Echt wel een top team.

7 februari 2020 om 18:18

Guaje/ die Lautaro heeft ook een afkoopsom en lijkt in de zomer zeker te vertrekken, waarheen is nog de vraag. Ook PSG verliest straks Cavani, dus mogelijk gaan zij zich mengen in de strijd voor Lautaro, een hele gruwelijke spits is dat.

7 februari 2020 om 20:32

Vidal is de enige speler die altijd alles geeft hoezo je wil hem weg

7 februari 2020 om 23:48

Vidal moeten ze alleen weg doen als ze een aanvallende middenvelder weten te halen die scoort. Een type ziyech naar mijn mening.

En wat denk je wat dit allemaal moet kosten? De spelers die je opnoemt zijn nou niet bepaald goudmijnen. Ik zie weinig clubs bijv meer als 60 miljoen uitgeven aan dembele met al zijn blessures.

7 februari 2020 om 13:22

Dembele is nog steeds een talent met heel veel potentie. De medische staf van Barca spoort ook niet echt. Ik zie een man u of psg echt wel 80 miljoen betalen voor hem

7 februari 2020 om 18:23

Moder/ voorlopig gaat niemand hem kopen. Misschien als hij twee seizoen constant achter elkaar heeft gepresteerd, dan maakt hij weer kans. Maar voorlopig zit barcelona met deze gebakken peer (no pun intended)

Verkopen? Ze moeten Coutinho als een malle terughalen. Afbreken deze huurdeal. Barca komt in de voorhoede echt kwaliteit en creativiteit te kort. Coutinho speelt toch niet wekelijkse bij Munchen, dus geef hem een nieuwe kans.met Messi, Griezmann en Coutinho heb je enigzins weer een voorhoede waar je wat mee kan. Directie heeft duidelijk gefaald omdat ze geen voorhoede speler hebben weten aan te trekken. Voetballen kan hij echt wel en wellicht krijgt de nieuwe trainer wel het juiste niveau weer uit hem.

7 februari 2020 om 18:07

Vind fati nu al een betere linksbuiten dan Coutinho omdat coutinho te langzaam is en niet explosief genoeg is voor die positie.

Nu missen zij bij Barca zo een speler voor steek pas wat Xavi en Iniesta ook konden doen.
Gisteren was ook goed te zien dat zij het niet hebben maar 3x nummer'6"

7 februari 2020 om 23:53

Arthur laat wel zien dat hij het kan, echter mag nog vaker dan die nou doet.
Bijvoorbeeld die steekbal op messi en had nog een voorbeeld gezien toen die messi oversloeg. Als arthur consistenter wordt dan kan hij die speler worden

Tja voor door selecteren is het nu vreselijk te laat natuurlijk. Nu is het puinruimen en de juiste posities weten te versterken met vooral spelers die nog jaren meekunnen zodat je weer kunt bouwen aan een toekomst die beter past bij waar Barcelona voor staat. Beter geven ze het huidige bestuur een verbod op verdere uitgaven zodat het volgende bestuur een flinke zak geld (en hopelijk een visie) heeft om deze bouwval te restaureren. Ondanks dat Guardiola al heeft aangegeven niet terug te keren zou het fantastisch zijn als hij terugkeert met Xavi als assistent.

Ben ook van mening dat Barcalona te laat is met door selecteren. Het optreden van Frenkie deed gister ook echt pijn aan de ogen, echt op de verkeerde plaats. Ik zou proberen om Busquets te ruilen met De Bruyne (met wat eurootjes erbij). Dan kan De Jong op 6 en De Bruyne als aanvallende middenvelder.

7 februari 2020 om 17:40

En Man.City zal dat doen????Daar zijn zij ook niet achterlijk ..

7 februari 2020 om 18:20

Jlp/ Jeetje, ik denk dat Man City daar niet op zit te wachten. Busquets is ver over zijn top heen, kan me niet voorstellen dat City daar iets van waarde in ziet. Ik hoor bijna nooit de barcelona fans spreken over een aankoop voor centraal achterin. Dat is toch de echte zere plek van deze ploeg?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren